Mesajlarım heralde yayınlanmadan önce site yöneticlerine gösteriliyor o yüzden sizlere bir sorum olacak.
Karsılıklı olarak yazıstıgım kisinin ve benim mesajlarımı okudunuzmu ?
O kisinin ve benim uslubuma dikkat ettinizmi ?
Hangimizin daha dikkatlı düzgün yazdıgını fark ettinizmi ?
Bunların hic birini okumadan beni moderasyona aldıysanız yada Eger bunları okuyup farkedip ona ragmen beni moderasyona aldıysanız lütfen bana adaletten bahsetmeyin cünkü adaleti düzgün dagıtamıyorsunuz ve bu yüzdende kimseden adalet beklemeyin herhangi bir kulvarda.
Bu mesajımıda yayınlamanızı istiyorum.
Ve bir istegim daha var karsılıklı konustugum kisinin ve benim sildiginiz mesajlarımızı okuyup tekrardan karar vermenizi rica ediyorum.
Eger CİDDEN okuyup işin dogrusunu anlarsanız ve moderasyonumu kaldırırsanız Eyvallah.
Ancak okumadan yargısız infaz yapıp beni moderasyonda bırakıcaksanız Üyeligimin silinmesini talep ediyorum cünkü eger okumanıza ragmen benim moderasyonumu kaldırmazsanız ben bu forumda adalet vs. olduguna inanmam ve adaletin olmadıgı yerdede bulunmak istemem.
En azından sitesinin isminde Besiktas olan bir yerde adalet olmaması cok komik birsey olur.
Saygılar.
sadece sen değil her ikinizde moderasyona alındınız
ve bunu yaparken mesajlarınızıda okuduk daha attığın ilk mesajda uyarıyı haketmişsin
insanların bilgiyi nerden bulduğu seni kesinlikle ilgilendirmez duyum denen olayda kaynak göstermenin imkanı yoktur
bir kere kaynağı söylersen bir daha o kaynaktan bilgi alamazsın zaten kaynak belirttiğin anda duyum duyum olmaktan çıkar haber
niteliğine bürünür. bizde sabah akşam bilgi alıyoruz ama ilk söylenen adımı kullanma oluyor duyumun kaynağı her zaman
kulüptür. şimdi ben bir yöneticiden bilgi aldım burda bilgiyi yazdım ve kaynak olarakta falanca yönetici veya başkan dedim
şimdi sence bu duyummu oluyor bu bir haberdir yazdıktan 5 dakika sonra bütün haber portallarında okursun daha önce bu haraket
sosyal kartal ada yapıldı ve yapan forumdan atıldı transfer başlığını besleyen duyumlardır ve hiç kimsede duyum yazanlara sen sus diyemez
gerekirse forum yönetimi özelden kişiyle konuşur bilgi kaynağını ister veya diğer kaynaklardan bilginin doğruluğunu
kontrol eder aslı varsa zaten müdahale etmeyiz bizede bir sürü bilgi geliyor hep burda konuşulanlarla karşılaştırıyoruz
zaten gelenin doğru olup olmadığını tahlil edebiliyoruz burda küstürdüğünüz sosyal kartal da sürekli doğru bilgi geçti
kaynağı sağlamdı. Buraya yönetici bile üye olur bilgi geçer ama böyle her bilgi verene sararsanız burda sadece KAP beklersiniz
@Fr1xsivE burda hiç bir üyeye konuştuğun gibi konuşma hakkına sahip değilsin ikili diyeloğa giren sensin ama atalayda şikayet etmek yerine sana cevap yetiştirdiği için
ikinizde mod onayına alındınız atalay bir gün sen iki gün mod aldın