Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://twitter.com/CityOfMersin/status/626178400961605632duyumcu gibi duyumcu bee geçmiş olsun arkadaşlar
Iyi sallandik valla adana 15 saniye boyunca calkalandi..
Valla sadece 3 4 saniye beşik gibi sallandığımı hatırlıyom sadece
Geçmiş olsun herkese. Transfer duyumu olan varsa atsın üstüme biraz.
Bence ozan tufan olayı ciddi olmasa biz bu kayserispora giden çocuğu alırdık. Ozan için vazgeçtik bence.
Gomez ne durumda acaba ilk hafta oynayabilecek mi
9 agustostaki olimpiakos macinda belli olur
bu arada gs de ozan tufan için;yekta+dzemaili+sercan+sinan gibi isimlerden paket takas önercekmiş. para yok ama. yakında bunların komodinin üzerine para bırakırız. zaten başlamışlar feda söylemlerine
ahahahahaha Lan bunların yanında pektemek necip pedro kerim falan messi kalır. Özgüvene bak adamlardaki ahahahahaha
bence her türlü ilk hafta oynar. hazırlık maçı yaptı abd'de ve ilk maça da iki hafta var daha
Burada paylasilan gs forumunu gezdim bize tinerci diyen var Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomez fizik olarak hazir da taktik olarak hazir olmasi da önemli . serdar kurtulus ve ismail köybaşından orta beklediğini dusunsenize .adam nereye geldim ben der
bildiğim kadarıyla beşiktaşı anlatırlarken marcus münch'ün ortalarını göstermişler. sana ortaları bu adam yapcak direk kafana demişler