2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930629 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Ozan gelirse alacağı parayı söyleyeyim Maksimum maksimum 1.2

Yüksek ihtimal 800-900 bin euro

İnler gelirse 2 yine almaz 1.7 1.8 olur.

Arada 1 milyon fark olur.

3 Bonservis olsa, 6 Ozan olsa aradaki fark 0 demektir.

Ozanı 12-13 sene süresince istediğin zaman satma imkanın olur, inleri olmaz.

Yani İnler Geçici bir süre işini görür, ozan istersin 13-14 sene hizmet eder, gerekirse de satıp yine kadronu revize etme şansı sunar.

maaşlarda daha fazla olacağını düşünmekle birlikte tamamen katılıyorum sana.
ilk defa sana katıldığımı da belirteyim :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı sağduyu

Eldeki oyuncularla bir kadro kurunca ihtiyaç olan bölgeler kendini gösteriyor.

Stoper ve ön libero almak şart oğlu şart yoksa sene içinde 2 bölgede de çok sıkıntı çekeriz.Yarım sezon bile idare edemeyiz.

Kaleci zaten Allahın emri..

Stoper hiç de Şart değil. Olsa, fazla mal göz çıkartmaz Hesabı olur. Ozan mı, Gökhan inler mi meselesinde her ne kadar aynı mevkide olsalar, fark şu; Inler gelirse şampiyonluk şansını ikiye katlar, Ozan gelirse önümüzdeki 5 yılın iskeletinin mihenk Taşı olur.

unutmamak gereken konu, Kulüpte para olmaması. Kimse alınmasa da Gönül bırakılacak ve moral bozacak bir durum yok.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı talha

Yanlız ozan bu tavrı bizde de sergileyebilir yani iki sene sonra ben sizden bıktım beni gönderin girmek istiyorum deyip kaçabilir karakter tahlili çok önemli

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

abartı olmuş 12 13 sene :D

E çocuk 19-20 yaşında. Kimseye satmazsan, sözleşme yenilersen 33 e kadar oynamaz mı? nesi abartı?

Ben satılmazsadan bahsettim.

Ozan tufan bursadan cidden komik paralar kazanmasa babam çalışıyor der mi sizce? yok öyle 500 bin euro falan aldığı yok.

Sen adama 800 bin euro ver bak nasıl koşuyor. Bugün 800 bin euro 2.5 milyon TL demek. Şimdi alsın alsın 250 bin tl alıyordur kuvvetle muhtemel.

10 katını veriyorsun yani..

Çevrimdışı TALAT

bazı oyuncular 20 yaşındayken kendini belli eder dersin ki adamda kumaş var ama tecrübe lazım 24-25 yaşında olur bu adam.

lakin ozanda benim gözlemim 20 yaşında ilk milli maçına 11 çıktığında bırakın ayağının titremesini çoğu tecrübeli oyuncunun yapamayacağı şekilde insiyatif aldı.

ozan 20 yaşında ama artık ligin kaliteli isimlerinden. gelişeceği max. seviyenin yüzde 75ne gelmiş zaten. kalan 25e de kısa bir zamanda olacaktır.

eğer bu sene biz almazsak ilerde avrupada izleriz ve keşke alsaydık deriz.

Çevrimdışı Scout

Yanlız ozan bu tavrı bizde de sergileyebilir yani iki sene sonra ben sizden bıktım beni gönderin girmek istiyorum deyip kaçabilir karakter tahlili çok önemli

İki Yıl Sonra Ozan Tufan  :lol:
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

E çocuk 19-20 yaşında. Kimseye satmazsan, sözleşme yenilersen 33 e kadar oynamaz mı? nesi abartı?

Ben satılmazsadan bahsettim.

Ozan tufan bursadan cidden komik paralar kazanmasa babam çalışıyor der mi sizce? yok öyle 500 bin euro falan aldığı yok.

Sen adama 800 bin euro ver bak nasıl koşuyor. Bugün 800 bin euro 2.5 milyon TL demek. Şimdi alsın alsın 250 bin tl alıyordur kuvvetle muhtemel.

10 katını veriyorsun yani..
onlar tamam sakatlığı formsuzlugu var futbolda o kadar uzun süre geleceği göremezsin bence kimler yalan oldu bu ülkede ozanda daha olmamış bir futbolcu potansiyeli yüksek bir oyuncu 

Çevrimdışı TALAT

valla şenol güneş eğer adamı istediyse karakterine de kefildir. sonuçta şenol güneş gibi bir adam 1 senede nasıl karakterde olduğunu anlar bence

Çevrimdışı Anıl

Bence Ozan gelmeli gelmemeli tartışması çok anlamsız. 20 yaşında gelecek vaadeden bir oyuncu.

Şartlar oluşursa almamak aptallık olur. Önemli olan 3 taraf için de uygun şartların oluşması.

Çevrimdışı can1903

5 M € + Cenk tosun + Frei filan veren net..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

5 M € + Cenk tosun + Frei filan veren net..
yok artık lebron james  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

onlar tamam sakatlığı formsuzlugu var futbolda o kadar uzun süre geleceği göremezsin bence kimler yalan oldu bu ülkede ozanda daha olmamış bir futbolcu potansiyeli yüksek bir oyuncu

Ben ihtimalden bahsediyorum zaten, olasılık üzerine konuşuyorum.

İnler 31 yaşında, 34 e kadar verimli olacağı düşünülebilir.

Ozan 20 yaşında 34 yaşına kadar 14 sene var önünde. birisinden alabileceğin maksimum verim 3 yıl, diğerinden 13-14 yıl dediğim gibi olasılıklara göre konuşuyorum. Ozanı bugün 6 ya al, 2 sene sonra istediği kadar formsuz olsun 5-6 ya satabilirsin. Ama gerilemez, ileri doğru giderse nolur? Buda bir olasılık işte.

Çevrimdışı Anıl

Ozan için benim yapacağım teklif 5 milyon euro+Frei(2 yıl kiralık) olurdu.

Çevrimdışı talha

valla şenol güneş eğer adamı istediyse karakterine de kefildir. sonuçta şenol güneş gibi bir adam 1 senede nasıl karakterde olduğunu anlar bence
Ne bileyim lu bursa açıklamasını izledim de açıkcası öyle itici geldi ki arkadaş olsa yanımdan koyardım yetinmeyi bil zibidi asgari ile geçinen var diye

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar Cenk tosun'u Ozan için takasta yazmayin. Gercekten Cenk'e buyuk ayip olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben ihtimalden bahsediyorum zaten, olasılık üzerine konuşuyorum.

İnler 31 yaşında, 34 e kadar verimli olacağı düşünülebilir.

Ozan 20 yaşında 34 yaşına kadar 14 sene var önünde. birisinden alabileceğin maksimum verim 3 yıl, diğerinden 13-14 yıl dediğim gibi olasılıklara göre konuşuyorum. Ozanı bugün 6 ya al, 2 sene sonra istediği kadar formsuz olsun 5-6 ya satabilirsin. Ama gerilemez, ileri doğru giderse nolur? Buda bir olasılık işte.
aynen hepsi ihtimal dahilinde yakın maliyetlerde alınması lazım zaten box to box adam tam.

Çevrimdışı can1903

Şu durumda ne Frei(KİRA)  ne Cenk tosun verilemez..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Neo Nesil

resme göre aşağıdakilerden hangisi bjknin gol yemesine sebep olmuştur?

A.) Ersan
B.) Franco
C.) Motta
D.) Sivok

Çevrimdışı Celestine Babayaro

4-4-2 oynamayacağımız için her türlü 1 forvet gidecek ayrıca forvet alınmayacağını düşünürsek tek forvet gider bu durumda.Muhtemelen Ömer olur bu giden oyuncu.Pektemek'i unutalım o bu sene 10-20 maç oynayıp seneye teklif almadığı sürece burada.Stoper de yollanmaz çünkü kalan zaman içinde stoper alınmayacaktır ayrıca sayı olarak eksik kalma durumu var ki Şenol Güneş geçen sene Bursa'da böyle bir hata yaptı bir daha yapmaz.

Bu durumda gitmesi olası kimseler Ömer,İsmail,G.Süzen,Cenk G.,Kerim Frei.
Bursa'ya burdan Kerim F.+Ömer verilebilir.Kerim 2 yıl kiralık verilir.Zaten parlarsa parlar parlamazsa tamamen söner.Bizde kalması çok anlamsız yeteri kadar forma şansı bulamaz ve onu moral olarak etkiler.Bursa genç oyuncu parlatma yeri orada kendini gösterebilir.
Ömer+Frei(2 yıl kiralık)+4-5 civarı bir şeyle kapatılabilir.Devre arası bir kanat alınır belki stoper de düşünülür.
Ömer de Kerim Frei'da Bursa için çok iyi isimler.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 01:06:36 Celestine Babayaro ]

Çevrimdışı Scout

Ozandan Başka Oyuncumu Yok Alt Yapıdan Oyuncu Oynatırım Daha İyi , Bursa İyice Saçmalamaya Başladı Utanmasalar Tüm Takımı İstiyecekler
Pika Pika

Çevrimdışı can1903

Cenk Tosunu verirsek Bursa mı bize para verecek bizmi Bursa ya ?

Çevrimdışı talha

Ozandan Başka Oyuncumu Yok Alt Yapıdan Oyuncu Oynatırım Daha İyi , Bursa İyice Saçmalamaya Başladı Utanmasalar Tüm Takımı İstiyecekler
Bursa istediği kadar saçmalasın adamı istersek alırız kendileri de biliyor bence çok uzamasın lar bu arada Ozan kaliteli adam çok yermemek lazım

Çevrimdışı atalay

Gelen en geç 1 hafta içinde belli olur.

İhtimalleri de yazdık.

Boşuna tartışıyorsunuz.

Herkese İyi Geceler.  :uyucam:

Çevrimdışı talha

Cenk Tosunu verirsek Bursa mı bize para verecek bizmi Bursa ya ?
Vermeyrceğimiz den sorun yok

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kim mesela alt yapıdan?
Yazacağın isimlerin Ozan'ın seviyesine ulaşmaları için en az 1-2 sene lazım.