2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958937 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

Yaslayan Tosun ama taraftar macta olmayan quaresma icin tempo tutuyor  :alala:

Çevrimdışı Neo Nesil

bu taraftarlar maçı mı izliyor quaresmayı mı?

sürekli quaresma quaresma diyip diyip duruyorlar. maça bakın anonsuna "kes lan" dediler...

ne olacak bizim milletin hali??? aslında başka birşey yazardım da bir de bunun cezası var...

Çevrimdışı Metin

olay iste tamda bu burda simdiden yaygara cikarmaya calisan arkadaslar q7 ismi bizle gecince yaygara cikaran arkadaslar sirp biz demistik demek icin ici bos elstri yapan arkadaslar var ( yapici elestriye bisey diyen yok )misal q7 nin orta sut karisik atisinda olcay ile tosunun ellerini acip tepki verdigini net gorduk eyvallah ama arkaslarin cikip ben gordum bir onceki pozisyonda uzun uzun ters ters bakti demesi sirp elestri olsun diye soylenen bisey zaten mac sanki tost makinesi ile cekilyormus gibi sen nasil adamin ters ters baktigini gordun el insaf yaa
:claps:  :claps:  :claps: Emin ol quaresma başarısız olsun şampiyonluk,kupa önemli değil düşüncesinde insanlar var.Burda olay quaresmayla alakalıda değil.Sadece transfer sürecinde taraftar ikiye yarılmış durumdaydı,o günkü yorumları hatırla buna benzer şeyler okudum.Quaresma gelirse forma almam diyen mi dersin,maçları takip etmem diyen mi dersin karmaşıktı buralar hatırlarsan.

Çevrimdışı Giray Burak

Hayır bunumu çıkardın cümlemden?Aynı dozda eleştirileri diğer oyuncularımız için yapılmamasını anlamıyorum.İyi o zaman ben de diyim olcayın dokunulmazlığımı var takımda?Olcayın maç içinde tek olumlu hareketini gördün mü?Neden eleştirilmiyor peki,eleştirilse bile tek tük eleştiriler.
Eleştir kardeşim ,kötü oynayanı yetersiz olanı eleştir.
ilk mesajını gayet iyi anladım ,q7 ye yapılan eleştirilere direk cevap yazmışsın .
Kardeşim ,dün gibi hatırlıyor herkes ilk gelişinde q7 nin yaptıklarını ,takım oyununu olumsuz etkilemesinden korkuyor herkes.Gözler direk olarak üstğnde toplanıyor doğal olarak ve olumsuz bir hareketi göze batıyor hemen.
inan bana şu an q7 eleştirilmiyor  sadece daha olumlu ve takım oyununu benimsemesini bekliyor herkes.en azından kendi adıma böyle .
bir umut inşallah değişmiştir .

Çevrimdışı Çağrı

Hoca son kez şans verdi bu maçta birçok oyuncuya.

Artık Olympiakos maçı tam ölçü maçı olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

O maçta Gomez oynar mı ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Neo Nesil

o maçta tam kadro çıkarması lazım şenol hocanın, avusturyadaki gibi geri 4lüyü çorba yapıp, kanada olcay, forvete de pektemeki oynatırsa tam 3lük oluruz...

Çevrimdışı Çağrı

O maçta Gomez oynar mı ?

İlk 11 olmasa da yarım saat oynar.

Ligde de ilk maça Cenk çıkar. Trabzon maçına Gomez çıkar diye düşünüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hunter1987

hazirlik maclarinda gökhan töre niye oynamadi? veya oynadi da benim mi haberim yok  :ebebe:
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı can1903

İlk maça gomez çıkacak bence :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Neo Nesil

hazirlik maclarinda gökhan töre niye oynamadi? veya oynadi da benim mi haberim yok  :ebebe:

zarvc maçı ve bu maç hariç, lile, nice ve strum graz maçında oynamıştı hocam...
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 20:27:38 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı TALAT

oynadı hemen hemen bütün maçlarda bugün bilmiyorum ama
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Mersin maçı zaten zararı yok.Ama o maçta da yarım saat felan oynar bence.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Easthanbool

