2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860759 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oktay

Aynısını yazacaktım +1903..

Bugün 5 tane atsak pektemek 2 gol atsa emin olun bunu forvet diye koymayı bile düşünürlerdi..

Ondan ne köy ne de kasaba olmayacağı yine görüldü.Forvet yakında açıklanır.Kaleci transferi de ciddi ciddi düşünülür.
mustafa pekdemetin yerinde olsam(1); hocam ben kendi kendimi bitirdim bari sizide bitirmiyim en iyisi siz beni kadroya almayın alsanızda maç 5/0-6/0 olunca oyuna alın :boxin: :boxin:
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 22:38:34 Oktay ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

100.yılımızda yunan AEK takımından 5 yemiş dörtlü defanstan üçlüye dönmüştük eksiklikleri hataları kadro yetersiliği görülüp doğru yorumlanırsa hazırlık maçlarındaki yenilgiler hayırlıdır
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

mustafa pekdemetin yerinde olsam; hocam ben kendi kendimi bitirdim bari sizide bitirmiyim en iyisi siz beni kadroya almayın alsanızda maç 5/0-6/0 olunca oyuna alın :boxin: :boxin:
Ben onun yerinde olsam maça hiç çıkmam abi  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Ben gercekten inanıyorum. peki sen gercekten gs ve fb nin guclendigine inaniyomusun (özellikle gs nin).
Feneri konusursak futbolcularindan tut teknik direktorunu ele alirsak en az iki kat gucludur. Forumun kurallarini cok bilmiyorum ve kurallarada aykiri davranmak istemem. Feneri ovdugum yok ama bu gercek. Forumun kurallarini bilmedigimden birebir transferlerini degerlendirmiyorum. Gs ye gelince gecen seneki kadrosuna ekstradan podolskiyi aldi. Cok iyi kadrosu yok ama muslera ve snieder tek baslarina en az 15-20 puan ekstra aliyor. Bizden daha sanslilar. Bizim eksiklerimiz oldu onlari yerine birilerini bulmaya calisiyoruz. Daha forvet alamadik. Stad ne zaman acilcak belli degil. Hocamiz degisti yeni sistem var ve bu sistemi uygulayacak futbolcu yok. Fenerbahce de yni sistem var ama simdiden transferleri btrdiler.

Çevrimdışı aa1903

lütfen artık daha fazla zorlamadan köybaşı ve pektemek'i şu takımdan yollayın.

maçın en güzel yanı takımın bağıra bağıra dökülmesi oldu. pektemek eskaza gol falan atsaydı santrafor almayabilirdik mesela.

Çevrimdışı Deniz

Şu takıma Remyi ve Ospinayı getirsinler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Ben onun yerinde olsam maça hiç çıkmam abi  :evillol:
mustafa pekdemetin yerinde olsam (2); hocam benden bi cacık olmaz bana ön ayak olunda sizin hatrınızı dinlerler barı bank asyaya kapak atayım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet57

Futbol adına en üzüldüğüm şey, Fernandao için küçük takım golcüsü, kazma öküz falan denmesiydi.

Bizdeki büyük takım golcüsü pektemek, adamlardaki küçük takım golcüsü fernandao.

Çok yazık.

En komigi de ne biliyormusun? Kucumsenen adamin 48 lig macinda 32 gol 8 assist'i olmasi. 48 macta 40 gole direk etki etmesi.

Peki, bu performansi gosterene biz neden "Bu oyuncu daha yuksek seviyede bir takima hazir" gozuyle bakmiyoruz? Dunyanin her yerinde bu boyleyken, neden biz "kucuk takim futbolcusu" diyoruz?

Ben burda cok kez yazdim, hatta kendi futbolcularimizi kucumsek gibi olmasin diye Pektemek/Cenk-Fernandao kiyasi yapmadim. Ama bu uc futbolcudan hangisinin daha ustun oldugu cok acik ortada.

Neden kucumsendigini de anlamis degilim. Bir santrofor topu alip gitmesi, cok hizli olmasi mecburi birseymi?

