2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894949 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Karabay

Onurun bugün gelişi ile tolganin geçen sene gelişi arasında bir fark yok bence. Bize çok şey katacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı WoodGryn

Gomez mükemmel harika bir oyuncu muteşem bir forvet aldık gerçekten bize çok faydası olacak hem uzun boylu hava toplarında etkili hemde bitirici böyle bir forvete ihtiyacımız vardı gomez hiç gitmesin bu takımdan jübilesini burda yapar inşallah çünkü ben gomezi gerçekten çok seviyorum  :evillol:
N Doye de gelse çok iyi olur.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

bence gomezi bedelsiz almadık. yakında kokusu çıkar da belli bir ücret ödenecek heralde. ama bence en mantıklısı dün bir arkadaş yazmıştı forumda, gomezi iki yıllığına bedelsiz kiraladık ama bu iki sene içerisinde gomezi satarsak önce fiorentinaya bu bedeli ödeyip bonservisini almamız gerek.

bence en mantıklı açıklama bu ama resmi açıklamayı beklemek gerek
Ben yazmistim kardesim. En mantikli aciklamasi budur. Fio zaten 19 vermis ve ffp ne ilgisi var bunun. Satabilse tamam ama kimse bonservis vermek istemedi. Ffp icin butceden kurtulmak icin maasini odemek istemedi. Maasindan kurtulmak icinde bize kiraladi 2 sene. Ama fio aptal degil yada olmamasi lazim. Egerki bjk satarsa bana para verirsin ama satamassan en azindan maasindan kar edicek fio. Bizim anlasmamizada bakarsak hersene kontrol ediliyor surec uefa tarafindan. En azindan gomezin maasinda 6-7 artiya gecti fio. 2 sene once verilmis 19 milyonla bu senenin alakasi olmamali.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 23:05:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu eziklik ve 3. büyük olma muhabbetine de bir son verme adına;

Transfermarkt değerleri tam gerçekçi olmasa da 3 aşağı 5 yukarı fikir verir.

İki büyüğün ardındaki 3. büyük takım olmak böyle olmaz.

Fenerbahçe SK      -   159,10 milyon €     
Galatasaray SK      -   140,00 milyon €     
Beşiktaş JK         -   126,50 milyon €

Böyle olur

Real Madrid      -   743,80 milyon €     
Barcelona      -   689,50 milyon €     
Atlético Madrid   -   368,20 milyon € 

Ne kadro olarak ne bütçe olarak geride değiliz. Bu sadece algı. Bu yüzden çok kolay kırılıyoruz Brugge maçında olduğu gibi.

Dik durmayı öğrenmesi lazım herkesin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu şekilde çok saçma olur. madem satış hakkı falan da bizde niye bedelsiz kiralıyorlar ki? direk bonserivisi verebilirlerdi
Az öncede yazdik ve yazdim adamin bonservisini aldik zaten 2+1 !
Hem Fio hemde biz FFPye yakalanmayalim diye boyle bir yol secilmis.. @TALAT abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Mario Gomez 33 numaralı formayı giyecekmiş. 9 numara hala boş.

Gel bakalım Dame N'doye :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 23:09:57
  • Beşiktaş / Bodrum

@Yunus Emre Dökmeci  bak yine uyarıyorum abicim bu kaçıncı oldu bilmiyorum.

Tam emin olmadığın şeyleri kesin bilgi olarak verme. Bu bilgi kesinse koy kaynağı biz de bilelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Abi anlamadigim nokta fio niye cekinsin bundan? Adam maas vermeyerek artiya geciyor zaten. Bonservis alsa biraz daha artiya gecicek, almassa ayni kalacak. Cok sacma geliyor. Aldigin oyuncuyu satman lazim gerekiyor demiyorki ffp. Butcen basabas noktada olcak diyor. Gomezi satmis satmamiz umrunda olmamasi lzim.

