2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936158 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Aquilani,İnler,Gomez hoş isimler de ne zaman yapılacak bu transferler?Ağustostan sonra gelecek adam ligin ilk 2-3 haftasında oynayamaz.Ellerini çabuk tutmaları lazım

Çevrimdışı Efe

Buna birde Dnipro'dan Douglas kiralık fln elenirsek bence tarihi bir transfer dönemi olur

Nasılsa devrede kaleci bakarlar :)
zannetmiyorum ama şenol hoca isterse kiralık bi defans gelebilir yine kiralık bir ortasaha olacak bence santraforsa gomez zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

Aquilani gelirse ucariz! Daha hafif bir terim bulamadim, insallah olur.

Bu arada "Aquila is the Latin and Romance languages word for eagle."
Beşiktaşın çocuğu  :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

olur unutalım
ama oğuzhan ön libero değil o daha çok sosa nın yedeği ve sosa da tekliyor şu an
sakatlık açısından en riskli bölgeler stoper ve ön liberolardır. o bölgede 4-5 oyuncun yoksa sezonu çıkartamazsın.

Abi bence de öyle. Hatta benim en çok katıldığım görüştür; "Futbol aslında orta saha oyunudur."

Ama şuan işleri yürüten kişilerden beklentim bu yönde..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan_

veli başkan 3 ay daha yok en önemli oyuncumuzdu ama yapacak bişey yok 1 transfer şart artık :bandit:

Veli bence en önemli oyuncumuz değil :). Hatta ilk 11 oyuncumuz bile değil. Sakatlık kötü bir şey tabi ama eğer ki 2 tane ön libero alırsak (İnler-Lawal-Cambiasso-Aqualini) Veli iyileşse de bu dörtlünün herhangi ikisinden biraz zor forma alır. Ama yedek olarak takımda kalması gerekir.

Çevrimdışı f_madida

Buna birde Dnipro'dan Douglas kiralık fln elenirsek bence tarihi bir transfer dönemi olur

Nasılsa devrede kaleci bakarlar :)

Gomez-Aquilani-Douglas gelirse, efsane kadro olur tam anlamiyla...Hele ki Tolgay dondukten sonra.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Orhan_

Her sene ihtiyac oldugu bariz olan bir mevkiiyi eksik birakiyoruz..sen ne kadar transfer yaparsan yap eksik bir bolgeye o transferi yapmazsan makinenin taslari duzenli calismiyor..bu sene de kaleci transferi yapmicaz anlasilan..

Cordoba'dan beri geçen her sene o kaleye iyi bir kaleci almadık. Dile kolay 10 seneyi geçti.

Çevrimdışı İrfan

olur unutalım
ama oğuzhan ön libero değil o daha çok sosa nın yedeği ve sosa da tekliyor şu an
sakatlık açısından en riskli bölgeler stoper ve ön liberolardır. o bölgede 4-5 oyuncun yoksa sezonu çıkartamazsın.

Necmi abiden yerinde tespit..

Milosevic, Pedro, Ersan, Rhodolfo

Necip,Atiba,Veli,Tolgay

Hadi stoper yine çevirriz belki de orta sahaya bakınsana abi 2 sakat 1 Necip.. Gözümüzün kökü Ati var bi allahtan onla da sözleşme uzatmıyorduk nerdeyse  :uyucam:

edit.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2015, 00:05:57 İrfan ]
We are Electric..!

Çevrimdışı Tolga

Yalnız atlanılan birşey var.

Tolgay 6 ay yok deniyor ama form tutması yani kendine gelmesi 7-8 ayı bulabilir.

Aynı durum Veli için de geçerli.

Sakatlık bittiği zaman oyuncu hemen sahaya çıkar diye bir garanti yok.

Buna göre çalışmalar yapılmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

kayserispor deniz türüç ile anlaşmış

bu adamlada ilgileniyorduk

izlenilecekler arasına titi'den sonra bunuda ekliyorum  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

Cordoba'dan beri geçen her sene o kaleye iyi bir kaleci almadık. Dile kolay 10 seneyi geçti.
cordoba neden gitmişti
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Logins1903

cordoba neden gitmişti
2006 DA 2-1 yenıldımız gs macı sonrası cıkan dedıkodular yuzunden gitti kardesim

Çevrimdışı Orhan_

cordoba neden gitmişti

Cordoba iyi bir kaleciydi. Son zamanlarında kötü performans veriyordu ve söylentilerin olduğu bir gs maçı vardı. Ama bunlar Cordoba'nın iyi bir kaleci olduğu gerçeğini  değiştirmez.

Çevrimdışı beshicktush

Ondan sampiyon olamiyoruz zaten..ya kalen saglam olacak ya da defansin..bizde her ikisi de yok malesef yillardir..kaleci zaten almiyoruz..defansta beck-tosic-rhodolfo iyi diyelim fakat bi diş yine eksik stoper olarak..milosevicin  beklenenden iyi cikmasi lazim baska sansimiz yok..ersan ve francoyu gorduk cunku 11 oyuncusu degiller

Çevrimdışı Orhan_

Ondan sampiyon olamiyoruz zaten..ya kalen saglam olacak ya da defansin..bizde her ikisi de yok malesef yillardir..kaleci zaten almiyoruz..defansta beck-tosic-rhodolfo iyi diyelim fakat bi diş yine eksik stoper olarak..milosevicin  beklenenden iyi cikmasi lazim baska sansimiz yok..ersan ve francoyu gorduk cunku 11 oyuncusu degiller

Abi mütemadiyen her transfer döneminde yazıyorum. Biz neden senelerdir arkaya adam akıllı futbolcular almıyoruz diye. Düşünsene 2003 teki şampiyon kadrodan sonraki geri 5 liyi. Bir tane elle tutulur adam söyleyebilir miyiz? İnatla ve sürekli geri hattımızda aksayan yerler oluyor. Bi sağlama alsak aslında şu ligde şampiyonluk zor değil.

Çevrimdışı Efe

Veli bence en önemli oyuncumuz değil :). Hatta ilk 11 oyuncumuz bile değil. Sakatlık kötü bir şey tabi ama eğer ki 2 tane ön libero alırsak (İnler-Lawal-Cambiasso-Aqualini) Veli iyileşse de bu dörtlünün herhangi ikisinden biraz zor forma alır. Ama yedek olarak takımda kalması gerekir.
veli iyileşsin kesecek oyuncu yok bence yazık oldu şimdi ara dur bi tane daha veli bul bakalım çok zor inşallah gökhan inler gelir yoksa işimiz yaş malesef :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı celiker1

ArkadaslaR müsaadenizle q7 hakkında kişisel fikirlerimi paylaşacağım.Olumlu veya olumsuz polemik olmaması için yazıma yorum yapmazsanız memnun olurum forumun saadeti için.Kendi adıma q7 hayranı biri olarak dniprolu 10 numara veya macarın gelmesini isterdim.q7 sever biri olarak neden diğer 2 oyuncunun gelmesini istiyorsun diye sorabilirsiniz?Üst düzey futbol oynanan ülkelerde maç başı faul 20-25 i geçmez.Ülkemizde maç başı faul 35-40,maçına göre 40-45 leri bulur.Q7 Beşiktaşımızda oynadığı zaman her maç ortalama 15 kez faule maruz kalarak en fazla faul yapılan oyuncuydu.Bu faullerin çoğu kasti fauldü.İspanya'da mesela bu faulleri yapan rakip takım maçı 9 kişi tamamlayamayacakken ülkemizde bu fauller es geçilmektedir.Gökhan Töre'nin Erciyes maçındaki dolgunluğu buna bir örnek.q7 ninde ligimizdeki dolgunluğu bizden biri sokağın çocuğu olduğu için haksızlığa tahammül edememesiydi Töre'de de çoğu zaman gördüğümüz gibi.Q7 ye,Töre'ye yapılacak kasti faullere taraftar tepki verecektir ama geçmişte olduğu gibi yönetim tepki vermezse aynı tas aynı hamam olur maalesef.Tüm bu sorunları aşıp saha içine sorunsuz dönersek.q7 varken ters kanatta başka delici oyuncu olmadığı için yük sadece q7 ye biniyordu bu sene Töre'ye bindiği gibi.Hep diğer kanatta denkinin hayalini kuruyorken nihaet bu sene Robben-Ribery mizi bulduk.q7 gelmeden tek endişem Töre'nin küsmesiyi q7 ye olan işgiden dolayı ama şu 3 gündür takip ettiğim kadarıyla Töre'nin keyfi yerinde.Yönetim ne olur Q7-TÖRE aynı odada kalsın.Onlar anlaştığı sürece(maç içinde en az 5-6 kere kanat değiştirecekler)ŞOVA HAZIR OLUN..
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Daha fazla yaşlı adam almamaya dikkat etmeli. İlla 5M para vereceksek birilerine 24-26 yaş araları birini tercih ederim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Orhan_

veli iyileşsin kesecek oyuncu yok bence yazık oldu şimdi ara dur bi tane daha veli bul bakalım çok zor inşallah gökhan inler gelir yoksa işimiz yaş malesef :bandit:

Mevcut kadro ve geçen seneki oyun yapımız için söylediklerini anlayabilirim ama ben yapılacak transferlerden ve değişen oyun yapımızdan sonra en önemli oyuncumuz olmadığı anlaşılacak demek istedim. Tabi transfer yapılması lazım  bu söylediğim gerçek olması için =).

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı beshicktush

Abi mütemadiyen her transfer döneminde yazıyorum. Biz neden senelerdir arkaya adam akıllı futbolcular almıyoruz diye. Düşünsene 2003 teki şampiyon kadrodan sonraki geri 5 liyi. Bir tane elle tutulur adam söyleyebilir miyiz? İnatla ve sürekli geri hattımızda aksayan yerler oluyor. Bi sağlama alsak aslında şu ligde şampiyonluk zor değil.

Cok doğru söylüyorsun..üzülmezden sonra sol bek bulamadık..sağ bek zaten hiç bulamadık..bi hilbert vardı o da sağ bek değildi hem de elden kaçırdık..stoperlerde toraman senelerce oyaladı bizi..gökhan zan..ferrari..hepsi de 11 oyuncuları değildi..kalede de rüştüyle vakit kaybettik..gelecek vaadeden kaleciler dediklerimiz(hakan arıkan,cenk) sürekli hatalı oynadılar..güven sağlayamadılar.

Çevrimdışı pascal26

Çoğunuz görmüştür belki ama asıl Beşiktaş'ın çocuğu Gökhan İnler'miş.

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/624687822964936704

Şimdiye kadar nasıl adımlar atılıyormuş acaba? Çok komiğime gidiyor böyle laflar ya.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı uno_bjk

herkese selam  veli ve tolgayı uefa listesine vermezsek sanırım 2 tane orta saha transferi gelicektir.aquliani ve inler harika olurlar yada cambiasso hayırlısı bakalım. forvet olarak gomez bitti tahminimce. ismail,pektemek,ömer,necip üçlüsünden takas yolu ile faydalanabilirsek yönetim harika bir iş yapmış olur. birde italyada var sanırım yedek kulubesi sınırsızmı yoksa 11 kişilikmi bilmiyorum ama bu seneki yabancı kuralından sonra böyle bir uygulama yapsa tff harika olurdu.

günay-beck-rhodolfo-ersan-motta-Q7-inler-sosa-aquliani-töre-gomez
**_bjk1903bjk_**

Çevrimiçi Mehmet57

Bu adam Besiktas beni istiyor diyordu.

Gecen ay 22 yasina girdi. Sag ve sol kanat oynayabiliyor. Cluj'i izelemedim hic dogal olarak, ama hiz ve gucunden baya etkilendim.

Tabii su an kanatlara oyuncu gerek degil.