2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12959727 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Atiba ile uzatılması bu nedenle hataydı. Şimdi mvillayı tek alsan olmayacak algıda kaybedecek. E ozanın yanına alsan bence yine olmaz oraya tecrübeli inler lazım.

atiba ile uzatma nedeni tahminim ffp yüzünden. tranfer harcaması yapamayacağız bari elimizdekini bırakmayalım diye düşünmüş olmalılar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

Ben maçı izliyorum şahsen.Quaresmayla ilgili olarakta ilk defa yazıyorum mesele quaresma değil.Taraftarın transfer konusunda hemfikir olmadığı bir oyuncu gündeme gelsin mesela o zaman gör burayı.İnsanların fikrine yorumuna saygısı olmayanlar var.Adamın tek amacı kendi düşüncesini savunmak.

kardeş, bana verdiğin cevap silinmiş ben yine de sana bir cevap yazayım

Ergenlik (puberte), insanlarda meydana gelen "yetişkinliğe ilk adım" evresidir. Ergenlik, çocukluk çağı ile yetişkinlik çağı arasındaki geçiş dönemidir. Ergenlik, bireyde çocuksu tutum ve davranışlarının yerini yetişkinlik tutum ve davranışlarının aldığı, cinsiyet yetilerinin kazanıldığı, bireyin erişkin rolüne psikolojik ve somatik olarak hazırlandığı dönemdir. Çocukluk çağı olarak adlandırılan yaşlarda, sosyal toplum bilinci (süperego) gelişmemişken, ergenlik dönemine giren gençlerde toplumsal kabullenilme, bir grubun parçası olma (süperego ve ego) kavramları gelişir. Vücut hormonlarından cinsiyet ile ilgili olan (sekonder cinsiyet hormonları) östrojen veya androjenlerin üretimi bu dönemde pik yaptığından ergen adayının psikolojisi sebepsiz değişimler gösterir. Ergenlik dönemi insanlardaki 5 dönemden biridir. Ancak bilim adamlarının ergenlik dönemi ile ilgili görüşü sadece çocuklar belli bir yaşa geldiğinde bu döneme girince sadece yavaş yavaş yetişkinlik kazandıkları için BM ve bilim insanları ergenliğe girenlerinde hâlâ çocuk olduğunu kabul eder.

Genel olarak 12-21 yaş arası ergenlik dönemi olarak adlandırılır.

Kaynak:Vikipedi

Ergen Zihniyeti: ergenlik döneminde bastırdığı cinsel açlığın acısını hayatı boyunca lüks eşyalar, güzel kadınlarla tatmin etmeye çalışan kompleksli kişinin sahip olduğu kafa yapısıdır. tabii bu kişi genelde para veya da kadın da bulamayacağı için en ufak bir pırıltıda kendi egosunu tatmin etme amacı güder.

ben cenk tosun'un golcülüğüne laf edildi demedim, cenk tosun gol atarken quaresma diye bağıran kitleye ergen zihniyetli dedim. belli bir olgunluğa sahip olan kişiler yaşlarından bağımsız ne demek istediğimi anlarlar.

not: ergen veya ergen zihniyetli demek hakaret değildir. kimseye de ergen veya ergen zihniyetli demiyorum, quaresma'yı sevmek ergenlik değil kişisel zevktir.

Çevrimdışı WoodGryn

Her insan hata yapabilir her oyuncu hata yapabilir
Quaresmanın penaltı kaçırması zaten eleştirme konusu olamaz
Cristiano Ronaldo da penaltı kaçırdı ozaman real madrid taraftarlarıda çıkıp bu ronaldo nebiçim adam ya bu ne ya desinler olmaz öyle hoş değil
Quaresmanın eleştirilmesi olabilir bu tarz şeyler normaldir hatasız kul olmaz ki
Ben inanıyorum ki Quaresma lig başlayınca kendini gösterecektir hazırlık maçı olduğu için biraz gevşek oynadı ama lig başlayınca uçuşa geçecektir.

