2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860750 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adamın malına zarar verirsen huysuzlanır ağaa :evillol: :evillol:
artık Akıllandım @Oktay abi , Baktım Pektemek oyuna giriyor hemen Kafeyi Terkediyorum sen sağ ben selamet :D
Evdeysem Kanalı değiştiriyorum, Staddaysam Koridora çıkıyorum sırf adamı görmeyeyim diye ..
Gordugum zaman başlıyorum Saydırmaya :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Şaka maka bu Pektemekte minimum 14-15 trilyon para var.
Ülkedeki bu aclıgı işsizligi düsününce ve bide bunu görünce cidden cok üzülüyorum.
Ismaile ne demeli? Peki cenk ve falcaodan yedigi o gol? Stad bittikten sonra bir babayigit gelecek cat cat cat gonderecek hepsini. Yok ben su kadar bonservis verdim yok benim sozlesmem var bunlari dinlemeyecek. Zararin neresinden donersin kardir lafi var ama bu bile uymuyor bizim duruma. Maksimum zarari zaten almisiz.

Çevrimiçi mayguntr

Kötü bir maçtı genel olarak ama en azından iki bekimiz Beck ve Tosic  eskilerinden daha iyi olduklarını gösterdiler. Geçen sene sıfıra yakın katkı aldığımız bu iki bölgeden bu sene yararlanacağız gibi görünüyor. Stoper bölgesine bi tane sert adam lazım görünüyordu ki aldık bence oradaki sertlik sorununuda çözeceğiz. Kanatlarda Q7-Gökhan ile açılır gibi , Forvet transferi kesin şart , orta sahaya Tolgay  muadili bir adam lazım kesinlikle. Kale içinse ne yazik ki  :bandit:

Çevrimdışı f_madida

minimum 4 transfer lazim.

forvet bonservisiyle, ortasaha (kiralik veya bonservis) , defans kiralik (opsiyonlu), kale (free transfer de olabilir, opsiyonlu da olabilir).

kale icin gecen ay o kadar yazdik Antonio Mirante bedava diye, Parma zaten kume dustu adam takim ariyordu simdi Bologna'yla imzalamis. Bu adami alabilirdik ucretsiz.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Her ne olursa olsun bu takımda oynamayı haketmeyen cok isim var ;

Tolga
Cenk G.
Mustafa
Necip
İsmail
Serdar

Ve işin kötü yani biz bu isimlerin 4-5 tanesiyle aynı anda sahada gecen sezon maclara cıktık.

Artık şu ölücülügü birakip birazcık basarıya önem  vermesi gerekiyor yönetimin öyle ben ucuza adam aliyim onlarla sampiyon oliyim diye düsünürse Bursa ya döneriz 60 yılda belki 1 kere sampiyonluk.

Tolgay sakatlanmadan önce bile orta saha transferine ihtiyac varken simdi Tolgay sakat olmasına ragmen alınmama olasılıgı var.

21.5 M Euro bütcen var . 6  M Euro harcadın kaldı geriye 15.5 M Euro şu parayla 1 kaleci - 1 stoper daha - 1 cift yönlü orta saha - 1 forvet alamazmıyız ya bukadar mı aciziz ?

TRANSFER

QUARESMA - SOSA - TÖRE

TRANSFER - TRANSFER ( AH TOLGAY AHHH )

MOTTA - RHODOLFO - TRANSFER - BECK

TRANSFER

Aksi halde bu transferler yapılmazsa bosu bosuna iyimser olmaya gerek yok 3. lük ble büyük basarı olur.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Kaleci ŞART bu bariz belli ama alınmayacaksada Ne olur GUNAY oynasın :tabe:
Cenki bugün bir kez daha gördük olmadı olmuyor olmayacak belli bu !! Keza Tolga da aynı şekilde ...
Cenk gerçekten çok şaşırtıyor beni Refleksleri mükemmel Bazen öyle toplar çıkarıyor ki NEUER olsa kurtaramaz ama öyle Goller yiyorki 3.lig kalecisini koysan yemez , Bir turlu orta yolu bulamadı , Ya çok iyi yada çok kotu ....

Çevrimdışı Sedat_BJK

daha forvet yok, orta saha yok, kalecinin esamesi yok.  Başkanda querazma'yla stad gezmelerinde. nasıl olacak bu işler ben anlamıyorum.. o değil de yüzünde gülücükler açıyordu bakanın, durumdan gayet memnun. biz mi çok şey bekliyoruz anlamıyorum ki..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

kartalbaz01

• Ziyaretçi

yanlış anlasilmasin ben senin dusuncene degil onlarin cok guclendigi yonunde olusturulan algiya karsiyim. Fb kuyt gitti nani geldi egemen gitti kjaer geldi bir hafta sonra 33yasindan gun alacak bir forvet geldi diğer lerini dergerlendirme geregi duymuyorum hepsi yedek kalacak. Gs taraftar gazi geregi bizdeki quaresma misali podolski yi aldi heralde kolndeki podolskiyi 2.5 e alamazdilar. Biz se bana göre tecrubeli stoper gerekiyordu aldik iyi bir sagbek gerekiyordu aldik ligde penaltisiz 13 gol atan dembanin yerini de doldurursak daha güçlü bir takimla ve daha iyi bir hocayla lige basliycaz tabiki gecen seneye göre.

Bana gore gomez, rvp podolski nani hepsi ayni tarz transferler. Gomez cok iyi olabilir rvp hicbisey yapmayabilir. Ama su var demba bayi gonderdikte diego costayimi aldik? Gomez dedigin rvp gibi podolski gibi bitik oyuncu yoksa bize gelmez zaten. Tutmayadabilir. Diyelim tutmadi allah korusun sakatlandi mustafaylami sampiyon olacagiz? Bence bilic winner bir hoca degildi ama bu kadroya oyle bir futbol oynattiki biz bile adam bizi sampiyon yapamadi diye kovduk. Senol hocada iyi hoca ama onuda gonderecegiz.

Tolga
Cenk G.
Mustafa
Necip
İsmail
Serdar

Ve işin kötü yani biz bu isimlerin 4-5 tanesiyle aynı anda sahada gecen sezon maclara cıktık.

Artık şu ölücülügü birakip birazcık basarıya önem  vermesi gerekiyor yönetimin öyle ben ucuza adam aliyim onlarla sampiyon oliyim diye düsünürse Bursa ya döneriz 60 yılda belki 1 kere sampiyonluk.

Tolgay sakatlanmadan önce bile orta saha transferine ihtiyac varken simdi Tolgay sakat olmasına ragmen alınmama olasılıgı var.

21.5 M Euro bütcen var . 6  M Euro harcadın kaldı geriye 15.5 M Euro şu parayla 1 kaleci - 1 stoper daha - 1 cift yönlü orta saha - 1 forvet alamazmıyız ya bukadar mı aciziz ?

TRANSFER

QUARESMA - SOSA - TÖRE

TRANSFER

Aksi halde bu transferler yapılmazsa bosu bosuna iyimser olmaya gerek yok 3. lük ble büyük basarı olur.
Ben bu yazdıklarının içinde bir tek SERDARa laf etmem , Elinden geleni yapıyor koşuyor mücadele ediyor en azından , Ayrıca Kendisini oldukça geliştirdi bu sezon , Defansif anlamda iyi ama çıkışları ortaları kotu , Oyuzden sırf Çalışması elinden geleni yapması ve onca eleştiriye rağmen sadece İşine odaklanması nedeniyle yukarıda yazdığın diğer isimlere göre çok çok önde benim gözümde Serdar...
Yetersinmi evet yetersiz...

ysariusta

• Ziyaretçi

13 + 5  - 1,8 - 1 ,2 - 3 = 12 M
18*0,60= işe buradan başlaman lazım. 10,8-3= 7

Çevrimdışı f_madida

Tolga
Cenk G.
Mustafa
Necip
İsmail
Serdar

TRANSFER

QUARESMA - SOSA - TÖRE

TRANSFER

Mesele sirf maliyet de degil ki... Italya'dan veya Brezilya'dan maliyeti yuksek olmayan cok kaliteli adamlar getirebilirler isteseler ama bu sefer de yok elimizde sozlesmeli oyuncumuz var diyecekler..Yahu bu adamlarla niye sozlesme uzattiniz ki zaten? Yoneticiler kafayi sabitlemis bazi isimlere, Pektemek olsun kalecilerimiz olsun illa bunlar zorla denensin, oynatilsin istiyor. Gerek yok, kes at artik bu adamlari ne oynadiklari ne oynayabilecekleri belli, belki bir iki tanesi rotasyonda yedek bekler en fazla. Ismail mesela niye hala deneniyor? Bu adamin oynayacak hali yok bu saatten sonra, birakin gitsin imzalasin bir Anadolu klubuyle.

Hadi Necip diyelim altyapidan oyuncu zorunlulugu var diye devam etsin, digerlerini tutmanin ne anlami var. Once kaliteli oyunculardan bir 11 kur sonra gerisini dusun. Bizimkilerin kafasi tam tersi yonde, once eldekilerden kim olursa olsun zorlama bir 11 yapalim olmazsa mecburen transfer diye..Oyle bir kadro da sampiyon olamaz, gole maya caliyorlar biz de bekliyoruz tutacak mi diye.

Çevrimdışı Ersoy

Şu maçtan sonra Quaresma'nın ölüsünün bile doğru transfer olacağını anladım.
Bundan sonra her sene!

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Kaleci ŞART bu bariz belli ama alınmayacaksada Ne olur GUNAY oynasın :tabe:
Cenki bugün bir kez daha gördük olmadı olmuyor olmayacak belli bu !! Keza Tolga da aynı şekilde ...
Cenk gerçekten çok şaşırtıyor beni Refleksleri mükemmel Bazen öyle toplar çıkarıyor ki NEUER olsa kurtaramaz ama öyle Goller yiyorki 3.lig kalecisini koysan yemez , Bir turlu orta yolu bulamadı , Ya çok iyi yada çok kotu ....
Amatorde kalecilik yapmis olarak sana sadece sunu soyleyebilirim. Cenk hicbirsekilde buyuk kaleci olamaz. Tolga psikoljik sorunlari var bi oyle bi boyle. Ayaklrina hic hakim degil. Modern bi kaleci degil. Gunay ayaklari iyi genc gelisime acik bir kaleci ama besiktasin birinci kalecisi olaamaz. En azindan 3-4 sene 2. Kaleci olarak beklemesi ve kendinden daha tecrubeli birisyle calismasi birseyler ogrenmeso lazim. Ben sadece gunaya guveniyorum ama oda hazir degil. Hazir olmayan adami oynatirsan onunda kariyerini yakarsin.

Şu maçtan sonra Quaresma'nın ölüsünün bile doğru transfer olacağını anladım.
:tabe: :tabe: :tabe:

ysariusta

• Ziyaretçi

valla ne desem bilemiyorum. Bir hazırlık maçından sonra bu kadar karamsar olabiliyorsak, sezonda maç seçip sadece derbi ve avrupa maçlarına (oda isimli takımlar olacak) gitmek için çabalıyorsak. Daha ilk hazırlık maçından takımı 3. ilan ediyorsak takım 3. 5. falan olunca hiç kimseye sallamayın burada.

Çevrimdışı Mehmet57

Cok net ve acik soyluyorum; su takimda Vei, Ersan, Necip, Olcay, Ismail, Mustafa oldugu surece bu takim her daim zorlanir.
Nekadar takim oyunu iyi olsada kucuk detaylar sonucunda kaybederiz. Bunun ustune de en iyi kalecimizin Almanyanin alt liglerinden gelip birkac mac oynamis oyuncu oldugunu goz onunde bulundurursak aci gercek ortaya cikmis olur.

Gecen sene takim oyunun cok iyi oldugu anlar oldu. Bir donem Turkiye liginin en iyi pozisyon oyununu oynayabilen takima sahiptik. Lakin, caliskanlik kalite yetersizligini belirli biryere kadar kapatir. Buyuk maclarda (Arsenal, Tottenham, Liverpool) oyuncular kendini gostermek istediklerinden dolayi, normalde gosterecekleri performansin cok daha ustune cikabilirler. Bu dogaldir, dunyanin her yerinde boyle. Ama ayni oyuncular farki Gaziantep, Akhisar'a gosteremiyorsa ne ise yarar ki?

Bizim taraftarimizin bir turlu anlamak istemedigi konu belirli futbolcularin caliskanligi bu takimi ileriye TA-SI-MAZ.  Caliskanlik sadece bir arti. Profesyonellikle gelen bir durum. Gunumuz futbolunda geri gelmeyen ofans oyuncularini dovuyorlar. Hatirlayin Stamford Bridge'de Mourinho'nun Hazard'a golde geri gelmedigi icin nasil firca attigini. Artik mecbur, futbol degisti. Gunumuz futbolunda defansi ofansindan iyi oldugu icin buyuk takimda oynayan bek sayin? Bir elin 5 parmagini bulmaz. Hepsi ofans acisindan cok iyi olduklarindan dolayi.  Bunu goz onunde bulundurun ve dusunun, hangi bek ileriden destek gelmedigi surece 2 oyuncuya karsi etkili olabilir ki? Ha, bu demek degildir ki her ileri cikan bek iyi. Pozisyon bilgisi iyi, pas'i iyi, kondisyonu yeterli, top kapma becerisi yeterli seviyede, ataga ciktiginda rakibin arkasina kacip orta yapabilecek hep bek IYI bektir. Topu ayagina alip adam gecmeye calisan bekleri bu ulkede iyi sandigimiz icin Gokhan Gonul gibileri Milli maclarda sahanin en kotuleri arasinda oluyor.

Bugun okadar cok pas hatasi yaptik ki. Bizim bircok macta yetersizligimizi kucuk detaylar belirliyor. Ilk yarida Mustafa'nin iyi bir pasi vardi. Sol ayagi ile defansin arkasina Olcay'a top gonderdi. Simdi Olcay o topa yetisti. Ama o topun cikmasinin sebebi Olcayin her seferinde gosterdigi amator seviyede olan top kontrolu. Bunlar kucuk detaylar, ama mac belirleyen detaylar. Senin orda top kontrolu iyi olan, orta acmayi bilen oyuncun olsa tehlikeli olursun.

Veli bugun oynanamamis olsada Atiba oynadi. Atiba girdi, ama yine sacma islere kalkisti. Atiba bir sigorta gibi, oyunu defansif anlamda okuyabiliyor ve normal sartlarda takima rahatlik da kazandiriyor (ara sira fazla laubali olsada). Ama eksigi cok. Asla kanatlardan cikan bekleri goremiyor, ara pasi veremiyor, patlayici cikislara sahip degil. Sende daha oyunu kanatlara yayabilecek, ileri cikan bekleri kaciracak oyuncu yoksa orta sahanda nasil futbolu basit oynamayi dusunuyorsun? Veli-Atiba yazanlara bu yuzden oyle sasiriyorum ki. Mumkun degil. Defansif acidan, hele ki kapali oynarsan bir avantajin olabilir ama oyun kurmaya calisan takimda bu ikili ile mumkun degil. Dar alanda kisa, etkisiz, sonucsuz paslasmalari gormek zorunda kaliyoruz. Tek on libero oynatmaya calissan bunu yapabilecek seviyede degiller. Atiba eski gucunden cok kaybetmis oldugu gibi, Veli'nin fizik gucu ve zamanlamasi, top kontrolu, hava hakimiyeti yeterli degil.

Stopperlerin, santroforlarin eksikliklerini yazmayacam bile. Tek umudum Rhodolfo'nun yanina bir stopper alinip, Pektemek'in gonderilmesi.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Fatih dogan: besiktas takimi askerler ordusu. Lider oyuncusu yok.

Dogru soze ne denir. Sosa cok iyi oyuncu ama lider degil. Abi su inleri alin. Ben anlamiyorum arkadas. Ospina ve inleri almalari lazim. Birseyler yapalim arkadaslar. Q7 taraftar ile geldi. Bizimde biseyler yapmamiz gerekiyor. Inler ve opsina 10 milyon euro olsa nolur. Yetti artik ismail pketmek necip cenke bi sene para verme yrisini cikart

Çevrimdışı Fr1xsivE

Bence bizim yönetimin bu kafasıyla yapılabilecek maximum kadro budur ve büyük olasılık maclarımızı bu kadroyla oynayacagız ;

Gomez ( Eger olursa tabi )

Quaresma - Sosa - Gökhan

Lawal - Atiba

Motta - Tosic - Rhodolfo - Beck

Günay

Çevrimdışı halvetifarazi

100.yılımızda yunan AEK takımından 5 yemiş dörtlü defanstan üçlüye dönmüştük eksiklikleri hataları kadro yetersiliği görülüp doğru yorumlanırsa hazırlık maçlarındaki yenilgiler hayırlıdır

Ne 100. yıldaki kadro ve teknik adam var , ne de hataları görüp bu ekibi kuracak yönetim.

Eldeki malzeme bu. Pektemek bu kadar cenk bu kadar oynar. Bıraķın dörtlü üçĺü defansı uzaydan futbol taktiği de gelse bu takım bu kadar. Simdi herkes bu daha hazıflık maçı ne olacak diyecektir. Bu takım 50 tane de hazırlık maçı da yapsa bundan bir adım öte gidemez.

Eldeki malzeme bu. Necip 2010'da da boyleydi 2020 de boyle olacak.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 23:22:14 halvetifarazi ]

Çevrimdışı Necmi

@Oktay abi sen bide @Efe abi onaylıyor zaten :D
Geçmiş sayfalarda 12-13 Tane onya bekleyen mesajım duruyor hala :bandit:
onaylanmamış mesajın yok sabahtan beri dakka başı mesajını onaylıyorum
ana sayfaya gelince kıpkırmızı parlıyorsun zaten mecburen ya onaylıyoruz yada siliyoruz
mod onayındasın her mesajın onaylanacak diye bir kuralmı var. Sana neden mod onayı verildi
ve neden hala aynı şekilde mesaj atıyorsun quaresma nedeniyle başkalarına yetiştirdiğin her mesajı sileceğim
fikrin varsa söyle ama kimseye laf yetiştirme günlerce süren ikili atışmalara neden oluyorsun bak mod
onayına alındın ortalık sakinleşti sen nasıl gelmesini istediğin için konuşuyorsun istemeyenlerinde aynı şekilde konuşmaya hakkı var
mod onayının bitmesinede daha 3 gün var @Yunus Emre Dökmeci 

Çevrimdışı Ersoy

Sadece yarın gelecek bir Gomez KAP'ı yüzleri güldürür.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fr1xsivE

Çevrimdışı f_madida

Fatih dogan: besiktas takimi askerler ordusu. Lider oyuncusu yok.

Dogru soze ne denir. Sosa cok iyi oyuncu ama lider degil. Abi su inleri alin. Ben anlamiyorum arkadas. Ospina ve inleri almalari lazim. Birseyler yapalim arkadaslar. Q7 taraftar ile geldi. Bizimde biseyler yapmamiz gerekiyor. Inler ve opsina 10 milyon euro olsa nolur. Yetti artik ismail pketmek necip cenke bi sene para verme yrisini cikart

Ben bu "lider" sozunu sevmiyorum cunku yanlis bir yere cekiyor yorumu. Kaliteli oyuncuyla lider oyuncu ayni sey degil... Tolga Zengin de lider olabilir mesela veya Tayfur Havutcu ama kalite olarak takimi cok ileri goturmez bu tarz isimler, yani su takima Tayfur'u koysan takim bir anda sinif atlayacak degil... Bizim ihtiyacimiz ve eksigimiz olan sey oyuncu kalitesi.

Çevrimdışı Savaş

Mustafa Pektemek senede 5 trilyona yakın para kazanıyor.

Çıldırıcam. Bazı insanlar şanslı doğuyor bunun başka açıklaması yok.

onaylanmamış mesajın yok sabahtan beri dakka başı mesajını onaylıyorum
ana sayfaya gelince kıpkırmızı parlıyorsun zaten mecburen ya onaylıyoruz yada siliyoruz
mod onayındasın her mesajın onaylanacak diye bir kuralmı var. Sana neden mod onayı verildi
ve neden hala aynı şekilde mesaj atıyorsun quaresma nedeniyle başkalarına yetiştirdiğin her mesajı sileceğim
fikrin varsa söyle ama kimseye laf yetiştirme günlerce süren ikili atışmalara neden oluyorsun bak mod
onayına alındın ortalık sakinleşti sen nasıl gelmesini istediğin için konuşuyorsun istemeyenlerinde aynı şekilde konuşmaya hakkı var
mod onayının bitmesinede daha 3 gün var @Yunus Emre Dökmeci
:alala: :alala:
Yine mi uzadı???
5+3 Toplam 8 gün almıştım 7 günü doldu @Necmi abi