Sorun Turk futbolundaki mentalite. Fernandao cok caliskan. Fizik gucu ile ligdeki her stopperden ustun cikabilecek kalitede. Hava toplarini indidip servis edebiliyor. Ilk dokunusu iyi, sirti kaleye donuk oynayip servis verebiliyor ve takim arkadaslarinin ilerde cogalabilmesini sagliyor. En iyisi de ne biliyonmu? Bu adamin her iki ayagi ile yaptigi tek vuruslar klas. Ne yani, millet ne sandi. Bu adam daha buyuk takima gittiginde bu ozellikleri kaybolacakmi?

Soylemiyim soylemiyim diyorum, ovmeyim rakip oyuncusu diyorum, ama bazi yorumlari ve su kamp donemindeki performansi gorunce elde degil. Ve iddia ediyorum, Van Persie'yi ve Fernandao'yu cok kez izlemis biri olarak, Fernandao en az V Persie kadar, hatta daga fazla atarsa kimse sasirmasin.

Çevrimdışı doganay

Cenk Tosun'un bir sakatligi mi varmis, hic oyuna girmemis sanirim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

lütfen artık daha fazla zorlamadan köybaşı ve pektemek'i şu takımdan yollayın.

maçın en güzel yanı takımın bağıra bağıra dökülmesi oldu. pektemek eskaza gol falan atsaydı santrafor almayabilirdik mesela.
Biz Gondersekte kendileri gitmez , Kim verir Mustafaya yıllık 1,7 milyon € yu ..
En iyi ihtimal Anafolu takımına kiralarız oda Yıllık ıcretinin 1 milyonunu biz oderiz 700.000 i de kiralayan takım oder...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

Cenk Tosun'un bir sakatligi mi varmis, hic oyuna girmemis sanirim.

ömeri de almadı. heralde ilk 3 maç ömer-mustafa-cenk 3lüsünden herbirini 1er maç oynatacak
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

Bize 1 değil 2 tane kaleci lazım maalesef
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

Cenk tosunu bilerek sokmadı diger hazirlik macinda tosun oynayacak.

Bugun pektemegin oynatilmasindaki amac onun ne kadar yetersiz biri oldugunu gormek ve bunu yonetime gostermekti.

Senol hoca omeri de deneyecektir.bi bakarsin pektemegin fisini ceker..

En komigi de ne biliyormusun? Kucumsenen adamin 48 lig macinda 32 gol 8 assist'i olmasi. 48 macta 40 gole direk etki etmesi.

Peki, bu performansi gosterene biz neden "Bu oyuncu daha yuksek seviyede bir takima hazir" gozuyle bakmiyoruz? Dunyanin her yerinde bu boyleyken, neden biz "kucuk takim futbolcusu" diyoruz?

Ben burda cok kez yazdim, hatta kendi futbolcularimizi kucumsek gibi olmasin diye Pektemek/Cenk-Fernandao kiyasi yapmadim. Ama bu uc futbolcudan hangisinin daha ustun oldugu cok acik ortada.

Neden kucumsendigini de anlamis degilim. Bir santrofor topu alip gitmesi, cok hizli olmasi mecburi birseymi?

Sorun Turk futbolundaki mentalite. Fernandao cok caliskan. Fizik gucu ile ligdeki her stopperden ustun cikabilecek kalitede. Hava toplarini indidip servis edebiliyor. Ilk dokunusu iyi, sirti kaleye donuk oynayip servis verebiliyor ve takim arkadaslarinin ilerde cogalabilmesini sagliyor. En iyisi de ne biliyonmu? Bu adamin her iki ayagi ile yaptigi tek vuruslar klas. Ne yani, millet ne sandi. Bu adam daha buyuk takima gittiginde bu ozellikleri kaybolacakmi?

Soylemiyim soylemiyim diyorum, ovmeyim rakip oyuncusu diyorum, ama bazi yorumlari ve su kamp donemindeki performansi gorunce elde degil. Ve iddia ediyorum, Van Persie'yi ve Fernandao'yu cok kez izlemis biri olarak, Fernandao en az V Persie kadar, hatta daga fazla atarsa kimse sasirmasin.
Fernandao bu senede Gol krallığına oynayacak çok yüksek ihtimalle Gol Karalıda olabilir
İşte ozaman küçük takım futbolcusu diyen FUTBOL DAHİSİ arkadaşlarımız hala Küçük takım golcüsu , Kazma Vs diyebilecekmi bakalım ...
En az +15 Atar bu sezon

Çevrimdışı Oktay

ben rakip olsam mustafayı tutacağıma quresmayı tutarım en azından hiç bişey yapmasada durur durur bi hareket yapar maçı kurtarır...q7 de iyi kötü bi pontansiyel var

Çevrimdışı aa1903

Biz Gondersekte kendileri gitmez , Kim verir Mustafaya yıllık 1,7 milyon € yu ..
En iyi ihtimal Anafolu takımına kiralarız oda Yıllık ıcretinin 1 milyonunu biz oderiz 700.000 i de kiralayan takım oder...

1 milyonu değil 1.6 milyonu biz ödesek de razıyım.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Bize 1 değil 2 tane kaleci lazım maalesef
Bitane almayan yonetim iki nasil alacak :)

Vallaha bende Razıyım ne yalan söyleyeyim
Daha öncede yazdım adam benim Paikolojimi bozdu , Kafeye gidemiyorum maç izlemeye Pektemek yüzünden!! Rezil oldum kaç kere onun yüzünden , Kaç tane sandalye kırıp parasını odedim + Olarak Bi dahada giremedim o kafelere :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Yalan yok ben de raziyim.

Çevrimdışı Oktay

Vallaha bende Razıyım ne yalan söyleyeyim
Daha öncede yazdım adam benim Paikolojimi bozdu , Kafeye gidemiyorum maç izlemeye Pektemek yüzünden!! Rezil oldum kaç kere onun yüzünden , Kaç tane sandalye kırıp parasını odedim + Olarak Bi dahada giremedim o kafelere :bandit:

adamın malına zarar verirsen huysuzlanır ağaa :evillol: :evillol:

İşin kotu yanı , Ts 2 milyon € teklif etti , Rubin kazan 1,5 milyon € teklif etti Pektemeke , Yönetim kabul etmedi :steamed: :steamed: :steamed:
Başkan açıklama yaptı hatta 5 milyon € istiyoruz diye :biggrinking:

Çevrimdışı Fr1xsivE

Şaka maka bu Pektemekte minimum 14-15 trilyon para var.
Ülkedeki bu aclıgı işsizligi düsününce ve bide bunu görünce cidden cok üzülüyorum.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Deniz

Şaka maka bu Pektemekte minimum 14-15 trilyon para var.
Ülkedeki bu aclıgı işsizligi düsününce ve bide bunu görünce cidden cok üzülüyorum.
Sen ben oduyoruz onun parasini.bana bu koyuyor

Çevrimdışı aspireless

Feneri konusursak futbolcularindan tut teknik direktorunu ele alirsak en az iki kat gucludur. Forumun kurallarini cok bilmiyorum ve kurallarada aykiri davranmak istemem. Feneri ovdugum yok ama bu gercek. Forumun kurallarini bilmedigimden birebir transferlerini degerlendirmiyorum. Gs ye gelince gecen seneki kadrosuna ekstradan podolskiyi aldi. Cok iyi kadrosu yok ama muslera ve snieder tek baslarina en az 15-20 puan ekstra aliyor. Bizden daha sanslilar. Bizim eksiklerimiz oldu onlari yerine birilerini bulmaya calisiyoruz. Daha forvet alamadik. Stad ne zaman acilcak belli degil. Hocamiz degisti yeni sistem var ve bu sistemi uygulayacak futbolcu yok. Fenerbahce de yni sistem var ama simdiden transferleri btrdiler.

yanlış anlasilmasin ben senin dusuncene degil onlarin cok guclendigi yonunde olusturulan algiya karsiyim. Fb kuyt gitti nani geldi egemen gitti kjaer geldi bir hafta sonra 33yasindan gun alacak bir forvet geldi diğer lerini dergerlendirme geregi duymuyorum hepsi yedek kalacak. Gs taraftar gazi geregi bizdeki quaresma misali podolski yi aldi heralde kolndeki podolskiyi 2.5 e alamazdilar. Biz se bana göre tecrubeli stoper gerekiyordu aldik iyi bir sagbek gerekiyordu aldik ligde penaltisiz 13 gol atan dembanin yerini de doldurursak daha güçlü bir takimla ve daha iyi bir hocayla lige basliycaz tabiki gecen seneye göre.

Çevrimdışı Easthanbool

Bitane almayan yonetim iki nasil alacak :)

Umut fakirin ekmeği ne yapalım  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "