2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958730 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Eslem dışında fikir edinecek bir şey olmadı abi.

Eslem de vasat şuan gözümde. Sırıtmıyor ama ekstra bir şey de yok. Genç diye ekstra övemeyeceğim o yüzden bizim taraftar da var bu çünkü :)

Bekleyelim bakalım.

Eslem idare eder. Yani ilk 11 oyuncusu olamayabilir ama iyi bir yedek olur gibi. Tabi çok çalışır yerini kapar ayrı 17 yaşında sonuçta.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sarp

Franco'nun ve diğerlerinin zombi halleri kendilerine takasta kullanılacakları bilgisinin tebliğ edilmesinden kaynaklanıyor olmasın? :alala:
Çok uzun cümle oldu be :D

Çevrimdışı acan07

hiç bir hazırlık maçımızı izlemedim . oyun olarak ne oynuyoruz , umut varmı ?

Çevrimdışı Deniz

Franco nun gonderilecegi bekli gibi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Eslem idare eder. Yani ilk 11 oyuncusu olamayabilir ama iyi bir yedek olur gibi. Tabi çok çalışır yerini kapar ayrı 17 yaşında sonuçta.

Pek potansiyel vaad etmedi bana.

Fiziksel özellikleri hiç yeterli değil. Teknik olarak yeterli değil. Mental olarak vasat.

Genç olması yetmiyor potansiyelli olması lazım. Zaten potansiyelli genç de 3 senede 1 çıksa kar sayılır alt yapıdan.

Bizim bizde oynamasından çok bu oyuncuları kiralayıp geliştirip Anadolu takımlarına 300-500'e 5er 6 şar satmamız lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

@evrenmanchester: Yann m'villa

Sunderland i bekletio ..

ruslar turkiye icin belirledikledi 400k dan da vazgececekler. Yani adam beles ..

Çevrimdışı Çağrı

Sunderland i bekletio ..

ruslar turkiye icin belirledikledi 400k dan da vazgececekler. Yani adam beles ..

Bu oyuncu da olur. Töre gibi kirala al 5 milyona seneye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

İlgi bile yoktur bence abi :(

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Sunderland i bekletio ..

Kadir devamlı hapistesin şu uslübü kalıcı olarak düzelt artık valla onaylamaktan yoruldum mesajlarını  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Fiziksel özellikleri hiç yeterli değil. Teknik olarak yeterli değil. Mental olarak vasat.

Genç olması yetmiyor potansiyelli olması lazım. Zaten potansiyelli genç de 3 senede 1 çıksa kar sayılır alt yapıdan.

Bizim bizde oynamasından çok bu oyuncuları kiralayıp geliştirip Anadolu takımlarına 300-500'e 5er 6 şar satmamız lazım.

İşte idare eder. Sonrada yorulan orta saha adına girer anca. Şu hali ile tabi ki zor.

Çevrimdışı Kadir G.

Kadir devamlı hapistesin şu uslübü kalıcı olarak düzelt artık valla onaylamaktan yoruldum mesajlarını  :D

Özelden necmi ağabeyle de konuştuk bazı arkadaşların günü gününü tutmayan ağır Beşiktaş yorumlarına sert cevaplar veriyordum olmaz daha :D

Kaç gün kalmış bari :)

Çevrimdışı Neo Nesil

İkili atışmaları siliyorum devam ettirmeyin lütfen zaiyat vermeyelim bugün.

@Yunus Emre Dökmeci size kodes günlerini anlatsın kolay olmuyor  :D

hocam ben anlatayım mı? geçmişten bugüne tüm forumlarda sicilim kabarıktır  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

ben senin o yorumundaki tosun ters ters bakti lafina takildim yuz ifadesini nasil gordun diye sordum sen adamin forma numarasini gordum sen gormuyorsan doktara gorun dedin  ici bos elestri dedigim bu idi bi veya 2 pozisyon sonra q7 orta sut karisimi bi orta yapti disari cikti olcay ellerni iki yana acti  neden duzgun orya yapmiyorsun der gibi benim kabullendigim konu bu ama senin hala nasil tosunun hemde uzun uzun ters ters q7 baktigini nasil gordugunu dusunuyorum ve cozemiyorum
sen bilalin anlayabildigi kadar bile anlayamiyorsun maalesef

Yahu adamın tepkisini anlamak için illa gözünün akını görüp dudaklarını okumak mı gerekiyor? Al izle, videosunu kaydettim senin için.

https://www.dropbox.com/s/l62hwvtjwkjhuzp/Video%202-08-2015%2020-17-22.mp4?dl=0

Şu görüntüden tepkiyi anlayamıyorsan daha fazla uğraşmayacağım.

Kaldı ki burada tartışılması gereken Cenk'in tepkisi değil, Quaresma'nın pas vereceği yerde şut çekmesi. Bu tür bencil davranışlar zincirleme reaksiyon etkisi yapar. Cenk saha içinde tepki gösterir, tribünün yarısı yuhalar, yarısı alkışlar. Hata yapan oyuncunun alkışlandığını gören diğer oyuncular oyundan düşer. Hata yapan oyuncuyu oyundan çıkaran hoca tepki alır. Bak bunlar hayal ürünü değil, daha önce de benzerleri yaşanmış olaylar.

