2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929468 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı toedeyou

kap gelsin artik karnim acikti

Çevrimdışı Easthanbool

Bu arada sadece bir şeyler istemeyle olmuyor.Herkes gücü yettiğince yüklensin :bandit:
https://www.kartalyuvasi.com.tr/
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Bu arada sadece bir şeyler istemeyle olmuyor.Herkes gücü yettiğince yüklensin :bandit:
https://www.kartalyuvasi.com.tr/

İmkanı olan gidip gidip kartal yuvası mağazasından alsın ama olmayanlar mecbur siteden alacaklar. Site üzerinden aldığım şeylerde bugüne kadar 15 günden önce kargolanmadı  :D Mesela hala bi kaç parça ürün bekliyorum  :bandit: Neyse canları sağolsun gerekirse ürün göndermesinler aslolan Beşiktaş'tır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 14:42:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ersun'u Hurma için gönderdiği gün Trabzon bitmişti Şota tüy dikmeye geldi sadece.

Trabzon tamam, Galatasaray'da da Hamza 25. hafta gibi istifa eder. Rakip sadece Fener.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Ersun'u Hurma için gönderdiği gün Trabzon bitmişti Şota tüy dikmeye geldi sadece.

Trabzon tamam, Galatasaray'da da Hamza 25. hafta gibi istifa eder. Rakip sadece Fener.

keşke sadece sahada belli olsa her şey.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez'i beklerken biz Aduket tarikatı :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 14:47:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Nani bitik transfer dediğimde üstüme çökenlerin isimlerini almıştım bu arada :D

Dün beni yanıltmadı 10 hafta filan geçsin hepinize teker teker iade-i ziyaret yapacağım  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 14:48:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

ilk devre gs rakip olamaz diyordum şampiyon oldular bu kötü kadrolarıyla.
fener ve gs arasında geçer şapiyonluk fenere verirler o da taksın 4.yıldızı diye.
yani beklentiyi yüksek tutmayın yine hayal kırıklığı olmasın...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deniz

Vp devre araai istifa eder.

Tek rakibimiz kendimiziz.kaleci almazsak on libero almazsak kendi ayagimiza sıkariz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şu Nani bitik transfer dediğimde üstüme çökenlerin isimlerini almıştım bu arada :D

Dün beni yanıltmadı 10 hafta filan geçsin hepinize teker teker iade-i ziyaret yapacağım  :evillol:
Nani ve Quaresma aynı bölgenin futbolcusu mu @Çağrı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 14:51:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Nani ve Quaresma aynı bölgenin futbolcusu mu @Çağrı

Esasen aynı olsa da biri terste biri düzde oynamayı seviyor abi.

Quaresma'yı ne kadar sevmediğimi herkes biliyor artık :D Ona rağmen seçecek olsam Quaresma'yı seçerim Nani'ye
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gs konusunda emin olma derim :D

Geçen sezonda öyle diyorduk şampiyon oldular.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 14:53:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Vp devre araai istifa eder.

Tek rakibimiz kendimiziz.kaleci almazsak on libero almazsak kendi ayagimiza sıkariz.

Sanmam Fener sonuna kadar gider 28-29 gibi belli olur bence.

İç sahada sadece hava toplarından 15 maç kazanırlar yine o yarışta tutar ama deplasmanda önüne gelen vuracak yine.

Yıldız almakla olmuyor doğru adamları seçmediler. Nani yerine Dzsudzsak, ikinci forvet almak yerine de Webo'yu tutup ortasahaya Fer'i alsalar yıkar geçerlerdi.

Her zamanki gibi gösterişi seçtiler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 14:54:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Gs konusunda emin olma derim :D

Geçen sezonda öyle diyorduk şampiyon oldular.

Bu sene Fener'in lobisi yiyecek onları biz değil :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu sene Fener'in lobisi yiyecek onları biz değil :D
Gs lobisi de boş durmaz heralde :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı WoodGryn

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Esasen aynı olsa da biri terste biri düzde oynamayı seviyor abi.

Quaresma'yı ne kadar sevmediğimi herkes biliyor artık :D Ona rağmen seçecek olsam Quaresma'yı seçerim Nani'ye

Dün btb ne demek diye sormuştum. Şimdi de terste ve düzde oynamak nedir diye soracağım  :) Sen dahil bu sorulardan sıkılan olursa sormam artık  :D Şaka bir yana bu forum futbola bakış açımı fena ilerletti  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Sanmam Fener sonuna kadar gider 28-29 gibi belli olur bence.

İç sahada sadece hava toplarından 15 maç kazanırlar yine o yarışta tutar ama deplasmanda önüne gelen vuracak yine.

Yıldız almakla olmuyor doğru adamları seçmediler. Nani yerine Dzsudzsak, ikinci forvet almak yerine de Webo'yu tutup ortasahaya Fer'i alsalar yıkar geçerlerdi.

Her zamanki gibi gösterişi seçtiler.
Vp fenerin en zayıf halkasi.
İsi gücü şov olan bir adam.
Dun ilk devre 4 yemekten şansa kurtuldu,sahada futbol oynamadilar mac sonunda oyunculari tribune yollayip taraftari alkislatiyor.
Böyle hareketlerin arkasina simdiden saklanmaya başladı ikinci devreyi zor görur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar dün Firenze'deydim o iş tamam yatın siz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Aykutt

Dünya kupasında izledim Naniyi.Fenerliler bu sene çok saç baş yolar onu oynatırlarsa :D

Çevrimdışı Scout

An İtibariyle Fikret Orman (Ceza Vermeyin Lütfen  :lol:)
Pika Pika

Çevrimdışı hic2222

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/626361096262287361

Çocuğunun aşısı varmış. Yenge hanım araba kullanmayı bilmediğinden çocuğu sağlık ocağına götürmek için İzin almış iş yerinden.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Neo Nesil

Türkiyede Altyapı Zor Gelişir , Eğitim Sistemi Sağolsun

ya iş bitmiş yıldızları alınca ispanya gibi üst düzey liglerle kıyaslayanlara ne demeli?