2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929460 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şota da istifa etmiş.Ts iyice karıştı lig başlamadan saf dışı kaldılar.
aslında onlar iho geldikten sonra direk saf dışı oldular :D inler ve gomezi alalım yeter valla

Çevrimdışı aHmEt-eReN

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  · 15 dk.15 dakika önce 
Bu akşam hava limanı dönüşü çok trafik olur :-)

İKİ BÜYÜK DEĞİL TEK BÜYÜK...

Çevrimdışı hic2222

Her zaman söylüyorum belki yaşını başını almış yıldız transferler forma, reklam vs. sebepler ile renk katsa da artık doygunluğunu yaşamış son kontratlarına imzayı atmış oluyorlar. Belki çok başarılı da olacaklar ama kulüplerimizin daha çok başarıya aç ve geleceğini düşünen futbolcular ile yollarına devam etmesi gerekmektedir.

Kesinlikle ama, takımda da ben 5-10 yıldır buradayım diyecek bir omurga gerek, genç kadro gerek. Yıldız da gerek karşı değilim ama araya serpiştir. 1-2 tane.
Gençler bilmeli yıldız oyuncu bizim büyüğümüz abimiz diye.
Yıldız bilmeli, bensiz de olur diye...
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Beyler KAP takibini nasil yapiyorsunuz bilmiyorum ama Android ve IOS icin KAP App var veya finans borsa Appleri var onlardan birini kurup takip edilenler listesinie BJK A.S eklerseniz BJK ile ilgili KAP a dusen her haber aninda mesajla uyari olarak cebinize gelir... :ok:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı aHmEt-eReN

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  · 7 dk.7 dakika önce 
Gomez'i getirecek uçak hazır bekliyor. Kalkış saati  İtalya saatine göre 19.00 olarak belirlendi

Çevrimdışı Scout

Fikret Orman Eger Dedigi Gibi Yapip Yabanci Bir Takim Alirsa Boyle Çocuklari Yabanci Takimda Takimimiza Kazandiralim
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

inler mi topal mı bi analiz yapacak babayiğit var mı :D

Çevrimdışı aa1903

inler mi topal mı bi analiz yapacak babayiğit var mı :D

hemen hemen aynı kalitedeler. inler'in ayağı biraz daha düzgün, topal'ın defansı biraz daha iyi bana göre.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hemen hemen aynı kalitedeler. inler'in ayağı biraz daha düzgün, topal'ın defansı biraz daha iyi bana göre.
o zaman takımdakilere göre ciddi iyi adam alacağız veliden atibadan 1 2 gömlek iyi oyuncu

Çevrimdışı aa1903

o zaman takımdakilere göre ciddi iyi adam alacağız veliden atibadan 1 2 gömlek iyi oyuncu

öyle de işte transfer işi her zaman riskli. bunun haricinde sebebini anlamadığım şekilde az gol atıyor adam. o yetenekte olan bir futbolcu daha fazla gol atabilmeli.

Çevrimdışı tayfunyasar

e kap? uçak bekletiliyor da, kesinleşmedi demek ki? uçak iniyor kapılar bir açılıyor - fazlı ulusal abooov
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Easthanbool

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  13 dk.13 dakika önce
Quaresma ve Rhodolpho'yu Avusturya'ya getiren @AhmAtes1903 kamptan ayrılarak İstanbul'a gitti..

https://twitter.com/firatgunayer/status/626337701978066944
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 13:39:49 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı canU

Bizim gomeze 6-8 arasi bir bonservis verecegimizi dusunuyorsun yani? Ffp durumu olmasaydi bile fikret orman bu parayi verirmiydi? Ben inanmiyorum 2 sene sonra para verecegimizi. Veriyorsakta cok buyuk para gerek yok.

Geçen sene daha zor şartlarda demba ba ya 6 vermedik galiba benim hatam bence de vermez başkan.

Gomez geliyor ya messi ve ronaldodan sonra aldığı dakika başına golde 3. Olan adam 8 gayet normal bi rakam.

Çevrimdışı Anıl

2-3 saat içinde KAP gelir gece de Gomez İstanbul'a iner :)

Çevrimdışı aHmEt-eReN

Gomez'in imzası sonrası orta saha için hemen transfer olmayacaktır.
bir hafta on gün de orta saha için her gece bir futbolcu transferi yaparız.
Bir hafta sonunda oyuncu uçakla gelir ve transferi kapatırız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Gomez işi ciddileşince son iki senesine biraz daha dikkatli baktım.

Dikkati çeken bir nokta oldu.Büyük bir düşüş yaşamış ancak mevcut istatistiklerini de genelde önem arz eden hedef maçlarda yapmış.

