2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12959406 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat_

Daha hazırlık maçından, q7 hayranları mobbinge başladılar.

Seyirci desen beşiktaşı değil, q7'yi izliyor. Takımı sırtlarsın, kupalar kazandırirsın anlarım da, bu ayıp. Kötü ve bencil olduğunda da alkışlanacaksa böyle fanboylar gibi, bu adam yaptıklarına aynen devam eder.

Bu ölümüne savunucu arkadaşlara orson welles'in günün anlam ve önemine binayen bir sözünü hatırlatayım:
"I know what it is to be young, but you dont know what it is to be old."
ama seninki q7 dusmanlarida bos durmuyor yari ingilizce yari turkce yorum yaptiginda karizma olmuyorsun madem bi soz yaziyorsun herkesin anlayacagi bi sekilde yaz sadece kendin anlayacagin sekilde yazma gunun anlam onemi demissin bu soz ne alaka simdi alaka uyduramadim
o sozun turkcesini ben yaziyim bari

ben genc olmanin ne demek oldugunu biliyorum ama sen yasli olmanin ne demek oldugunu bilmiyorsun
 bi alaka uyduramadim bi turlu

Çevrimdışı Ersoy

MİLOOOOOOO 3 OLDU
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

ve o gun tak8mi takip etmeyi birakirim siirleri yazan arkadaslar ozellikle q7 ye olan takintilarina devam ediyorlar ogun ettikleri buyuk sozleride onlara hatirlattigimizda uyari yedik burda q7 takintili olan arkaslar bu tavirlarina devam ettikce kusura bakmayin bende ayni sekilde muhalif olacam bi ara querasmasporlu da dediler desinler sadece q7 ye yuklenilecekse bende herturlu destek veririm q7 ye

Aferin, böyle devam et.

Bilal'e anlatır gibi anlatıyorum, Quaresma'nın o pozisyonda pas vermeyip şut çekmesinin hata olduğunu sen de birkaç sayfa önce kabul etmişsin. O pozisyonda şut çeken kim olursa olsun eleştiririm diyorum ben. Sen de aynı hatayı Kerim, Olcay yapsa eleştireceksin ki olması gereken budur, ama Quaresma yapınca savunmaya geçiyorsun.

Adamın yaptığı hatalar bile savunulduğu sürece düzelmesini, olgunlaşmasını beklemeyin. Ne zaman senin gibi körü körüne savunanlar hatalarını eleştirir, o zaman belki Q7 olgunlaşır.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı TØLGA

motta ne vurdu bee  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

ve o gun tak8mi takip etmeyi birakirim siirleri yazan arkadaslar ozellikle q7 ye olan takintilarina devam ediyorlar ogun ettikleri buyuk sozleride onlara hatirlattigimizda uyari yedik burda q7 takintili olan arkaslar bu tavirlarina devam ettikce kusura bakmayin bende ayni sekilde muhalif olacam bi ara querasmasporlu da dediler desinler sadece q7 ye yuklenilecekse bende herturlu destek veririm q7 ye

keşke sizleri diğer oyuncularımızı da savunurken görsek
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı abi rica ediyorum olaya el atar mısın?Kurduğum cümleyi dahi anlamayan adamlar quaresmacı damgası vuruyorlar.Bu çok olmaya başladı ne zaman konusu açılsa aynı şey.Quaresma savunucusu olacak en son kişide benim burada.Dediğim tek şey eleştirirken yapıcı olun,sırf ben demiştim zamanında diyebilmek için kendi futbolcumuzu yermeyin...

Kardeşim yorumları okumadım baya sayfa var geriye dönük eğer hakaret veya rencide edici yorum olduysa rapor edebilirsin okurum.

Sadece eleştiri ise herkes fikrini söyleyebilir önemli olan hakaret içermemesi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

Ben maçı izliyorum şahsen.Quaresmayla ilgili olarakta ilk defa yazıyorum mesele quaresma değil.Taraftarın transfer konusunda hemfikir olmadığı bir oyuncu gündeme gelsin mesela o zaman gör burayı.İnsanların fikrine yorumuna saygısı olmayanlar var.Adamın tek amacı kendi düşüncesini savunmak.
insanların fikrine yorumuna saygısı olmayanlar var ,de .eleştiri yapanlara saygısız de .ondan sonra yöneticiye şikayet et ,bir el at de . :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı brkntcnr

Motta çok tembel oynuyor gibi. Geçen yılki o hırçın mücadeleci Mottadan uzak.

Çevrimdışı WoodGryn

Serbest Vuruşu Kullanması gereken Cenk Gönen
Spiker : Cenk Tosun Kullanacak Serbest Vuruşu.

Çevrimdışı Easthanbool

Hahah Cenk Gönen'e Cenk Tosun dedi spiker off ki ne off  :bawling:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

Pedro Franco'nun vücut dili gelişmeyeceğini gösteriyor bu sene de umarım yanılırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Bu arada 3-0 oldu Milosevic attı
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı murat_

Aferin, böyle devam et.

