2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12928274 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Doğuhan

inler liecesterla anlaşması sadece biz vazgeçersek gerçekleşir

bizim vazgeçmemizse ozan transferi oldu demektir

pazartesi çözülür olay

Çevrimdışı Neo Nesil

Sambade baya Türkçe konuşuyor ha  :evillol:

fernandesi gördüm, özledim :(... bir şekilde küstürüldü bu adam!!!

Çevrimdışı Sarp

Vallahi benim içim rahat @atalay ın aktarmaya çalıştığı şekilde gelişti transferler.
Kimse canını yattı gitti diye sıkmasın. Niyetimiz ciddiyse alır geliriz İnleri.   
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 00:21:54 Sarp ]

Çevrimdışı Ersoy

Sambade bizimkileri manyak eğitiyor zaten. :evillol:
Sorun artık kalecilerde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Scout

1 Haftaya Kalmaz Bence Gazetelerin Yeni Manşeti Bu Olcak  :photo:
Pika Pika

Çevrimdışı acan07

ben kesinlikle inleri alırım . adamın uluslararası tecrubesi çok fazla . çift ayaklı . mermi gibi şut atıyo . ve en önemlisi kel  :evillol:

bana göre ozan şampiyonluk filan getirmez , sadece iyi bir yatırım olur .  artık yatırıma değil şampiyonluklara ihtiyacımız  var .

Çevrimdışı Ergin1903

Bana göre biz İnler'i alirsak şu rakamlara aliriz: 2.9 m € bonservis, İnler'e de senelik 1.8 m € veririz+ Findik tabi  :evillol:

Çevrimdışı TALAT

Bana göre biz İnler'i alirsak şu rakamlara aliriz: 2.9 m € bonservis, İnler'e de senelik 1.8 m € veririz+ Findik tabi  :evillol:

2-2,5 arası bir şey alacaktır bence
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

Aquilani Serbest kaldı şuan sözleşmesi bitti
Adamın Bonservisi elinde
Gelirse bedavaya gelecek
İnler gelse 3 milyon euro vermek zorunda kalırız
ama Aquilani Bedavaya gelir Gomezden sonra bide Aquilani yi bedavaya almış oluruz ki çok mantıklı bir hamle olur.

Tolga(31)-Beck(28)-Rhodolfo(28)-Ersan(28)-Tosic(30)-Atiba(32)-Aquilani(31)-Quaresma(32)-Sosa(31)-Töre(24)-Gomez(30)

ilk11 yaş ort: 27... dün yedekleriyle beraber hesaplamıştım gene ort 27 çıktı... :D

Çevrimdışı Deniz

3M den aşağı inleri bırakacaklarını sanmam
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Bence haftaya buralar #İNLER  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga(31)-Beck(28)-Rhodolfo(28)-Ersan(28)-Tosic(30)-Atiba(32)-Aquilani(31)-Quaresma(32)-Sosa(31)-Töre(24)-Gomez(30)

ilk11 yaş ort: 27... dün yedekleriyle beraber hesaplamıştım gene ort 27 çıktı... :D

27 idealdir.

Çevrimdışı Neo Nesil

milosevic tayfaya alışmış  :lol:

Çevrimdışı atalay

İnler'e, 2 milyon euro filan verilmez; verilmeyecektir.

Çevrimdışı sağduyu

Parayla gokhan inler, takasla ozan, opucukle de selena gomez alip transferi kapatalim..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:kop:  :kop: bravo
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı sağduyu

milosevic tayfaya alışmış  :lol:

Bunlar, Şenol hoca öğle uykusundayken mi kaçmış. :lol:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Parayla gokhan inler, takasla ozan, opucukle de selena gomez alip transferi kapatalim..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

İnler'e, 2 milyon euro filan verilmez; verilmeyecektir.

2 milyondan aşağı hayatta imzalamaz. yıllık 5m'dan fazla alan bir adam bir kaç takım da istiyorken 2m'nun altına imzalatamzsın

Çevrimdışı Ergin1903

Bu arada Bursa yönetiminin tavri hic hosuma gitmiyor. Onlara cok para kazandirmamiz da hosuma gitmez. İyi ki bir kac oyuncuyu astronomik bedellere sattilar. Hala yabancı oyuncu serbestliginin farkinda degilller. Ozan'a cok para + 2 oyuncu verilmesine karsiyim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

2 milyondan aşağı hayatta imzalamaz. yıllık 5m'dan fazla alan bir adam bir kaç takım da istiyorken 2m'nun altına imzalatamzsın

Hocam İnler'in eline yılda 5 milyon euro geçtiğini düşünmüyorum.
Ancak mevcut sözleşmesi ile ilgili de bir bilgim yok.  :alala:
Ne kadar alıyor cidden

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu arada Bursa yönetiminin tavri hic hosuma gitmiyor. Onlara cok para kazandirmamiz da hosuma gitmez. İyi ki bir kac oyuncuyu astronomik bedellere sattilar. Hala yabancı oyuncu serbestliginin farkinda degilller. Ozan'a cok para + 2 oyuncu verilmesine karsiyim.

bırakalım ozan ellerinde çürüsün. aquilani, cambiasso nun bonservisleri elindeyken bunların biri hatta ikisini alalım. tamamdır...

Çevrimdışı TALAT

Hocam İnler'in eline yılda 5 milyon euro geçtiğini düşünmüyorum.
Ancak mevcut sözleşmesi ile ilgili de bir bilgim yok.  :alala:
Ne kadar alıyor cidden

internette 5m euro aldığını okudum. vergi ne kadar italyada bilmiyorum ama min.3 geçiyodur eline diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı atalay

İmzalar mı; imzalamaz mı onu zaman içersinde görürüz.

2 milyon verilmeyecek orası net.

Beşiktaş'ın maaş skalasını düşünürsek o profildeki bir oyuncu için böyle bir şey mümkün değil.

2 milyon etmez bu arada...