2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857133 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

onların muhtemelen son hazırlık maçı bizimse ilk. skor ve oyun yanıltıcı olur
oyle bile olsa Avusturya 'nin vasat bir takimina karsi daha direncli bir futbol beklerdim.
Umarim yanilticidir da daha ilerde iyi oynamaya baslariz.

Çevrimdışı Ersoy

kim nasıl oynuyor ?

Fenerin yaptıkları ortada.Adamlar dağıtıyor hatta şuanda Marsilya'yı 2-0 yeniyorlar.Gs'de fena gitmiyor geçen maç 2-0 3-2'ye 10 dakika da çevirmişlerdi.Yanlış anlaşılmasın rakipleri övmüyorum ama bizim sıkıntı büyük.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı Özgür K.

Pektemek oyundan cikti macin en umut verici gelismesi
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı ALBATROS

her sezon kalitesiz futbolcuları izlemek zorunda kalıyoruz sıktı artık cidden hedefsiz bir anadolu takımıyız sanki

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Hazirlik maçı
Tamamda cenke ismaile mustafaya necipe sihirli degnekmi degecek? Beck iyi degildi ama biliyorsunki adam iyi olabilir. En azindan futbolu biliyor. Ya bunlara napcaz? Bir tane kalecimiz yok. Ortasahamiz eksik. Forvet alincak saymiyorum ama onunda kaliteli olmasi lazim. Inler ospina gomez douglas i alsinlar ok hazrlik maci bu biraz bekleyelim deriz. Ama yonetim alirmi? Almaz tabikide. Sorun hazirlik maci degil. Bu kadroyu yapanlara kiziyorum ben.

Çevrimdışı Ersoy

Pektemek çıktı genç Fatih girdi.Neyse iyidir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Orhan_

Yeni hoca, yeni oyun sistemi, yeni oyuncular ve ilk hazırlık maçı. Bu kadar kötü geçmesinin sebepleri makul ama Cenk, Pektemek, Köybaşı, Necip'ten bir şey olmayacağı aşikar. Yollar derhal ayrılmalı. Ozzie'nin de son senesi. Bu çocuk adam olacak diye Beşiktaş 5 sene bekleyemez. Ya olacak ya da yollar ayrılacak, aynısı Kerim için de geçerli. Ya bu sene olacak ya da yollar ayrılacak. Bunların yerine altyapıdan futbolcularla profesyonel sözleşmeler imzalanabilir.

Çevrimdışı Savaş

Hazirlik macida eksik cok. Ve bu eksikleri gorup is ypcak yonetim yok. Ben simdiden yapilmayacak transferlere sinirleniyorum. Mac umrumda degil.

Kale - Defans - Orta saha ve Forvette sıkıntı yaşıyoruz. Yani aslında komple bir omurga sıkıntılı.

Şu an mevcutta yapılması muhtemel transferleri çıkartırsak sıkıntımız sadece Kaleci'de. Aslında senelerdir Kalede sıkıntı yaşıyoruz.

Mevcut kalecilerin birinin form tutması lazım. Yoksa çok zorlanacağız.

Ama rakibimiz 6. hazırlık maçını oynuyor adamların ligi başlıcak bir hafta içinde aradaki mevcut fark çok normal. Takımın ne durumda olduğunu görebilmek için 3. veya 4. maçı beklemek lazım.

Aslında şuan boşa kürek çekiyoruz. Daha zayıf bir rakiple maç yapmamız lazımdı takımın forma girmesi için. Ağzımızla kuş tutsak alamayız bu maçı zaten.

Çevrimdışı Kutay

şu hakan arıkanı alma şansımız yok mu eldeki bütün kalecilerden iyi bence
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı TALAT

oyle bile olsa Avusturya 'nin vasat bir takimina karsi daha direncli bir futbol beklerdim.
Umarim yanilticidir da daha ilerde iyi oynamaya baslariz.

yanıltıcı.
3 yeni transfer bu takımda ilk 11 oynayacak. töre yoktu. atiba yoktu. hatta bir orta saha alınırsa o da ilk 11 oynayacak. 2 bekimizin de ilk maçı. tandemin milo-pedro olmayacağı belli.
kısacası bizim 11 den banko bir tek sosa var gibiydi (beck ve tosici yeni oldukları için saymıyorum)
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hazırlık maçı, skor hiç önemli değil ama alınacak dersler var.

Mustafa'dan tek forvet, Motta'dan sol açık, Cenk'ten birinci kaleci olmaz. Yani bunlar hiç denemeye bile gerek olmayan şeyler.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı canU

Fenerin yaptıkları ortada.Adamlar dağıtıyor hatta şuanda Marsilya'yı 2-0 yeniyorlar.Gs'de fena gitmiyor geçen maç 2-0 3-2'ye 10 dakika da çevirmişlerdi.Yanlış anlaşılmasın rakipleri övmüyorum ama bizim sıkıntı büyük.
Ya fenerde fener nasıl bir algıya kurban gidiyoruz belirsiz. Bir sakin bir takım toplansın, havalar serinlesin, yüklemenin verdiği yorgunluk gitsin hoca istediği taktiğe karar versin konuşuruz. Sanki şampiyonluk maçı oynuyoruz. Hazırlık maçı konsepti budur. Skor önemsiz eksiklikleri görmel önemli. Biz çok gördük hazırlık maçlarında uçan kaçan takımları sakin. Lig başlayınca görücem ben onları.

Çevrimdışı Kemal

Pektemeğe de yazık bu takımda inatla durarak futbol hayatını bitirecek , yönetim hem forvet transferini uzatıp hem pektemekle sözleşme uzatarak pektemegi yem ediyor.

Şuanda belki 10000 kişi pektemekle dalga geçen twit atıyor.

Acilen başka takıma gönderilmelidir pektemek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pektemekin en güzel yanı; çok güzel oyundan çıkıyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

karşılaştırmalar yanlış ama. fenerin kaçıncı hazırlık maçı. adamlar sezonu resmen açmak üzere. gs'nin de 2. maçı bugün. dediğin gibi  2-0 geriye düştüler ilk maçta. yani uçmuyorlar.

Çevrimdışı TALAT

Pektemekin en güzel yanı; çok güzel oyundan çıkıyor.

:kop:

Çevrimdışı Kemal

şu hakan arıkanı alma şansımız yok mu eldeki bütün kalecilerden iyi bence

Yasin 17 gözüküyor , doğruysa eğer hakani bizim sepetledigimizi hatırlıyor musun

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Kale - Defans - Orta saha ve Forvette sıkıntı yaşıyoruz. Yani aslında komple bir omurga sıkıntılı.

Şu an mevcutta yapılması muhtemel transferleri çıkartırsak sıkıntımız sadece Kaleci'de. Aslında senelerdir Kalede sıkıntı yaşıyoruz.

Mevcut kalecilerin birinin form tutması lazım. Yoksa çok zorlanacağız.

Ama rakibimiz 6. hazırlık maçını oynuyor adamların ligi başlıcak bir hafta içinde aradaki mevcut fark çok normal. Takımın ne durumda olduğunu görebilmek için 3. veya 4. maçı beklemek lazım.

Aslında şuan boşa kürek çekiyoruz. Daha zayıf bir rakiple maç yapmamız lazımdı takımın forma girmesi için. Ağzımızla kuş tutsak alamayız bu maçı zaten.
Valla bir stoper daha ve ortAsaha daha lazim. Milosevis pedro iyi oyuncular ama ilk 11 zorlayacak oyuncular. Ortasaha desen zaten olmus aglayani yok.

Çevrimdışı Türkay

Yasin 17 gözüküyor , doğruysa eğer hakani bizim sepetledigimizi hatırlıyor musun

Quaresmayı da sepetlemistik Hakan da gelirse sasırmam yani  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

Hazırlık maçı, skor hiç önemli değil ama alınacak dersler var.

Mustafa'dan tek forvet, Motta'dan sol açık, Cenk'ten birinci kaleci olmaz. Yani bunlar hiç denemeye bile gerek olmayan şeyler.

katılıyorum. takımı yermek yerine eksikleri görelim

Çevrimdışı worns

Rakip ve diğer takımlarla yapılan kıyaslamalarda hatalı. Rakipten zaten bahsettik hafta sonu lig maçına çıkacak, hazır, tempolu bir takım. Ayrıca duran toptan ciddi kaleci hatası sayılabilecek gollerle maçı alıyorlar.

Fbnin de bize göre oldukça hazır olması normal. Sezonu erken açtılar. Bir çok maç oynadılar yakın zamanda ciddi bir maça çıkacaklar. Lig başında da Fb diğer takımlardan diri olacaktır. Geçen sene bizim hazırlık dönemi ve lig başı en tempolu takım oluşumuz da daha çok buna dayalıydı.

Tüm bunlar bir yana Cenk ciddi soru işaretleri yarattı. Organizasyon sıkıntısını daha çok takımın fit olmayışı, yorgunluğu, hava sıcaklığı vb belirledi. Bu konuda kamp sonunda daha dikkate değer fikirler üretebiliriz.

Çevrimdışı Ersoy

Pektemeğe de yazık bu takımda inatla durarak futbol hayatını bitirecek , yönetim hem forvet transferini uzatıp hem pektemekle sözleşme uzatarak pektemegi yem ediyor.

Şuanda belki 10000 kişi pektemekle dalga geçen twit atıyor.

Acilen başka takıma gönderilmelidir pektemek.

Futbol hayatını bitirmiyor ki adamı ısrarla oynatıyor gelen her hoca.Beşiktaş gibi bir kulüpte o performansla o kadar şans bulsam bana 1 milyon dalga geçen tweet atsalar yine oynarım.Şuan Quaresma'nın gelmesiyle birlikte 2. en fazla maaşı alan şahıs oldu galiba.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Diger takim kupa maci mi yapiyor.
Diğer takımların belli bir kalecisi var senin doğru düzgün kalecin yok.

Diğer takımların belli forvetleri var sen sattın.

Diğer takımlar kadrolarındaki çöplerle ilişkisini kesti sendeki yetersiz kötü adamlar hala duruyor

Diğer takımların kadrosundan bu kadar genç oyuncu yok sende var.

Diğer takımların belli bir taktiksel yapısı var sen bunu yeniden kurmaya çalışıyorsun.

Yazılır da yazılır.Hazırlık maçları kadroyu tanımak ,oyuncuları görmek,taktiksel çalışma yapmak için sadece provadır.Şu an forvetimizde sattığımız oyuncu olan demba ba nın 1 sezonda attığı gol sayısını 6 sezonda atamayan bir adam oynuyor ne bekliyorsunuz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fr1xsivE

Su Fernandao yu kapabilseydik keske...  :s20:
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin