iyi işte bir daha yazdıklarına dikkat edersin sana hep diyorum fikrini söyle ama insanlara laf yetiştirmeye
uğraşma sadece tartışma çıkarırsın 10 gündür burda Quaresma konuşuluyor yok konuşulacak önemde şeyler olsa
tamamda başka transferlerimizde var onlar neden konuşulmuyor transfer başlığı oldu quaresma başlığı ve bunu bu hale getirende sensin 
@Yunus Emre Dökmeci
Abi ben Ceza yedim , Hala konuşuldu halada konuşuluyor

Forumun %80 i eleştiriyor %20 si savunuyor , Haliyle bende göze batıyorum

Yapılan eleştirilerin bazen Çok abartıldıgını maksadını aştıgını düşünüyorum , Öyle mesajlar varki adam daha sahaya bile çıkmamış , Diyorki Başarısız olırsak Q7 yüzünden oluruz diyor , Bu nasıl bir on yargı ??
Takımı sabote edecekmiş , diğer futbolcuları küstürecekmiş yahu nereden biliyorsun ???
Bak adam ne güzel çıktı konuştu , Geçmişe değil önümüze bakalım dedi , Pilavı seviyorum ama Artık 20 Yaşımda değilim dikkat etmem lazım dedi , Oldukça sakin , Fit , Olgun gözüküyordu...
Birşeyleri değiştirdiği açıkça ortadaydı ama hala aynı şeyler üzerinden eleştirmeye devam ediyor insanlar ben Ona kızıyorum, Bir sahaya çıksın görelim yapacakmı aynı şeyleri yapmayacakmı ??
Yaparsa bende eleştiririm zaten en başta !! Kimse Beşiktaştan buyuk değildir ...
Evet seviyormuyuz seviyoruz !! Beşiktaştan başka kimsede oynamam dedi sozunu tuttu , Renklilerin teklifini defalarca Reddetti hemde daha yüksek teklif almasına rağmen, Kovulmasına rağmen Bizi tercih etti , Rui Costa bile Quaresma çok duygusal bir futbolcu , daha iyi teklifler varken Eski takımını tercih etti çok ama çok şaşırdım dedi...
Fb nin teklifine Gülerek hayır dedim tıpkı Gs ye dedigim gibi dedi vs vs vs böyle uzar gider..
En son dunde lafı koydu : Fenerliler beni alamadığı için uzulmesinler , Formam kartal yuvalarında satılıyor dedi

İşte biz bu adamı bu yüzden sevdik
@Necmi abi