2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860431 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Yasin 17 gözüküyor , doğruysa eğer hakani bizim sepetledigimizi hatırlıyor musun
evet metalist ve liverpol facialarını falan hatırlıyorum hakan arıkan kalemizdeydi ama geçen sene ts'de çok iyi oynadı bence cenk ve tolga'dan iyi olduğunu düşünüyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Futbol adına en üzüldüğüm şey, Fernandao için küçük takım golcüsü, kazma öküz falan denmesiydi.

Bizdeki büyük takım golcüsü pektemek, adamlardaki küçük takım golcüsü fernandao.

Çok yazık.

Çevrimdışı Logins1903

ben senol hocanın yerınde olsam bazı futbolcularımızı hazırlık macını gectim antremanda bile ilk 11 de oynatmam .

Çevrimdışı brkntcnr

Eğer kaleci alacaksak İnler yerine ben Lawal a fitim. Kaleye de ospinayı almalıyız veya o ayarda birini.

Çevrimdışı beshicktush

İzlemeyenlere bir müjde vereyim,muhammed enes durmuş ve eslem öztürk ilk kez izledim bu iki genç oyuncuyu ve yanılmam kolay kolay futbolcu konusunda..ikisi de çok kaliteli..oyun zekaları müthiş..fizikleri de gelişirse 2-3 sene içinde A milli olacak kadar iyi buldum..

Çevrimdışı Deniz

Mustafa pektemek 4 sene 20 milyon TL lik kontrat  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Diğer takımların belli bir kalecisi var senin doğru düzgün kalecin yok.

Diğer takımların belli forvetleri var sen sattın.

Diğer takımlar kadrolarındaki çöplerle ilişkisini kesti sendeki yetersiz kötü adamlar hala duruyor

Diğer takımların kadrosundan bu kadar genç oyuncu yok sende var.

Diğer takımların belli bir taktiksel yapısı var sen bunu yeniden kurmaya çalışıyorsun.

Yazılır da yazılır.Hazırlık maçları kadroyu tanımak ,oyuncuları görmek,taktiksel çalışma yapmak için sadece provadır.Şu an forvetimizde sattığımız oyuncu olan demba ba nın 1 sezonda attığı gol sayısını 6 sezonda atamayan bir adam oynuyor ne bekliyorsunuz?
Benim anlamadigim ne diye hazirlik maci oynuyoruz? Zaten sampiyon olmak icin kaleci 2 stoper bir orta saha bir forvet bi kanat(querasma oldu) ihtiyacimiz var. sag ve sol beklerimizde yeni. Etti sana sekiz futbolcu. Hepsini toparlamamissin ikinci kamp baslamis gel hazrlik maci oyna. Bu hazrlik maci olsa olsa turkiye kupasinda oynatacagmiz oyunculrin maci olur.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Futbol adına en üzüldüğüm şey, Fernandao için küçük takım golcüsü, kazma öküz falan denmesiydi.

Bizdeki büyük takım golcüsü pektemek, adamlardaki küçük takım golcüsü fernandao.

Çok yazık.
Alsaydik yok anadolu takimi olduk yok senol gunes kendisi gibi anadolu topcusu getirdi yok vizyon yok misyon. Bos bos muhabbetler. Yonetime sabahtan beri salliyorum ama bizim taraftarda eziklik kompleksi var. kimse kusura bakmasin arkadas.

Çevrimdışı Deniz

Benim anlamadigim ne diye hazirlik maci oynuyoruz? Zaten sampiyon olmak icin kaleci 2 stoper bir orta saha bir forvet bi kanat(querasma oldu) ihtiyacimiz var. sag ve sol beklerimizde yeni. Etti sana sekiz futbolcu. Hepsini toparlamamissin ikinci kamp baslamis gel hazrlik maci oyna. Bu hazrlik maci olsa olsa turkiye kupasinda oynatacagmiz oyunculrin maci olur.

Transferlerin hazırlık maçına kadar bitmesi lazımdı zaten.

Bu takım geçen sezon en çok kaleciden yana yandı,22 temmuz 2015 oldu hala kaleci transferi gündem de yok.

Leblebi gibi gol atan forveti satıyorsun,yerine 1 aydır adam alamıyorsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı doganay

Diğer takımların belli bir kalecisi var senin doğru düzgün kalecin yok.

Diğer takımların belli forvetleri var sen sattın.

Diğer takımlar kadrolarındaki çöplerle ilişkisini kesti sendeki yetersiz kötü adamlar hala duruyor

Diğer takımların kadrosundan bu kadar genç oyuncu yok sende var.

Diğer takımların belli bir taktiksel yapısı var sen bunu yeniden kurmaya çalışıyorsun.

Yazılır da yazılır.Hazırlık maçları kadroyu tanımak ,oyuncuları görmek,taktiksel çalışma yapmak için sadece provadır.Şu an forvetimizde sattığımız oyuncu olan demba ba nın 1 sezonda attığı gol sayısını 6 sezonda atamayan bir adam oynuyor ne bekliyorsunuz?

zaten bunlarin eksik olmasina sitem ediyoruz. Ne bekleyecegim , bu eksiklerin giderilipte adam gibi bir takim olusturulmasini bekliyorum yillardir.

Çevrimdışı Kutay

Alsaydik yok anadolu takimi olduk yok senol gunes kendisi gibi anadolu topcusu getirdi yok vizyon yok misyon. Bos bos muhabbetler. Yonetime sabahtan beri salliyorum ama bizim taraftarda eziklik kompleksi var. kimse kusura bakmasin arkadas.

uzun süredir şampiyon olmamaktan kaynaklanan bir sorun var genel olarak taraftarımızda maalesef eziklik ve aşağılık psikolojisi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizim forvetlerden hangisi fenerde 18'e girer?
Orta sahada tolgay dışında hangisi fenerde 18'e girer
Beklerden hangisi 18'e girer?
Her mevkide tokadı yiyoruz çok kötü görünüyor durum.

Çevrimdışı Fatih_

Mac oyle antrenman sahadinda oynanan al gulum ver gulum bir mac degildi, rakip nerdeyse UEFA on eleme maci oynarcasina oynadi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok yazık.
Fernandao zaten kotu Adam değil , Ama bizim BAZI FUTBOL DAHİSİ , FUTBOL PROFESORU arkadaşlarımız Adamı Almeida 2 , Kazma diye lanse etti , Haklılar Kazma olduğu için Gol kralı oldu , Haklılar her hazırlık maçında Gol atıyor nede olsa Kazma...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Paolo Maldini

Fernandao iyiki de bize gelmedi.Çünkü bize gelse yedek forvet olmazdı.Alın 11de fernandao oynayacak derlerdi.Tosun yedekte bize katkı verecek zaten

Çevrimdışı Deniz

zaten bunlarin eksik olmasina sitem ediyoruz. Ne bekleyecegim , bu eksiklerin giderilipte adam gibi bir takim olusturulmasini bekliyorum yillardir.
Takım kısa sürede rayına oturacaktır.Sadece transferler gecikti.Onlar da gelsin iyi bir kadro olma yolunda ilerleriz

Quaresmayı da sepetlemistik Hakan da gelirse sasırmam yani  :biggrinking:
Drdin ne Senin bu adamla ??
Hakanla ne alaka ??
Serdarı örnek ver mesela oda iki kez geldi !! Neden Q7 ???
Sırf sallayalımda nasıl sallarsak sallayalım mantığı...
Adam daha sahaya çıkmadı be biraz kendinize gelin artık...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Anadoludan topçu alınmaz, anadolu takımımı olacağız..

Bayern real barca falan kendi liglerinin vasat takımlarından da oyuncu alıyor.

Sen çok mu iyidin ki, gelip senden demba ba yı aldılar? Atınç ı aldılar? Birinde yüksek potansiyel gördüler diğerinde yüksek verim.

Bursada gol kralı olmuş fernandaoyu alalım dediğimizde ne futbol cahillimiz kaldı, ne büyük takım taraftarlığımız.

Lawal diyoruz, allah aşkına yedek kulubesinde lawal mı olmalı necip mi? Tosici bile beğendiremedik kimseye, alın bakın ismail orada öyle duruyor.

Biz ne zaman sosayı yedek bekletecek seviyede oyuncuları dizeriz 11 e, ki sosa sadece 1 örnektir, o zaman başarılı oluruz.

Demba ba gönder yerine gomez al ile olacak iş değil bu. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Çevrimdışı Sedat_BJK

İşin kötü tarafı en umut dolu olanımız bile biliyor içten içe sezon sonunda neler olacağını. ama dillendirmenin bir anlamı yok. Herşeye rağmen BEŞİKTAŞ...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

İşin kotu yanı takım bu sezon başarısız olursa Fatura Şenol Hoca ve Quaresmaya çıkarılacak....
Buradaki arkadaşların amacı belli Q7 Başarısız olsun bizde sevinelim mantıgında çünkü!!
Adam sahaya çıkmadan Yemedigi laf kalmadı...

Çevrimdışı can1903

Bu arada kusura bakmayalım bu takımda Q7'nin ölüsü oynar.

25 Temmuz Lille maçı biraz belirler Kadroyu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Drdin ne Senin bu adamla ??
Hakanla ne alaka ??
Serdarı örnek ver mesela oda iki kez geldi !! Neden Q7 ???
Sırf sallayalımda nasıl sallarsak sallayalım mantığı...
Adam daha sahaya çıkmadı be biraz kendinize gelin artık...

Quaresma'yı sepetlemistik tanımı doğru olmayabilir bunu açıkça söyleyebilirsin. Ama asıl sizin derdiniz ne Quaresma ile ilgili hosunuza gitmeyecek bir sey denilince hemen karışıyorsunuz?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ebabil

ben yine 3. veya 4. olacağımızı düşünüyorum.
ama pektemek için endişelenmeyin, taraftar bu adamı arena oynatmaz. anca deplasmanlarda oynar

Anadoludan topçu alınmaz, anadolu takımımı olacağız..

Bayern real barca falan kendi liglerinin vasat takımlarından da oyuncu alıyor.

Sen çok mu iyidin ki, gelip senden demba ba yı aldılar? Atınç ı aldılar? Birinde yüksek potansiyel gördüler diğerinde yüksek verim.

Bursada gol kralı olmuş fernandaoyu alalım dediğimizde ne futbol cahillimiz kaldı, ne büyük takım taraftarlığımız.

Lawal diyoruz, allah aşkına yedek kulubesinde lawal mı olmalı necip mi? Tosici bile beğendiremedik kimseye, alın bakın ismail orada öyle duruyor.

Biz ne zaman sosayı yedek bekletecek seviyede oyuncuları dizeriz 11 e, ki sosa sadece 1 örnektir, o zaman başarılı oluruz.

Demba ba gönder yerine gomez al ile olacak iş değil bu. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Armağan abi iyi yazıyorsun hoş yazıyorsun bende sana güzel cevaplar yazıyorum Ama onyalanmıyır mesajalrım :bandit:
Şu Ceza bitsin artık ya Yemin ediyorum Buhran geçiriyorum artık , Attıgım 10 Mesajın 8 i yayınlanmıyor neyse 1 Günum kaldı galiba özgürce yazmama :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 22:37:40 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı kyiv

Hazırlık maçı falan hikaye bu takımda asla ve asla Beşiktaş takımında oynamayı haketmeyen, oynamak için çaba sarf etmeyen ve asla ne olursa olsun taraftarın beğenmeyeceği futbolcular var.

Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı ve Cenk Gönen...

Ben bu arkadaşların ne eksiklerini giderici yönde ekstra antrenman, ne ekstra fizik çalışması ne ekstra kondisyon çalışması yaptıklarına İNANMIYORUM.

Bu 3 arkadaştan ne köy olur ne de kasaba.

İster hazırlık maçı diyin ister senenin ilk maçı diyin.

Dişçiye giden arkadaşlar bilir dişlerdeki problemi çözmek için bir film çekilir önce ve filmde neyin çürük neyin eğri yamuk olduğu şak diye ortaya çıkar.

Ahanda 2015-2016 sezonunun başı bizim çürüklerimiz net belli bunlar tedaviyle falan düzelmez çekeceksin kökünden kurtulacaksın...