Necmi abi zaten alıcağımızı söylemedim bu sene daha birtek orta saha bekliyoruz hepimiz. Fakat benim söylediğim sadece 3 oyuncuyla uefa imkansız değil. Gelecek sene pektemek - tolga - necip - pedro ve birkaç isimi daha yollarsak sayıyı da hallederiz. Ama benim vurgulamak istediğim kadronun kalitesi 
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
stoperlerin ve beklerin iyi olursa kalecinin pek o kadar belirleyici etkisi olmaz
biz gollerin çoğunu stoper ve bek hatasından yiyorduk karşı karşıya kaldıktan sonra kalecilerin yapabileceği çok fazla bir şey yok iyi
kaleci kötü defans arkasında fark yaratır. defansın iyiyse ortalama bir kaleci işini görür. bizim kalecimiz kötü gs ninki iyi ama biz gs den az gol
yedik bu sene dahada az yiyeceğiz. geçen sene defansa çekilip defans futbolu oynadık Bilicin korkaklığı bize fazladan 10 gol yedirmiştir.
Gol yememenin birinci koşulu topu rakip sahada tutmaktır artık bunu yapacak çok oyuncumuz var ısıran bir takım olacağız. Sen bir tek
orta saha bekliyor olabilirsin

burda fazlasını bekleyenlerin sayısı azımsanacak gibi değil belki iki orta saha birde forvet olabilir.
Bursayada cenk için orta parmak göstermişiz. bu arada taraftarı Necip ve ismaile çoktan fitler mustafa da olursa ballı kaymak diyorlar hiç para almasak bile
olur diyorlar artık orda kamuoyu oluştu. Yönetimlerinin eli rahatladı çok güzel bir takım olduk ve dahada iyi olacağız