2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877597 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kralkartal

stoperlerin ve beklerin iyi olursa kalecinin pek o kadar belirleyici etkisi olmaz
biz gollerin çoğunu stoper ve bek hatasından yiyorduk karşı karşıya kaldıktan sonra kalecilerin yapabileceği çok fazla bir şey yok iyi
kaleci kötü defans arkasında fark yaratır. defansın iyiyse ortalama bir kaleci işini görür. bizim kalecimiz kötü gs ninki iyi ama biz gs den az gol
yedik bu sene dahada az yiyeceğiz. geçen sene defansa çekilip defans futbolu oynadık Bilicin korkaklığı bize fazladan 10 gol yedirmiştir.
Gol yememenin birinci koşulu topu rakip sahada tutmaktır artık bunu yapacak çok oyuncumuz var ısıran bir takım olacağız. Sen bir tek
orta saha bekliyor olabilirsin :D burda fazlasını bekleyenlerin sayısı azımsanacak gibi değil belki iki orta saha birde forvet olabilir.
Bursayada cenk için orta parmak göstermişiz. bu arada taraftarı Necip ve ismaile çoktan fitler mustafa da olursa ballı kaymak diyorlar hiç para almasak bile
olur diyorlar artık orda kamuoyu oluştu. Yönetimlerinin eli rahatladı çok güzel bir takım olduk ve dahada iyi olacağız :D
Abi bosuna yaziyorsun. Bu taraftarin cogunun gozunde cenk atleticodan yedigi 3.golde tolgada bruggeden yedigi ilk golde bitmistir. He senol gunes ben adam ederim diyor o yuzden ustelemiyoruz pek yoksa günayin birinci kaleci olmasini istiyor tum taraftar düsün.

Çevrimdışı hic2222

zaten aspor dünden beri pragram geçişlerinde gomez şarkısı çalıyor
bu kanalın sahibi kim Beşiktaşlı olma ihtimali yüksek spor programlarınıda ilk Beşiktaşla açıyorlar
alışmamışız hep kaçırıyorum :D dün gecede sabaha karşı hazırlık maçı gollerini verdi hiç alışık değilim
tuhaf geliyor altında pislik arıyorum :evillol: tüm Beşiktaşlılar bu jestlerine karşılık asporu izlesin
o Beşiktaşa her fırsatta sallayan gs liyede gomez övdürttüler ya :kop: artık izlediğim tek spor kanalı

Birkaç haftadır bu kanaldan takip ediyorum spordaki gelişmeleri
Gerçekten dediğiniz gibi Necmi bey.. Gerçi bi ilker yağcıoğlu mu ne var. Pek hoşlanmadım kendisinden ama neyse..
En kötü ihtimalle adiller..
 :ok:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ntvspor Veli için 1.5 ay diyor.1 tane orta saha alırlar bu durumda

Çevrimdışı brkntcnr

stoperlerin ve beklerin iyi olursa kalecinin pek o kadar belirleyici etkisi olmaz
biz gollerin çoğunu stoper ve bek hatasından yiyorduk karşı karşıya kaldıktan sonra kalecilerin yapabileceği çok fazla bir şey yok iyi
kaleci kötü defans arkasında fark yaratır. defansın iyiyse ortalama bir kaleci işini görür. bizim kalecimiz kötü gs ninki iyi ama biz gs den az gol
yedik bu sene dahada az yiyeceğiz. geçen sene defansa çekilip defans futbolu oynadık Bilicin korkaklığı bize fazladan 10 gol yedirmiştir.
Gol yememenin birinci koşulu topu rakip sahada tutmaktır artık bunu yapacak çok oyuncumuz var ısıran bir takım olacağız. Sen bir tek
orta saha bekliyor olabilirsin :D burda fazlasını bekleyenlerin sayısı azımsanacak gibi değil belki iki orta saha birde forvet olabilir.
Bursayada cenk için orta parmak göstermişiz. bu arada taraftarı Necip ve ismaile çoktan fitler mustafa da olursa ballı kaymak diyorlar hiç para almasak bile
olur diyorlar artık orda kamuoyu oluştu. Yönetimlerinin eli rahatladı çok güzel bir takım olduk ve dahada iyi olacağız :D
Evet canım abim ligde savunma hatası ve bilicin korkaklıklarından çok puan kaybettik ama kaleci hatası da azımsanamayacak kadar çok bana göre :) Hele avrupa da kaleci kalitesizliğinden hep yediğimiz goller. Ben de avrupayı kastettim zaten. Herkesin beklentisi farklı gerçi gomez ucuza geldiği için daha da transfer yapabiliriz gerçi orası da öyle :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sarp

M. G. : "Bir çok Almanca konuşan oyuncular var. Beck ile de sohbetimiz oldu. O da kısa süre içerisinde Beşiktaş camiasının büyüklüğünü anlattı. Sosa ile B.Münih’te beraber oynama fırsatımız olmuştu. Kendisini çok severim. Çok zorlanacağımı düşünmüyorum”

Çevrimdışı Bertug

Gözünüzü seveyim bir de kaleci alın be  :bawling:

Çevrimdışı Sarp

“Daha önceki oynadığım yıllarda yaş olarak gençken daha yaşlı oyuncularla oynama fırsatı buldum ve bana yardımcı oldular. Tecrübeli oyuncuların gençlere öğrettiği çok şey oluyor. Bunu Beşiktaş’ta bulunan genç arkadaşlara yapabiliriz. B.Münih’te Şampiyonlar Ligi Kupası kaldırdığımızda bizden iyi takımlar vardı ama biz takım olmayı başardık. Genç arkadaşlara bilgilerimi aktarmaya hazırım"

Haber Kaynağı: HABER1903

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi bosuna yaziyorsun. Bu taraftarin cogunun gozunde cenk atleticodan yedigi 3.golde tolgada bruggeden yedigi ilk golde bitmistir. He senol gunes ben adam ederim diyor o yuzden ustelemiyoruz pek yoksa günayin birinci kaleci olmasini istiyor tum taraftar düsün.
Olabilir neden olmasın illa çok tecrübeli olmak zorunda mı. Zaten kesin hepsi hatalı gol yiyor. Bırak Günay yesin bari tecrübeli olur.

Çevrimdışı can1903

Mario Gomez Süper Lig'te 20 gol Avrupa Liginde 10 gol Ztk' de 5 G ol atar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ysariusta

• Ziyaretçi

En az.

Çevrimdışı enesbjk

Bi yerine bir şey olmasın diye ziraatta oynatmam ben

ASUS_T00J-D cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Sarp

"Bir sezona başlarken kaç gol atacağımı düşünmedim. Eğer takım olarak çalışırsak ve ben fizik olarak kendimi iyi hissedersem elimden geldiği kadar yüksek rakamlara çıkarım. Önemli olan benim kaç gol atmam değil, sezon sonunda şampiyon olmak ve kupaları almak. Elimden geldiğince çok gol atmak isteyeceğim. Türkiye Ligi zor bir lig. Size elimden geldiğince mutlu edeceğim. Forvet oyuncuları açısından düşünülürse işimiz kolay değil"

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Mümkünse ZTK'da oynatmayalım hiç. Geçen yıl Ba'yı kaybetme sebeplerimizden biridir. Adamı Sarıyer'e karşı bile oynattık.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Beşiktaş'ın Ozan Tufan'a karşılık Mustafa Pektemek ve 5 milyon Euro önerdiğini belirterek, "Ben ise Cenk Tosun ve 6 milyon Euro istedim. Ardından herhangi bir dönüş olmadı. Bunun üzerine ben de bu transferi kapattım" dedi.

Çevrimdışı Kemal

bu Bursaspor dan kestane şekeri bile alınmaz, ancak kestane zorla yenir. Adamlara bak çıkmış demeç veriyor '' Beşiktaş'a kapıyı kapattık , bjk bize Pektemek + 5m verdi, biz Cenk + 6m istedik '' diye. Alın katlayın ve turşusunu kurun kardeşim , Ozan bile feryat ediyor beni burdan kurtarın diye.

Çevrimdışı can1903

Şenol Hoca isterse kaleci hazır(mış)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

İnşallah ZTK sında hiç forma giymez ve 0 gol atar , ben bu kadar gereksiz bir Kupa görmesim, birde oyuncu sakatlanıyor. Geçen sene Cenk Tosun gitti 2 ay oynayamadı Kupa maçından sonra belki daha fazla.

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol Hoca isterse kaleci hazır(mış)
Hocam kaynak? :)

Çevrimdışı kralkartal

Olabilir neden olmasın illa çok tecrübeli olmak zorunda mı. Zaten kesin hepsi hatalı gol yiyor. Bırak Günay yesin bari tecrübeli olur.
Muslera olmasa gs son 4 senede hic sampiyon olamazdı bak 1 kere degil hic sampiyon olamazdi diyorum. Günay iyi kaleci ama millet yilda 1.5 milyon euro alan tolgayla 900 bin euro alan cenk yedekte otursun bu cocuk kaleye gecsin diyorsa burda bir sorun vardir. Bi muslera lazim bu takima olmadi bir cordobada olur..

Çevrimdışı can1903

İnşallah ZTK sında hiç forma giymez ve 0 gol atar , ben bu kadar gereksiz bir Kupa görmesim, birde oyuncu sakatlanıyor. Geçen sene Cenk Tosun gitti 2 ay oynayamadı Kupa maçından sonra belki daha fazla.
Yarı Final ve Finalde atar onlarıda ;)

Çevrimdışı can1903

Hocam kaynak? :)

Ali Fuat Duatepe.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

bu Bursaspor dan kestane şekeri bile alınmaz, ancak kestane zorla yenir. Adamlara bak çıkmış demeç veriyor '' Beşiktaş'a kapıyı kapattık , bjk bize Pektemek + 5m verdi, biz Cenk + 6m istedik '' diye. Alın katlayın ve turşusunu kurun kardeşim , Ozan bile feryat ediyor beni burdan kurtarın diye.

Cenk Tosun'u hayatta vermez Fikret Orman. Bana kalsa Ozan 5 milyon Euro + Pektemek edecek bir oyuncu değil ama arada 1 milyonluk fark kaldıysa o transfer bir şekilde biter bence, klasik pazarlık aşamaları bunlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ersoy

Mutluluğun resmini çizemem ama fotoğrafını atabilirim. :evillol:
Bundan sonra her sene!