2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903458 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Scout

Galatasaraylilar Sportif Direktor İcin Ali Eceyi İstiyorlar http://www.gscimbom.com/forum/f19-gscimbom-transfer-forumu/denge-nobeti-125437/index110.html  :lol: :lol: :lol: Tebessum Ettim , Ali Eceninde Kabul Edecegini Saniyorlar
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

Galatasaraylilar Sportif Direktor İcin Ali Eceyi İstiyorlar http://www.gscimbom.com/forum/f19-gscimbom-transfer-forumu/denge-nobeti-125437/index110.html  :lol: :lol: :lol: Tebessum Ettim , Ali Eceninde Kabul Edecegini Saniyorlar

tanman gitmeseydi iyiydi. tanmanla birlikte çözülme başladı. sırayla hamza ve başkan gider yine kurtaracak birileri gelir. neden bunlar da bizim yd gibi uzun süre kalmıyorlar ki
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ender

Onur karşı cepheden gelen her topu çıkarıyor nerdeyse.Quaresma'nın golünü atmış biri de bir zahmet tutamasın onu Ronaldo gibi vurmuş top yükselip alçalıyor Onur uçmamış bile.
Aslında tam bizlik kaleci ruhuyla oynuyor takımın başında ve Şenol Güneş var.Trabzon'un eksik her mevkisine 1 adam versek transfer olur.Ama pek umutlu olmamak lazım.

bunu da izlemeni tavsiye ederim.
adam iyi kaleci ama uzak şutlarda ve yan top zaafı var

Çevrimdışı Mehmet57

Xabi Alonso? Ismi gecti onceki sayfalarda. Nedir haber?

Çevrimdışı atalay

Transferlerin şimdilik en güzel tarafı takımlarında kaptanlık yapan oyuncuları kadroya katmış olmamız.

Tabii halen takım kaptanının Tolga Zengin olması da trajikomik.

Çevrimdışı Tolga

tanman gitmeseydi iyiydi. tanmanla birlikte çözülme başladı. sırayla hamza ve başkan gider yine kurtaracak birileri gelir. neden bunlar da bizim yd gibi uzun süre kalmıyorlar ki
Başarısızlığa tahamülleri yokta o yüzden.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Transferlerin şimdilik en güzel tarafı takımlarında kaptanlık yapan oyuncuları kadroya katmış olmamız.

Tabii halen takım kaptanın Tolga Zengin olması da trajikomik.

takımda kaptanlığın en çok yakışacağı isim rhodolfo aslında ama yeni gelen birine vermezler kaptanlığı

Çevrimdışı atalay

takımda kaptanlığın en çok yakışacağı isim rhodolfo aslında ama yeni gelen birine vermezler kaptanlığı

Tolga gelir gelmez almıştı.

Çevrimdışı TALAT

Başarısızlığa tahamülleri yokta o yüzden.

bence bir de camianın abileri çok etkililer. başarısızlık durumunda ortaya öyle bir çıkıyorlar ki yönetim hemen değişiyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Xabi Alonso? Ismi gecti onceki sayfalarda. Nedir haber?
Biraz uçuşa gecti bizim taraftarlar olay bundan ibaret:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 00:31:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ali Ece'yi severim.

Lakin insanlar iş yapabilmenin iyi konuşmaktan veya çok bilmekten geçmediğini hala anlamamışlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Bugünkü macta Senol Hoca'nın kafasındaki 11'in şekillenmeye başladığını yavaş yavaş gördük.

Kaleci ve defans hattı göründüğü gibi kalacaktır. Belki formda Motta Tosic'i keser ki ben Rhodolfo ile beraber Motta'nın performansının artacağını düşünüyorum.

Gobekte Atiba ve yeni transfer oynar.

Ortada Sosa'nın yeri garanti. Herkesin tahmin ettiği gibi sağda Töre solda Quaresma oyun içerisinde değişerek oynayacaktır.

Forvetimiz zaten malum Cha Cha!!

Bugünkü oyunda takımın alan daraltarak ve baskı yaparak oynamasını sevdim. Top kaybı olduğunda hemen prese başlıyoruz ve kısa paslarla çıkmaya çalışıyoruz. Şablon yavaş yavaş belli olmaya başladı. Oyunu daraltarak ve önde oynayarak baskı ile oynayacağız bu belli. Beklerin bindirmeleriyle yaklaşık 8 kişi hücum oynarız gibi duruyor.

Burda kilit isimler göbekte geride bekleyecek adam ve iki stoper. Bu arkadaşlar olası bir top kaybında yerlerini kaybetmezlerse işi sıkı tutarız. Hücum olarak bir sorunumuzun olacağını sanmıyorum.

Güneşli günler yakın gibi. Oynamaya çalıştığımız şeyi sevdim ben.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga gelir gelmez almıştı.
O tolga abiydi O yuzden:)

Çevrimdışı acan07

guti  , xabi alonsoyu ikna eder abi . tw dan gutiye yazalım topluca  :D :D

Çevrimdışı Tolga

bence bir de camianın abileri çok etkililer. başarısızlık durumunda ortaya öyle bir çıkıyorlar ki yönetim hemen değişiyor
Onlarda taraftar ve camia baskısı çok fazla var.

Başarı gelmediği an önce taraftar arkasından muhalefet bastırıyor ve mevcut yönetim fazla dayanamıyor.

Bizde böyle birşey hiçbir zaman olmadı ve olmayacakta.

Çevrimiçi Necmi

yanlış anladın kardeşim gs li birinin yazdıklarını kopyaladım buraya biraz gülmeniz için  :evillol:
ben gülmedim ama. Renklilerin hakaretlerini neden buraya taşıyoruz onuda anlamadım @Kutay Türkmen

Çevrimdışı Yusuf

Mario Gomez'in sözleşme detayları hakkında bilgisi olan var mı? İki sene sonra zorunlu opsiyon konuşuluyordu.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Xabi alonsoyu duyan tabi beğenmez ozanı mvilayı. Nasıl iş bunlar ya. Nereden çıkartıyorsunuz, bize gelene kadar ne kulupler sıraya girer o adam için. Kendi kendinize gaza gelip sonra ozan gelmesin de bilmemne de.

Çevrimdışı Tolga

Mario Gomez'in sözleşme detayları hakkında bilgisi olan var mı? İki sene sonra zorunlu opsiyon konuşuluyordu.
Sözleşme detayları yarın KAP'a bildirilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet57

Biraz uçuşa gecti bizim taraftarlar olay bundan ibaret:)

Besiktas'da en cok gormek istedigim, hayallerimdeki orta saha.

Umarim seneye bir sezon icin olsa bile aliriz.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Bu aksam yokmu gelismeler beyler? Inler ve ozan transferleri ne durumda??
Besiktask!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alıntı yapılan: Tolga link=topic=1162.msg326653#m
[/quote
önce tesisleri gezer cuma sabah sağlık kontrolü akşama kap olur  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Bu aksam yokmu gelismeler beyler? Inler ve ozan transferleri ne durumda??
Yeni bir gelişme yok. :)

Çevrimdışı Yusuf

Taraftar Alonso gibi ütopik isimler için harcadığı enerjiyi gerçekçi ve faydalı isimler için harcasaydı belki yönetim zihniyetimiz değişebilirdi. Yönetim de taraftarın çoğunun gönlünü hoş tutmak zorunda kalıyor maalesef.

Çevrimdışı Anıl

Tabii halen takım kaptanının Tolga Zengin olması da trajikomik.
Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak Beşiktaş'ta. via @atalay  :D :D