2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871126 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Belki hatırlayanlar vardır, Cenk ' in efsane oynadığı bir villareal maçı vardı.Hazırlık maçıydı ve 2-2 bitmişti.
O maç belki 10 kritik top çıkardı :lol: O an herhalde bu kaleci bizi epey bir götürür dedim ama çok pis yanılmışım :kop:

Çevrimiçi Mehmet57

Mesele Sturm Graz'a kaybetmek degil. Hatta benim icin mesele kaybetmek degil. Bu takim yensede eksikler hala ayni, hala var olan eksikler.

Bu takimin orta sahasinda oyunu yayabilecek adam yok.
Bu takimin santroforlari guclu degil, servis yapamiyorlar.
Bu takimin sol acigi orta yapmasini bilmiyor.
Bu takimin kalecileri yetersiz, hatta birkaci trajikomik seviyede.
Senin orta sahanin fizik gucu dusuk oldugu gibi, yaraticilikta bir okadar eksik.
Senin Rhodolfo disinda hala ilk 11'i cok guclendirecek 2.ci stoppere sahip degilsin.
Hala bu takimda senelerdir bu seviyede futbol oynamaya yetersiz oldugunu, sayisiz maclarda kanitlamis Necip, Ismail, Pektemek, Cenk, Ersan'i tutuyorsun. Bunlara para oduyorsun.

Sturm Graz'a 8 tane atsak, assistler Ismail ve Olcaydan gelse, Pektemek hattrick yapsa, Necip Lampard kesilse bile bu degismez.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sonradan giren muhammed isimli oyuncumuz kesinlikle saf yetenekli bi oyuncu Allah yolunu acık etsin inşallah kendini cok geliştirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyi işte bir daha yazdıklarına dikkat edersin sana hep diyorum fikrini söyle ama insanlara laf yetiştirmeye
uğraşma sadece tartışma çıkarırsın 10 gündür burda Quaresma konuşuluyor yok konuşulacak önemde şeyler olsa
tamamda başka transferlerimizde var onlar neden konuşulmuyor transfer başlığı oldu quaresma başlığı ve bunu bu hale getirende sensin :bandit:
@Yunus Emre Dökmeci
Abi ben Ceza yedim , Hala konuşuldu halada konuşuluyor :lol:
Forumun %80 i eleştiriyor %20 si savunuyor , Haliyle bende göze batıyorum :bandit:
Yapılan eleştirilerin bazen Çok abartıldıgını maksadını aştıgını düşünüyorum , Öyle mesajlar varki adam daha sahaya bile çıkmamış , Diyorki Başarısız olırsak Q7 yüzünden oluruz diyor , Bu nasıl bir on yargı ??
Takımı sabote edecekmiş , diğer futbolcuları küstürecekmiş yahu nereden biliyorsun ???
Bak adam ne güzel çıktı konuştu , Geçmişe değil önümüze bakalım dedi , Pilavı seviyorum ama Artık 20 Yaşımda değilim dikkat etmem lazım dedi , Oldukça sakin , Fit , Olgun gözüküyordu...
Birşeyleri değiştirdiği açıkça ortadaydı ama hala aynı şeyler üzerinden eleştirmeye devam ediyor insanlar ben Ona kızıyorum, Bir sahaya çıksın görelim yapacakmı aynı şeyleri yapmayacakmı ??
Yaparsa bende eleştiririm zaten en başta !! Kimse Beşiktaştan buyuk değildir ...
Evet seviyormuyuz seviyoruz !! Beşiktaştan başka kimsede oynamam dedi sozunu tuttu , Renklilerin teklifini defalarca Reddetti hemde daha yüksek teklif almasına rağmen, Kovulmasına rağmen Bizi tercih etti , Rui Costa bile Quaresma çok duygusal bir futbolcu , daha iyi teklifler varken Eski takımını tercih etti çok ama çok şaşırdım dedi...
Fb nin teklifine Gülerek hayır dedim tıpkı Gs ye dedigim gibi dedi vs vs vs böyle uzar gider..
En son dunde lafı koydu : Fenerliler beni alamadığı için uzulmesinler , Formam kartal yuvalarında satılıyor dedi :halay: :halay:
İşte biz bu adamı bu yüzden sevdik @Necmi abi :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 00:05:42 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Sonradan giren muhammed isimli oyuncumuz kesinlikle saf yetenekli bi oyuncu Allah yolunu acık etsin inşallah kendini cok geliştirir.

Evet 25 numaraydı galiba benim de dikkatimi çekti
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mesele Sturm Graz'a kaybetmek degil. Hatta benim icin mesele kaybetmek degil. Bu takim yensede eksikler hala ayni, hala var olan eksikler.

Bu takimin orta sahasinda oyunu yayabilecek adam yok.
Bu takimin santroforlari guclu degil, servis yapamiyorlar.
Bu takimin sol acigi orta yapmasini bilmiyor.
Bu takimin kalecileri yetersiz, hatta birkaci trajikomik seviyede.
Senin orta sahanin fizik gucu dusuk oldugu gibi, yaraticilikta bir okadar eksik.
Senin Rhodolfo disinda hala ilk 11'i cok guclendirecek 2.ci stoppere sahip degilsin.
Hala bu takimda senelerdir bu seviyede futbol oynamaya yetersiz oldugunu, sayisiz maclarda kanitlamis Necip, Ismail, Pektemek, Cenk, Ersan'i tutuyorsun. Bunlara para oduyorsun.

Sturm Graz'a 8 tane atsak, assistler Ismail ve Olcaydan gelse, Pektemek hattrick yapsa, Necip Lampard kesilse bile bu degismez.

işte o yuzden bazen kaybetmek daha hayırlıdır

Çevrimdışı TØLGA

Belki hatırlayanlar vardır, Cenk ' in efsane oynadığı bir villareal maçı vardı.Hazırlık maçıydı ve 2-2 bitmişti.
O maç belki 10 kritik top çıkardı :lol: O an herhalde bu kaleci bizi epey bir götürür dedim ama çok pis yanılmışım :kop:
çok iyi hatırlıyorum herkes o hataya düştü emin olabilirsin  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

çok iyi hatırlıyorum herkes o hataya düştü emin olabilirsin  :evillol: :evillol:
Bide O Kiev Karambolundeki Kendini siper edercesine topa , Adamın onune atlayışları, Topu 3 Kez çizgiden çıkarması falan :tabe:

Çevrimiçi Mehmet57

Haklisin. Dedigim gibi sorun benim icin yenilmek degil.

Ama biz ilk kez mi kaybediyoz? Bu yetersiz olan noktalar bugun mu ortaya cikiyor da, "bazen kaybetmek" hayirli olsun?

Brugge bizi sirf Tolga'nin hatasindan yikmadi. Evet, Tolga asla guven vermedi ve o golde cok hatali. Ama Brugge'in bizi yenmesinin sebebi her mevkide o mevkide oynamak icin temel ozelliklere sahip olan, bunu ustun fizik ve o artiya gore bir sistemde oynadiklarindan dolayi yiktilar.

Bizde o temel ozellikler eksik.

Çevrimdışı annoca

Transfer geliri 18 milyon 3.5 milyon da kullanma hakkımız var 21.5 milyon tabi bunun hepsini transfere kullanamayız ama bu kadar da olmaz. Tamam beşiktaşımın çöpe atacak parası yok ince eleyip sık dokuyacağız ama bunu yaparken ucuza kaçacaz derken daha büyük zarar geliyor takıma. Geçen yıl 10 numara transferi arsenal maçında önce olsa her şey çok farklı olabilirdi tabi tam tersi de olabilirdi sosadan aldığımız verimin yarısınıda alabilirdik getireceğimiz her hangi bir 10 numara transferinden.

Abi ospinayı al, yönetim fiyat indirimini çok iyi yapıyor 5 milyona bitirir bu işi. Ospina yıllık tolganın alacağı kadar alır en fazla 2 milyon alır. Tolgayıda ts ye kirala bi yıllığına

Leroy feri de bir yıllığına kirala

Forvete bu transfer döneminde ismi geçenlerin hepsi kaliteli adamlar

Rhodolfonın yanına ne ersan ne pedro ne de milo istediğimiz tandem olmaz ama douglas ile süper tandem olur( dede olsa muhteşem olur )

Danyn dedik kono dedik macar dedik hatta babel dedik neyse kısmet :)

Çevrimdışı laoban

100. Yıl tek mağlubiyetle şampiyon olduğumuz sezonun hazırlığında aek dan 5 yemistik. Mevzu yenilmek değil ancak rakiplerle bas edebilecek bir takımımız henüz yok.

Ama biz ilk kez mi kaybediyoz? Bu yetersiz olan noktalar bugun mu ortaya cikiyor da, "bazen kaybetmek" hayirli olsun?

Brugge bizi sirf Tolga'nin hatasindan yikmadi. Evet, Tolga asla guven vermedi ve o golde cok hatali. Ama Brugge'in bizi yenmesinin sebebi her mevkide o mevkide oynamak icin temel ozelliklere sahip olan, bunu ustun fizik ve o artiya gore bir sistemde oynadiklarindan dolayi yiktilar.

O maçta forum olarak staddaydık , Haklısın özellikle 60.cı dakşkadan sonra FİZİK olarak çok düştük adamlar her topu almaya başladı resman ezdiler bizi ama Tolga o hatayı yapmasa herşeye rağmen bir şekilde gotururduk maçı , O Hata takımı iyice bitirdi çünkü 2-1 e getirmek gerekiyordu maçı...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2 3 maç oynayasın takım ondan sonra oyun sablonu ortaya cıkar artık yavas bugun ki maç hiç bir şekilde ölçü değil.

ama yetenekleri kısıtlı olan ve ve Beşiktaş seviyesinde olmayan oyuncular içinde ölçü değil çünkü 10 maçta 1 maç iyi oynuyorlar :)

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Kaybetmek hayirlidir evet ama bunu hayirliya cevirmek bizim isimiz. Peki yonetim bundan ders cikarip radikal kararlar alirmi? Yoksa yine kucuk yamalar yapip gunumu kurtarmaya calisacak? Iste benim sinirim bu yuzden.

Çevrimdışı canU

Sakin olmakta yarar var. Rakiplerle sadece 4 maçın var. 30 maçın 25ini alsan şampiyonsun. Olay 25 maçı kazanabilmekte ayrıca galtasarayı bu sene yeneriz.

Şu forveti bi an önce getir yönetim. Şu orta sahaya bir adam al yönetim. 2. Stoperi al yönetim. Kaleci al yönetim. Artık yeter biraz hızlanma zamanı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaybetmek hayirlidir evet ama bunu hayirliya cevirmek bizim isimiz. Peki yonetim bundan ders cikarip radikal kararlar alirmi? Yoksa yine kucuk yamalar yapip gunumu kurtarmaya calisacak? Iste benim sinirim bu yuzden.

hocam yönetim bu hatayı m.pektemek e o ucreti vererek yaptı bu adamlar 500 750 arası oynayacak sevıyede adamlar o da BJK oldugu için eger gerçek anlamda bu ücretlere oynamıs olsalar gider verirsin örnek veriyorum es es e alırsın Lawalı.

Lawal biraz bencildir  son pas veya son hareketi yapmada sıkıntısı vardır ama bana Lawal mi necip mi desen Lawal derim.

Çevrimdışı Orhan_

Sakin olmakta yarar var. Rakiplerle sadece 4 maçın var. 30 maçın 25ini alsan şampiyonsun. Olay 25 maçı kazanabilmekte ayrıca galtasarayı bu sene yeneriz.

Şu forveti bi an önce getir yönetim. Şu orta sahaya bir adam al yönetim. 2. Stoperi al yönetim. Kaleci al yönetim. Artık yeter biraz hızlanma zamanı

Hocam sakin olmakta fayda var ama sen de cümle kurmaya devam ettikçe biraz sakinliğini kaybetmişsin :D. Haklısın ama orası kesin.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar yeni üye olanlar veya ısrarla Yaşlarını yazmamaya devam edenler..

lütfen yaşlarınızı yazın nasıl hitap edeceğiz bilelim.

Çevrimdışı Sedat_BJK

yorumunu okuyunca bütün sakinliğim gitti. isyaaaann...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kemal

KALECİ LAZIM

FORVET LAZIM

ÇİFT YÖNLÜ LİDER ONLİBERO LAZIM

RHODOLFO YU TAMAMLAYACAK HIZLI STOPER LAZIM

yani;

KALECİ
Douglas (kiralık da olabilir)
İnler
Gomes (ben Ndoye'ye de fitim kaleci alinacaksa )

4 tane daha transfer lazım bu takıma

Bunu kulüp kapısına mi zincir vurup kaniksatsak ?

kartalbaz01

• Ziyaretçi

hocam yönetim bu hatayı m.pektemek e o ucreti vererek yaptı bu adamlar 500 750 arası oynayacak sevıyede adamlar o da BJK oldugu için eger gerçek anlamda bu ücretlere oynamıs olsalar gider verirsin örnek veriyorum es es e alırsın Lawalı.

Lawal biraz bencildir  son pas veya son hareketi yapmada sıkıntısı vardır ama bana Lawal mi necip mi desen Lawal derim.
Onda da tff nin yuzunden oldu bunlar. Sirf turk pasaportu var diye bunlari aliorlar. Benim anlamadigim ne diye bu yabanci kuralina itiraz etmedik. Arkadas adamlar stadlarinda oynamaya izin vermediler, simdide ilk yarida deplasmanlrda oynamamiza izin vermiyorlar. Tff korkudan hepsine soruyor hepsi kabul ederse ancak verecek. Peki yabanci kuralinda niye kimse bizden kormuyor? Niye sikayet etmiyoruz bunlri. Ben hayatimda boyle birsey gormedim.

Çevrimdışı saricasi

Liverpool bentekeyi almıs,gomez hayırlı olsun diyebilirmiyiz. :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Ersoy

Bakalım bizimkiler alabilecek mi ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Kampa balotelli cagrilmamis,  bence bize kiralık satın alma opsiyonlu balotelliyi kaktiracaklar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gomezi alıp mustafa ve Ömeri elden çıkarıp bide N'Doye alsak

Gomez - N'Doye - Cenk tosun  cok güzel bi hucum hattı olur zaten şampiyonluga ve avrupada kafaya oynamak istiyorsan seviye bu olmalı.