@Necmi abi Yanlış anlama ama Sende Mustafa pektemekte Milyonlarca Beşiktaşlının goremedigi neyi Görüyorsun 
Senin Mustafa Pekteneki begendigini biliyorum o yüzden soruyorum....
yoo ben sadece eleştiri yapanların biraz haksız davrandığını düşünüyorum
ben bu kulübün Başkanı olsam Mustafa Pektemeğin kontratını uzatmazdım ama
diyer taraftan bilmediğimiz bir sürü neden var mesela bizim yedek yerli 14 adet oyuncuya ihtiyacımız var
Mustafadan daha iyisini buluyorsan gönder bulamıyorsan susacaksın bizim transfer yasağımız var
alınması gereken yabancı oyuncular varken birde yerli gideri karşılayamazsın Mustafa beğenmiyor gitsin
olcay beğenmiyor gitsin bul bunların yerine daha iyi oyuncu gönder ama bonservis harcayamıyorsun
herkes alternatif olarak yabancı oyuncuları gösteriyor ama kimsenin anlamadığı bir şey var yerlinin alternatifi
yabancı olamaz olcayın yerini dolduracak bir tane yerli isim hiç kimse veremez ismail gitsin peki ismailin yerini dolduracak yerli sol bek
varmı yabancının yedeği yabancı olmaz kadro planlamasıda anlık yapılmaz bu sene olmasa seneye Töre Tolgay gider büyük ihtimal
diğerlerinide biz gönderelim peki seneye yerli oyuncuyu nerden bulacağız helede bonservis veremiyorsak
3 tane yabancı stoperimiz var bir tane yerli hala ersan gitsin yerine yabancı alalım diyorlar Mustafa gitsin yerine dnoyeyi alalım
ama kimse demiyor elimizde Töre Tolgay Oğuzhan Cenk hadi birde serdar var geri kalan 9 yerli kim olacak alt yapıdanmı alacağız
hadi 3 tane kaleci gerçi bunlardan birininde yabancı olması lazım 7 yerli oyuncu bulacaksın sonra elindekileri göndereceksin
hadi bulduk bonservisi olur ve minimum 3 M den 21 M€ demek sadece bonservis peki elindeki oyuncuya verdiğin paradan dahamı az vereceksin
yok o zaman ne yapacaksın elinde tutup bir iki zamana yayarak eriteceksin bunları hesaplamadan insanlar konuşunca sadece bıdı bıdı yapmış
oluyorlar yolda annesinin babasının elinden çekip oyuncakçıya sokmaya çalışan çocuklar gibi oluyorlar hiç bir çocuk düşünmez babasının cebinde
o oyuncağı alacak para varmı diye babada para yoksa ne yapar eldeki tellerden oyuncak yapar al bunla oyna der.
burda herkes kulüpte olan Başkandan yöneticilerden ve profesyonellerden daha iyi biliyor heleki Şenol hocadanda daha iyi biliyorlar
ama burdaki hiç kimsede o kulübün giderlerini karşılama sorumluluğu yok sadece bıdı bıdı konuşuluyor vay efendim oyuncu satmışız 18 M almışız
3,5 da harcama hakkımız var o 3.5 M yi uefa çıkardı verdi alın bunu transferde harcayın dedi ya ama kimse demiyor uefa 3,5 harcayın dedi ama
varsa harcarsın olmayanın neyini harcayacaksın gelen 18 M da bu kulübün başka gideri yokmu şu kadar baonservise harcanır ama oyuncunun alacağı para
kim tarafından ödenecek yani yorumlar hiç bir şey düşünülmeden yapılıyor elimizdeki oyuncular en düşük maliyetli oyunculardır ve ihtiyacımız var
biz bu gün bıraksak renkliler havada kapar çünkü onlarında ihtiyacı var kaldıki onların ellerindeki yerli kalitesi bizden düşük