2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940083 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Tamam ozaman Oktay bey sizden ricam o mesajları tekrardan okumanız ve dogru kararı vermeniz.

Yada demin yazdıgım gibi.

-O kiside moderasyondaysa sorun yok.

-Fakat eger degilse burda bir adaletsizlik vardır cünkü asıl ceza alması gereken kisi o iken cezayı ben almıs oluyorum ve bu yüzden benimde moderasyonumun kaldırılmasını talep ediyorum.

-Ama eger diyorsanızki o kisi moderasyonda degil ve senin moderasyonunuda kaldıramayız. Ozamanda hesabımı silmenizi talep ediyorum cünkü eger olay bu sekildeyse adaletin olmadıgı bir yerde bulunmamın dogru oldugunu düsünmüyorum.

Ben sadece bu ücünden hangi durumda oldugumu ögrenmek istiyorum eger 3. secenekse benim durumum bunu bilmek istiyorum eger siz silemiyorsanız ben sildirmek icin gerekli kurallari cignerim merak etmeyin benim merak ettigim sadece adaletli davranıldımı ?
yanılıyorsun kardeşim asıl ceza alması gereken kişi sendin olayı sen başlattın eğer atalay sana cevap vermeseydi yanlızca sen mod onayına alınacaktın
cevap verince oda olayın içine dahil oldu @Fr1xsivE

Çevrimdışı Oktay

Oktay bey onda herhangi bir sıkıntı yok zaten yazdıklarımın yayınlanması maksimum 5-10 saniye sürüyor hakkınızı veriyorum orda zaten benim demek istedigim şey şu ;

Ben ceza almamı gerektirecek hicbirsey yazmadım hicbirsey fakat bana ceza verildi ve karsı taraf degisik degisik kelimeler kullanmasına ragmen " hadi uza vs. " gibi o kisi herhangi bir ceza almadıysa bu adaletsizliktir diyorum.
bu konuda son cevabım ikinizde ceza aldınız konuyuda fazla uzatma ..bu konuyla yazdığın hiç bi iletini onaylamıcam onaylayan olursada silecem..

Çevrimdışı Kemal

Lawali yalnızca takasla vermiyorlar,para da istiyorlar
Ki lawal yeterli değil
İnler+Aquilani en olmadı 1 sene Cambiasso
Santrafor transferi yapılmalı ama illa Gomez değil
Taraftarın yıldız baskısını göğüslemeli yönetim
Gomez alacam diye eksik transfer yaparlarsa
Çöpe atalım şimdiden sezonu

Adam ekleriz takasa bizde gidecek çok , en kötü ömer gider . İnler ve lawal geldimi , Gomez le o pozisyonlar tamamlanır. Bu kadar inandık Gomez gelmeli.

Çevrimiçi Necmi

Haber1903 aqualini nin onerildigini, gomez transferi bittikten sonra masaya yatirilacagini yazmis. Yalniz cok efsane bir yorum okudum sizinle paylasmak istiyorum :)

misafir 41127 - 4 dakika önce

Bu ne yaa çöp ilk defa duyuyorum çok yaşlı. Adalı olsa cambiasso gelecekti.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:kop: :kop: zahmet edipde cambiasso nun yaşına bile bakmamışmı

Çevrimdışı Ersoy

Gomez şu saatten sonra gelmezse nasıl bir yıkım yaşarız acaba.Bu kadar olumlu haberden sonra.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Doğuhan

gomez bitene kadar kaptırırız aqu yu

alacağımız adamları geçtim de sezerle süzen den hiç ses yok

lawal de işe yarasalar bari 2m euro boşa vereceğimize eskişehire bunları veririz

1m da eskişehire 1m da lawal e yıllık değerlenmiş olur 2 milyon en azından

Çevrimdışı Kemal

@Necmi abi bu moderasyon ceza itiraz vb. Konuları konuşmak üzere , davetle girilebilinen bir başlık açsaniz , böyle konu uzayınca ilgililer ve ilgili yöneticiler o başlıkta buluşup isterlerse sabaha kadar konuşup cozseler nasıl olur ? Yemin ederim yıldım ya şu mesajları okumaktan. Sadece bu konuyla ilgili söylemiyorum sürekli bu oluyor başlıklarda , bence bir çözüme gidilmeli .

Çevrimdışı yigitcan1903

Adam ekleriz takasa bizde gidecek çok , en kötü ömer gider . İnler ve lawal geldimi , Gomez le o pozisyonlar tamamlanır. Bu kadar inandık Gomez gelmeli.
Eskişehirin takası da çok kabul edeceğini düşünmüyorum
Özellikle Sezeri Süzeni
Ömer ise bizden yana olmaz
Lawal'i almak için olmaz
Bonservissiz Aquilani zorlanmalı

Çevrimiçi murat

Gomez şu saatten sonra gelmezse nasıl bir yıkım yaşarız acaba.Bu kadar olumlu haberden sonra.
gomez gelirse en azından isim olarak dolduracağız orayı hemde bonservis vermeden.

Çevrimdışı Logins1903

bende g.inlerin gelmesini cok istiyorum ama soyle bir dusununce elimizde necip atiba oguzhan 3lusunden biri kesin oynucagi icin veli tarzinda fabian ernst f.melo gibi birine ihtiyacımız oldugunu dusunmekteyim beyler?

Çevrimdışı yigitcan1903

Hiçbir yıkım yaşamam
Santrafor mu kalmadı

Çevrimdışı Kemal

Ben yıkılırim şahsen ,  heralde her kaçan golde cildiririm.Gomez in hepsini atacaginin değil , yönetici de konuşunca çok kötü algı oluştu

Çevrimiçi Mehmet57

Lawal'a gore Aquilani/Cambassio/Inler degisik futbolcular.

