2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936169 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

gomez gelirse iyi bir yedek lazım.hem gomez hemde cenk çok sık sakatlık yaşayan isimler.bence bunları yedekleyecek bütçeyi sarsmayacak hatta takasta oyuncuları değerlendirebileek kweuke aradığımız isimdir.top saklaması adam geçmesi hava topu hakimiyetiyle aradığımız isimdir.iki forvetle sezon bitmez.hele bu oyuncular çok sık sakatlanan oyuncularsa.maçın gidişatına göre çift forvet oynamakta gerekebilir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ve tolgay dönecek 2. Yarı , veli futbol hayatı bitmedigine göre dönecek atiba var , 2 onlibero daha olacak . Lawal olursa bence seneye onu Cine katara rahat satariz .
Tolgay haricinde hiçbiri şampiyonluk getirmez
Bize derbileri kaybettiren bölge orta alan
Ne atiba ne de veli yeterli hücum katkısı veriyor
Oyuna hükmedemiyoruz
Buraya beklenen transferler gerçekleşmezse,sezon başından biter iş
Yeniden umutlanmam artık
Her sene aynı film
Geçen sene iyi santrafor vardı olmadı işte

Çevrimdışı Efe

veli başkan 3 ay daha yok en önemli oyuncumuzdu ama yapacak bişey yok 1 transfer şart artık :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Mario Gomez Beşiktaş'lıdır..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yigitcan1903

2. Yarı onliberolar

Necip
veli
tolgay
Atiba
lawal
inler

Olur  ve o bölgede oynayabilecek
Oğuzhan
serdar

var.

Libero turşusu mu kuracaz napacaz ?
Tolgay var direk oynayacak
Atiba ve Veli yedek olur ancak
Tabii şampiyonluk istiyorsak
Yoksa sabaha karşı
Necipmiş Serdarmış haklı çıkıcam diye bu kadar zorlanmaz ki
Gomez gelip dünyayı kurtarsın

Çevrimdışı Necmi

Eskişehirin takası da çok kabul edeceğini düşünmüyorum
Özellikle Sezeri Süzeni
Ömer ise bizden yana olmaz
Lawal'i almak için olmaz
Bonservissiz Aquilani zorlanmalı
şu ömerde benim görmediğim neyi görüyorsunuz anlamıyorum :alala:
adam on dakika oynuyor onbir olduğunda dökülüyor. hangi maçtı olimpiyatta
70. dakikalarda girdi seksen olduğunda koşacak gücü yoktu tabi topa vuracakta gücü yoktu

Çevrimdışı Kemal

Gomez olursa sakatlık potansiyeli yüksek oyuncu
Mustafa malum
Cenk kalıyor ki onun da çok temiz sicili olduğu söylenemez
Ömer olmaz,alacaklarsa Pektemek var
Yoksa istemez lawal falan,kalsın 

4  2  3  1 oynayacagimiz ne malum

Belki 4  1  4  1 oynayacak ilerde basacak , orta saha da

Q7  sosa ozi töre   olacak ve Olcay Frei onları yedekleyecek arkada atiba tutacak.
sadece inler alsak yeter o zaman . Çift libero ya dönecekkende Necip girer veya ozi geçer .

Çevrimdışı F1903

a spor gomezle her konuda anlaşıldı diyor artık :icool:

A Spor bu transfer sezonunun en büyük fiyaskosu.

Tamam belki verdikleri isimler uydurma değil, gerçekten Beşiktaş'ın görüştüğü isimler ama daha hiçbirşey kesinleşmeden imzalar atıldı, transfer bitti dedikleri ve patladıklar kaç tane transfer oldu?

Ersan kesin gitti dediler, Douglas yarın İstanbul'da dediler, Dzsudzsak bitti dediler, 2 haftadır Gomez tamam diyorlar. Biraz daha reyting için bu kadar etik dışı davranılmaz.

Çevrimiçi Mehmet57

2. Yarı onliberolar

Necip
veli
tolgay
Atiba
lawal
inler

Olur  ve o bölgede oynayabilecek
Oğuzhan
serdar

var.

Libero turşusu mu kuracaz napacaz ?

Serdar en son nezaman on libero oynadi da (evet biliyom, Tigana'da doneminde, lafin gelisi) biz su an on liberoda alternatif olarak dusunelim ki? Bunun yani sira hangi ozelligi onu su an ki Besiktas'in orta sahasinda oynayabilecek bir adam olarak ileri cikarsin?

Veli desen en iyi ihtimmale 3 ay, ki form tutmasi birkac ay daha alir, bir bakmissin 5-6 ay oldu. Daha nerde yararlanacan? Ki, Veli donse ne olacak? Veli modern bir on libero oyunundan cok uzak. Buyuk takimin hizli, dikine oynayan on liberolarina bak. Veli bunlari yapamiyor.

Necip desen zaten trajikomik bir hal aliyor. Atiba'nin fizigi gittikce geriye gidiyor ve uzatilmasi ozamanki kosullara bakarak zaten hata.

Ee?  :D

Çevrimdışı Kemal

şu ömerde benim görmediğim neyi görüyorsunuz anlamıyorum :alala:
adam on dakika oynuyor onbir olduğunda dökülüyor. hangi maçtı olimpiyatta
70. dakikalarda girdi seksen olduğunda koşacak gücü yoktu tabi topa vuracakta gücü yoktu

Hele şükür abi 1 saattir ömer övüyor bende diyorum Necmi abi daha niye duhul olmadı :)

Çevrimiçi murat

beşiktaş başkanına ve oyuncusuna hakaret eden paylaşımda bulunmayın arkadaşlar

Çevrimdışı Kemal

Serdar en son nezaman on libero oynadi da (evet biliyom, Tigana'da doneminde, lafin gelisi) biz su an on liberoda alternatif olarak dusunelim ki? Bunun yani sira hangi ozelligi onu su an ki Besiktas'in orta sahasinda oynayabilecek bir adam olarak ileri cikarsin?

Veli desen en iyi ihtimmale 3 ay, ki form tutmasi birkac ay daha alir, bir bakmissin 5-6 ay oldu. Daha nerde yararlanacan? Ki, Veli donse ne olacak? Veli modern bir on libero oyunundan cok uzak. Buyuk takimin hizli, dikine oynayan on liberolarina bak. Veli bunlari yapamiyor.

Necip desen zaten trajikomik bir hal aliyor. Atiba'nin fizigi gittikce geriye gidiyor ve uzatilmasi ozamanki kosullara bakarak zaten hata.

Ee?  :D

Hepsinin cevabı şurda ;

4  2  3  1 oynayacagimiz ne malum

Belki 4  1  4  1 oynayacak ilerde basacak , orta saha da

Q7  sosa ozi töre   olacak ve Olcay Frei onları yedekleyecek arkada atiba tutacak.
sadece inler alsak yeter o zaman . Çift libero ya dönecekkende Necip girer veya ozi geçer .

Çevrimdışı f_madida

Sakin olun ve arkanıza yaslanın.

http://live.tomorrowland.com/int/en

Birazdan David Guetta Sahne alacak.

Dünyanın belki de en büyük en önemli festivali.

:super:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi bu moderasyon ceza itiraz vb. Konuları konuşmak üzere , davetle girilebilinen bir başlık açsaniz , böyle konu uzayınca ilgililer ve ilgili yöneticiler o başlıkta buluşup isterlerse sabaha kadar konuşup cozseler nasıl olur ? Yemin ederim yıldım ya şu mesajları okumaktan. Sadece bu konuyla ilgili söylemiyorum sürekli bu oluyor başlıklarda , bence bir çözüme gidilmeli .
:tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok akıl alır gibi değil
Yıldız golcü hayırlı olsun o zaman
Kaçan yeni şampiyonluklar da
Hala Necipten falan medet umuyoruz
Çıkarılan ders sıfır
Salla gitsin nasılsa hiçbir halt değişmeyecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 orta sahayı bi unutun derim ben.

Oğuzhan-Atiba-Necip varken Şenol Hoca 2 orta saha isteyemez bence. Bu 3 oyuncuya karşı "siz işe yaramazsınız" demekten farksız.

Ha biz olsak deriz o ayrı ama :D Şenol hoca demez, diyemez.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İrfan

Tolga
Cenk
Günay

İsmail
Miloseviç
Ersan
Franco
Serdar
Tosic
Beck
Motta
Rhodolfo

Necip
Veli
Oğuzhan
Olcay
Atiba
Gökhan
Kerim
Sosa
Tolgay
Quaresma

Mustafa
Cenk
Ömer

Kırmızı* Sakat olanlar
Mavi* Muhtemel Sakatlanacak olan
Mor* Beklentimizin olmadığı ve oynamaması daha hayırlı olan

(Kalecilere hiç gimedim)

Valla bakıyorum bakıyorum 3 yer bağrıyor bana... Kale,Orta Saha, Forvet...

Kaleci de bakmıyoruz...

A Class 2 adam alır mıyız nedir beklentiniz ?   :bandit:
We are Electric..!

Çevrimdışı f_madida

Aquilani gelirse ucariz! Daha hafif bir terim bulamadim, insallah olur.

Bu arada "Aquila is the Latin and Romance languages word for eagle."
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Efe

Oğuzhan-Atiba-Necip varken Şenol Hoca 2 orta saha isteyemez bence. Bu 3 oyuncuya karşı "siz işe yaramazsınız" demekten farksız.

1 santrafor ve 1 ortasaha olmak üzere 2 transfer daha yapılır başka beklemeyelim ilk yarıyı bu şekilde götürdükten sonra 2. yarı en kötü veli dönecek yine tolgayda dönebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aquilani gelirse ucariz! Daha hafif bir terim bulamadim, insallah olur.

Bu arada "Aquila is the Latin and Romance languages word for eagle."

Kartaliani :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı safa burak

@Necmi abi bu moderasyon ceza itiraz vb. Konuları konuşmak üzere , davetle girilebilinen bir başlık açsaniz , böyle konu uzayınca ilgililer ve ilgili yöneticiler o başlıkta buluşup isterlerse sabaha kadar konuşup cozseler nasıl olur ? Yemin ederim yıldım ya şu mesajları okumaktan. Sadece bu konuyla ilgili söylemiyorum sürekli bu oluyor başlıklarda , bence bir çözüme gidilmeli .
Aynisini soyleyecektim lafi agzimdan aldiniz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

1 santrafor ve 1 ortasaha olmak üzere 2 transfer daha yapılır başka beklemeyelim ilk yarıyı bu şekilde götürdükten sonra 2. yarı en kötü veli dönecek yine tolgayda dönebilir

Buna birde Dnipro'dan Douglas kiralık fln elenirsek bence tarihi bir transfer dönemi olur

Nasılsa devrede kaleci bakarlar :)

Çevrimdışı Necmi

olur unutalım
ama oğuzhan ön libero değil o daha çok sosa nın yedeği ve sosa da tekliyor şu an
sakatlık açısından en riskli bölgeler stoper ve ön liberolardır. o bölgede 4-5 oyuncun yoksa sezonu çıkartamazsın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen. Sol kanada da q7yi çaktılar zaten :D

Çevrimdışı beshicktush

Her sene ihtiyac oldugu bariz olan bir mevkiiyi eksik birakiyoruz..sen ne kadar transfer yaparsan yap eksik bir bolgeye o transferi yapmazsan makinenin taslari duzenli calismiyor..bu sene de kaleci transferi yapmicaz anlasilan..