Udinesse,Roma, Juventus, Tottenham , Dinamo Kiev gibi kritik maçlarda atmış gollerini

Bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımızın olduğunu gördük geçen sene.Umarım derbileri boş geçmez

Çevrimdışı cursedofdragon

:D :D aqulani bu adamı alın bak orta saha oyuncusu pektemekten daha fazla gol atmış.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 13:42:30 cursedofdragon ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Arkadyeviç

33 numarayı rhodolfo almış.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Her zaman söylüyorum belki yaşını başını almış yıldız transferler forma, reklam vs. sebepler ile renk katsa da artık doygunluğunu yaşamış son kontratlarına imzayı atmış oluyorlar. Belki çok başarılı da olacaklar ama kulüplerimizin daha çok başarıya aç ve geleceğini düşünen futbolcular ile yollarına devam etmesi gerekmektedir.

İşte o yüzden bence Gomez alınmamalı.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yaşanması gereken bir süreçten geçiyoruz. Bir zamanlar Yugoslav futbolcuların yaşını başını almışlarını transfer ediyorduk. Mesela bir Paunovic vardı ( @Necmi hatırlar ) bu gün öyle futbolcu profili kalmadı artık. Adam santrafordu , koşmazdı ama ceza alanı çevresinde kaleyi gördümü golünü atardı. O zamanki şartlar bunu gerektiriyordu. Düşünsenize Beşiktaş'ın antrenman sahası topraktı. Hatırladığım Zonguldak vs sahası topraktı  :) Hoş İnönü'ye de çim denemezdi ya. Bir çok deplasmana otobüsle gidilirdi. Her yerde havaalanı olmadığı için en yakın havaalanından otobüsle 2-3 saat yolculuk yapılarak deplasman kentine gidilirdi. Uzar gider bu olumsuzluklar. Bunun sonucunda Avrupa futbolcusu Türkiye'yi tercih etmezdi.

Şimdi şartlar değişti , anlatmama gerek yok . Tesislerimiz, stadlarımız, ulaşımımız üst seviyelerde artık. Eskiden futbolcu eşleri istemezdi gelmeyi, çocuklarını bahane ederlerdi. Şimdi bütün öğretim kurumlarının en iyileri bizde de var. Sosyal yaşam ve eğlence alanlarımız harika. Boğazımız yeter.

Sürecin bu aşamasında Başkan Fikret Orman yeni bir yol açtı farkındaysanız. Son 4 senesi kalmış oyuncuyu al , kullan ve misliyle Çin pazarına sat. ( Arap pazarı da olabilir ) Ben çok taktir ediyorum bunu.

Sürecin son aşamasından bir önceki adımdır bu. Stadımız biter ve Avrupa'da başarılarımızla yer alırsak artık yaşı geçkin oyuncu sadece ticari amaçla alınacaktır. Çünkü artık futbol bir sanayidir ve geliri üstün olan akıllı yatırımlarla bu geliri daha da arttıracaktır . Ondan sonra gelsin başarılar  :)

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Melekcik

iyi günler arkadaşlar
mario gomez ne kadarda kötü sezon getirse piyasası en kötü 9 10 milyon euro dur ki bu rakamın altına biterse başarıdır. diyelim gomez sakatlık geçirmese geçen 2 sezonda 2 sezon ortalama 30 35 atsa ismini bile konuşmazdık örneğin demba ba geldiğinde geçirdiği sezon olarak iyi değildi ama o kalite vardı ki mario da hayli hayli var 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı yavvuzz

Portekizli bir futbolcu olsa anlarımda gelen adam alman ve ben almanları tanıdıysam o dediğiniz şekilde olmaz. Mario gomez , demba ba dan daha iyi gelir bu takıma . Her futbolcunun sakatlık riski vardır. Örnek tolgay .

Çevrimdışı BavyeraKartali

O sekilde hareket eden klupler tesadufu sampiyonluklar yasamis uzun soluklu basari elde edememis kulüplerdir.Bu yuzden elbbete genclere yatirim yapilacak ama kalitesini ispat etmis adamlarida kulube getirmekte bir hedef olacak.Besiktas  cok buyuk bir kulup ve besiktasda bu kaliteli ayaklarin 1 degil en az 4 olmasi gerekir.Rustunu ispat etmis Q77 miz ve olursa Gomezimiz olacak ve Sosa da bunlara dahil edilebilir peki ya baska hangi isim ? Töre-Oguzhan vs.evet yetenkli ve genc ama bu saydigim isimlerin kalitesi tartisilmaz !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''