2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874720 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Kalecide Lazım koca bir sezon cenkle tolgayla gitmez.
Pektemek necip olcay ömer bu adamlar birkere gönderilmeli gereksiz oyuncular sinir oluyorum bunlara hele ki pektemek gereksiz fazlalık
Kuru kalabalık var şuan.

neden kimse günayı saymıyor ki. ben cenk ya da tolganın hatalarını görmektense günayın hatalarını görmeyi isterim. diğerlerinin ne kadar verim vereceği belli. günaydan belki 1. kalecimizi yaratabiliriz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Doğuhan

bilic de geçen sene basın toplantısında ".... every fucking game" demişti sonra halile gülüp "dont translate the fuckin" demişti :D

Çevrimdışı WoodGryn

neden kimse günayı saymıyor ki. ben cenk ya da tolganın hatalarını görmektense günayın hatalarını görmeyi isterim. diğerlerinin ne kadar verim vereceği belli. günaydan belki 1. kalecimizi yaratabiliriz.
Günayda geleceğe ışık tutan bir kaleci Onurun Seviyesine geleceğine inanıyorum fakat
Devamlı kaleci lazım bize
Sonuçta V.Persie Nani Fernandao Podolski gibi yıldızların Profesyonel şutlarını kurtarabilecek güzel bir kaleciye ihtiyacımız var

Çevrimdışı can1903

Mario Gomez : Son 2 sezonda gol sayım düşmüş olabilir ama gelecek sezon alayını .....  :halay: :halay: :sevinc :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kralkartal

sen gs yi muslera şampiyon yaptı diyorsan bence hayal aleminde yaşıyorsun
melo gibi birine sahip takım sıfır kırmızıyla bitirdi sezonu biz 10  bazı şeyler çabuk unutuluyor galiba.
o muslera geçen sene senin kalecilerinden fazla gol yedi. adamı kevgire çevirdiler.

Ben gs.yi sadece musleranin performansi sampiyon yapti demiyorum. Muslera+melo+sneider+burak+hakemler bircok sebep var illaki. Ayrica sene basinda 4 4 yiyen muslera iki kupa kaldirdi sene sonunda. Benim soledigin sadece muslera yapti etti degil ama son 3 sampiyonlukta muslera yerine cenk veya tolga olsa gs kalesinde 1 kere bile sampiyon olamazlardi eminim. Sampiyonluklar 3-5puan farkla hep. Muslera bir sezonda en az 3-4 mac kurtarir. Cenk ve tolga en azindan 2-3 mac verir rakibe. Bu konu tqrtisilcak bir konu bile degil bence abi.

Çevrimiçi Necmi

Muslera olmasa gs son 4 senede hic sampiyon olamazdı bak 1 kere degil hic sampiyon olamazdi diyorum. Günay iyi kaleci ama millet yilda 1.5 milyon euro alan tolgayla 900 bin euro alan cenk yedekte otursun bu cocuk kaleye gecsin diyorsa burda bir sorun vardir. Bi muslera lazim bu takima olmadi bir cordobada olur..
cordoba musleradan en az iki gömlek daha iyi bir kaleciydi. Bende diyorumki geçen sene kalecileri değiştirseydik gene gs olurdu
rakibin köşke çıkıp etek öperse sen istersen kalene duvar ör gene olamazsın. Bizim şampiyon olabilmek için hakemide yenmemiz gerekiyor.
olay bundan ibaret. adamların şampiyonluğunu bu kadar basite indirgemeyin ben böyle konuştuğunuzda bir kere bile stada gidip maç seyretmediğinizi düşünüyorum.

Çevrimdışı TALAT

Günayda geleceğe ışık tutan bir kaleci Onurun Seviyesine geleceğine inanıyorum fakat
Devamlı kaleci lazım bize
Sonuçta V.Persie Nani Fernandao Podolski gibi yıldızların Profesyonel şutlarını kurtarabilecek güzel bir kaleciye ihtiyacımız var

onlarla toplamda 4 maç yapıcaz. anadolu takımlarında ise defansın sağlamsa kaleciye pek iş düşmez. onurun seviyesine geleceğine inanıyoruz da nasıl olacak oynatmadan.

volkan ilk senelerinde bizimkilerden de saçma goller yedi. ama güvendiler adama daha sonra da 10 sene arkalarına bakmadılar. eğer genç kalecide bir ışık görüyorsan oynatacaksın.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Mario Gomez, hayırlı olsun...
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2015, 18:10:02 atalay ]

