2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868895 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oktay

Armağan abi iyi yazıyorsun hoş yazıyorsun bende sana güzel cevaplar yazıyorum Ama onyalanmıyır mesajalrım sansure uğruyor :bandit:
Şu Ceza bitsin artık ya Yemin ediyorum Buhran geçiriyorum artık , Attıgım 10 Mesajın 8 i yayınlanmıyor neyse 1 Günum kaldı galiba özgürce yazmama :biggrinking:
hıyarlık yapma.. arka arkaya 5 mesaj attın hepsini jet hızıyla onayladım ne habire sansür den bahsediyosun

Çevrimdışı Logins1903

2 hafta sonra lig baslıyacak stoper yok forvet yok tolgay sakatlanmıs hala velıyı beklıyoruz diyorlar bu kadar adam eksıkken q7 geliyor bu nasıl bir transfer strajesidir ya bu adamlar ne zaman takıma katılacak alısacak

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hıyarlık yapma.. arka arkaya 5 mesaj attın hepsini jet hızıyla onayladım ne habire sansür den bahsediyosun
@Oktay abi sen bide @Efe abi onaylıyor zaten :D
Geçmiş sayfalarda 12-13 Tane onya bekleyen mesajım duruyor hala :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kutay

umarım şu an şenol hoca sağlam bir fırça atıyordur oyunculara
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Stoper - Çift yönlü libero - Kaleci - Forvet
Bu 4 Bölgeye takviye yapılmazsa Geçmiş olsun
Aksi halde Ne Quaresma kurtarabilir bizi nede Şenol hoca....

Çevrimdışı Oktay

onlarıda onayladım  :boxin: :boxin: :D

Çevrimdışı TALAT

yönetici uyuyor mu diye çizgi reklam vardı eskiden onu paylaş bence :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Ah be Tolgay neden sen neden :s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı aspireless

ben yine 3. veya 4. olacağımızı düşünüyorum.
ama pektemek için endişelenmeyin, taraftar bu adamı arena oynatmaz. anca deplasmanlarda oynar
Ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Iyi kadroya sahip olduğumuzu da düşünüyorum.  Gecen yil tecrübesiz hocayla neredeyse sampiyon oluyorduk. Iyi bir stoper iyi birer bek alındı.
Pektemek konusundada biraz onyargi olustu oysa cok talihsiz sakatliklar geçirdi cocuk.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

umarım şu an şenol hoca sağlam bir fırça atıyordur oyunculara
Abi bes senedir firca yiyorlar. Degisim varmi?

Çevrimdışı Oktay

onlarıda onayladım  :boxin: :boxin: :D
@Yunus Emre Dökmeci sen benim başımı yakacaksın ama hadi hayırlısı :o_o: :o_o: :o_o:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pektemek sezon ortasında falan bu pozisyona girse, sizce sonuç farklı olur mu?

allah aşkına dürüst cevap verin. Yok hazırlık maçı eleştirmeyin falan filan deniyor ya?

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Iyi kadroya sahip olduğumuzu da düşünüyorum.  Gecen yil tecrübesiz hocayla neredeyse sampiyon oluyorduk. Iyi bir stoper iyi birer bek alındı.
Pektemek konusundada biraz onyargi olustu oysa cok talihsiz sakatliklar geçirdi cocuk.
Cidden inaniyormusun? Gecen sene tarihimizde ender gorulebilecek bir gs ile fb takimi vardi. En iyi yerliler bizdeydi. Bu yuzden boyle bir sezon gecirildi. Suan yabanci sinirlamasi yok ve kadrolarino guclendirdiler. Bizim sampiyon olmamiz imkansiz bence.

Çevrimdışı Oktay

ilk hazırlık maçının böyle bitmesi bence hayırlı oldu

@Yunus Emre Dökmeci sen benim başımı yakacaksın ama hadi hayırlısı :o_o: :o_o: :o_o:
Ben kendimi yakacam bu Gidişte
@Necmi abi Her an kovabilir beni :D

tolga
 beck rhodolfo milosevic tosic
           atiba   veli
gökhan     sosa       quaresma
             gomez
  statta ikinci yarıya yetişirse bu takım geçen seneden daha iyi olur. geçen sene bile şampiyonluğu kovalayıp uefadada kotu sayılmayacak işler yaptıysak bu takımla (belki kaleci ve milosevicin yerine bi stoper) daha iyisi yapılır.