Lawal fizik olarak bu ucluden cok daha ustun. Daha hizli, daha guclu, daha seri.

Bu diger 3lu daha akilli, daha pasor bir oyun stiline sahip.

En iyisi Lawal + bu ucluden biri olur.

Ben Aquilani-Inler isterim, ama yasi oldukca ilerlemis bir orta saha olur.

Oyunda degisiklik adina Lawal (veya Lawal stilinde) ve bu uc caliskan, oyun zekasi yuksek, pasorlerden biri.

Çevrimdışı Kemal

Eskişehirin takası da çok kabul edeceğini düşünmüyorum
Özellikle Sezeri Süzeni
Ömer ise bizden yana olmaz
Lawal'i almak için olmaz
Bonservissiz Aquilani zorlanmalı

Ömeri büyümeyi gözünüzde , gomez tosun pektemek ( malesef hiç bir yere gitmez )  bizim forvet hattimizi keser , Ömer gönderilebilir onlibero olayı çözülmesi için

Çevrimdışı Easthanbool

Gomez gelmez ise eyvallah ama olur da N'doye gelirse sıkıntı büyük  :steamed:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ALDENYX

kaptan kim olacak kaptan ilk onbirde...?... düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı F1903

Eskişehir'den takas ile Lawal istenecekse bir kere bizden kesin Ömer'i isterler, geçen sene bedavadan kiralayıp hayrını gördüler.

Ben de Pektemek dururken Ömer'in gönderilmesine sıcak bakmam ama Gomez gibi isimli bir forvet gelecekse Cenk Tosun da varken Ömer biraz zor forma giyer bizde, bu durumda ona da yazık oluyor.

En güzeli Lawal transferi komple rafa kaldırılsın, yabancı sınırlaması 14'e kadar çıkmışken gidip de Anadolu klubünden bonservis ya da takasla yabancı oyuncu almayı saçma buluyorum. Zamanında o kadar kazıkladılar bizleri, daha fazla üzerimizden kar elde etmesinler.

Aquilani, Cambiasso ve Gökhan İnler'den birini alalım, önümüze bakalım.

Çevrimdışı Ersoy

Pektemek zaten asla bizden daha iyi bir kulübe gidemez.O yüzden sözleşmesi bitene kadar bizde kalır takım yollasa bile zorla gitmez.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Ve tolgay dönecek 2. Yarı , veli futbol hayatı bitmedigine göre dönecek atiba var , 2 onlibero daha olacak . Lawal olursa bence seneye onu Cine katara rahat satariz .

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Oktay bey onda herhangi bir sıkıntı yok zaten yazdıklarımın yayınlanması maksimum 5-10 saniye sürüyor hakkınızı veriyorum orda zaten benim demek istedigim şey şu ;

Ben ceza almamı gerektirecek hicbirsey yazmadım hicbirsey fakat bana ceza verildi ve karsı taraf degisik degisik kelimeler kullanmasına ragmen " hadi uza vs. " gibi o kisi herhangi bir ceza almadıysa bu adaletsizliktir diyorum.

7- Üyeleri tahrik edici uslüp ile yazılan yorumlar ve tahrik edici paylaşımlar ''uyarılma - moderasyon devamında 7 gün no post''

uyarıldınız devam ettiniz ve moderasyona alındınız bunun tartışılacak başka bir yanı varmı.  @Fr1xsivE
bu forumda ikili diyalok tartışma gibi şeylere izin yok ve aslında bunun cezası daha fazla ama Murat sırf olayın büyümemesi
için yatıştırma bağlamında kısa süreli moderasyona almış sen tartışmayı durup dururken başlatan kişisin sana karşı ondan önce atmış olduğu
bir mesaj varmı fitili ateşledin sonra ben bir şey yapmadım diyorsun özür dilemekte bir erdemdir. Bizde hatamız olduğunda kabul ediyoruz

Çevrimdışı Fr1xsivE

Lawal'a gore Aquilani/Cambassio/Inler degisik futbolcular.

Lawal fizik olarak bu ucluden cok daha ustun. Daha hizli, daha guclu, daha seri.

Bu diger 3lu daha akilli, daha pasor bir oyun stiline sahip.

En iyisi Lawal + bu ucluden biri olur.

Ben Aquilani-Inler isterim, ama yasi oldukca ilerlemis bir orta saha olur.

Oyunda degisiklik adina Lawal (veya Lawal stilinde) ve bu uc caliskan, oyun zekasi yuksek, pasorlerden biri.

Bence bu sene kurulabilecek en iyi kadro budur ;

Gomez

Quaresma - Sosa - Gokhan

Lawal - G.Inler

Motta - Tosic - Rhodolfo - Beck

Tolga

Yedekler ;

Günay
Serdar
Milosevic
Atiba
Oguzhan
Kerim-Olcay
Cenk T.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı yigitcan1903

Ömeri büyümeyi gözünüzde , gomez tosun pektemek ( malesef hiç bir yere gitmez )  bizim forvet hattimizi keser , Ömer gönderilebilir onlibero olayı çözülmesi için
Gomez olursa sakatlık potansiyeli yüksek oyuncu
Mustafa malum
Cenk kalıyor ki onun da çok temiz sicili olduğu söylenemez
Ömer olmaz,alacaklarsa Pektemek var
Yoksa istemez lawal falan,kalsın 

Çevrimdışı Efe

a spor gomezle her konuda anlaşıldı diyor artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

2. Yarı onliberolar

Necip
veli