2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930716 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oktay

Murat bey anlatamadım galiba.

Diger kisinin sonucta moderasyonda olup olmadıgını siz biliyorsunuz ve bende diyorumki.

Garip seyleri yazan o olmasına ragmen cezayı alan ben oldum.

Ve bu yüzden sonucta siz biliyorsunuz

O kisi moderasyondaysa sorun yok.

Fakat eger degilse burda bir adaletsizlik vardır cünkü asıl ceza alması gereken kisi o iken cezayı ben almıs oluyorum ve bu yüzden benimde moderasyonumun kaldırılmasını talep ediyorum.

Ama eger diyorsanızki o kisi moderasyonda degil ve senin moderasyonunuda kaldıramayız. Ozamanda hesabımı silmenizi talep ediyorum cünkü eger olay bu sekildeyse adaletin olmadıgı bir yerde bulunmamın dogru oldugunu düsünmüyorum.

Saygılar.
üyelik silinmesi talep edilmez ..sen gidip nufus müdürlüğüne beni vatandaşlıktan çıkartın diyomusun :icool: :icool:

Çevrimdışı Kemal

@atalay  ;  dün sanırım 3.3 u yazmıştın ödeme planiyla ve bende maaşı sormuştum hatta , maaşı bilmiyorum demiştin . Verdiğin tutarlar Kap la 1 e 1 aynı , tebrik ederim öncelikle  :claps:

Çevrimdışı Türkay

Alberto Aquilani olsun ama İnler de gelecek  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı simocan

Trt Sporda  Şenol güneş fransa'da iki tane futbolcu izliyordu bayadır ordan transfer yapacaklar ama isim vermem diyor. Tayfun bayındır. Kim olabilir bu isimler acaba
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı Kemal

Genel olaraksa, veli tolgay sakatlıkları yüzünden Gomez den vazgecilip Kalbur altı forvete yonelinecegine dair korkularim var , inşallah böyle birşey yapmazlar fisimiz çekilir

Çevrimiçi Mehmet57

Trt Sporda  Şenol güneş fransa'da iki tane futbolcu izliyordu bayadır ordan transfer yapacaklar ama isim vermem diyor. Tayfun bayındır. Kim olabilir bu isimler acaba

Insallah orta sahaya Prince Oniangue'dir, defansa da Papy Djilobodj/Lamine Kone ikilisinden biridir :boxin:

Çevrimdışı Fr1xsivE

üyelik silinmesi talep edilmez ..sen gidip nufus müdürlüğüne beni vatandaşlıktan çıkartın diyomusun :icool: :icool:

Tamam ozaman Oktay bey sizden ricam o mesajları tekrardan okumanız ve dogru kararı vermeniz.

Yada demin yazdıgım gibi.

-O kiside moderasyondaysa sorun yok.

-Fakat eger degilse burda bir adaletsizlik vardır cünkü asıl ceza alması gereken kisi o iken cezayı ben almıs oluyorum ve bu yüzden benimde moderasyonumun kaldırılmasını talep ediyorum.

-Ama eger diyorsanızki o kisi moderasyonda degil ve senin moderasyonunuda kaldıramayız. Ozamanda hesabımı silmenizi talep ediyorum cünkü eger olay bu sekildeyse adaletin olmadıgı bir yerde bulunmamın dogru oldugunu düsünmüyorum.

Ben sadece bu ücünden hangi durumda oldugumu ögrenmek istiyorum eger 3. secenekse benim durumum bunu bilmek istiyorum eger siz silemiyorsanız ben sildirmek icin gerekli kurallari cignerim merak etmeyin benim merak ettigim sadece adaletli davranıldımı ?
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimiçi murat

Murat bey anlatamadım galiba.

Diger kisinin sonucta moderasyonda olup olmadıgını siz biliyorsunuz ve bende diyorumki.

Garip seyleri yazan o olmasına ragmen cezayı alan ben oldum.

Ve bu yüzden sonucta siz biliyorsunuz

O kisi moderasyondaysa sorun yok.

Fakat eger degilse burda bir adaletsizlik vardır cünkü asıl ceza alması gereken kisi o iken cezayı ben almıs oluyorum ve bu yüzden benimde moderasyonumun kaldırılmasını talep ediyorum.

Ama eger diyorsanızki o kisi moderasyonda degil ve senin moderasyonunuda kaldıramayız. Ozamanda hesabımı silmenizi talep ediyorum cünkü eger olay bu sekildeyse adaletin olmadıgı bir yerde bulunmamın dogru oldugunu düsünmüyorum.