En az senin kadar ben de istiyorum Quaresma başarılı olsun, Beşiktaş'ı şampiyon yapsın. Ama hataları körü körüne savunulup adama Tanrı muamelesi yapıldığı sürece bir üst satırda yazdıklarımın yaşanması çok daha olası.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı eski inönü

Pedro Franco stoperde 4. tercihe kadar düşmüş durumda. Mevcut sitem Pedro'yu kaldırmıyor malesef. Şimdi elden çıkarılmazsa seneye degeri iyice dibe vuracak. Hem oyuncuya da yazık, kötü stoper degil. En hayırlısı oynayabilecegi bir klube satmak.

Çevrimdışı Çağrı

Özelden necmi ağabeyle de konuştuk bazı arkadaşların günü gününü tutmayan ağır Beşiktaş yorumlarına sert cevaplar veriyordum olmaz daha :D

Kaç gün kalmış bari :)

Umarım :D 1 gün :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

@cagri muhammeti nasil buluyorsun ben sahsen beyeniyorum oyununu sence ondan ekmek cikarmi :D

Çevrimdışı Bertug

Fikret orman benim için avrupada kupa kaldırmak türkiyede kaldırmaktan daha önemlidir diyor da Polyannacılık yapmaya gerek yok. Eslemle Muhammed enesle serdar kurtuluşla neciple avrupada kupa kaldıramazsın. Brugge maçından sonra hâla bu takımın kalesinde Tolga'yı göreceksek vay halimize.

Çevrimdışı Kadir G.

Atiba ile uzatılması bu nedenle hataydı. Şimdi mvillayı tek alsan olmayacak algıda kaybedecek. E ozanın yanına alsan bence yine olmaz oraya tecrübeli inler lazım.

Çevrimdışı Deniz

Pedro Franco stoperde 4. tercihe kadar düşmüş durumda. Mevcut sitem Pedro'yu kaldırmıyor malesef. Şimdi elden çıkarılmazsa seneye degeri iyice dibe vuracak. Hem oyuncuya da yazık, kötü stoper degil. En hayırlısı oynayabilecegi bir klube satmak.
Pedro mevcut sistemi kaldiramiyor desek daha iyidir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WoodGryn

4-4-2 Oynamalıyız
Gomez ve Cenk Birlikte Oynamalılar.

Çevrimdışı Çağrı

Yahu adamın tepkisini anlamak için illa gözünün akını görüp dudaklarını okumak mı gerekiyor? Al izle, videosunu kaydettim senin için.

https://www.dropbox.com/s/l62hwvtjwkjhuzp/Video%202-08-2015%2020-17-22.mp4?dl=0

Şu görüntüden tepkiyi anlayamıyorsan daha fazla uğraşmayacağım.

Kaldı ki burada tartışılması gereken Cenk'in tepkisi değil, Quaresma'nın pas vereceği yerde şut çekmesi. Bu tür bencil davranışlar zincirleme reaksiyon etkisi yapar. Cenk saha içinde tepki gösterir, tribünün yarısı yuhalar, yarısı alkışlar. Hata yapan oyuncunun alkışlandığını gören diğer oyuncular oyundan düşer. Hata yapan oyuncuyu oyundan çıkaran hoca tepki alır. Bak bunlar hayal ürünü değil, daha önce de benzerleri yaşanmış olaylar.

En az senin kadar ben de istiyorum Quaresma başarılı olsun, Beşiktaş'ı şampiyon yapsın. Ama hataları körü körüne savunulup adama Tanrı muamelesi yapıldığı sürece bir üst satırda yazdıklarımın yaşanması çok daha olası.

Ben başını izleyemedim hakikaten böyle iş olmaz ama. Aynı hastalığını tekrarlamış ara pas atsa gol pozisyon. Bunu ligde iki kez yaparsa forma vermez Şenol Güneş mutlaka da uyaracaktır.

Cenk de bakışlarıyla tepki vermiş zaten iyi de yapmış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@cagri muhammeti nasil buluyorsun ben sahsen beyeniyorum oyununu sence ondan ekmek cikarmi :D

Ben yerince çok yüklenme diyorsunuz ama bence ondan da olmaz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Fikret orman benim için avrupada kupa kaldırmak türkiyede kaldırmaktan daha önemlidir diyor da Polyannacılık yapmaya gerek yok. Eslemle Muhammed enesle serdar kurtuluşla neciple avrupada kupa kaldıramazsın. Brugge maçından sonra hâla bu takımın kalesinde Tolga'yı göreceksek vay halimize.

geçen sene 2.tura kadar geldik. bu sene o takımın üstüne şimdilik 5 transfer yapıldı. 2 tane de yolda gözüküyor. neden kaldıramayasın.

siz istiyorsunuz ki kadromuz real madrid gibi olsun ama unutmayın geçen sene uefada finalde dnipro oynadı. ezmeyin bu kadar takımınızı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Bu Quaresma haşa tövbe ilah mı hazırlık maçında bile eleştiremiyoruz. Bu nasıl bağlılıktır.

İsmail ile Necip'i yerden yere vururken neden bir kişi bile çıkıp hazırlık maçı olur o kadar diye savunmuyorda. Olay Quaresma'ya gelince hiddetleniyor herkes? Bir de laflar ithamlar ele avuca sığacak biçimde değil.

Bu kadar bağlılık takıma zarar verir. Bugün eleştirilmezse ileri de ipi ucu kaçtı mı dha da düzelmez olaylar.

Çevrimdışı Çağrı

Pedro mevcut sistemi kaldiramiyor desek daha iyidir :)

Yok ya sistem değil bu. Kaldırırdı her türlü adam resmen geriliyor hızını iyice kaybetti ve çalışmıyor belli ki. Kabullenmiş durumu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli