Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Galatasaraylilar Sportif Direktor İcin Ali Eceyi İstiyorlar http://www.gscimbom.com/forum/f19-gscimbom-transfer-forumu/denge-nobeti-125437/index110.html Tebessum Ettim , Ali Eceninde Kabul Edecegini Saniyorlar
Onur karşı cepheden gelen her topu çıkarıyor nerdeyse.Quaresma'nın golünü atmış biri de bir zahmet tutamasın onu Ronaldo gibi vurmuş top yükselip alçalıyor Onur uçmamış bile.Aslında tam bizlik kaleci ruhuyla oynuyor takımın başında ve Şenol Güneş var.Trabzon'un eksik her mevkisine 1 adam versek transfer olur.Ama pek umutlu olmamak lazım.
tanman gitmeseydi iyiydi. tanmanla birlikte çözülme başladı. sırayla hamza ve başkan gider yine kurtaracak birileri gelir. neden bunlar da bizim yd gibi uzun süre kalmıyorlar ki
Transferlerin şimdilik en güzel tarafı takımlarında kaptanlık yapan oyuncuları kadroya katmış olmamız.Tabii halen takım kaptanın Tolga Zengin olması da trajikomik.
takımda kaptanlığın en çok yakışacağı isim rhodolfo aslında ama yeni gelen birine vermezler kaptanlığı
Başarısızlığa tahamülleri yokta o yüzden.
Xabi Alonso? Ismi gecti onceki sayfalarda. Nedir haber?
Tolga gelir gelmez almıştı.
bence bir de camianın abileri çok etkililer. başarısızlık durumunda ortaya öyle bir çıkıyorlar ki yönetim hemen değişiyor
yanlış anladın kardeşim gs li birinin yazdıklarını kopyaladım buraya biraz gülmeniz için
Mario Gomez'in sözleşme detayları hakkında bilgisi olan var mı? İki sene sonra zorunlu opsiyon konuşuluyordu.
Biraz uçuşa gecti bizim taraftarlar olay bundan ibaret:)
önce tesisleri gezer cuma sabah sağlık kontrolü akşama kap olur
Bu aksam yokmu gelismeler beyler? Inler ve ozan transferleri ne durumda??
Transferlerin şimdilik en güzel tarafı takımlarında kaptanlık yapan oyuncuları kadroya katmış olmamız.Tabii halen takım kaptanının Tolga Zengin olması da trajikomik.