Çevrimdışı kralkartal

cordoba musleradan en az iki gömlek daha iyi bir kaleciydi. Bende diyorumki geçen sene kalecileri değiştirseydik gene gs olurdu
rakibin köşke çıkıp etek öperse sen istersen kalene duvar ör gene olamazsın. Bizim şampiyon olabilmek için hakemide yenmemiz gerekiyor.
olay bundan ibaret. adamların şampiyonluğunu bu kadar basite indirgemeyin ben böyle konuştuğunuzda bir kere bile stada gidip maç seyretmediğinizi düşünüyorum.
Abi gs veya fb her sene ittirilir bunu herkes biliyor ve hem fikir zaten. Ama gecen sene son 5 macta 1-0 gide gide sampiyon oldu galatasaray. Konu oda degil konu cenk ve tolgayi birlestirsen bir muslera etmez adam ligin en degerli oyuncusu su an. Ve benim gorusum besiktasin kalesine yakismiyor tolga ve cenk.

Çevrimiçi Necmi

Ben gs.yi sadece musleranin performansi sampiyon yapti demiyorum. Muslera+melo+sneider+burak+hakemler bircok sebep var illaki. Ayrica sene basinda 4 4 yiyen muslera iki kupa kaldirdi sene sonunda. Benim soledigin sadece muslera yapti etti degil ama son 3 sampiyonlukta muslera yerine cenk veya tolga olsa gs kalesinde 1 kere bile sampiyon olamazlardi eminim. Sampiyonluklar 3-5puan farkla hep. Muslera bir sezonda en az 3-4 mac kurtarir. Cenk ve tolga en azindan 2-3 mac verir rakibe. Bu konu tqrtisilcak bir konu bile degil bence abi.
tartışılacak konu değil tabiki  evet musleranın performansı şampiyon yaptı diyorsun.
işte kendin söylüyorsun 4 4 yiyen bir kaleci nasıl iki kupa kaldırdı onu sorgulamak lazım

Çevrimdışı yavvuzz

ya burada millete bir şeyler oluyor genelde de 25 yaş altı kesim birbirine atarlanıyor , sakin olum beyler . Sakin .

Çevrimdışı forzatunga

Agzini topla milletle sacma sapan kelimeler kullanarak konusma biraz insan ol herkes herseyi ince ayrıntısına kadar bilemez adam düzgünce soruyor ya düzgün cevap ver yada sus.

Tenkit etiğin üslupu sende kullanmıssın olmuş mu?
Necmi abi zaten uygun bir şekilde uyardı.

Çevrimdışı WoodGryn

Cok fazla üremeye basladı bu tiplerden böyle cevap alırsan hic cekinme direk ver cevabını cünkü cevap vermeyince birsey saniyorlar kendilerini.Hosgeldin bu arada.
Hoşbulduk teşekkür ederim
Dedim ya buradaki insanlara saygım var
ama insanları tanıyoruz bir yana ya oda var kendi ipliklerini pazara çıkarıyorlar bizde adamına göre muamele yaparız
Desteğiniz için tekrardan teşekkürler
Sizlerle olmak beni mutlu ediyor

Çevrimdışı can1903

20 yaşında çocuk o boşver dostum çoluk çocukla uğraşamam
foruma yeni kayıt olduğum için ilk günden göze batmamak maksadıyla o delikanlıya birşey demedim normalde farklı birşey derdim ama burdaki insanlara saygımdan birşey demedim.
Eleştirmek istiyorsan başka konudan giriceksin. Gomezi öyle böyle getirmek her türlü başarıdır.

Hatamız varsa AFFOLA!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Abi gs veya fb her sene ittirilir bunu herkes biliyor ve hem fikir zaten. Ama gecen sene son 5 macta 1-0 gide gide sampiyon oldu galatasaray. Konu oda degil konu cenk ve tolgayi birlestirsen bir muslera etmez adam ligin en degerli oyuncusu su an. Ve benim gorusum besiktasin kalesine yakismiyor tolga ve cenk.
sen böyle düşünmeye devam et kardeşim
hayatı bu kadar basite indirgediğinde her zaman tokat yemeyede hazır ol derim
futbol öyle çok etkenin sonucu değiştirdiği bir oyunki kaleci bunların içinde %5 etmez
o zaman neden o kadar çok transfer yapalım gider dünyanın en iyi kalecilerinden birini alır
şampiyon oluruz böyle garip bir düşüncemi olur. Bu şimdiden gelecek seneye kılıf uydurmaktır.
hiç gol yemeyen bir kaleci alsan seni en fazla beraberliğe kitler yani 34 maçta berabere kalırsan küme düşersin
bu kadar basit kaleci maç kazanmaz maçı forvetler kazanır.

