2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895271 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

FFP Bize gerçekten doğru yolu gösterebilir yalnız.

4 sene bağlı kalıp hiç bonservis kaybı yaşamayacağız. Normalde senede 15 milyon harcayan takımdık.

Stad açıldıktan sonra bu 20 milyona kesin çıkacaktı. Bu 4 senede 80 milyon euro para çıkmaması demek kasadan. 250 milyon TL Borç indirmek demek bir başka deyişle.

Yayın geliri de 100 milyon Tl'ye yakın artacak. Fulya'nın da açılacağını düşünürsek 4 Senede 400-500 milyon borç indirmek sürpriz olmaz faiz çok yemezsek.
La fontenden masallar ben nedense o kadar ümitli bakamıyorum geleceğe  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:25:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yalnız bildiğim kadarıyla iki sezon tranferde bu kar/zarar maddesine uyarsak 3. sezonda açılma ihtimali var

Açılmasa daha iyi gibi.

Öğrenmemiz lazım bu işi şu borç inene dek. Borç bitsin sonra borç yapmadan 25-30 milyon harcanır çok rahat senede.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

FFP muhabbeti çok dönüyor; UEFA Mali Kontrol Komitesi ile yapılan anlaşmayı paylaşayım tekrar:

Beşiktaş Kulübü internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

"UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi tarafından Şirketimiz hakkında yürütülen UEFA Mali Fair Play Kriterleri; başabaş hesap durumu  soruşturma süreci sona ermiş olup, Şirketimiz ile UEFA Mali Kontrol Komitesi arasında yapılandırma anlaşması imzalanmıştır.

Yapılan anlaşmanın detayları şu şekildedir:

* Yapılandırma anlaşması, 2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonlarını kapsamaktadır.
* Şirketimiz, 2018/19 izleme periyodunda (2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonları) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.
* Şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 20 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.
*  Şirketimiz 2015/16 ve 2016/17 sezonlarında personel giderleri/toplam gelirler oranında ve futbolcu haklarına ait amortisman giderlerinde getirilen sınırlandırmalara uymayı taahhüt etmektedir.
* Şirketimiz, 25 kişilik UEFA A listesine 2015/16 sezonunda 22 oyuncu, 2016/17 sezonunda 23 oyuncu dahil edebilecektir. Önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda, 2017/18 sezonundan itibaren bu sınırlandırma sona erecektir.
* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları)  pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2014/15 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.
* Şirketimiz toplam 5.5 milyon Avro tutarındaki UEFA Katılım gelirlerine tedbir konulmasını kabul etmekte olup, bu tutarın 1.5 milyon avroluk kısmı 2015/16, 2016/17 ve 2017/18 sezonlarında 3 eşit taksit halinde UEFA'ya ödenecektir. Kalan 4 milyon avro üzerindeki tedbir şarta bağlı olup,  önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda UEFA tarafından kaldırılacaktır."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:26:45
  • Beşiktaş / Bodrum
La fontenden masallar ben nedense o kadar ümitli bakamıyorum geleceğe  :biggrinking:

Ben de seni menşınlayamıyorum neden daha pozistif yaşadığımı anlamış oldum hayat bazen böyle daha güzel  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bugün aynısını ben de düşündüm

Tolga+Cenk karşılığı Onur alınsa çok iyi olur diye :D

Trabzonsporda ikinci kalecide yok çünkü kabul ederler bu tekllifi hatta sol bekleride yok ismailide verelim gitsin :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oyuncu zaten bizim ya da bizim olacaktır 1 yıl içinde ama neden bu yola gidildi o önemli.

Bizden mi kaynaklı ( bonservis ödeyip kotayı düşürmemek için ) ya da onlardan ama onlarla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum ben.
Bunu @Necmi abi bugün açıklamıştı @Çağrı
Hem Fio hemde biz Ffp ye takilmayalim diye boyle bir yol secilmis , Yani 1 degil 2 yil kiralamisiz , 2 yil kiraliktan sonra +1 opsiyon devreye giriyor ... Çünkü 2 yil sonra Gomezin sozlesmesi bitiyor , ozetle szolesme 2+1 sonuc olarak da 5 kurus bonservis odemiyoruz :icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Ben de seni menşınlayamıyorum neden daha pozistif yaşadığımı anlamış oldum hayat bazen böyle daha güzel  :evillol:
üzdün bu çocuğu ne ettim ben sana bee  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

KONU DIŞI ; Formaya kendi adımı mı yazdırayım yoksa Mario Gomez'i mi?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Açılmasa daha iyi gibi.

Öğrenmemiz lazım bu işi şu borç inene dek. Borç bitsin sonra borç yapmadan 25-30 milyon harcanır çok rahat senede.

bence ffp'nin bize en büyük getirisi oyuncu satabilmek olacak. artık bazı oyuncuların ederi geldiğinde satılması gerektiğini anladık. umarım devam eder ve yerlerini de yine satılabilecek oyuncularla doldururuz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

ne istiyosan onu yazdır  sana kalmış :biggrinking:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:31:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunu @Necmi abi bugün açıklamıştı @Çağrı
Hem Fio hemde biz Ffp ye takilmayalim diye boyle bir yol secilmis , Yani 1 degil 2 yil kiralamisiz , 2 yil kiraliktan sonra +1 opsiyon devreye giriyor ... Çünkü 2 yil sonra Gomezin sozlesmesi bitiyor , ozetle szolesme 2+1 sonuc olarak da 5 kurus bonservis odemiyoruz :icool: :icool:

Sorun şu ki sene sonu teklif gelirse adama 15 milyon ve giderse bunu kim nasıl paylaşacak o yüzden bu madde önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Forma Mario Gomez'in mi olacak yoksa senin mi?  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Sorun şu ki sene sonu teklif gelirse adama 15 milyon ve giderse bunu kim nasıl paylaşacak o yüzden bu madde önemli.
kiii patlama yaparsa ve almanya milli takımına giderse teklif gelme ihtimali çok yüksek
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Trabzonsporda ikinci kalecide yok çünkü kabul ederler bu tekllifi hatta sol bekleride yok ismailide verelim gitsin :)
Aynen İsmail'i de verelim sol bekleri yok zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Opsiyon hakkida bizde oldugu icin Gomez resmen bizim oyuncumuz yani istersek satabiliyoruz , Fioyu ilgilendirmez bi durum...
Ama sozlesmeye satilirsa Fioya pay verilir diye bir madde eklenmediyse tabi... @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:36:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Opsiyon hakkida bizde oldugu icin Gomez resmen bizim oyuncumuz yani istersek satabiliyoruz , Fioyu ilgilendirmez bi durum...
Ama sozlesmeye satilirsa Fioya pay verilir diye bir madde eklenmediyse tabi... @Çağrı

Hayır işte böyle bir durum yok.

2 yıl sonra alma hakkı bizim oyuncuyu ama şuan tapusu onlarda.

Sene sonu teklif gelirse ne olacağına dair madde lazım bunu bilmiyoruz ne anlaştılar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Bence Gomez.Ama sen bilirsin tabi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı FARUK

Foto çok güzel ayrıca şenol hoca detayı :)

Çevrimdışı TALAT

bu şekilde çok saçma olur. madem satış hakkı falan da bizde niye bedelsiz kiralıyorlar ki? direk bonserivisi verebilirlerdi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

konu dışı ama bayağı güldüm paylaşmazsam ölürüm.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Foto çok güzel ayrıca şenol hoca detayı :)

Qauresma bu sene çok başka olacak sanki bana  öyle geliyor.

Çevrimdışı TØLGA

Qauresma bu sene çok başka olacak sanki bana  öyle geliyor.

amin tek beklentimiz bu ondan  sahiplensin takımı yeterki sorumluluk alsın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı WoodGryn

Gomez gibi bir adam satılır mı ya şaka gibi umarım jübilesini bizde yapar

Çevrimdışı Neo Nesil

yönetim onur, inler ve bir forvet daha alırsa, bjk taraftarların durumu:

edit: 14. saniyede polis arabası bizim ordan geçiyor sandım.  :lol: :lol: :lol: :lol: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Gomez gibi bir adam satılır mı ya şaka gibi umarım jübilesini bizde yapar
transfer politikamız oraya kayıyor biraz al parlat sat modeli gibi yoksa demba çok koymuştu bana istediğimizden değil ama cukka lazım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK