2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878337 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Şu kadroya ekstra Bi orta saha , bi stoper ve bi kaleciyle uefa kupası imkansız değil.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaleciyi unutun stoperde alamayız kadro şişiyor birde zaten uefaya göstereceğimiz oyuncu sayısı 23 le sınırlı
buda bizi bu sene avrupada zorlayacak avrupa pek rahat geçmeyecek çok kadro sıkıntısı çekecek gibi görünüyoruz.

Çevrimdışı talha

Kiralık olmasını niye böyle sorun ediyoruz şu işi bu kadar sevmeyen tek millet biziz illa satılık olacak bu işin psikolojik olarak incelenmesi lazım

Bana kalsa en az iki üç tane daha kiralık alırım :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

seneye bonservisini alırız o nedenle bir yıl gösterilmiştir kiralık sonunda opsiyon vardır
seneye opsiyonuda kullanabiliriz tekrar kiralayabilirizde. özel sözleşmede detaylı kesin maddeler vardır bununla ilgili.
KAP bildiriminde yazmadığına göre imza parasıda vermedik imaj hakkıda bize yıllığı temiz 3.5 M€ ya gelmiş gibi
görünüyor bu şekildeyse kesinlikle bedava zaten çok iyi bir anlaşma olduğu söyleniyordu.
neyse biz artık İnlere odaklanalım bu iş bitti yanlız sağlık kontrolü gelmeden KAP geldi. Ya sağlık kontrolünden geçemezse :D
fiorentinayla hazirlik macina cikti abi hic kontrol yapilamsada olur 2 mac oynadi orda detayli kontrol yapilmistir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağatay

seneye bonservisini alırız o nedenle bir yıl gösterilmiştir kiralık sonunda opsiyon vardır
seneye opsiyonuda kullanabiliriz tekrar kiralayabilirizde. özel sözleşmede detaylı kesin maddeler vardır bununla ilgili.
KAP bildiriminde yazmadığına göre imza parasıda vermedik imaj hakkıda bize yıllığı temiz 3.5 M€ ya gelmiş gibi
görünüyor bu şekildeyse kesinlikle bedava zaten çok iyi bir anlaşma olduğu söyleniyordu.
neyse biz artık İnlere odaklanalım bu iş bitti yanlız sağlık kontrolü gelmeden KAP geldi. Ya sağlık kontrolünden geçemezse :D

O zaman da Gomez çok iyi bir anlaşma yapmış olur abi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Kanal D açın arkadaşlar madrid milan maçı var dk 71 :)

Aspor'a helal olsun ntvspor-trtspor 5 saniye yayın yapıp hemen kapatırken aspor kesintisiz verdi reklama bile gitmeyip gomez videosu verdiler.

Çevrimdışı OrhanAker

Gomezin ( zorunlu ) opsiyonu  :D 8 Milyon euro olarak geçiyo ama Başkanın o kadar vereceğini zannetmiyorum ben.Yine verdiğini farzedelim.

2 yıllık maliyeti 17 milyon euro oluyor 4 hatta 5 sene verim al gerekirse satma yine zararın yok.

Sonuçta almanya milli takımının 1.sınıf as forveti için 8 milyon euro sudan ucuz :ok:

Benim gözümde son yılların en iyi transferidir Gomez.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Takımda şampiyonluk yaşamış oyuncu sayısı baya arttı.Olgun bir takım izleyecegiz bu sene inş.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Yılan hikayesine dönen Beşiktaş'ın Özan Tufan transferine Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı son noktayı koydu.

Başkan Recep Bölükbaşı Gazete Habertürk muhabirine yaptığı açıklamada bir süredir genç yıldızları Ozan Tufan'ın peşinde olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bu konu hakkında görüştüklerini belirterek anlaşmaya varamadıklarını dile getirdi.

Başkan Bölükbaşı, "Ozan Tufan bizim için çok önemli bir futbolcu, geleceği çok parlak, elbetteki değerini bulmasını bekleyeceğiz. Fikret Orman ile bir görüşmemiz oldu. Bize Şenol Hoca'nın ısrarla Ozan Tufan'ı kadrosunda görmek istediğini belirterek 5 Milyon Euro + Mustafa Pektemek teklifinde bulundu. Biz de kendisine 6 Milyon Euro + Cenk Tosun dedik ve ancak bu şekilde transfere sıcak bakabileceğimizi söyledik. Ancak anlaşma olmadı. Biz de zaten Ozan Tufan'ı satma taraftarı değildik. Bir daha açılmamak üzere bu transfer konusunu kapatıp masadan kalktık diye konuştu.

adam gibi adam hilbert :) beck'ten sonra gomez'ede dünyanın en iyi taraftarına git diyen adam :)

,

Çevrimdışı Doğuhan

gomez bjk tv de   :super:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ozan bu sene dökülür seneye Trabzon'a falan gider.Çocuk her açıklamasında mutsuz,sitemkar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 16:39:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yılan hikayesine dönen Beşiktaş'ın Özan Tufan transferine Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı son noktayı koydu.

Başkan Recep Bölükbaşı Gazete Habertürk muhabirine yaptığı açıklamada bir süredir genç yıldızları Ozan Tufan'ın peşinde olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bu konu hakkında görüştüklerini belirterek anlaşmaya varamadıklarını dile getirdi.

Başkan Bölükbaşı, "Ozan Tufan bizim için çok önemli bir futbolcu, geleceği çok parlak, elbetteki değerini bulmasını bekleyeceğiz. Fikret Orman ile bir görüşmemiz oldu. Bize Şenol Hoca'nın ısrarla Ozan Tufan'ı kadrosunda görmek istediğini belirterek 5 Milyon Euro + Mustafa Pektemek teklifinde bulundu. Biz de kendisine 6 Milyon Euro + Cenk Tosun dedik ve ancak bu şekilde transfere sıcak bakabileceğimizi söyledik. Ancak anlaşma olmadı. Biz de zaten Ozan Tufan'ı satma taraftarı değildik. Bir daha açılmamak üzere bu transfer konusunu kapatıp masadan kalktık diye konuştu.
bizim başkan 5milyon euro+pektemek demez.
5 milyon tl+holosko dese inanırdım :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı atlantisyolcusu

bizim başkan 5milyon euro+pektemek demez.
5 milyon tl+holosko dese inanırdım :evillol:

Pektemek tamam da 5 milyon bizim başkana göre değil  :D

Çevrimdışı musacn1903

Evet abi onu da belirttim burda. ilk defa böyle bişeyle karşılaştım bizim takımda heralde çok çok iyi bir sözleşmeydi ki elden kaçmasın diye panikleyip biranda bildirmiş olmak gerekiyor ki başka açıklaması olamaz bunun :D

Çevrimdışı brkntcnr

kaleciyi unutun stoperde alamayız kadro şişiyor birde zaten uefaya göstereceğimiz oyuncu sayısı 23 le sınırlı
buda bizi bu sene avrupada zorlayacak avrupa pek rahat geçmeyecek çok kadro sıkıntısı çekecek gibi görünüyoruz.
Necmi abi zaten alıcağımızı söylemedim bu sene daha birtek orta saha bekliyoruz hepimiz. Fakat benim söylediğim sadece 3 oyuncuyla uefa imkansız değil. Gelecek sene pektemek - tolga - necip - pedro ve birkaç isimi daha yollarsak sayıyı da hallederiz. Ama benim vurgulamak istediğim kadronun kalitesi :)

Çevrimiçi Necmi

Aspor'a helal olsun ntvspor-trtspor 5 saniye yayın yapıp hemen kapatırken aspor kesintisiz verdi reklama bile gitmeyip gomez videosu verdiler.
zaten aspor dünden beri pragram geçişlerinde gomez şarkısı çalıyor
bu kanalın sahibi kim Beşiktaşlı olma ihtimali yüksek spor programlarınıda ilk Beşiktaşla açıyorlar
alışmamışız hep kaçırıyorum :D dün gecede sabaha karşı hazırlık maçı gollerini verdi hiç alışık değilim
tuhaf geliyor altında pislik arıyorum :evillol: tüm Beşiktaşlılar bu jestlerine karşılık asporu izlesin
o Beşiktaşa her fırsatta sallayan gs liyede gomez övdürttüler ya :kop: artık izlediğim tek spor kanalı

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Cok iyi oldu bu, ozan yetenekli tamam ama asla 6 milyon+cenk etmez. Bana gore Fikret orman cok bile teklif etmis, en fazla degeri 4 milyon fazla etmez. Ozan fatih terim ve medya tarafindan cok sisirilmis bir oyuncu bana gore, necipten 1 tik daha yetenekli okadar. bursa kendini ne zannediyo?
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2015, 16:46:16 Besiktasincocugu ]
Besiktask!