Çevrimdışı talha

Yanlız millet niye bu kadar atarlı olmayı seviyor anlamıyorum.  Neyse gençlik diyelim ama internet ortamı olsada saygılı olun yüzyüze iken söyleyemediğimiz sözleri söylemeyin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Tenkit etiğin üslupu sende kullanmıssın olmuş mu?
Necmi abi zaten uygun bir şekilde uyardı.
İyi olanıda , kötü olanıda kendi çıkarları için eleştiren bi muhalefet var ne yazık ki.
Stat açılmasın diyen bile gördüm ben sosyal medyada.

Çevrimdışı WoodGryn

Yanlız millet niye bu kadar atarlı olmayı seviyor anlamıyorum.  Neyse gençlik diyelim ama internet ortamı olsada saygılı olun yüzyüze iken söyleyemediğimiz sözleri söylemeyin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
Ufak bir problem vardı şimdi sıkıntı yok
tekrardan kusura bakmayın

Çevrimdışı Tolga

Çok net birşey var.

Geçen sezon Muslera bizde Gs de Tolga ya da Cenk oynuyor olsaydı şampiyon biz olurduk.

Mutlaka kaleci şart ama bu sezon kaleci beklemeyin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Çok net birşey var.

Geçen sezon Muslera bizde Gs de Tolga ya da Cenk oynuyor olsaydı şampiyon biz olurduk.

Mutlaka kaleci şart ama bu sezon kaleci beklemeyin.
Shaktar maçında ki Volkanın bir kurtarışı var. Cenk-Günay-Tolga beraber geçsin kaleye çıkaramazlar

Çevrimdışı Doğuhan

@Necmi abi yapma bana tolganın kurtardığı bir pozisyon bul lütfen mesela ben hala bilicin ilk sezonundaki gs maçını unutamıyorum tribündeydim o atmosferde nasıl verdik maçı hala çözemiyorum kaseti geri saralım ilk golü hatırlıyosunuzdur serdarın kaptırdığı drogbanın attığı hangi kaleci yer onu allah aşkına o maçı alsaydık neler olurdu puan farkını düşünün bizim kalemize iki yıldır maç başı max 2 pozisyon geliyor 1 ini rakip kaçırıyordu diğeri kaleyi tuttuğu zaman kalede kim var önemli olmadan gol yan toplarda kaleci seyredecek diye kalp krizi geçiriyorum ben tolga varken yada en kolay bize karşı penaltı veriyorlar en son ne zaman penaltı kurtardık hatırlayan var mı adamlarda melo bile kaleye geçip penaltı kurtardı her sene iki tane penaltı çıkarmıştır volkan kaleciliği bu kadar önemsiz bir mevki gibi göstermeyelim

Çevrimdışı kralkartal

tartışılacak konu değil tabiki  evet musleranın performansı şampiyon yaptı diyorsun.
işte kendin söylüyorsun 4 4 yiyen bir kaleci nasıl iki kupa kaldırdı onu sorgulamak lazım
Sene basi 4  4 yiyen kaleci sene sonunda neler kurtardi abi allah askina sen takilmisin adamlarin sampiyonluguna kupasina mevzu musleranin cenk ve tolgadan 5-6 kat daha iyi kaleci olmasi. Hatta volkan bile cenk ve tolgadan en az 2 kat daha iyi kaleci. Bu sadece benim gorusum degil cogu besiktasli boyle dusunuyor. Ayrica sadece bir kaleci bir takimi sampiyon yapamaz ama o kaleciyi o takimdan ayirirsaniz sampiyonluktan edebilir ikisi farkli seyler. Gsnin kalesinde cenk veya tolga gecen sene bizdeki performanslariyla oynamis olsalardi 4 senede hic sampiyonluk alamazlardi.

Çevrimdışı atalay

Algı değişmiş. Lakin;

Halen 3 tane elzem pozisyon boşta...

Çevrimdışı can1903

Algı değişmiş. Lakin;

Halen 3 tane elzem pozisyon boşta...
Kale-Stoper-Orta saha

Çevrimdışı cursedofdragon