Saygılar.
anlatamadım galiba o kişide moderasyonda olabilir ama kimseyi rencide edecek açıklamalarda bulunmak bize yakışmaz.moderasyondadır veya değildir.verdiğimiz karara güvenmiyorsanız kendinize göre doğru olanı yapmakta serbestsiniz.uzatılacak birşey yok.mod onayı demek yazdığınız şeyin kontrol edilip yayınlanmasıdır daha fazlası değil.sonuçta eğer mod onayındaysada değilsede senin açından değişen birşey olmayacak.

Çevrimdışı yigitcan1903

Genel olaraksa, veli tolgay sakatlıkları yüzünden Gomez den vazgecilip Kalbur altı forvete yonelinecegine dair korkularim var , inşallah böyle birşey yapmazlar fisimiz çekilir
2 orta saha alırlarsa sorun yok
Ndoye de gelebilir
Orta saha eksik kalırsa Gomez yalnızca şov olur

Çevrimdışı Kemal

2 orta saha alırlarsa sorun yok
Ndoye de gelebilir
Orta saha eksik kalırsa Gomez yalnızca şov olur

Takasla lawal alalım ve inler zaten alınacaktı.

Sakın böyle kanaatkar olmayalım cenk tosunla devam ederiz, aman diyeyim aman

Çevrimiçi murat

kararları tek başımıza almıyoruz.aramızda konuşuyoruz.bazen karar geç kalabiliyor ve bu sürede sizin açınızdan daha fazla sıkıntılı olabiliyor.aslında kuralları uygulamak bana düştü başka bir arkadaş olsaydı daha fazla ceza almanız muhtemeldi.en alt dilimden uyguladım :D

Çevrimdışı Ersoy

Pektemek+İsmail verip Lawal alacaksak kabül.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

2 orta saha alınırsa benim için sürpriz olur bu. Seneye Tolgay ve Veli'de gelince biraz fazla orta sahamız oluyor sanki.

Ben sadece İnler'e fitim. Gomez ve İnler gelsin dertler bitsin.

Çevrimdışı okansosa

gomez gelmedimi hala ya pazartesi gelecek gibi :icool:
Totem yalan oldu abi :D

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Fr1xsivE

anlatamadım galiba o kişide moderasyonda olabilir ama kimseyi rencide edecek açıklamalarda bulunmak bize yakışmaz.moderasyondadır veya değildir.verdiğimiz karara güvenmiyorsanız kendinize göre doğru olanı yapmakta serbestsiniz.uzatılacak birşey yok.mod onayı demek yazdığınız şeyin kontrol edilip yayınlanmasıdır daha fazlası değil.sonuçta eğer mod onayındaysada değilsede senin açından değişen birşey olmayacak.

Yukarıda yazmıs oldugum hicbirseyi dikkate almadıgınız belli aynı seyleri yazıp duruyorsunuz.

İşinize geldigi gibi hareket ediyorsunuz sonra burda adaletten bahsediyorsunuz geciniz lütfen.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pektemek+İsmail verip Lawal alacaksak kabül.

Cenk gonen - ismail - necip - mustafa da kabulum yeterki gitsinler kimse gelmesede olur :)

Çevrimdışı Oktay

Yukarıda yazmıs oldugum hicbirseyi dikkate almadıgınız belli aynı seyleri yazıp duruyorsunuz.

İşinize geldigi gibi hareket ediyorsunuz sonra burda adaletten bahsediyorsunuz geciniz lütfen.
arkadaşım sen yazmaya devam sedece yazdığın ön onaydan geçecek... bukadar niye uzattın bak deminden beri yazdıklarını onaylıyoruz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tamam arkadasım sakin ol burda kimseye çifte standart uygulanmaz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Takasla lawal alalım ve inler zaten alınacaktı.

Sakın böyle kanaatkar olmayalım cenk tosunla devam ederiz, aman diyeyim aman
Lawali yalnızca takasla vermiyorlar,para da istiyorlar
Ki lawal yeterli değil
İnler+Aquilani en olmadı 1 sene Cambiasso
Santrafor transferi yapılmalı ama illa Gomez değil
Taraftarın yıldız baskısını göğüslemeli yönetim
Gomez alacam diye eksik transfer yaparlarsa
Çöpe atalım şimdiden sezonu

Çevrimdışı Necmi

Mesajlarım heralde yayınlanmadan önce site yöneticlerine gösteriliyor o yüzden sizlere bir sorum olacak.

Karsılıklı olarak yazıstıgım kisinin ve benim mesajlarımı okudunuzmu ?
O kisinin ve benim uslubuma dikkat ettinizmi ?
Hangimizin daha dikkatlı düzgün yazdıgını fark ettinizmi ?

Bunların hic birini okumadan beni moderasyona aldıysanız yada Eger bunları okuyup farkedip ona ragmen beni moderasyona aldıysanız lütfen bana adaletten bahsetmeyin cünkü adaleti düzgün dagıtamıyorsunuz ve bu yüzdende kimseden adalet beklemeyin herhangi bir kulvarda.

Bu mesajımıda yayınlamanızı istiyorum.

Ve bir istegim daha var karsılıklı konustugum kisinin ve benim sildiginiz mesajlarımızı okuyup tekrardan karar vermenizi rica ediyorum.

Eger CİDDEN okuyup işin dogrusunu anlarsanız ve moderasyonumu kaldırırsanız Eyvallah.

Ancak okumadan yargısız infaz yapıp beni moderasyonda bırakıcaksanız Üyeligimin silinmesini talep ediyorum cünkü eger okumanıza ragmen benim moderasyonumu kaldırmazsanız ben bu forumda adalet vs. olduguna inanmam ve adaletin olmadıgı yerdede bulunmak istemem.

En azından sitesinin isminde Besiktas olan bir yerde adalet olmaması cok komik birsey olur.

Saygılar.
sadece sen değil her ikinizde moderasyona alındınız
ve bunu yaparken mesajlarınızıda okuduk daha attığın ilk mesajda uyarıyı haketmişsin
insanların bilgiyi nerden bulduğu seni kesinlikle ilgilendirmez duyum denen olayda kaynak göstermenin imkanı yoktur
bir kere kaynağı söylersen bir daha o kaynaktan bilgi alamazsın zaten kaynak belirttiğin anda duyum duyum olmaktan çıkar haber
niteliğine bürünür. bizde sabah akşam bilgi alıyoruz ama ilk söylenen adımı kullanma oluyor duyumun kaynağı her zaman
kulüptür. şimdi ben bir yöneticiden bilgi aldım burda bilgiyi yazdım ve kaynak olarakta falanca yönetici veya başkan dedim
şimdi sence bu duyummu oluyor bu bir haberdir yazdıktan 5 dakika sonra bütün haber portallarında okursun daha önce bu haraket
sosyal kartal ada yapıldı ve yapan forumdan atıldı transfer başlığını besleyen duyumlardır ve hiç kimsede duyum yazanlara sen sus diyemez
gerekirse forum yönetimi özelden kişiyle konuşur bilgi kaynağını ister veya diğer kaynaklardan bilginin doğruluğunu
kontrol eder aslı varsa zaten müdahale etmeyiz bizede bir sürü bilgi geliyor hep burda konuşulanlarla karşılaştırıyoruz
zaten gelenin doğru olup olmadığını tahlil edebiliyoruz burda küstürdüğünüz sosyal kartal da sürekli doğru bilgi geçti
kaynağı sağlamdı. Buraya yönetici bile üye olur bilgi geçer ama böyle her bilgi verene sararsanız burda sadece KAP beklersiniz
@Fr1xsivE  burda hiç bir üyeye konuştuğun gibi konuşma hakkına sahip değilsin ikili diyeloğa giren sensin ama atalayda şikayet etmek yerine sana cevap yetiştirdiği için
ikinizde mod onayına alındınız atalay bir gün sen iki gün mod aldın

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Totem yalan oldu abi :D

aynen ama sanki dahada  bitmiş gibi bugün % her geçengün artıyor pazartesiyi bekleyeceğiz artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fr1xsivE

arkadaşım sen yazmaya devam sedece yazdığın ön onaydan geçecek... bukadar niye uzattın bak deminden beri yazdıklarını onaylıyoruz

Oktay bey onda herhangi bir sıkıntı yok zaten yazdıklarımın yayınlanması maksimum 5-10 saniye sürüyor hakkınızı veriyorum orda zaten benim demek istedigim şey şu ;

Ben ceza almamı gerektirecek hicbirsey yazmadım hicbirsey fakat bana ceza verildi ve karsı taraf degisik degisik kelimeler kullanmasına ragmen " hadi uza vs. " gibi o kisi herhangi bir ceza almadıysa bu adaletsizliktir diyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Cenk gonen - ismail - necip - mustafa da kabulum yeterki gitsinler kimse gelmesede olur :)

Kabul etmezlerse üstüne para verelim hatta. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı safa burak

Haber1903 aqualini nin onerildigini, gomez transferi bittikten sonra masaya yatirilacagini yazmis. Yalniz cok efsane bir yorum okudum sizinle paylasmak istiyorum :)

misafir 41127 - 4 dakika önce

Bu ne yaa çöp ilk defa duyuyorum çok yaşlı. Adalı olsa cambiasso gelecekti.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi