2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933875 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Pedro Osmanlıya kiralık gidiyormuş.. Diyolllar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

kesin stoper alıyoruz biz o zaman
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Inler out
@sporx: 7/24 CANLI | Napoli ile Leicester City Gökhan Inler için 4 milyon avroya anlaşma sağladı. Transfer resmen açıklanabilir. (Di Marzio)

Çevrimdışı talha

Gelen en geç 1 hafta içinde belli olur.

İhtimalleri de yazdık.

Boşuna tartışıyorsunuz.

Herkese İyi Geceler.  :uyucam:
Bu iş takvimin sonunu görür

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

bu pedro haberi yılmaz canpolattan çıkmış güvenilirliği tartışılır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ne osmanlısı ya. Valla hiç hoş şeyler gelmiyor aklıma.

Çevrimdışı can1903

kesin stoper alıyoruz biz o zaman
Yılmaz Canpolat yazmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Saçmalık o kadar düşük oyuncu değil adamı oralarda harcatmasınlar Porto ya satsınlar o zaman tutmayacaklarsa

Çevrimdışı Scout

Boşverin Ozanı , Maaşını Yatırmasak İcraya Verir En Kısa Sürede , Bursasporda Yaptığı Açıklamalar İyice Soğuttu
Pika Pika

Çevrimdışı emre1

Onur Kıvrak: Eğer bir gün Trabzonspor'dan ayrılırsam ilk gideceğim kulüp BEŞİKTAŞ'TIR!!
Kaynak: ‪#‎ForzaÇarşı‬ - ‪#‎HazarKürkçü‬

böyle bi açıklama var mı beyler gerçek mi eğer gerçekse onur bildiğin zarf atmış bize gerçi özürde diledi ama
edit:bu yazıyı bjk haberlerini takip eden facebookta sürekli paylaşımlarda bulunan bi arkadaş yazmış ordan aldım bnde

Çevrimiçi Samet Ç

bu pedro haberi yılmaz canpolattan çıkmış güvenilirliği tartışılır
Ondan çıkmışsa haber Pedro bizde jübile yapar.  :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Pedro zu Osmanlıspor

Çevrimdışı can1903

Bir oyuncu neden kiralık gönderilsin ? Kontenjana engel değil. Stoperde almazlar. Franco'yu ya satın yada kadroda tutun..

Çevrimdışı Scout

Kim mesela alt yapıdan?
Yazacağın isimlerin Ozan'ın seviyesine ulaşmaları için en az 1-2 sene lazım.
Ozana 6 Milyon Vermekten İyidir Bide Maaşıda Var
Pika Pika

Çevrimdışı kralkartal

4bucuk adet stoperimiz varken mi?

Çevrimdışı talha

Pedro yu takasta kullan anlarım bir nebze ama kiralık saçmalık ha takas niyetine kiralık olacaksa ayrı bu arada bu çocuğun sevgilisi de bu gerilemeye neden midir acaba

Çevrimdışı kralkartal

Pedro osmaliya kiralanmaz arkadaslar herkesin ici rahat olsun zaten stoper sayimiz ortada.

Çevrimdışı indie

Ozan'ı değecek bir fiyata alabileceğimizi sanmıyorum. Benim gözümde max fiyatı 2 mil + bir futbolcudur ki o futbolcu da İsmail veya Mustafa olur ancak. Kerim ancak kafa kafaya takas olur, Cenkiçin ise üstüne para verseler düşünülmez bile.

Stil olarak Mehmet Topuz'a benzetiyorum. Kafa olarak ise Batuhan'dan eksiği yok gibi. Bence denildiği gibi 5 milyon üstüne futbolcu falan verirsek yabancı sınırının gevşemesinden sonra anadolu kazığı yiyen ilk ve belki de son saflar olarak tarihteki yerimizi alırız. Bu kafayla bırkaın 10 seneyi, bu çocuktan problem çıkarmadan verim alacağımız sene sayısı maksimum 2 gibi gözüküyor.

Bence bırakalım Terim'in gazladığı türk oyunculara para saçmayı. Ha, Ozan elmizdeki Necip, Serdar gibi seçeneklerden iyi midir? İyidir. Ama dünyada Necip ve Serdar'dan daha iyi sürüyle futbolcu vardır herhalde.

Çevrimdışı TALAT

Ozana 6 Milyon Vermekten İyidir Bide Maaşıda Var

iyi o zaman para vermemek için altyapı takımıyla çıkalım maçlara. maliyeti çok düşük olur maaşları da 2000 lira aylık falandır. kalan parayla ev alır kiraya veririz. var mı böyle saçma bir şey

spor klubü bu. başarı kazanmak için yeri geldiğinde para harcayacaksın.

milli takımda direk oynayan bir adamla altyapı adamlarını karşılaştıranlar var hayret ediyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Bu arada geçen hafta Yılmaz Canpolat Gomez'in açıklanacağı günü söylemişti bana. Doğru olabilir.

Çevrimdışı TALAT

Ozan'ı değecek bir fiyata alabileceğimizi sanmıyorum. Benim gözümde max fiyatı 2 mil + bir futbolcudur ki o futbolcu da İsmail veya Mustafa olur ancak. Kerim ancak kafa kafaya takas olur, Cenkiçin ise üstüne para verseler düşünülmez bile.

Stil olarak Mehmet Topuz'a benzetiyorum. Kafa olarak ise Batuhan'dan eksiği yok gibi. Bence denildiği gibi 5 milyon üstüne futbolcu falan verirsek yabancı sınırının gevşemesinden sonra anadolu kazığı yiyen ilk ve belki de son saflar olarak tarihteki yerimizi alırız. Bu kafayla bırkaın 10 seneyi, bu çocuktan problem çıkarmadan verim alacağımız sene sayısı maksimum 2 gibi gözüküyor.

Bence bırakalım Terim'in gazladığı türk oyunculara para saçmayı. Ha, Ozan elmizdeki Necip, Serdar gibi seçeneklerden iyi midir? İyidir. Ama dünyada Necip ve Serdar'dan daha iyi sürüyle futbolcu vardır herhalde.

terimin gazladığı adam diyorsun da adamı esas gazlayan senin teknik direktörün. amma gömdünüz adamı. bu kadar mı lig maçlarını falan izlemiyorsunuz
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

iyi o zaman para vermemek için altyapı takımıyla çıkalım maçlara. maliyeti çok düşük olur maaşları da 2000 lira aylık falandır. kalan parayla ev alır kiraya veririz. var mı böyle saçma bir şey

milli takımda direk oynayan bir adamla altyapı adamlarını karşılaştıranlar var hayret ediyorum
Yanlız para harcayacaklar da artık üç yıl oldu bir kaç isimde gelsin altyapıdan :D

Bu arada Emrah Bayraktar yerine Gökhan Keskin diyorlar inşallah doğru değildir

Çevrimdışı Scout

Ozanın Parlayacagindan %100 Eminsinizde , Alt Yapidaki Oyuncu Neden Gelismesin , Milli Takimda Oynadi Diye Yere Gögemi Sigmiyor Anlamiyorum
Pika Pika

Çevrimdışı Anıl

Pedro osmaliya kiralanmaz arkadaslar herkesin ici rahat olsun zaten stoper sayimiz ortada.
Şaka mı bu ? Belki stoper alınıcaktır ondan kiralanıyodur ?

Çevrimdışı kralkartal

Ozan sadece mustafa gidecekse 5 milyon eder.. Oda sırf 2019a kadar mustafayi su takimda gormeyelim onun hatrina.