2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929471 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Ya arkadaş şaka mısınız siz? Gomez sakatlık yaşamasa diyosunuz sakatlık yaşamasa şuan Beşiktaş ile ismi anılsa dalga geçerlerdi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Hayırlı olsun. Kap Geliyo
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı Melekcik

Her zaman söylüyorum belki yaşını başını almış yıldız transferler forma, reklam vs. sebepler ile renk katsa da artık doygunluğunu yaşamış son kontratlarına imzayı atmış oluyorlar. Belki çok başarılı da olacaklar ama kulüplerimizin daha çok başarıya aç ve geleceğini düşünen futbolcular ile yollarına devam etmesi gerekmektedir.
Türkiye gerçekleri buna ne yazık ki müsait değil olmaz. diyelim bir genç yetenek bulduk en kötü 10 15 milyon euro piyasası olur bunu verebilecek trde takım bulabilirsin belki ama taraftara anlatamasın ben 2 3 sene bu oyuncuya yatırım yapacağım diye başarısızlıkta ortalık karışır örnek pedro sarılardan buruma diğer sarıdan stoch 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TALAT

şimdi bir de ozanı alabilsek. hem takıma yararlı olur, yabancı kontenjanından yemez hem de on numara yatırım olur. al 5-6'ya sat 2 sene sonra 15'e

fikred başgan duy sesimizi

Çevrimdışı hic2222

Türkiye gerçekleri buna ne yazık ki müsait değil olmaz. diyelim bir genç yetenek bulduk en kötü 10 15 milyon euro piyasası olur bunu verebilecek trde takım bulabilirsin belki ama taraftara anlatamasın ben 2 3 sene bu oyuncuya yatırım yapacağım diye başarısızlıkta ortalık karışır örnek pedro sarılardan buruma diğer sarıdan stoch 
Üstad dediğiniz doğru, ülkemizde işler böyle yürümüyor kabul.
Ama yürümeli, bunu da ancak Beşiktaş kulübü ve taraftarı yapar.
Samimi olarak sayın Başkan çıksın, ben nitelikli gençlere yatırım yapacağım diye konuşsun.
İnanıyorumki çatlak sesler çıksada aklı selim kişilerin kontrolünde bir dönüşüme imza atarız.
Süper Ligi şampiyonluğu kaygısıyla yaşadığımız sürece onu da olamıyoruz.
Bakınız yıllardır şampiyon olmadık.Bu bizi küçültmedi ve küçültemez.
Hatta bence hiçbir dış transfer yapmadan kendi altyapımızdan bir takım kursak 2000den bugüne en az +1 şampiyonluğumuz daha olurdu.
Bunun anlaşılır, saygılı ve istekli bir üslupla ifade edilmesi gerek. Yurt dışına milli servetler harcamamalıyız. Birezilyadan daha fazla potansiyel var
Ama 100 de 1i kadar istek, emek, niyet yok
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Gün içinde KAP bekliyorum artık akşamda Süper Mario'yu :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Gün içinde KAP bekliyorum artık akşamda Süper Mario'yu :icool:

:ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Melekcik

Üstad dediğiniz doğru, ülkemizde işler böyle yürümüyor kabul.
Ama yürümeli, bunu da ancak Beşiktaş kulübü ve taraftarı yapar.
Samimi olarak sayın Başkan çıksın, ben nitelikli gençlere yatırım yapacağım diye konuşsun.
İnanıyorumki çatlak sesler çıksada aklı selim kişilerin kontrolünde bir dönüşüme imza atarız.
Süper Ligi şampiyonluğu kaygısıyla yaşadığımız sürece onu da olamıyoruz.
Bakınız yıllardır şampiyon olmadık.Bu bizi küçültmedi ve küçültemez.
Hatta bence hiçbir dış transfer yapmadan kendi altyapımızdan bir takım kursak 2000den bugüne en az +1 şampiyonluğumuz daha olurdu.
Bunun anlaşılır, saygılı ve istekli bir üslupla ifade edilmesi gerek. Yurt dışına milli servetler harcamamalıyız. Birezilyadan daha fazla potansiyel var
Ama 100 de 1i kadar istek, emek, niyet yok
keşke dedikleriniz gerçekleşse ama zor beşiktaş özelinden bakacak olursak bence gelişmeye açık çok futbolcu var bence genç yetenek yeter artık biraz tecrübe ve maç kazandıracak adam lazım yoksa elimizde kerim oğuzhan tüm sezona kendini yayabilen gökhan tolgay pedro satılmazsa
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yılın transferi Şenol Güneş'tir arkadaşlar. Renklilerden açık ara önde olduğumuz tek konu da bence bu. İnşallah uzun süreli bir birliktelik olur.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Deniz

Nerde eski kaplar ustadim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kaanzor

Fırat Günayer
‏@firatgunayer
Mario Gomez geliyor ama İtalya'da kalan yöneticiler var..
inler pazarlığı
 :eyes
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı BavyeraKartali

Imzalidik diye KAP gelmez diye biliyorum yasal degil sanirim.Gorusmelere baslanmistir diye KAP gelmesi lazim önce...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Melekcik

Fırat Günayer
‏@firatgunayer
Mario Gomez geliyor ama İtalya'da kalan yöneticiler var..
inler pazarlığı
 :eyes
cuma biter diyorlar inlerde kesin gibi

Çevrimdışı Savaş

Birileri şifresini hatırlatsın bizimkilere şu Kap'ın yine unuttular.

Çevrimdışı Scout

Türkiyede Altyapı Zor Gelişir , Eğitim Sistemi Sağolsun
Pika Pika

Çevrimdışı aHmEt-eReN

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas  · 30 dk.30 dakika önce 
KULÜBÜNDEN GEREKLİ EVRAKLAR TAMAMLANINCA "KAP" GELECEK!
( Siz sormadan söyliyeyim :))  )

İKİ BÜYÜK DEĞİL TEK BÜYÜK...

Çevrimdışı aa1903

kap bildirimi çok geç yapılıyor. bu işlerden hiç anlamam ama adamın geleceği saat belliyken kapa bildirim yapmamak ceza sebebi değil mi  :D

Çevrimdışı Ceeyyhun

Real Madrid, Barcelona gibi takımlarda oynamış sayısız kupa kazanmış Hagi 31 yaşında geldi ve 5 sene oynadı. neler yaptığı ortada.
ha keza Drogba 35 yaşında geldi.
Barcelona'nın 41 milyon euro'ya tarnsfer ettiği ve 6 ay oynayamayacak olan Arda'dan sadece 2 yaş büyük dünyanın en iyi ortalamasına sahip bir kaç oyuncudan birini alırken 'böyle topçular' diye bahsetmek bence haksızlık.
her transfer risktir, tutar ya da tutmaz ama iyi futbol iyi oyuncularla oynanır.

Çevrimdışı Easthanbool