2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874636 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bursa işi yokuşa sürüyor.
Fener 5milyon net verse paketleyip yollarlar Ozan'ı.

Çevrimiçi Necmi

Cok fazla üremeye basladı bu tiplerden böyle cevap alırsan hic cekinme direk ver cevabını cünkü cevap vermeyince birsey saniyorlar kendilerini.Hosgeldin bu arada.
direk cevap verincede forumdan atılırsın bu senin aynı nedenle ikinci seni ilgilendirmeyen müdahalen
sen bu forumda kendini yöneticimi sanıyorsun. Ben gerekli uyarıyı yaptım arkadaşa sana burda laf söylemekmi düşer
unutma bir daha kendi işin olmayan bir konuya müdahale ettiğinde bu forumdan kaydın silinir @Fr1xsivE

Çevrimdışı WoodGryn

direk cevap verincede forumdan atılırsın bu senin aynı nedenle ikinci seni ilgilendirmeyen müdahalen
sen bu forumda kendini yöneticimi sanıyorsun. Ben gerekli uyarıyı yaptım arkadaşa sana burda laf söylemekmi düşer
unutma bir daha kendi işin olmayan bir konuya müdahale ettiğinde bu forumdan kaydın silinir @Fr1xsivE
Saygı değer abimiz sizde kusura bakmayın o arkadaşımızında bir kabahati yok size verdiğimiz kısa süreli rahatsızlıktan dolayıda özür dileriz kusurumuza bakmayın

Eskişehir'e Pektemek,İsmail vs. verip Boffin'i 1 sezonluk kiralayabiliriz.

Çevrimdışı TALAT

benim görüşüm geçen sene galatasaray şampiyon olurken musleraya dua etsin. bence de onun son haftalardaki performası sayesinde şampiyon oldular ama bizim ligde anormal bir durum bu.

bizim ligde şampiyonluğu kim ne derse desin defanslar kazanıyor. sağlam pozisyon vermeyen bir de üstüne duran toplarda gol atabilen defans ikilin oldu mu çok rahat şampiyon oluyorsun.

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

antepli karcemarskaz mıdır nedir. ismi zor olan bu arkadaşı da beğeniyorum ben

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Sen transfer yapma bence, dün de 4 futbolcu + 4 milyon Euro verip Ozan'ı alalım diyordun.  :)

2 futbolcu verip sıradan bir kaleciyi 1 yıllığına kiralamak şakadır umarım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı kralkartal

benim görüşüm geçen sene galatasaray şampiyon olurken musleraya dua etsin. bence de onun son haftalardaki performası sayesinde şampiyon oldular ama bizim ligde anormal bir durum bu.

bizim ligde şampiyonluğu kim ne derse desin defanslar kazanıyor. sağlam pozisyon vermeyen bir de üstüne duran toplarda gol atabilen defans ikilin oldu mu çok rahat şampiyon oluyorsun.
2011 -2012 sezonunda en az 5-6 maci tek basina kurtardi cok iyi hatrliyorum. Bizim kalecilerde senede 5 mac rakibe hediyw ediyolar iste.

Çevrimdışı WoodGryn

Gökhan inlerin Cumartesi günü kap olacağı konusunda söylentiler var inşallah olur.

Sen transfer yapma bence, dün de 4 futbolcu + 4 milyon Euro verip Ozan'ı alalım diyordun.  :)

2 futbolcu verip sıradan bir kaleciyi 1 yıllığına kiralamak şakadır umarım.
Bursa'nın istediklerini görmüyorsun sanırım.Yazdığım futbolculara kıyamıyorsan sen de maç izleme bence

Çevrimdışı kralkartal

Ya cenk gonen futbolu brakacak yasa kadar sozlesme sahibi kiev karambolunden baska yararini hatrlamiorum.

Çevrimdışı TALAT

2011 -2012 sezonunda en az 5-6 maci tek basina kurtardi cok iyi hatrliyorum. Bizim kalecilerde senede 5 mac rakibe hediyw ediyolar iste.

kaleciler zaten bu kadar maçı genelde kurtarıyor. musleranın geçen sene yaptığı en önemli şey bu maç sayısı hem daha fazlaydı hem de bir kısmını arka arkaya son 5 haftada yapması.

biz geçen sene kalecilerden çektik. ama yüzde 75 tolga-cenk oynadı. ben günayın bize yeterli olacağını sanıyorum. ama dediğim gibi önemli olan defans

antepli karcemarskaz mıdır nedir. ismi zor olan bu arkadaşı da beğeniyorum ben
Antep baskanı bizim baskana hakaret ettiydi olmaz o iş

Çevrimdışı kralkartal

Ne boffen ne karcemascak bir tane cordoba mondragon muslera seviyesinde kaleci lazimdi. Cehi alamadiya baskan ona yanarim.

Çevrimdışı can1903

Soruyorum , sizce Beşiktaş'ın bu sezonki ilk 11'i ve dizilişi nasıl olmalı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı WoodGryn

Bu bir tehdit mi ?
Kardeşim tamam boşver konu kapandı çoktan ya uzatmaya gerek yok
Gomez gelmiş biz tartışıyoruz ya mutlu olacağımıza tartışma çıkıyor  :)

Çevrimdışı kralkartal

kaleciler zaten bu kadar maçı genelde kurtarıyor. musleranın geçen sene yaptığı en önemli şey bu maç sayısı hem daha fazlaydı hem de bir kısmını arka arkaya son 5 haftada yapması.

biz geçen sene kalecilerden çektik. ama yüzde 75 tolga-cenk oynadı. ben günayın bize yeterli olacağını sanıyorum. ama dediğim gibi önemli olan defans
Ben cordobadan sonra hic mac kurtarabilen kaleci gormedim bu takimda hatta verenini cok gordum desem yeridir.

Çevrimdışı Alper1903

4-2-3-1 olacak gibi duruyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Günay
Beck - Rhodolfo - Ersan - Tosic
               Atiba - İnler
    Quaresma - Sosa - Töre
                  Gomez

Benim beklentim bu sekilde ama kaleci de gelebilir diyorlar onu da beklemek lazım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı WoodGryn

4-4-2 sistemide güzel olabilir
Forvet hattında Gomez ve Cenk iyi iş yapar
N Doye gelirse Gomez ve N Doye olur
Çift forvet oynasak daha iyi sanki

Çevrimdışı Kadir G.

Sadece inler gelecekse 4-1-3-2 yi tercih ederim. Gomez-Ndoye

Çevrimdışı Çağatay

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Beşiktaş'ın Ozan Tufan'a karşılık Mustafa Pektemek ve 5 milyon Euro önerdiğini belirterek,
"Ben ise Cenk Tosun ve 6 milyon Euro istedim.
Ardından herhangi bir dönüş olmadı. Bunun üzerine ben de bu transferi kapattım" dedi. -Ntvspor

Cenk yetmezse Gomez'i de verelim paşam

yahu Cenk'in tek başına 6.5 M piyasa değeri var ki satmaya kalksan daha fazlasını istersin
alsın mutsuz mutsuz oynatsın o zman Ozanını
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kralkartal

4-2-3-1 olacak gibi duruyor.

4-1-4-1 olcak bilicten baska kimse 4 defansin onune 2 tane defansif adam koyarak oynamaz.

Çevrimdışı mehmetthedum

Sabah yazdım az alkmarın costarika'lı kalecisi esteban boşta.  25 veya 26 yaşında olması lazım. 5 yıldır hollanda ligindeydi.Psikopatlığı da dahil bizim taraftar onu sever. Defansa güven verir.

Penaltı filan kurtarıyor adam,bu bile bizim için yeterli bir kriter :s20:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TALAT

anadolu klüpleri ile oynarken

günay
beck - rhodolfo - ersan - motta
           ozan - oğuzhan
töre    -      sosa        -   quaresma
               gomez