Abi Her Şeye Kızma
(Yeni Uyandim Yorumu Okuduktan Sonra Ben
)
kızmıyorum kardeşim ama bilinçli internet kullanıcısı olun internet büyük bir güç
ve bu gücü sağlayan sizlersiniz mesela hoşlanmadığınız bir şey varsa kesinlikle yaymayacaksınız
şimdi ben tek başıma ne yaparım demeyin şu an verdiğin link binlerce kişiyi oraya direk yönlendirir
linki gören herkes tıklar ve bu sayfaları okuyan günlük 50000 den fazla insan var ve sen bu insanları o siteye yönlendirmiş oluyorsun
mesela Beşiktaş düşmanlığı yapan haber sitelerinede aynı şeyleri yapıyorsunuz linki gelip
buralarda paylaşıyorsunuz ve onların sitesine binlerce geçiş sağlıyorsunuz zaten haberi yapmalarındaki amaç bu
ve ekmeklerine yağ sürmüş oluyorsunuz ve gene düşmanca haber yapmalarına teşvik ediyorsunuz ama paylaşmazsanız
bunlar güç kaybettikçe yaptıkları hatanın farkına varıp Beşiktaş düşmanı yazılar yazmayı terkederler
iyi şeyleri paylaştıkça onları iyiye teşvik etmiş olacaksınız Basının tuttuğu takım yok ne pirim yaparsa o şekilde davranırlar.
Beşiktaş düşmanlığı hit sağlıyorsa bu şekilde davranırlar Bizim bunlara püskürmemize gerek yok çünkü onların bu şekilde davranmalarınada biz sebebiz
renkli forumların hitini yükseltmek takipçisinin çok olduğunu ilan etmek demektir ve bu hitleri takip eden basın içinde
renkli internet kullanıcısı daha fazla görünür ve yatırımlarını bunun üzerine yaparlar. Bunlar hep istatistik oluşturuyor
mesela twiteer vs gibi sosyal medya sitelerinde asla renklileri takibe almayın bu onların hep gücünü arttırır.
@Scout