Çevrimdışı TALAT

Şu eziklik ve 3. büyük olma muhabbetine de bir son verme adına;

Transfermarkt değerleri tam gerçekçi olmasa da 3 aşağı 5 yukarı fikir verir.

İki büyüğün ardındaki 3. büyük takım olmak böyle olmaz.

Fenerbahçe SK      -   159,10 milyon €     
Galatasaray SK      -   140,00 milyon €     
Beşiktaş JK         -   126,50 milyon €

Böyle olur

Real Madrid      -   743,80 milyon €     
Barcelona      -   689,50 milyon €     
Atlético Madrid   -   368,20 milyon € 

Ne kadro olarak ne bütçe olarak geride değiliz. Bu sadece algı. Bu yüzden çok kolay kırılıyoruz Brugge maçında olduğu gibi.

Dik durmayı öğrenmesi lazım herkesin.

hatta bir ekleme yapayım gs'nin kadro değeri 31 oyuncu ile fenerin 30 oyuncu ile bizim ise 28 oyuncu ile hesaplanmış
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mario Gomez 33 numaralı formayı giyecekmiş. 9 numara hala boş.

Gel bakalım Dame N'doye :icool:

Quaresma giysin o vakit 9 u :)

@Yunus Emre Dökmeci  bak yine uyarıyorum abicim bu kaçıncı oldu bilmiyorum.

Tam emin olmadığın şeyleri kesin bilgi olarak verme. Bu bilgi kesinse koy kaynağı biz de bilelim.
kaynak : @Necmi abi
Ac bugün Necmi abinin yazdiklarini oku ozaman @Çağrı

Çevrimdışı TALAT

yazdın da sözleşmesinin bitmesini iki sene kalmış adamı 2+1 nasıl kiralıyorsun. en fazla iki sene kiralıyabilirsin sonra oyuncu serbest kalır. ya seninle imzalar ya da başka takıma bedelsiz gider.

iki yıllık kiralık sözleşmesinde de satılırsa para bize değil fio'ya gider senin söylediğin şartlarda.

belli ki açıklanan sözleşme şartları eksik ve aydınlatılması gereken çok nokta var. bekleyip görmek lazım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Abi anlamadigim nokta fio niye cekinsin bundan? Adam maas vermeyerek artiya geciyor zaten. Bonservis alsa biraz daha artiya gecicek, almassa ayni kalacak. Cok sacma geliyor. Aldigin oyuncuyu satman lazim gerekiyor demiyorki ffp. Butcen basabas noktada olcak diyor. Gomezi satmis satmamiz umrunda olmamasi lzim.

Onlarda FFP listesindeymis..
Gomezin Maas yukunden kurtulmalari gerekiyordu

Çevrimdışı aa1903

gomez ile ilgili açıklanmayan şeyler var, niye açıklamıyorlar anlamıyorum. öyle ffp'den kaçmak için kiraladı, bonservisini vermedi falan muhabbeti saçma, öyle bir şey olmaz. bence 2 sene sonra 8 milyon euro ödeyeceğiz.

Bu arada Yarim saattir Facede Fb li arkadaşımla tartışıyorum , Israrla Rvp nin Gomezden daha iyi oldugunu iddia ediyor :kop: :kop:
Bende Gomez ve Rvp nin attigi Gol sayilarinin yazili oldugu Listenin resmini paylastim Gomez 3.cu rvp 7.ci !!
Bu kezde biri Binsedligada armis okadar golu digeri Premier ligde atmış dedi :D
Ulan Amma dönek bunlar ya varya bunlarla harbiden futbol konusulmaz :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 23:19:46
  • Beşiktaş / Bodrum
kaynak : @Necmi abi
Ac bugün Necmi abinin yazdiklarini oku ozaman @Çağrı

Necmi abi konu üzerine tahminini yazmış @Yunus Emre Dökmeci  okudum.

Ortada Kap, resmi belge hiçbir şey yok bunların hepsi olası ve olması muhtemeln tahminler. Gördüğün gibi 1 yıllık 3.5 milyon eurodan başka hiçbir bilgi yok.

O yüzden bu kadar emin yazmayın diyorum sanki sözleşmeyi okumuş gibi yorum yapıyorsun daha önce de benzer yorumlar oldu sonra kendini zan altında bırakıyorsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mrred

Bir sakin olun.Adamın sözleşmesi 2017 yılında bitiyor biz zaten 2 seneliğine kiraladık, kiralama bittiğinde adam zaten boşa çıkmış olcak bonservisi elinde olmuş olacak durum bundan ibaret
The great gig in the sky

Çevrimdışı Neo Nesil

https://twitter.com/firatgunayer/status/626842972290699264

00:23 olunca fırat günayer:

gökhan inlerle anlaşılamadı. çünkü napoli yönetimi bjkden 6 milyon euro istemiş.
n'doye için görüşmeler sürüyor
eyyorlamam bu kadar hepinize iyi akşamlar

Necmi abi konu üzerine tahminini yazmış @Yunus Emre Dökmeci  okudum.

Ortada Kap, resmi belge hiçbir şey yok bunların hepsi olası ve olması muhtemeln tahminler. Gördüğün gibi 1 yıllık 3.5 milyon eurodan başka hiçbir bilgi yok.

O yüzden bu kadar emin yazmayın diyorum sanki sözleşmeyi okumuş gibi yorum yapıyorsun daha önce de benzer yorumlar oldu sonra kendini zan altında bırakıyorsun.
Tamam iste seneyede kiralayacagiz ve son sene bosa cikacak orada da opsiyonu kullanacagiz boylecede bonservis odememis olacaz....
Bu arada imza parasida yok 3,5 milyon € alacak cok iyi bir sozlesme olmus tebrik etmek lazim yönetimi :claps:  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 23:23:18
  • Beşiktaş / Bodrum
İşi sadece basit mantık düşünün.

1 yıllık kiralık sözleşme ve satın alma opsiyonu koymuşuz.

Oyuncuyu istediğimiz zaman alabiliyorsak ve o zaman FFP Devreye girmiyorsa neden şimdi almıyoruz?

6 ay sonra teklif geldiğinde Fiorentinanın söz hakkı ve gelecek paradan pay hakkı yoksa oyuncu hala niye onlarda?

2+1'i anlamak kolay. Oyuncu kiralık 2017'de sözleşmesi biter ve talibi çıkmazsa free olarak alma hakkı bizde. Yani biz istemeden başka kulübe kaçamıyor demek.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bir sakin olun.Adamın sözleşmesi 2017 yılında bitiyor biz zaten 2 seneliğine kiraladık, kiralama bittiğinde adam zaten boşa çıkmış olcak bonservisi elinde olmuş olacak durum bundan ibaret

KAP a yapılan acıklamada 1 yıllık yazıyor

Çevrimdışı mrred

Bu arada Yarim saattir Facede Fb li arkadaşımla tartışıyorum , Israrla Rvp nin Gomezden daha iyi oldugunu iddia ediyor :kop: :kop:
Bende Gomez ve Rvp nin attigi Gol sayilarinin yazili oldugu Listenin resmini paylastim Gomez 3.cu rvp 7.ci !!
Bu kezde biri Binsedligada armis okadar golu digeri Premier ligde atmış dedi :D
Ulan Amma dönek bunlar ya varya bunlarla harbiden futbol konusulmaz :D
Yani premier lig en iyi lig demeye getiriyor, o zaman sen de ona sor almanlar kaç kere şampiyonlar ligini kazanmış ingilizler ne kadar kazanmış almanlar kaç kez dünya kupasını almış ingilizler ne kadar almış. Susup oturur ;)
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

KAP a yapılan acıklamada 1 yıllık yazıyor
Övünç Özden söyledi bugün ntvsporda 2 yıllıkmış
The great gig in the sky