Bilal'e anlatır gibi anlatıyorum, Quaresma'nın o pozisyonda pas vermeyip şut çekmesinin hata olduğunu sen de birkaç sayfa önce kabul etmişsin. O pozisyonda şut çeken kim olursa olsun eleştiririm diyorum ben. Sen de aynı hatayı Kerim, Olcay yapsa eleştireceksin ki olması gereken budur, ama Quaresma yapınca savunmaya geçiyorsun.

Adamın yaptığı hatalar bile savunulduğu sürece düzelmesini, olgunlaşmasını beklemeyin. Ne zaman senin gibi körü körüne savunanlar hatalarını eleştirir, o zaman belki Q7 olgunlaşır.

ben senin o yorumundaki tosun ters ters bakti lafina takildim yuz ifadesini nasil gordun diye sordum sen adamin forma numarasini gordum sen gormuyorsan doktara gorun dedin  ici bos elestri dedigim bu idi bi veya 2 pozisyon sonra q7 orta sut karisimi bi orta yapti disari cikti olcay ellerni iki yana acti  neden duzgun orya yapmiyorsun der gibi benim kabullendigim konu bu ama senin hala nasil tosunun hemde uzun uzun ters ters q7 baktigini nasil gordugunu dusunuyorum ve cozemiyorum
sen bilalin anlayabildigi kadar bile anlayamiyorsun maalesef
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 20:52:44 murat_ ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu arada  maç bitmek üzere.2. yarıda oyuna  giren pırıl pırıl 3 gencimiz  hakkında tek olumlu  veya  olumsuz şey  yazmayan ama Q7 muhabbetine  birbirine  laf çakmaya  çalışan sayfa  sakinlerini de  ayrıca tebrik  ederim.

Çevrimdışı Gastro

İlk maça gomez çıkacak bence :)

Kesin çıkmalı. Kaybedecek zaman ve maç yok. Arkadaşların kapasitesi belli..3 tanesi bir Gomez etmez. Adam fiorentinanın kampından geldi. Tatilden değil...
Bu arada GS maçına az bir baktım. Bu Podolski  GS'ye emekliliğini yaşamaya gelmiş. Ciddi ve zorlu maçlarda Katkısı olmayacağı gibi takım düzenini bozar. Ayakta duracak top sürecek hali yok..ortada dolanıp duruyor..

Çevrimdışı aa1903

Bu arada  maç bitmek üzere.2. yarıda oyuna  giren pırıl pırıl 3 gencimiz  hakkında tek olumlu  veya  olumsuz şey  yazmayan ama Q7 muhabbetine  birbirine  laf çakmaya  çalışan sayfa  sakinlerini de  ayrıca tebrik  ederim.

eslem çok çalışırsa 3-4 sene içinde beşiktaş'ta yedek olabilir. diğerleri hakkında bir şey söyleyemem abi, necip ilk çıktığında hepsinden daha iyiydi.

Çevrimdışı WoodGryn

Kesin çıkmalı. Kaybedecek zaman ve maç yok. Arkadaşların kapasitesi belli..3 tanesi bir Gomez etmez. Adam fiorentinanın kampından geldi. Tatilden değil...
Bu arada GS maçına az bir baktım. Bu Podolski  GS'ye emekliliğini yaşamaya gelmiş. Ciddi ve zorlu maçlarda Katkısı olmayacağı gibi takım düzenini bozar. Ayakta duracak top sürecek hali yok..ortada dolanıp duruyor..
Ömer vasat
Pektemek zaten bitmiş
Ne varsa Gomez ve Cenk Tosunda Var.

Çevrimdışı Kadir G.

Şu mustafanın sadece bir yıllık maaşı kanala gitmiş olsaydı çatır çatır maçımızı izliyor olurduk.

Çevrimdışı talha

Kondisyon ve fizik olarak yetersiz adamı çıkarmak sakatlığa meyil eder.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Eslem dışında fikir edinecek bir şey olmadı abi.

Eslem de vasat şuan gözümde. Sırıtmıyor ama ekstra bir şey de yok. Genç diye ekstra övemeyeceğim o yüzden bizim taraftar da var bu çünkü :)

Bekleyelim bakalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Pedro Franco'nun vücut dili gelişmeyeceğini gösteriyor bu sene de umarım yanılırım.

Adam futboldan küsmüş gibi böyle devam edecekse ayrılmak en sağlıklısı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

eslem çok çalışırsa 3-4 sene içinde beşiktaş'ta yedek olabilir. diğerleri hakkında bir şey söyleyemem abi, necip ilk çıktığında hepsinden daha iyiydi.

sonrası malum  :D

Çevrimdışı murat_

valla su alt yapidan gelen gencler arasinda en beyendigim muhammet hem hizli hemde iyi adam eksiltiyor onu ve eslemi eyer kullanmayacaksak kesinlikle 1 yil kiralik yollamaliyiz ama eyer nejipp satilacaksa bence eslem kalsin orda en azindan kupa maclarinda isimizi gorur

Çevrimdışı WoodGryn

Franco Zombie gibiydi Resmen.
Olcayda Çok Çalışıyor 2.Yarı iyiydi ama yeterli değil.

Çevrimdışı Çağrı

İkili atışmaları siliyorum devam ettirmeyin lütfen zaiyat vermeyelim bugün.

@Yunus Emre Dökmeci size kodes günlerini anlatsın kolay olmuyor  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli