2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874164 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Yarı Final ve Finalde atar onlarıda ;)

orda bile istemem , paf takımla yedek kulübesiyle her maça çıkıp çeyrek finalde falan bay bay diyelim mümkünse :)

Çevrimdışı hic2222

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Beşiktaş'ın Ozan Tufan'a karşılık Mustafa Pektemek ve 5 milyon Euro önerdiğini belirterek, "Ben ise Cenk Tosun ve 6 milyon Euro istedim. Ardından herhangi bir dönüş olmadı. Bunun üzerine ben de bu transferi kapattım" dedi.
Ozana +oyuncu olmadan sadece 5 versinler hemen satar bence.
Ne satıyorsa anlamadım ki. Tamam genç ve gelecek vadeden, kötü oyuncuda değil ama abartılı ifadeler.
Bence haber gerçek değil, diyelim gerçek; farkında olmadığı birşey var. 14 yabancı serbestisi uygulanıyor artık.5Milyona da kusura bakmasın çok çok daha iyisi bulunur.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Abi bosuna yaziyorsun. Bu taraftarin cogunun gozunde cenk atleticodan yedigi 3.golde tolgada bruggeden yedigi ilk golde bitmistir. He senol gunes ben adam ederim diyor o yuzden ustelemiyoruz pek yoksa günayin birinci kaleci olmasini istiyor tum taraftar düsün.

O kaleciler  3 maç kazandırsın taraftar yine el üstünde  taşır  kalecilerini.Orta saha ve defansın güçlenmesi  kaleciye  daha az  iş düşmesi demek.Ön tarafın delice  güçlenmesi topun ilerde kalması demek.Daha çok gol demek.Sen 5 at kaleci  1 yada 2 yesin  sorun olmaz.Bu yönden de  düşünün.

Çevrimdışı kralkartal

Mario Gomez Süper Lig'te 20 gol Avrupa Liginde 10 gol Ztk' de 5 G ol atar.
ZTK.da sadece ve sadece yari final ikinci maci ve final macinda oynatilmali bence nokta.

Çevrimdışı brkntcnr

Ali Fuat Duatepe.
İnşallah :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı forzatunga

Ozan Tufana yabancı sınırı kalkmışken o kadar para vermek bile hata Pektemek'i saymıyorum bile.

Çevrimdışı Sedat_BJK

They are fucking crazy dediiii.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TALAT

Yılan hikayesine dönen Beşiktaş'ın Özan Tufan transferine Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı son noktayı koydu.

Başkan Recep Bölükbaşı Gazete Habertürk muhabirine yaptığı açıklamada bir süredir genç yıldızları Ozan Tufan'ın peşinde olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bu konu hakkında görüştüklerini belirterek anlaşmaya varamadıklarını dile getirdi.

Başkan Bölükbaşı, "Ozan Tufan bizim için çok önemli bir futbolcu, geleceği çok parlak, elbetteki değerini bulmasını bekleyeceğiz. Fikret Orman ile bir görüşmemiz oldu. Bize Şenol Hoca'nın ısrarla Ozan Tufan'ı kadrosunda görmek istediğini belirterek 5 Milyon Euro + Mustafa Pektemek teklifinde bulundu. Biz de kendisine 6 Milyon Euro + Cenk Tosun dedik ve ancak bu şekilde transfere sıcak bakabileceğimizi söyledik. Ancak anlaşma olmadı. Biz de zaten Ozan Tufan'ı satma taraftarı değildik. Bir daha açılmamak üzere bu transfer konusunu kapatıp masadan kalktık diye konuştu.

bursa başkanının masadan kalktık sözüne takılmamak gerekir. satmak istemeyen adam baştan oturmaz. bana aradaki fark çok küçük geldi. biz 6'ya çıkarız onlar da pektemeki kabul eder ya da cenk hariç başka birini isterler kapatırız bu transferi. açıkçası ben inlerin son transferini yapmaktansa ozan gibi 20 yaşında direk a milli avrupada piyasası olan bir adamı almayı daha çok istiyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı brkntcnr

Ahahaha gomez yayında fucking crazy dedi :D

Çevrimdışı Tolga

Gökhan ile transferi kapatırız :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Jukebox

Ahahaha gomez yayında fucking crazy dedi :D

Aynen hahaha  :kop: :kop:

Çevrimdışı kralkartal

O kaleciler  3 maç kazandırsın taraftar yine el üstünde  taşır  kalecilerini.Orta saha ve defansın güçlenmesi  kaleciye  daha az  iş düşmesi demek.Ön tarafın delice  güçlenmesi topun ilerde kalması demek.Daha çok gol demek.Sen 5 at kaleci  1 yada 2 yesin  sorun olmaz.Bu yönden de  düşünün.
Muslera olmasa gs son 4 senede hic sampiyon olamazdı bak 1 kere degil hic sampiyon olamazdi diyorum. Günay iyi kaleci ama millet yilda 1.5 milyon euro alan tolgayla 900 bin euro alan cenk yedekte otursun bu cocuk kaleye gecsin diyorsa burda bir sorun vardir. Bi muslera lazim bu takima olmadi bir cordobada olur..

Çevrimdışı kralkartal

Ozana su saatten sonre 2 milyondan fazla para vermek hatadır. Bir anadolu kulubu daha son kezde olsa bu transfer konusunda gülmemelidir.

Çevrimiçi Necmi

Birkaç haftadır bu kanaldan takip ediyorum spordaki gelişmeleri
Gerçekten dediğiniz gibi Necmi bey.. Gerçi bi ilker yağcıoğlu mu ne var. Pek hoşlanmadım kendisinden ama neyse..
En kötü ihtimalle adiller..
 :ok:
şu bey kelimesini kaldırsak çok resmi oluyor biz hepimiz kardeşiz @hic2222

Çevrimdışı Kemal

Bu adama hantal - dönemiyor diyenler, açsınlar youtube u , adamın attığı parandelere , sopayla sıçramalarına bir bakıp bir daha düşünsünler :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

"Messi mi Ronaldo mu" sorusuna Mario Gomez: "They are fucking crazy...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kemal

Ozana su saatten sonre 2 milyondan fazla para vermek hatadır. Bir anadolu kulubu daha son kezde olsa bu transfer konusunda gülmemelidir.

kesinlikle katılıyorum . Ben olsam yeni teklif sunarım basınada sızdırarak '' M. Demirci + 1m euro ''

Çevrimdışı Ersoy

Fucking Crazy'i bir tek ben duymamışım demek ki. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ümer

bursa başkanının masadan kalktık sözüne takılmamak gerekir. satmak istemeyen adam baştan oturmaz. bana aradaki fark çok küçük geldi. biz 6'ya çıkarız onlar da pektemeki kabul eder ya da cenk hariç başka birini isterler kapatırız bu transferi. açıkçası ben inlerin son transferini yapmaktansa ozan gibi 20 yaşında direk a milli avrupada piyasası olan bir adamı almayı daha çok istiyorum
Bize inler gibi bir tecrubede lazım ,mümkünse ikisi gelsin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Muslera olmasa gs son 4 senede hic sampiyon olamazdı bak 1 kere degil hic sampiyon olamazdi diyorum. Günay iyi kaleci ama millet yilda 1.5 milyon euro alan tolgayla 900 bin euro alan cenk yedekte otursun bu cocuk kaleye gecsin diyorsa burda bir sorun vardir. Bi muslera lazim bu takima olmadi bir cordobada olur..
sen gs yi muslera şampiyon yaptı diyorsan bence hayal aleminde yaşıyorsun
melo gibi birine sahip takım sıfır kırmızıyla bitirdi sezonu biz 10  bazı şeyler çabuk unutuluyor galiba.
o muslera geçen sene senin kalecilerinden fazla gol yedi. adamı kevgire çevirdiler.

Çevrimdışı TALAT

Bize inler gibi bir tecrubede lazım ,mümkünse ikisi gelsin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inler tamam tecrübeli de yetenekleri ozanla benzer. ayrıca inler transferi de öyle ucuza kapatılacak bir transfer değil. inler de muhtemelen 3 senelik son sözleşmesini istiyor.

bonservissiz olarak gelecekse eyvallah ama 2-3 milyon inlere vereceğime 6 ozana veririm. tabi benim görüşüm
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

Yayını kaçırdım tekrarını izleyebileceğim yer var mı?

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Harbiden ne güldüm o an dedim acaba benmi yanlış duydum diye huahuauhauhahuaa :D

Çevrimdışı WoodGryn

Kalecide Lazım koca bir sezon cenkle tolgayla gitmez.
Pektemek necip olcay ömer bu adamlar birkere gönderilmeli gereksiz oyuncular sinir oluyorum bunlara hele ki pektemek gereksiz fazlalık
Kuru kalabalık var şuan.

Çevrimdışı talha

sen gs yi muslera şampiyon yaptı diyorsan bence hayal aleminde yaşıyorsun
melo gibi birine sahip takım sıfır kırmızıyla bitirdi sezonu biz 10  bazı şeyler çabuk unutuluyor galiba.
o muslera geçen sene senin kalecilerinden fazla gol yedi. adamı kevgire çevirdiler.
Valla bu sene kesinlikle Muslera şampiyon yaptı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.