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş: ‘Eksiklerimizi gördük’

“Bizim ilk hazırlık maçımız, rakibin son hazırlık maçıydı. Bizim için ölçü olmayacak bir maçtı. Hücumda ve savunmada istediklerimizi yapamadık. Oyuncularımın maç içinde dikkatleri dağınıktı. Herkese şans vermem nedeniyle iyi oynamadık. Eksiklerimizi gördük. Günde iki idman yapıyoruz. Şartlar ne olursa olsun top kayıpları fazla oldu. Yorgunluğun da etkisi olabilir. Bütün bunları aşacak bir oyun yapısı oluşturacağız. Hataları görerek daha iyi olacağız. Olumsuzlukları düzeltmemiz lazım. Eldeki oyuncuları değerlendiriyoruz. Gelecek olanları da göreceğiz. Var olan değerlerimizi artırmaya çalışacağız. Kimin geldiğinden çok ne yapacağımıza odaklanacağız. Oyuncuların becerilerinin yüksek olması takım oyununa katkı yapar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kutay

maalesef haklısın  :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Özellikle CENKin muhteşem Performansı sonrası Şenol Hoca hala Mevcut kalecilerle Devam etmeyi düşünüyorum sozunu rafa kaldırıp KALECİ istiyorum der :busted_cop: :busted_cop:
Yoksaaa :by2: :by2:

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Bencede hayirli oldu. Senol hoca gercekleri gormustur. Onemli olan yenilmek degil gelecegi gorebilmek. Bazi futbolcular varki yedek bile olamaz. Ama nasil kurtulacagiz bunlardan onuda bilmiyorum.

Çevrimdışı Oktay

Ben kendimi yakacam bu Gidişte
@Necmi abi Her an kovabilir beni :D
@Necmi abini üzme :)

Çevrimdışı aspireless

Cidden inaniyormusun? Gecen sene tarihimizde ender gorulebilecek bir gs ile fb takimi vardi. En iyi yerliler bizdeydi. Bu yuzden boyle bir sezon gecirildi. Suan yabanci sinirlamasi yok ve kadrolarino guclendirdiler. Bizim sampiyon olmamiz imkansiz bence.

Ben gercekten inanıyorum. peki sen gercekten gs ve fb nin guclendigine inaniyomusun (özellikle gs nin).

Çevrimdışı Deniz

Aynısını yazacaktım +1903..

Bugün 5 tane atsak pektemek 2 gol atsa emin olun bunu forvet diye koymayı bile düşünürlerdi..

Ondan ne köy ne de kasaba olmayacağı yine görüldü.Forvet yakında açıklanır.Kaleci transferi de ciddi ciddi düşünülür.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı OrhanAker

Eveeet maçı izledikten sonra...

Bu sene aybaba dönemine çok benzeyecek gibi (Kaos  :D) eğerki şenol hoca taktik disipline,saha parsellemeye,savunmaya önem vermezse.(Bi kaç maç sonra daha da netleşir inşallah yanılırım.)

Bazı oyuncuların tek pas hastalığından kurtulması lazım özellikle olcay.Tek pas ve acele oynamayı karıştıyoruz maalesef.(Burda iş Şenol hocada tamam hucüm oynayalım ilerde basalım ama harala gürele  :D olmasın lütfen )

Tempo yapalım derken yine acele ve acemi oynuyoruz çok top kaybı yapıyoruz orta sahada kısacası beceremiyoruz,Görmeden atılan (Görüpte atılamayan)  :D paslar...Düzelmesi şart oğlu şart

Kendi adıma 1,5 yıllık Biliç dönemini özlemem inşallah (Son bir kaç ayı saymıyorum)