Çevrimdışı brkntcnr

Keşke mvilla - ozan olsa.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat_

Yahu adamın tepkisini anlamak için illa gözünün akını görüp dudaklarını okumak mı gerekiyor? Al izle, videosunu kaydettim senin için.

https://www.dropbox.com/s/l62hwvtjwkjhuzp/Video%202-08-2015%2020-17-22.mp4?dl=0

Şu görüntüden tepkiyi anlayamıyorsan daha fazla uğraşmayacağım.

Kaldı ki burada tartışılması gereken Cenk'in tepkisi değil, Quaresma'nın pas vereceği yerde şut çekmesi. Bu tür bencil davranışlar zincirleme reaksiyon etkisi yapar. Cenk saha içinde tepki gösterir, tribünün yarısı yuhalar, yarısı alkışlar. Hata yapan oyuncunun alkışlandığını gören diğer oyuncular oyundan düşer. Hata yapan oyuncuyu oyundan çıkaran hoca tepki alır. Bak bunlar hayal ürünü değil, daha önce de benzerleri yaşanmış olaylar.

En az senin kadar ben de istiyorum Quaresma başarılı olsun, Beşiktaş'ı şampiyon yapsın. Ama hataları körü körüne savunulup adama Tanrı muamelesi yapıldığı sürece bir üst satırda yazdıklarımın yaşanması çok daha olası.
  bak arkadasim videoda senin yazdigin gibi bi tepki yok ama sonradan yazdigin seylere katilirim daha cok paslasmayi dusunmeli bencede ama en basindan beri takildigim yer senin ters ters bakti demendi  :D ama ne anlatmak istedigini de anladim konu daha fazla uzamasin istersen konu uzadikca amacindan sapacak  :ok:

Çevrimdışı TALAT

Cristiano Ronaldo da penaltı kaçırdı ozaman real madrid taraftarlarıda çıkıp bu ronaldo nebiçim adam ya bu ne ya desinler olmaz öyle hoş değil
Quaresmanın eleştirilmesi olabilir bu tarz şeyler normaldir hatasız kul olmaz ki
Ben inanıyorum ki Quaresma lig başlayınca kendini gösterecektir hazırlık maçı olduğu için biraz gevşek oynadı ama lig başlayınca uçuşa geçecektir.

forumda quaresma penaltı kaçırdı diye kimse eleştirmedi yalnız.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Konu penaltı değil. Biz neden bu kadar eleştirdik bu transferi? Bu adam disiplinsiz, bencil ve oyun disiplini yok diye.

Disiplin konusunu zaman gösterir ama şu attığı şut bencilliğin devam ettiğini gösteriyor. At pası gol olsun senin görevin bu nasıl vurursun orada?

Bunu yapamaz. Ha yapar bugün kesin uyarıldı o maç sonu ya da uyarılacak. 2.sini yaparsa 2 dk sonra oyundan alır hoca Volkan Şen'i çok aldı zamanında.

3. yü yaparsa forma göremez Carvahal ve Schuster yok, eski Beşiktaş da yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

bak arkadasim videoda senin yazdigin gibi bi tepki yok ama sonradan yazdigin seylere katilirim daha cok paslasmayi dusunmeli bencede ama en basindan beri takildigim yer senin ters ters bakti demendi  :D ama ne anlatmak istedigini de anladim konu daha fazla uzamasin istersen konu uzadikca amacindan sapacak  :ok:

@murat_ senin Cenk'in arkasını dönüp bakışını görmüyor musun videoda?

Bir Olcay'ın beden diline bak bir Cenk'in farkı daha net görürsün. Ciddi anlamda tepki var o bakışta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Konu penaltı değil. Biz neden bu kadar eleştirdik bu transferi? Bu adam disiplinsiz, bencil ve oyun disiplini yok diye.

Disiplin konusunu zaman gösterir ama şu attığı şut bencilliğin devam ettiğini gösteriyor. At pası gol olsun senin görevin bu nasıl vurursun orada?

Bunu yapamaz. Ha yapar bugün kesin uyarıldı o maç sonu ya da uyarılacak. 2.sini yaparsa 2 dk sonra oyundan alır hoca Volkan Şen'i çok aldı zamanında.

3. yü yaparsa forma göremez Carvahal ve Schuster yok, eski Beşiktaş da yok.

Adam 11 yıldır böyle oynuyor. 3 hafta içinde huyunu değiştireceğini düşünenler var işte. Neyse hayırlısı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

atiba ile uzatma nedeni tahminim ffp yüzünden. tranfer harcaması yapamayacağız bari elimizdekini bırakmayalım diye düşünmüş olmalılar

Biraz planlı olunsa böyle olmazdı. Ben sanmıyorum ki mvillayı kulübü şimdi göndermek istesin vardır bunun baya geçmişi. Atibanın tek meziyeti top saklaması sürekli yan pas, geri pas bu da Beşiktaş gibi büyük bir kulübün orta sahasında oynayacak kişi olmamalı demek.

Bu sene inler-ozan alınırsa o bölgede ozan inler tolgay veli atiba oluyor. Atibanın gönderilmesi veya teklif olursa velinin satılması taraftarıyım.

Onur da alınırsa seneye de sol stoper sol bek alır transferi kapatırız. (İsmail ve mottanın sözleşmesi bitiyor uzatılmayacaktır).

Çevrimdışı mehmetthedum

@Çağrı, hemen ardından ikincisini de yaptı, çapraz koşuyla boşa çıkan olcayın önüne bırakıp kaleci ve olcayı karşı karşıya bırakacağına trivela yaptı abi. Tribünler alkış kıyamet....

Ama gol gitti tabi.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı murat_

@murat_ senin Cenk'in arkasını dönüp bakışını görmüyor musun videoda?

Bir Olcay'ın beden diline bak bir Cenk'in farkı daha net görürsün. Ciddi anlamda tepki var o bakışta.
cagri bunlar hazirlik maci gecen ki hazirlik macinda bundan daha net pozisyonda cenk ceza sahasi icinde olcaya pas atmadi seslerde cok iyi duyuluyordu bildigin bagirip cagirdilar birbirlerine hazirlik maclarinda olur bole seyler ama tutupta q7 en ufak seyindede bu kadar yerin dibine sokulmaz q7 hata yapsada gomsek modunda arkadaslar var elbet hata olacak gecen macta tosun yapti simdide q7 oyle buyutulecek durumlar yok

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı, hemen ardından ikincisoni de yaptı, çapraz koşuyla boşa çıkan olcayın önüne bırakıp kaleci ve olcayı karşı karşıya bırakacağına trivela yaptı abi. Tribünler alkış kıyamet....

Ama gol gitti tabi.

Endişelenmeyin hiç eğer düzgün oynarsa katkı da verir iyi de oynar.

Ha bunu resmi maçlarda yaparsa hayatta oynayamaz. Güvenin Şenol Hocaya alınmasına bir şey diyemedi zorunda kaldı ama taraftar istediği kadar çığrınsın böyle oynarsa hayatta oynatmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

cagri bunlar hazirlik maci gecen ki hazirlik macinda bundan daha net pozisyonda cenk ceza sahasi icinde olcaya pas atmadi seslerde cok iyi duyuluyordu bildigin bagirip cagirdilar birbirlerine hazirlik maclarinda olur bole seyler ama tutupta q7 en ufak seyindede bu kadar yerin dibine sokulmaz q7 hata yapsada gomsek modunda arkadaslar var elbet hata olacak gecen macta tosun yapti simdide q7 oyle buyutulecek durumlar yok

Murat bu hata değil senin anlamak istemediğin bu. Hata bilmeden yapılır. Bu alışkanlık dostum. Bu sakatlık gibi kronik bir şey bunu ilk kez yapmıyor ki neden hazırlık maçı diye indirgiyorsun?

Hep bunu yaptı bu adam. Biz artık yapmayacak diye almadık mı? Hala yapıyor. Resmi maçta yaparsa ne olacak? 3 kez daha yaparsa ne olacka?

Diğerleri de yapıyor mu diyeceksin yoksa hata yapmışız takıma zararı oynatmayın diyebilecek misin asıl mesele bu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

yok o penaltıyı kaçırmış olur öyle yok bu diğerine faul yapmış kabul edilemez bi davranış vs.

beyler tuttuğunuz takım galatasaray fenerbahçe değil beşiktaş

takımdan ne istiyoruz? Başarılı olmasını

bir hata yapan oyuncuyu övüp, allahlaştırıp diğerine saydıran, söven, işe yaramaz gözüyle bakan, kusura bakmasın ben beşiktaşlı gözüyle bakmam. hatta gözümde beşiktaşlı değildir...  olsa olsa oyuncusporlu olur... öteye gidemez. çünkü takıma bakmayıp direk bir oyuncuya odaklanan kişinin başarısı umurunda değildir. yeterki tuttuğu oyuncu diğer oyuncuların katkısından daha yukarda olsun vs.

unutmayın takımın başarısını yıldızlar değil sistem belirler, takım oyunu belirler. takımdan bir veya birkaç kişi bir veya birkaç maçta hatalar yaparsa, oyuncular değil takım kaybeder & kaybetmeye mahkumdur ... ve siz burda bir kaç oyuncu hata yaptı diye oyuncu ayrımı yapıyorsunuz... hatta bir futbolcuyu takımdan daha çok sevip, takımın üzerinde görüp hatalarını görmezden geliyorsunuz Kusura bakmayın benim gözümde de bjk taraftar değilsiniz. çünkü takım umurunuzda değil.  her futbolcuya eşit davranamıyorsunuz...

takım diyelim bir maçta x oyuncu yüzünden gol yedi, hatta daha da ileriye gideyim, maçın skorunu takımının aleyhine belirledi, daha doğrusu zarar verdi... bu hatayı yapan arkadaş daha önce geçmiş kulüplerde parlamış, ancak sorunlu bir futbolcu (melo,q7) ama diğer hata yapansa x futbolcunun 2 tık altı performansı olan o kadar sene takımda kalmış, görev adamı olan oyunculardır...

sırf yıldız diye hatalarını görmezden gelip görev adamlarına sallamak veya sırf birkaç maç kazandırdı diye görev adamlarının hatalarını görmezden gelip yıldıza sallamak, bizde adet haline gelmiş...

arkadaşlar burda takım konuşuyoruz oyuncu değil... quaresma veya başka bir futbolcu kadronda var diye sana puan verilmiyor. bilin istedim.

Oyuncu ayrımı yapmaktan vazgeçin. Sizler vazgeçmedikçe en çok zarar gören takım oluyor... Biraz mantık!!!

[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 21:38:49 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı cisse557

Bizim taraftarı çözemiyorum. Dün Q7 sürekli şampiyonluktan bahsediyor değişti deniyor bugün pas atmadı diye tekrar eski Q7 ye dönüyor. Bu kadar takıntılı olmayın. Akışına bırakın biraz.

Çevrimdışı murat_

Murat bu hata değil senin anlamak istemediğin bu. Hata bilmeden yapılır. Bu alışkanlık dostum. Bu sakatlık gibi kronik bir şey bunu ilk kez yapmıyor ki neden hazırlık maçı diye indirgiyorsun?

Hep bunu yaptı bu adam. Biz artık yapmayacak diye almadık mı? Hala yapıyor. Resmi maçta yaparsa ne olacak? 3 kez daha yaparsa ne olacka?

Diğerleri de yapıyor mu diyeceksin yoksa hata yapmışız takıma zararı oynatmayın diyebilecek misin asıl mesele bu
anlatmak istedigim adamlarin hatalarinimi kovalayalim bizde ben resmi maca bakarim bugunki oyunu ile bile olcaydan daha iyiydi mesela bide adam kanatta oynamadi porvet arkasi oynadi bide takim tr deki 2 lig takimina esdeyer motivasyonda bu kadar oluyor lig maclari daha belirleyici olur veya olimpiyakos maci. daha hazirlik maclarinda surekli bi adam gomulmeye calisilmaz olcayin kerimin bu kadar top ezdigi q7den   daha kotu oynamis iki oyuncu neden goze batmaz ozellikle q7 batar

Çevrimdışı Çağrı

anlatmak istedigim adamlarin hatalarinimi kovalayalim bizde ben resmi maca bakarim bugunki oyunu ile bile olcaydan daha iyiydi mesela bide adam kanatta oynamadi porvet arkasi oynadi bide takim tr deki 2 lig takimina esdeyer motivasyonda bu kadar oluyor lig maclari daha belirleyici olur veya olimpiyakos maci. daha hazirlik maclarinda surekli bi adam gomulmeye calisilmaz olcayin kerimin bu kadar top ezdigi q7den   daha kotu oynamis iki oyuncu neden goze batmaz ozellikle q7 batar

Neden batar anlatayım.

Olcay Kerim isteyerek hata yapmaz. Kerim zaten genç onu geç olgunlaşacak o. Olcay ise her maç elinden geleni yapar.

Olcay pas vermesi gereken yerde göz göre göre şut atmaz. Bencillik yapmaz. Yapamazsa yeteneksizliğinden yapamaz bir şeyi.

Ama Quaresma'da bu yetenek varken bile bile yapmıyorsa buna bencillik deniyor. Oyuncuyu gömmek değil bu gelsin değişecek o Şenol hoca değiştirecek dedi bu transferi isteyenler.

Daha şimdiden kötü sinyaller veriyor demek. Şunu resmi maçta yaparsa çileden çıkarır mesela beni.

O yüzden diyorum bunu özel maçta yaptığında- ki göreceksin yapacak o zaman da diğerleri şöyle böyle diye korumayın.Siz hatayı korursanız oyuncu alkış alırsa zaten niye değiştirsin kendini aynen devam eder.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

quaresmanın bu takıma tekrar alınması çok büyük bir hatadır. bunu maalesef lig başlayınca acı bir şekilde göreceğiz. inşallah yanılırım.

Çevrimdışı Kadir G.

Benim mesajlarım size ne etti arkadaş? :D

Çevrimdışı atalay

Hazırlık kampının diğer iç süreçlerini bilemem lakin hazırlık maçları özelinde çok yetersiz 2 kamp yaptık.

Şenol Hoca umarım radikal kararlarını alabilecek değerlendirmeler yapmıştır; yoksa oynanan maçların takıma çok şey kattığını düşünmüyorum.

Serdar, Kerim ve Pedro için söyleyeceğim;

Serdar'ın o bölgede oynayabilecek; ne temposu, oyun geçiş becerileri, manevra özelliği, topu kullanma becerisi nede kesici ve süpürücü özelliği var. İkili mücadelelerde top kazanma yeteneği vardır; lakin hepsi bu. Ne kadar orijin mevkisi de olsa Serdar o pozisyonda olmaz. Serdar, Beck'i yedekler.

Kerim Frei ve Pedro Franco konusunda düşüncem çok net zaten.

Pedro bu agresyon düşüklüğü, hızlanma problemi, manevra özelliği ile (-) oynaması çok zor. Yüksek topta sıkıntılı, çata çat oyunda yetersiz, rakibin önüne ayak sokmaktan bile aciz. 

Kerim ise topu boş alanlara taşımak ve dikine oyunu bilinçsizce zorlamak dışında yaptığı pek bir şey yok. Savunma arkasına sızmıyor, ilk dokunuşları halen kötü keza bitiriciliği, oyun görüşü, karar verme mekanizması, oyun opsiyonu yaratma tercihleri de öyle.

Necip, Pektemek, Ömer, Quaresma ve Milosevic konusunda yazacağımızı yazmıştık zaten.

Onunda dışında ciddi anlamda form düşüklüğü yaşayan, henüz test edemediğimiz ve futbolla ilişkisini kesen oyuncular var.

Şenol Hocanın ne oynatacağı halen meçhul fakat o 3 elzem pozisyona tarif ettiğim özellikte oyuncular alınmaz ise mevcut kadroda yaratabilecek bir alternatifi yok hocanın. Bu zayıf rakiplere karşı bile bunu çok net gördüğünü düşünüyorum.

Yazılacak çok şey varda sonra karalarız.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 21:50:41 atalay ]

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma geçen maç iyi oynamıştı. Hemen karamsarlasmayalim. Sadece penaltı kaçırmanın verdiği hırsla bencil oynadı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sarp

Ertem Şener ‏@_ertemsener  27m27 minutes ago View translation
Saat 22:00'da açıklayacağım ismi Beşiktaş yönetimi YALANLAYAMAZ ! Beyaz Transfer'i bekleyin DERİM ! Tavsiye ederim . @onuryildiztv

Ertem Şener ‏@_ertemsener  28m28 minutes ago
Saat 22:00'da Beyaz Transfer var @onuryildiztv sunuyor açıklıyorum. Beşiktaş'ın bu transferi çok şaşırtacak !!! Yarım saat bekleyin.

:alala:

Çevrimdışı Çağrı

Ertem Şener ‏@_ertemsener  27m27 minutes ago View translation
Saat 22:00'da açıklayacağım ismi Beşiktaş yönetimi YALANLAYAMAZ ! Beyaz Transfer'i bekleyin DERİM ! Tavsiye ederim . @onuryildiztv

Ertem Şener ‏@_ertemsener  28m28 minutes ago
Saat 22:00'da Beyaz Transfer var @onuryildiztv sunuyor açıklıyorum. Beşiktaş'ın bu transferi çok şaşırtacak !!! Yarım saat bekleyin.

:alala:

Ertem'inkiler beyaz da olmuyor bildiğin yalan söylüyor geçin  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Hazırlık kampının diğer iç süreçlerini bilemem lakin hazırlık maçları özelinde çok yetersiz 2 kamp yaptık.

Şenol Hoca umarım radikal kararlarını alabilecek değerlendirmeler yapmıştır; yoksa oynanan maçların takıma çok şey kattığını düşünmüyorum.

Serdar, Kerim ve Pedro için söyleyeceğim;

Serdar'ın o bölgede oynayabilecek; ne temposu, oyun geçiş becerileri, manevra özelliği, topu kullanma becerisi nede kesici ve süpürücü özelliği var. İkili mücadelelerde top kazanma yeteneği vardır; lakin hepsi bu. Ne kadar orijin mevkisi de olsa Serdar o pozisyonda olmaz. Serdar, Beck'i yedekler.

Kerim Frei ve Pedro Franco konusunda düşüncem çok net zaten.

Pedro bu agresyon düşüklüğü, hızlanma problemi, manevra özelliği ile (-) oynaması çok zor. Yüksek topta sıkıntılı, çata çat oyunda yetersiz, rakibin önüne ayak sokmaktan bile aciz. 

Kerim ise topu boş alanlara taşımak ve dikine oyunu bilinçsizce zorlamak dışında yaptığı pek bir şey yok. Savunma arkasına sızmıyor, ilk dokunuşları halen kötü keza bitiriciliği, oyun görüşü, karar verme mekanizması, oyun opsiyonu yaratma tercihleri de öyle.

Necip, Pektemek, Ömer, Quaresma ve Milosevic konusunda yazacağımızı yazmıştık zaten.

Onunda dışında ciddi anlamda form düşüklüğü yaşayan, henüz test edemediğimiz ve futbolla ilişkisini kesen oyuncular var.

Şenol Hocanın ne oynatacağı halen meçhul fakat o 3 elzem pozisyona tarif ettiğim özellikte oyuncular alınmaz ise mevcut kadroda yaratabilecek bir alternatifi yok hocanın. Bu zayıf rakiplere karşı bile bunu çok net gördüğünü düşünüyorum.

Yazılacak çok şey varda sonra karalarız.

altına imza atarım. ancak kanat oyuncusu almazlar ki zaten fazla lüks olur. birer adet orta saha, stoper ve kaleci alınmalı. pedro, ismail, tolga ve pektemek gidebilir.