2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895498 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

niye  :alala:  dövesin diyemi :D

Biraz dedik necmi abi.

Gelip xxx Tamam  :evillol:
Ertesi gün XXx imzayı atıyor  :ok:
Sonraki gün, ne söylediysek o  :boxin: :boxin:

Diyen biri lazım değil  :tabe: :lol:

Çevrimdışı TALAT

twitterda #İstifaBüyükHizmettir hashtagi açılmış gs'liler yönetimi hamzayı istifaya çağırıyorlar. trend olmuş  :biggrinking:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Renton

zaten bize beşiktaş taraftarı demiyorlar kısaca tinerci diye bir şey bulmuşlar öyle söylüyorlar. yaygın bi şey yani. onların hepsi sorbonne'da okuduğu için akıllarınca dalga geçiyorlar
Desinler valla onlarin durum daha vahim 4 sene 3 sampiyonluk her sene sampiyonlar ligi parasi koyuyorsun cebine gelen adamlar ortada melonun yerine joseyi dusunuyorlarsa cok sikinti yasarlar daha 1 ay var beklemek lazim ama
See you in another life,brother.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Celestine Babayaro

SÜPER MARİO!
Bu ne güzellik Allah'ım.
Forma 10 numara olmuş bir an önce cıkayım da gol kralı olayım diyor adeta

Çevrimiçi Necmi

Galatasaraylilar Sportif Direktor İcin Ali Eceyi İstiyorlar http://www.gscimbom.com/forum/f19-gscimbom-transfer-forumu/denge-nobeti-125437/index110.html  :lol: :lol: :lol: Tebessum Ettim , Ali Eceninde Kabul Edecegini Saniyorlar
burda linklerini geçirerek ne kadar büyük bir hit sağladığınızın farkındamısınız bize ne renkli forumundan
birde buraya linkini atıyorsunuz şimdi forumun sahipleri çiftetelli oynuyordur. @Scout
varsa iyilik yapmak istediğin başka renkli forumları yaz linklerini :bandit:

Çevrimdışı Renton

Cubukluyu giymis beee iyi geldi gece gece

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı aa1903

zaten bize beşiktaş taraftarı demiyorlar kısaca tinerci diye bir şey bulmuşlar öyle söylüyorlar. yaygın bi şey yani. onların hepsi sorbonne'da okuduğu için akıllarınca dalga geçiyorlar

çok kompleksli adamlar. açlıktan ağzı kokan adam, gs liseli enteller gibi görüyor kendini. o camiaya ait olmak hoşuna gidiyor, hiçbir ortak yönü olmadığı halde. sonuç olarak da abdülrahim albayrak ve ünal aysal gibi iki uç karakteri içinde barındıran ucube bir oluşum ortaya çıkıyor. tinerci dediklerinde alınıyoruz sanıyorlar bir de garipler :evillol:

Çevrimdışı TALAT

Cubukluyu giymis beee iyi geldi gece gece

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çubukluyu ilk gördüğümde beğenmedim ama futbolcular giydikçe güzel görünmeye başladı gözüme

Çevrimdışı TØLGA

çubukluyu ilk gördüğümde beğenmedim ama futbolcular giydikçe güzel görünmeye başladı gözüme
çubuklu güzelde arka taraftaki detay felaket duruyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Bu arada fotoyu ilk veren @bjkigdir hesabına destek lütfen..

Gerçekten muazzam iş yapıyorlar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hangi detay? :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

onu neden öyle yapmışlar ben de anlamadım tamamen siyah olsa güzel olacakmış. neyse son 3 senedir güzeldi formalarımız bu sefer de böyle olsun

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

çok kompleksli adamlar. açlıktan ağzı kokan adam, gs liseli enteller gibi görüyor kendini. o camiaya ait olmak hoşuna gidiyor, hiçbir ortak yönü olmadığı halde. sonuç olarak da abdülrahim albayrak ve ünal aysal gibi iki uç karakteri içinde barındıran ucube bir oluşum ortaya çıkıyor. tinerci dediklerinde alınıyoruz sanıyorlar bir de garipler :evillol:

Sokakta gorsem 2 kelam etmeyecegim, kaale almaycagim insanlar. Arada kuduz kopegi de cikiyor iclerinden lafi gedigine yedikten sonra pisiyor. Rezalet herif bunlar. Yagmurlu havada su verilmez bunlara.

Çevrimdışı Deniz

Lan bir gomez geldi kıyamet koptu arkadaş :D

Önce deprem şimdi de 32 derecede sağanak yağmur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Neyse, hepimize tekrardan hayirli olsun  :halay:

Çevrimdışı Scout

burda linklerini geçirerek ne kadar büyük bir hit sağladığınızın farkındamısınız bize ne renkli forumundan
birde buraya linkini atıyorsunuz şimdi forumun sahipleri çiftetelli oynuyordur. @Scout
varsa iyilik yapmak istediğin başka renkli forumları yaz linklerini :bandit:
Abi Her Şeye Kızma  :ebebe:  :uyucam: (Yeni Uyandim Yorumu Okuduktan Sonra Ben  :alsaa: )
Pika Pika

Çevrimdışı TØLGA

Lan bir gomez geldi kıyamet koptu arkadaş :D

Önce deprem şimdi de 32 derecede sağanak yağmur..
bu akşam serin serin uyursun işte
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

Sokakta gorsem 2 kelam etmeyecegim, kaale almaycagim insanlar. Arada kuduz kopegi de cikiyor iclerinden lafi gedigine yedikten sonra pisiyor. Rezalet herif bunlar. Yagmurlu havada su verilmez bunlara.

benim eskiden hep gs ye bir sepmatim vardı. eğer biz olamıyorsak fener olacağına bunlar olsun derdim. fenerden hep nefret ettim. nefret etmemi sağlayacak şeyler de yaptılar. gs de bize yakın duruyordu.

ama sonra ne zaman bunlar stadı yaptılar ve gelir olarak bize fark attılar o zaman başladı bunların eziklikleri geçmeye bize laflar sokmaya bizden kendilerini üstün görmeye başlamaları, komodin muhabbetleri falan filan.

neyse şu an fener hiç çizgisini bozmadan aynı nefret ettirecek seviyede devam ediyor bozmadılar çizgilerini :D ama gs den artık daha da nefret ediyorum. beter olurlar inş. bir de bizim stada muhtaç olmalarını istiyorum her iki takımında.

Çevrimdışı Alper1903

benim eskiden hep gs ye bir sepmatim vardı. eğer biz olamıyorsak fener olacağına bunlar olsun derdim. fenerden hep nefret ettim. nefret etmemi sağlayacak şeyler de yaptılar. gs de bize yakın duruyordu.

ama sonra ne zaman bunlar stadı yaptılar ve gelir olarak bize fark attılar o zaman başladı bunların eziklikleri geçmeye bize laflar sokmaya bizden kendilerini üstün görmeye başlamaları, komodin muhabbetleri falan filan.

neyse şu an fener hiç çizgisini bozmadan aynı nefret ettirecek seviyede devam ediyor bozmadılar çizgilerini :D ama gs den artık daha da nefret ediyorum. beter olurlar inş. bir de bizim stada muhtaç olmalarını istiyorum her iki takımında.

Asagilik kompleksi işte hocam. Gerçekte çoğu ses çıkaramıyor çevresindekilere, takımlarını kalkan olarak kullanıp aklı sıra güçlü gözükmeye çalışıyorlar da yemez...

Çevrimiçi Necmi

Abi Her Şeye Kızma  :ebebe:  :uyucam: (Yeni Uyandim Yorumu Okuduktan Sonra Ben  :alsaa: )
kızmıyorum kardeşim ama bilinçli internet kullanıcısı olun internet büyük bir güç
ve bu gücü sağlayan sizlersiniz mesela hoşlanmadığınız bir şey varsa kesinlikle yaymayacaksınız
şimdi ben tek başıma ne yaparım demeyin şu an verdiğin link binlerce kişiyi oraya direk yönlendirir
linki gören herkes tıklar ve bu sayfaları okuyan günlük 50000 den fazla insan var ve sen bu insanları o siteye yönlendirmiş oluyorsun
mesela Beşiktaş düşmanlığı yapan haber sitelerinede aynı şeyleri yapıyorsunuz linki gelip
buralarda paylaşıyorsunuz ve onların sitesine binlerce geçiş sağlıyorsunuz zaten haberi yapmalarındaki amaç bu
ve ekmeklerine yağ sürmüş oluyorsunuz ve gene düşmanca haber yapmalarına teşvik ediyorsunuz ama paylaşmazsanız
bunlar güç kaybettikçe yaptıkları hatanın farkına varıp Beşiktaş düşmanı yazılar yazmayı terkederler
iyi şeyleri paylaştıkça onları iyiye teşvik etmiş olacaksınız Basının tuttuğu takım yok ne pirim yaparsa o şekilde davranırlar.
Beşiktaş düşmanlığı hit sağlıyorsa bu şekilde davranırlar Bizim bunlara püskürmemize gerek yok çünkü onların bu şekilde davranmalarınada biz sebebiz
renkli forumların hitini yükseltmek takipçisinin çok olduğunu ilan etmek demektir ve bu hitleri takip eden basın içinde
renkli internet kullanıcısı daha fazla görünür ve yatırımlarını bunun üzerine yaparlar. Bunlar hep istatistik oluşturuyor
mesela twiteer vs gibi sosyal medya sitelerinde asla renklileri takibe almayın bu onların hep gücünü arttırır. @Scout

Çevrimiçi Necmi

ciddiye almayın konuşmaya bile değmez nefret kötü bir söylem önce kendi büyüklüğünüzü kabul edin ondan sonra onlar gözünüzde küçük kalacak
onların bizden nefret etmeleri gayet doğal çünkü bütün geçmişleri bizi yakalamaya uğraşmakla geçti hep bizle yarıştılar onlar hep birbirlerini taklit eder
tek ortak noktaları Beşiktaş düşmanlığıdır Beşiktaş şampiyon olacağına hep diğerinin olmasını tercih ederler çünkü biliyorlar biz onlar gibi değiliz özgünüz onlar taklitci
biz kulüp yapımızla taraftar yapımızla hep büyük kulüp olduk biz sadece sporda değil ülke tarihindede iz bırakmış bir kulübüz adamların bütün ömürleri bizi alt etmeye uğraşmakla geçti takmayın ciddiye bile almaya değmezler ikisinin arasında mukayese olduğunda bence fener çok daha saygın bir kulüptür gs daha düne kadar neydi adamların taraftarının büyük çoğunluğu bile ergenlerden oluşur nesini ciddiye alacağız. unutmayın önemsenmesek bu kadar çok nefret edenimiz olmaz :D
bizde nefret edersek önemsemiş oluruz.