Necmi abi, kelime olarak hakaret yok ama tarifi var.
Foruma gelip yazılan her içerik tartışmaya ve karşı fikirlere açıktır. Çünkü burası bir FORUM'dur, adı üstünde. Şimdi bunu bilerek foruma böyle bir yazı yazan ve itham ettiği arkadaşlarlarla tartışmaya kapalı olduğunu söyleyen arkadaşa ben burda kendi üslubuyla bir paragraflık bir cevap yazarım
ortalık birbirine girer.
Kelimeleri biraz iyi kullanan herkes uyarı almadan forumu birbirine sokar, anlayamazsınız.
Burada matematik geometri tartışmıyoruz, konunun bir tarafında mutlaka insan var toplum var, yani göreceli. Sana göresi var, bana göresi var.
Bizim gibi düşünmeyene
"senin zihnin duvar olmuş"
demeye başlarsak,
"sen burda çok büyük yanlış yaptın, şimdi burda aklımdan geçenleri söylersem seninle davalık oluruz"
demeye başlarsak bu işin sonu gelmez.
1. madde; Saygı...
forumun kuralları var ve bu kurallara uyulduğu sürece bizim kelimelerin içinden gizli
anlam çıkartmak gibi bir lüksümüz olamaz. Bununda sonu yok istersek her yazının altından
bir anlam çıkartırız burda işin cılkını çıkartmak kolay o nedenle laflardan mana aramak yerine
direk olduğu gibi okumak gerekir yazıyı okudum ve bir eleştiri yazısı olarak gördüm altında başka
bir şeyler aramaya gerek yok o zaman kelimelerin altından mana çıkartmaya başlarsak mesela quaresma
diyenlerin tamamı istemeyenleri tahrik eden yazılar yazıyor mesela neden olmalıdır diyen yok
istemeyenler neden olmamalı diyor ama isteyenler sadece istiyor bunada ergen tabiri yakışıyor.
aksi durumda zaten isteyen neden olmalıdırın temiz bir açıklamasını yapar hiç alınmaca olmasın çünkü on gündür burda Quaresma isteyenlerin
forumu trollemesini izledim müdahale etmedim ve işin aslıda bunu besleyen iki kişi vardı
sonuç biri forumdan hakaret nedeniyle atıldı birininde mod onayı geldi ve on gün sonra forum normal akışına döndü
bu arada istemeyenlerdende bayağı mod onayı alan oldu tek taraflı düşünmediğimizi söylemek için
özellikle belirteyim sırf quaresma üzerinden forumu trollemek için üye olanlar oldu. Biz burda olaya topa girmeden dışardan bakıyoruz
her mesajı okuyoruz ve müdahale edilmesi gerekene zaten ediyoruz ama bu kişilere neyi söyleyeceğini buyurma hakkı vermez bize
biz sadece forum kurallarına uymayana müdahale ederiz
@pascal26