2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930585 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canU

Valla inler de yaşlanıyor artık senelik 2 falan verilmez. Ozan da kapatanayabilir boşluğu şimdilik ama iyi yatırım olur. Orta sahada 2 tane 31-32yaşında adam dinamizmi düşürür.

Çevrimdışı Deniz

Eldeki oyuncularla bir kadro kurunca ihtiyaç olan bölgeler kendini gösteriyor.

Stoper ve ön libero almak şart oğlu şart yoksa sene içinde 2 bölgede de çok sıkıntı çekeriz.Yarım sezon bile idare edemeyiz.

Kaleci zaten Allahın emri..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Scout

Valla inler de yaşlanıyor artık senelik 2 falan verilmez. Ozan da kapatanayabilir boşluğu şimdilik ama iyi yatırım olur. Orta sahada 2 tane 31-32yaşında adam dinamizmi düşürür.
Ozandan Daha Dinamikler  :icool:
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 00:44:28 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı can1903

Pettemek yerine Tosun giderse KAN çıkar..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Neo Nesil

Pedro takasta kullanılacak deniliyorsa Douglas gelecektir yüksek ihtimal.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Burada istisnasız Alayımız, Napolinin maksimum 5 maçını izlemiştir bu sezon. Bir çoğumuz ise 0

Ben ozanın neredeyse 25 e yakın maçını izledim, daha doğrusu bursasporun..

Çok net söyleyeceğim, eveleyip gevelemeyeceğim, ozan tufanı Beğenmeyen, direkt önyargılıdır, bursa nefretinden başka birşey görmeyen biridir. O kadar

Çevrimdışı Deniz

Pettemek yerine Tosun giderse KAN çıkar..
Öyle bir ihtimal yok bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

Ben Gökhan'ı istiyorum arkadaş. Yaşı kaç olursa olsun. 3 sene faydalanırız. Tam istediğim tarz. Sert, şut atar, mücadeleci, winner bi adam. En önemlisi Pasör!

Ben çok sıkıldım sadece topun pesinde koşan adamdan. Uzaktan vurdu mu sokacak, omzu koydu mu topu alacak, ara pası atacak, topu dağıtacak adam istiyorum ben.

Ozan Mozan hikaye. Gökhan gelsin dertler bitsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

İmzalar mı; imzalamaz mı onu zaman içersinde görürüz.

2 milyon verilmeyecek orası net.

Beşiktaş'ın maaş skalasını düşünürsek o profildeki bir oyuncu için böyle bir şey mümkün değil.

2 milyon etmez bu arada...

bugün ozanın maaşı hakkında bir arkadaşla iddialaştık. seninle de iddiaya girebilirim :D bu arada bir bilgim yok sadece tahmin ediyorum.

inler gibi bir oyuncuyu 2m'dan aşağıya getiremezsin. boş bir oyuncu değil.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ergin1903

Şu an kadromuza baktigimizda 8 numara ve 1 numaramizin zayif oldugu cok acik. Her sene illaki en az bir bölgemiz eksik olarak basliyoruz. Bu sene böyle içimiz rahat baslasak sanki nolurdu...

Çevrimdışı Ergin1903

Burada istisnasız Alayımız, Napolinin maksimum 5 maçını izlemiştir bu sezon. Bir çoğumuz ise 0

Çok net söyleyeceğim, eveleyip gevelemeyeceğim, ozan tufanı Beğenmeyen, direkt önyargılıdır, bursa nefretinden başka birşey görmeyen biridir. O kadar

Armagan,  ozan için 6 m + pektemek ve kerim'i verir misin ?

Çevrimdışı Neo Nesil

ILK 11:tolga-beck-ersan-rhodolfo-tosiç-atiba-x-töre-q7-sosa-gomez

YEDEK 11: günay-serdar-pedro-milosevic-motta-necip(:()-x-olcay-kerim-oğuzhan-tosun paşa

sakat ve oynamayanlar: tolgay-pektemek-veli-ismail

bize 2 orta saha şart...
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 00:49:29 Neo Nesil 2 ]

Armagan,  ozan için 6 m + pektemek ve kerim'i verir misin ?

Ozan+serdar için pedro pektemek frei verir üstüne 4-5 bile veririm. Çünkü Özellikle Freinin olup olabileceği bu kadar. Pedroyada ilahi bir el dokunmazsa bundan fazlası olmaz. Pektemek malum.

Çevrimdışı atalay

Armağan, Napoli'nin sadece 6-7 UEFA maçını izledim. İnler, neredeyse tüm Avrupa maçlarında oynadı zaten.

Bugün istatistiklerine baktım ligler tabii olarak oyuncu kalitesi farklı. Keza takımların da öyle.

Ve Ozan birçok istatistikte İnler'in fersah fersah önünde.

Bu arada Ozan ve İnler aynı mevkinin gereklilikleri dışında birbirinden çok farklı iki oyuncu.

Aslında her ikisine de ihtiyaç var.

Kim gelirse ayrıntılı uzun bir analiz yaparım.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 00:48:02 atalay ]

Çevrimdışı TALAT

gökhan inler için tahmini maliyetim 3m bonservis 3x2,1m maaş olmak üzere 9,3m euro

ozan için tahmini maliyetim 6m bonservis + 1 oyuncu 3x1,4m maaş olmak üzere 11,2m euro (giden oyuncuyu 2m euro olarak maaşını da 1m olarak hesapladım)
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Gökhan kesinlikle daha iyi Ozan dan ama Ozan Gökhan û geçebilecek potansiyele sahip. Milli maçlarını izledim Gökhanın ve kesinlikle kaliteli oyuncu

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

Ozan+serdar için pedro pektemek frei verir üstüne 4-5 bile veririm. Çünkü Özellikle Freinin olup olabileceği bu kadar. Pedroyada ilahi bir el dokunmazsa bundan fazlası olmaz. Pektemek malum.

ozanın bonservisi en fazla 3 ve pektemek-ismaildir... ötesi olmaz...

5-6 gibi fiyatlar çok fazla... (bu arada bursaya düşman olduğum için değil, ederi için söyledim)

Çevrimdışı talha

bugün ozanın maaşı hakkında bir arkadaşla iddialaştık. seninle de iddiaya girebilirim :D bu arada bir bilgim yok sadece tahmin ediyorum.

inler gibi bir oyuncuyu 2m'dan aşağıya getiremezsin. boş bir oyuncu değil.
O maaşa değecek kadar efektif değil öyle olacaksa gelmesin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ozanı bilmemde serdar aziz kesinlikle bize fayda sağlamaz bizim seviyemizin altında.

Çevrimdışı brkntcnr

gökhan inler için tahmini maliyetim 3m bonservis 3x2,1m maaş olmak üzere 9,3m euro

ozan için tahmini maliyetim 6m bonservis + 1 oyuncu 3x1,4m maaş olmak üzere 11,2m euro (giden oyuncuyu 2m euro olarak maaşını da 1m olarak hesapladım)
3 yıl bence fazla inlere. Ozana da 6m çok fazla.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Scout

Yapmayin Etmeyin Frei Ozandan Sadece 1 Yaş Büyük Daha Zamana İhtiyacı Var Kerimin
Pika Pika

Ozan gelirse alacağı parayı söyleyeyim Maksimum maksimum 1.2

Yüksek ihtimal 800-900 bin euro

İnler gelirse 2 yine almaz 1.7 1.8 olur.

Arada 1 milyon fark olur.

3 Bonservis olsa, 6 Ozan olsa aradaki fark 0 demektir.

Ozanı 12-13 sene süresince istediğin zaman satma imkanın olur, inleri olmaz.

Yani İnler Geçici bir süre işini görür, ozan istersin 13-14 sene hizmet eder, gerekirse de satıp yine kadronu revize etme şansı sunar.

Çevrimdışı Anıl

Sambade baya Türkçe konuşuyor ha  :evillol:

Yapmamız gereken genç yetenekli bir yabancı kaleci alıp Sambadeye emanet etmek :)

Çevrimdışı Neo Nesil

Yapmayin Etmeyin Frei Ozandan Sadece 1 Yaş Büyük Daha Zamana İhtiyacı Var Kerimin

+ şenol güneş faktörüyle coşar...

eğer kerimi onlara verip dzsudszakı alamazsak o zaman yandık...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozan gelirse alacağı parayı söyleyeyim Maksimum maksimum 1.2

Yüksek ihtimal 800-900 bin euro

İnler gelirse 2 yine almaz 1.7 1.8 olur.

Arada 1 milyon fark olur.

3 Bonservis olsa, 6 Ozan olsa aradaki fark 0 demektir.

Ozanı 12-13 sene süresince istediğin zaman satma imkanın olur, inleri olmaz.

Yani İnler Geçici bir süre işini görür, ozan istersin 13-14 sene hizmet eder, gerekirse de satıp yine kadronu revize etme şansı sunar.
abartı olmuş 12 13 sene :D