Arka planda Gomez antrenman yapıyor
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hunter1987

oynadı hemen hemen bütün maçlarda bugün bilmiyorum ama

zarvc maçı ve bu maç hariç, lile, nice ve strum graz maçında oynamıştı hocam...

neremle izlediysem artik maclari  :D tesekkürler
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Metin

bu taraftarlar maçı mı izliyor quaresmayı mı?

sürekli quaresma quaresma diyip diyip duruyorlar. maça bakın anonsuna "kes lan" dediler...

ne olacak bizim milletin hali??? aslında başka birşey yazardım da bir de bunun cezası var...
Ben maçı izliyorum şahsen.Quaresmayla ilgili olarakta ilk defa yazıyorum mesele quaresma değil.Taraftarın transfer konusunda hemfikir olmadığı bir oyuncu gündeme gelsin mesela o zaman gör burayı.İnsanların fikrine yorumuna saygısı olmayanlar var.Adamın tek amacı kendi düşüncesini savunmak.

Çevrimdışı mehmetthedum

Daha hazırlık maçından, q7 hayranları mobbinge başladılar.

Seyirci desen beşiktaşı değil, q7'yi izliyor. Takımı sırtlarsın, kupalar kazandırirsın anlarım da, bu ayıp. Kötü ve bencil olduğunda da alkışlanacaksa böyle fanboylar gibi, bu adam yaptıklarına aynen devam eder.

Bu ölümüne savunucu arkadaşlara orson welles'in günün anlam ve önemine binayen bir sözünü hatırlatayım:
"I know what it is to be young, but you dont know what it is to be old."
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı murat_

:claps:  :claps:  :claps: Emin ol quaresma başarısız olsun şampiyonluk,kupa önemli değil düşüncesinde insanlar var.Burda olay quaresmayla alakalıda değil.Sadece transfer sürecinde taraftar ikiye yarılmış durumdaydı,o günkü yorumları hatırla buna benzer şeyler okudum.Quaresma gelirse forma almam diyen mi dersin,maçları takip etmem diyen mi dersin karmaşıktı buralar hatırlarsan.

ve o gun tak8mi takip etmeyi birakirim siirleri yazan arkadaslar ozellikle q7 ye olan takintilarina devam ediyorlar ogun ettikleri buyuk sozleride onlara hatirlattigimizda uyari yedik burda q7 takintili olan arkaslar bu tavirlarina devam ettikce kusura bakmayin bende ayni sekilde muhalif olacam bi ara querasmasporlu da dediler desinler sadece q7 ye yuklenilecekse bende herturlu destek veririm q7 ye

Çevrimdışı Çağrı

Devamlı hücum pres yapıyoruz 3. bölgede Bilic zamanı bu yoktu sağolsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Hamza da  giriyor.Şenol hoca  kendini  gösteriyor.Gençlerden 3 de sahada.

Çevrimdışı WoodGryn

Motta,Ömer,Necip Berbat
Pektemekide umarım hemen gönderirler
Serdar ilk yarıya göre biraz daha iyi.

Çevrimdışı Ersoy

Benim yayın geri geldi de bu açı ne ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Metin

@Çağrı abi rica ediyorum olaya el atar mısın?Kurduğum cümleyi dahi anlamayan adamlar quaresmacı damgası vuruyorlar.Bu çok olmaya başladı ne zaman konusu açılsa aynı şey.Quaresma savunucusu olacak en son kişide benim burada.Dediğim tek şey eleştirirken yapıcı olun,sırf ben demiştim zamanında diyebilmek için kendi futbolcumuzu yermeyin...

Çevrimdışı Neo Nesil

Devamlı hücum pres yapıyoruz 3. bölgede Bilic zamanı bu yoktu sağolsun.

adam burada stajını yaptı, 3-4 ingiliz takımlarına karşı galip gelerek, reklamını yaptı sonrada defoldu gitti ingiltereye

tabi burada staj yaparken de takımımız 2 sene kupa alamadı (ha devre arasında 3. lig guaratingueta ve river plate gençlerine karşı as kadroyla galip gelerek aldı, onu da yapsın bari  :D)

ekleme: geçen sezon soma kupasını kazandı...

[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 20:40:26 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Milooooooo     3333333333