2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930715 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı genki1914

gomez+diarra'yı da alırsak kombineler tavan yapar
Diarra marsilya ile imzaladi sanirim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guti14

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaşı olup adaletten bahseden kisilere sesleniyorum.

İkili tartısmaları keselim diyip neden sadece benim mesajlarım siliniyor ?
Öyle birşey yok geri dönüp bakabilirsin.

Kimseye ayrıcalık yapılmaz burada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Yine gerilmiş buralar,transfersizlikten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Mehmet57

Diarra Marsilya'ya gitti

Çevrimdışı Necmi

Bu kadar sinirlenmenin amacı nedir anlamadım ?

Aylardır yazıyor olabilirsin fakat ben bir aydır burdayım ve farkettigim şey daha basında cıkmadan senin söyledigin bir habere denk gelmedim yani basında ne yazıyorsa aynılarını yazıyorsun birde bilmişlik taslaman hos olmuyor.
ikili tartışma yaratıyorsun kimsenin kaynağı seni ilgilendirmez
inanırsın veya inanmazsın ama kimseye böyle bir yorum yapamazsın
haddini aşıyorsun burası transfer başlığı her türlü duyum yorum konuşulur
inanmak yada inanmamak kişiye kalmış birşey ama kimsenin yazdıklarına müdahale hakkın yok @Fr1xsivE

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sakin olun ve arkanıza yaslanın.

http://live.tomorrowland.com/int/en

Birazdan David Guetta Sahne alacak.

Dünyanın belki de en büyük en önemli festivali.

Çevrimdışı forzatunga

cambiasso+inler   ya da
lawal+inler

gayet güzel olur be sıkıntı ne?

Çevrimdışı Doğuhan

allah aşkına kaç yaşında adamlar sevgili gibi kız tribi atıyolar komik olmayın transferle ilgili yazacak varsa yazsın girmek istemeyen de girmesin foruma silah zoruyla üye yapılmıyor insanlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı beshicktush

Diarra Marsilya'ya gitti

Bugün okumuştum bjk diarrayla ilgileniyor diye..sevinmiştim hatta..iyi adamlar bekletmeye gelmiyor

Çevrimdışı OnizukaSensei

Benim üyeliği silin; yada nasıl oluyorsa.

Ben burada klavye delikanlıları ile uğraşmayacağım...

Ben öyle internet jargonu bilmem. Yalancılıkla suçlayacak adam hemde 1 değil; 2 değil, 3 değil ve halen yazacak.

Bu kuralları neye koydunuz siz; silin üyeliği. Gerek yok.
Dostum bosver boyle seyleri. Diger uyelerin yazdiklari da keyif veriyor ama ozellikle senin ve bi kac kisinin daha mesajlarini okumayi seviyorum. Baya bilgilendirici seyler ogreniyorum vs. O yuzden kimseyo takmamak en iyisi gereken yapilir zaten.

Çevrimdışı Doğuhan

işin kötü yanı gomez gelince atakan kurt başlayacak ilk ben bitti dedim diye  :ebebe:

Çevrimdışı beshicktush

işin kötü yanı gomez gelince atakan kurt başlayacak ilk ben bitti dedim diye  :ebebe:

Fanatik veya fotomaç gazetesi der asıl "biz demiştik" diye :lol:

Çevrimdışı Fr1xsivE

Mesajlarım heralde yayınlanmadan önce site yöneticlerine gösteriliyor o yüzden sizlere bir sorum olacak.

Karsılıklı olarak yazıstıgım kisinin ve benim mesajlarımı okudunuzmu ?
O kisinin ve benim uslubuma dikkat ettinizmi ?
Hangimizin daha dikkatlı düzgün yazdıgını fark ettinizmi ?

Bunların hic birini okumadan beni moderasyona aldıysanız yada Eger bunları okuyup farkedip ona ragmen beni moderasyona aldıysanız lütfen bana adaletten bahsetmeyin cünkü adaleti düzgün dagıtamıyorsunuz ve bu yüzdende kimseden adalet beklemeyin herhangi bir kulvarda.

Bu mesajımıda yayınlamanızı istiyorum.

Ve bir istegim daha var karsılıklı konustugum kisinin ve benim sildiginiz mesajlarımızı okuyup tekrardan karar vermenizi rica ediyorum.

Eger CİDDEN okuyup işin dogrusunu anlarsanız ve moderasyonumu kaldırırsanız Eyvallah.

Ancak okumadan yargısız infaz yapıp beni moderasyonda bırakıcaksanız Üyeligimin silinmesini talep ediyorum cünkü eger okumanıza ragmen benim moderasyonumu kaldırmazsanız ben bu forumda adalet vs. olduguna inanmam ve adaletin olmadıgı yerdede bulunmak istemem.

En azından sitesinin isminde Besiktas olan bir yerde adalet olmaması cok komik birsey olur.

Saygılar.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimiçi murat

Mesajlarım heralde yayınlanmadan önce site yöneticlerine gösteriliyor o yüzden sizlere bir sorum olacak.

Karsılıklı olarak yazıstıgım kisinin ve benim mesajlarımı okudunuzmu ?
O kisinin ve benim uslubuma dikkat ettinizmi ?
Hangimizin daha dikkatlı düzgün yazdıgını fark ettinizmi ?

Bunların hic birini okumadan beni moderasyona aldıysanız yada Eger bunları okuyup farkedip ona ragmen beni moderasyona aldıysanız lütfen bana adaletten bahsetmeyin cünkü adaleti düzgün dagıtamıyorsunuz ve bu yüzdende kimseden adalet beklemeyin herhangi bir kulvarda.

Bu mesajımıda yayınlamanızı istiyorum.

Ve bir istegim daha var karsılıklı konustugum kisinin ve benim sildiginiz mesajlarımızı okuyup tekrardan karar vermenizi rica ediyorum.

Eger CİDDEN okuyup işin dogrusunu anlarsanız ve moderasyonumu kaldırırsanız Eyvallah.

Ancak okumadan yargısız infaz yapıp beni moderasyonda bırakıcaksanız Üyeligimin silinmesini talep ediyorum cünkü eger okumanıza ragmen benim moderasyonumu kaldırmazsanız ben bu forumda adalet vs. olduguna inanmam ve adaletin olmadıgı yerdede bulunmak istemem.

En azından sitesinin isminde Besiktas olan bir yerde adalet olmaması cok komik birsey olur.

Saygılar.
mod onayına alan benim.adaletsiz olduğumu düşünüyorsan buna birşey diyemem o senin kendi düşüncendir.birbirinize yazdıklarınız aslında ceza almanızı gerektirirken ben mesajlarınızı sildim ve devam etmemeniz gerektirdiğini bildirdim buna rağmen uyarıyı dikkate almadınız.klavye arkasında sorulan sorular ve verilen cevaplar yanlış anlaşılabiliyor.önenli olan karşınızdakinin bir beşiktaşlı olduğunu bilmeniz ve ona göre yazmanız.çok fazla birşey istemiyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

SİNAN  enginin küçüklüğümü bu :)

O zamanlar da Beşiktaş'ı ben şampiyon yaptım diyomuş. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fr1xsivE

mod onayına alan benim.adaletsiz olduğumu düşünüyorsan buna birşey diyemem o senin kendi düşüncendir.birbirinize yazdıklarınız aslında ceza almanızı gerektirirken ben mesajlarınızı sildim ve devam etmemeniz gerektirdiğini bildirdim buna rağmen uyarıyı dikkate almadınız.klavye arkasında sorulan sorular ve verilen cevaplar yanlış anlaşılabiliyor.önenli olan karşınızdakinin bir beşiktaşlı olduğunu bilmeniz ve ona göre yazmanız.çok fazla birşey istemiyoruz.

Murat bey size saygım sonsuz fakat kesinlikle benim mesajlarım ceza almamı gerektirecek mesajlar degildi tek bir kelimesi bile isterseniz hepsini tekrardan kontrol edebilirsiniz aksine diger arkadas degisik kelimeler kullandı " Uzatma , Uza " gibi ve kendisini sanıyorumki kendisini moderasyona almadınız.

Benimde bahsettigim sey tamda budur.