Çevrimdışı sozkul

doğru adrestesin çünkü %90 verilen bilgi ve haberler doğrudur.
kiralamalar yıllık olur 2 yıllık kiralama diye birşey hiç duymadım.
başkan sözleşmeyi güzel yaptırmıştır merak etme bedavaya kapatır MGG'yi...

Fiorentina ile bir olmuş, finansal fairplay kurallarından kaçmak için UEFA'yı keklemeye çalışıyoruz, inşallah bir açık nokta bırakmamışlardır. yoksa 1 yıl kontratı kalan adamı kim bir yıllığına kiralar?

Çevrimdışı TØLGA

konuşuldumu bilmiyorum ama senin noboa bedavaya rostova gitmiş  :biggrinking: @Çağrı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı brkntcnr

Şuanki 11 i şöyle varsayarsak : Tolga - Beck - Rhodolfo- Ersan - Tosic - Atiba - Xxx - Quaresma - Sosa - Töre - Gomez. Şu kadronun tecrübe konusunda üstüne tanımam. Arada veli - Milosevic - Kerim - oğuzhan - cenk tosun gibi genç isimlerde rotasyonda yer bulursa rahatlıkla şampiyonluk gelir.

Çevrimdışı musacn1903

zaten aspor dünden beri pragram geçişlerinde gomez şarkısı çalıyor
bu kanalın sahibi kim Beşiktaşlı olma ihtimali yüksek spor programlarınıda ilk Beşiktaşla açıyorlar
alışmamışız hep kaçırıyorum :D dün gecede sabaha karşı hazırlık maçı gollerini verdi hiç alışık değilim
tuhaf geliyor altında pislik arıyorum :evillol: tüm Beşiktaşlılar bu jestlerine karşılık asporu izlesin
o Beşiktaşa her fırsatta sallayan gs liyede gomez övdürttüler ya :kop: artık izlediğim tek spor kanalı
Yok abi nani ve rvp zamanında da böyle yaptılar hatta bi ara dedim bu kanalı fb tv ortak mı yönetiyor diye :D adamlar adaletli yönetiyor onlara yaptiklarını gomez de bize de yaptılar bu konu da helal olsun :D

Çevrimdışı kralkartal

Ya almayalim su ozani arkadas kalsin ellerinde bu bursa ne saniyo kendini bu sene ilk bese giremeyecekler kadro yok bisey yok hala triplerdeleryaa

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi zaten alıcağımızı söylemedim bu sene daha birtek orta saha bekliyoruz hepimiz. Fakat benim söylediğim sadece 3 oyuncuyla uefa imkansız değil. Gelecek sene pektemek - tolga - necip - pedro ve birkaç isimi daha yollarsak sayıyı da hallederiz. Ama benim vurgulamak istediğim kadronun kalitesi :)

stoperlerin ve beklerin iyi olursa kalecinin pek o kadar belirleyici etkisi olmaz
biz gollerin çoğunu stoper ve bek hatasından yiyorduk karşı karşıya kaldıktan sonra kalecilerin yapabileceği çok fazla bir şey yok iyi
kaleci kötü defans arkasında fark yaratır. defansın iyiyse ortalama bir kaleci işini görür. bizim kalecimiz kötü gs ninki iyi ama biz gs den az gol
yedik bu sene dahada az yiyeceğiz. geçen sene defansa çekilip defans futbolu oynadık Bilicin korkaklığı bize fazladan 10 gol yedirmiştir.
Gol yememenin birinci koşulu topu rakip sahada tutmaktır artık bunu yapacak çok oyuncumuz var ısıran bir takım olacağız. Sen bir tek
orta saha bekliyor olabilirsin :D burda fazlasını bekleyenlerin sayısı azımsanacak gibi değil belki iki orta saha birde forvet olabilir.
Bursayada cenk için orta parmak göstermişiz. bu arada taraftarı Necip ve ismaile çoktan fitler mustafa da olursa ballı kaymak diyorlar hiç para almasak bile
olur diyorlar artık orda kamuoyu oluştu. Yönetimlerinin eli rahatladı çok güzel bir takım olduk ve dahada iyi olacağız :D

Çevrimdışı can1903

:upto: dememiş halin buysa
sakın kimseye bir şey demeye kalkma :D
:icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..