Garip kelimeleri söyleyen kisi o fakat cezayı alan benim.İşte buna adalat denmez eger o kiside benimle aynı cezayı aldıysa eyvallah fakat almadıysa benimde cezamın kaldırılmasını talep ediyorum.Aksi halde üyeligimin silinmesini talep ediyorum.Bu talebim kesinlikle yanlıs anlasılmasın sebebi yukarıda yazdıgım gibi eger adaletli bir dagıtım yoksa orda bulunmamında anlamı oldugunu düsünmememdir.

Saygılar.

Çevrimdışı Efe

gomez gelmedimi hala ya pazartesi gelecek gibi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Murat bey size saygım sonsuz fakat kesinlikle benim mesajlarım ceza almamı gerektirecek mesajlar degildi tek bir kelimesi bile isterseniz hepsini tekrardan kontrol edebilirsiniz aksine diger arkadas degisik kelimeler kullandı " Uzatma , Uza " gibi ve kendisini sanıyorumki kendisini moderasyona almadınız.

Benimde bahsettigim sey tamda budur.

Garip kelimeleri söyleyen kisi o fakat cezayı alan benim.İşte buna adalat denmez eger o kiside benimle aynı cezayı aldıysa eyvallah fakat almadıysa benimde cezamın kaldırılmasını talep ediyorum.Aksi halde üyeligimin silinmesini talep ediyorum.Bu talebim kesinlikle yanlıs anlasılmasın sebebi yukarıda yazdıgım gibi eger adaletli bir dagıtım yoksa orda bulunmamında anlamı oldugunu düsünmememdir.

Saygılar.
şimdi senin mod onayında olduğunu bir sen birde yöneticiler biliyordu sen kendin mod onayında olduğunu herkese duyurdun.atalayın durumunuda kendisi ve diğer yöneticiler biliyor.bizim bunu açıklamak gibi bir durumumuz yok.ayrıca bey diye hitap etmezsen sevinirim burada abi kardeş ilişkisi var.karşınızdakini abiniz veya kardeşiniz yaşıtsanız arkadaşınız olarak düşünün.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2015, 22:50:46 MURAT ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gelişmeler gelişmeler bakalım.. :acim:

Çevrimdışı Sedat_BJK

yaşayan efsane. link için teşekkürler..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

MALUM1903'ün edindiği bilgiye göre; Bonservisi elinde bulunan Alberto Aquilani'nin Menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildiği öğrenilirken, Siyah Beyazlı Yöneticilerin Gomez transferinin sonuçlanmasının ardından bu oyuncuyu değerlendirmeye alacağı bildirildi.

Birçok kes İtalya Milli takım forması giyen ve 5 gol atan yıldız oyuncu kariyeri boyunca dev kulüplerin formasını giydi.

Çevrimdışı Fr1xsivE

şimdi senin mod onayında olduğunu bir sen birde yöneticiler biliyordu sen kendin mod onayında olduğunu herkese duyurdun.atalayın durumunuda kendisi ve diğer yöneticiler biliyor.bizim bunu açıklamak gibi bir durumumuz yok.

Murat bey anlatamadım galiba.

Diger kisinin sonucta moderasyonda olup olmadıgını siz biliyorsunuz ve bende diyorumki.

Garip seyleri yazan o olmasına ragmen cezayı alan ben oldum.

Ve bu yüzden sonucta siz biliyorsunuz

O kisi moderasyondaysa sorun yok.

Fakat eger degilse burda bir adaletsizlik vardır cünkü asıl ceza alması gereken kisi o iken cezayı ben almıs oluyorum ve bu yüzden benimde moderasyonumun kaldırılmasını talep ediyorum.

Ama eger diyorsanızki o kisi moderasyonda degil ve senin moderasyonunuda kaldıramayız. Ozamanda hesabımı silmenizi talep ediyorum cünkü eger olay bu sekildeyse adaletin olmadıgı bir yerde bulunmamın dogru oldugunu düsünmüyorum.

Saygılar.

Çevrimiçi Mehmet57

Off Aquilani haberleri cikti :ishock: :ishock: :ishock: