2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12841297 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

LASSANA DIARRA için bonservisi elinde diyorlar @Çağrı  @atalay
olmaz o iş abi bundan 2 ay önce flen konuşmuştuk biz onu yanlış hatırlamıyorsam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

Acaba diyorum geçen sezon Biliç beyin istediği oyuncuları alabilseydik kendisi
bizde kalmayı tercih eder miydi? Çünkü adam ipinden boşalmış gibi aynı oyunculara
koştu...

Çevrimdışı safak_01

Çevrimdışı Alper1903

Acaba diyorum geçen sezon Biliç beyin istediği oyuncuları alabilseydik kendisi
bizde kalmayı tercih eder miydi? Çünkü adam ipinden boşalmış gibi aynı oyunculara
koştu...

Günah almak istemem ama belki de amaç farklıdır?

Çevrimdışı tayfunyasar

Biliç sonunda lanzini'sine kavuştu :D

West Ham, Lanzini'yi kiraladı!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Arjantinli orta saha oyuncusu Manuel Lanzini'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Jukebox

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Arjantinli orta saha oyuncusu Manuel Lanzini'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.
West ham bilic'in bir dediğini iki etmiyor.
İyide para döktüler.
Hedeflerine ulaşamazlarsa bilic  : :bye: :bye:

Çevrimdışı f_madida

Bi anda başkan bassa parayı Welbeck yada Lukakuyu getirse iyi olur aslında :D

Baskan'i kalpazanliga iten taraftar  :kop:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TØLGA

indira gandhi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı safak_01

[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 17:04:16 safak_01 ]

Çevrimdışı f_madida

Bu haberleri gorunce Bilic'in gittigine daha da seviniyorum...Ama yok yakinken biz bu adama Mustafa Pektemek'i satmaliyiz, Bilic bazi oyunculara takti mi takiyor demek ki, yoksa her gittigi klupte ayni oyuncular icin niye bu kadar ugrassin.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ricardo Quaresma'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Porto ile anlaşmaya varılmıştır.Buna göre FC Porto'ya sözleşme fesih bedeli olarak 1.200.000 Avro ödenecektir.Oyuncu ile 2+1 yıllık anlaşmaya varılmış olup;

- 2015-2016 sezonu  için 1.768.000 Avro garanti ücreti
- 2016-2017 sezonu için 1.600.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Oyuncunun 2016-2017 sezonunda en az 30 resmi maçta görev alması durumunda oyuncuya

-2017-2018 sezonu için 1.768.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Çevrimdışı yavvuzz

Ricardo Quaresma'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Porto ile anlaşmaya varılmıştır.Buna göre FC Porto'ya sözleşme fesih bedeli olarak 1.200.000 Avro ödenecektir.Oyuncu ile 2+1 yıllık anlaşmaya varılmış olup;

Oyuncunun 2016-2017 sezonunda en az 30 resmi maçta görev alması durumunda oyuncuya

bonservis vermişler , çok üzüldüm .

Çevrimdışı f_madida

mac basi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kadro dışı yemiş oyuncuya böyle bonservis almak.Porto çok becerikli klüp

Çevrimdışı TØLGA

sembolik rakam bea 1.2 milyon ne olacak Beşiktaşın parası tabi kullan  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, kelime olarak hakaret yok ama tarifi var.

Foruma gelip yazılan her içerik tartışmaya ve karşı fikirlere açıktır. Çünkü burası bir FORUM'dur, adı üstünde. Şimdi bunu bilerek foruma böyle bir yazı yazan ve itham ettiği arkadaşlarlarla tartışmaya kapalı olduğunu söyleyen arkadaşa  ben burda kendi üslubuyla bir paragraflık bir cevap yazarım
ortalık birbirine girer.
Kelimeleri biraz iyi kullanan herkes uyarı almadan forumu birbirine sokar, anlayamazsınız.
Burada matematik geometri tartışmıyoruz, konunun bir tarafında mutlaka insan var toplum var, yani göreceli. Sana göresi var, bana göresi var.

Bizim gibi düşünmeyene
"senin zihnin duvar olmuş"
demeye başlarsak,
"sen burda çok büyük yanlış yaptın, şimdi burda aklımdan geçenleri söylersem seninle davalık oluruz"
demeye başlarsak bu işin sonu gelmez.

1. madde; Saygı...

forumun kuralları var ve bu kurallara uyulduğu sürece bizim kelimelerin içinden gizli
anlam çıkartmak gibi bir lüksümüz olamaz. Bununda sonu yok istersek her yazının altından
bir anlam çıkartırız burda işin cılkını çıkartmak kolay o nedenle laflardan mana aramak yerine
direk olduğu gibi okumak gerekir yazıyı okudum ve bir eleştiri yazısı olarak gördüm altında başka
bir şeyler aramaya gerek yok o zaman kelimelerin altından mana çıkartmaya başlarsak mesela quaresma
diyenlerin tamamı istemeyenleri tahrik eden yazılar yazıyor mesela neden olmalıdır diyen yok
istemeyenler neden olmamalı diyor ama isteyenler sadece istiyor bunada ergen tabiri yakışıyor.
aksi durumda zaten isteyen neden olmalıdırın temiz bir açıklamasını yapar hiç alınmaca olmasın çünkü on gündür burda Quaresma isteyenlerin
forumu trollemesini izledim müdahale etmedim ve işin aslıda bunu besleyen iki kişi vardı
sonuç biri forumdan hakaret nedeniyle atıldı birininde mod onayı geldi ve on gün sonra forum normal akışına döndü
bu arada istemeyenlerdende bayağı mod onayı alan oldu tek taraflı düşünmediğimizi söylemek için
özellikle belirteyim sırf quaresma üzerinden forumu trollemek için üye olanlar oldu. Biz burda olaya topa girmeden dışardan bakıyoruz
her mesajı okuyoruz ve müdahale edilmesi gerekene zaten ediyoruz ama bu kişilere neyi söyleyeceğini buyurma hakkı vermez bize
biz sadece forum kurallarına uymayana müdahale ederiz @pascal26

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Gremio Futbol Direktörü Cesar Pacheco, Beşiktaş’ın Rhodolfo için verdiği teklifi kabul ettiklerini söyledi.
Sezona Şenol Güneş önderliğinde yeni yapılanma ile giren Beşiktaş, Dusko Tosic, Andreas Beck ve Ricardo Quaresma’nın ardından bir oyuncunun daha transferini noktaladı. Siyah-beyazlılar, Gremio’nun 28 yaşındaki kaptanı Rhodolfo’yu renklerine bağladı. Gremio Futbol Direktörü Cesar Pacheco, Rhodolfo’nun Beşiktaş’a gideceğini söyledi. Cricuma’yı penaltılar sonucunda Brezilya Kupası’ndan eledikleri maçın ardından konuşan Pacheco, “Rhodolfo takımdan ayrıldı diyebiliriz. Artık önümüze bakacağız. Rhodolfo’nun yerine bir ismi kiralamayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. Rhodolfo’nun bonservisi üç kulüpte bulunuyor. Gremio, bu transferden kasasına yaklaşık 1,4 milyon euroyu koyacak. Brezilya basınında, Gremio'nun ekonomik kriz yaşadığı ve bu sebepten oyuncunun satışına onay verdiği belirtiliyor. Perşembe günü İstanbul’da olması beklenen Rhodolfo, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Beşiktaş’ın Avusturya kampına katılacak.

Çevrimdışı okansosa

Baya para bayılmışız

O gemi bir gün gelecek

ysariusta

• Ziyaretçi

Zekeriya  - Niko  ve Samet - Ulvi  :icool:
Abi onlar inkılap tarihi dersinde seneye okutulacakmış.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Önceden aldığı paranın tam yarısı işte.

Bana kalırsa acziyettir bu kaba tabirini kullanmak istemiyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

Dün BJK TV de q7 röportajını canlı izliyorum , inanın Kuarizma utandı artık övgü sözlerinden , adam bunları geçin ileri bakalım modundaydı hala bizimkiler, trivele eheuheueheu diye zırvaladılar.

Bugün Başkan vodafone da q7 yle Ba etkisi yaratmaya çalışıyor.

Taraftarımız 9000 kişi karşılıyor.

İnanın bu taraftar portföyüne Başkan resmen yıldız transfer alın size diye q7 yi gazladı . Hayırlı işler, benim hiç İnler miş- Gomez miş umudum yok . Alırlar bize kalbur altı forvet yeter. Ha şu olabilir Balotelli kiralık gelebilir, zaten Live verecek yer arıyor. Onda da işte toptan fişimiz çekilecek . Tek iyi yanı Tosunun önü açılacak olması .

Atın FAVA bekleyin.
90 tane kombine sattı mı?

Çevrimdışı Kemal

1.2 bonservis verilir Kuarizmaya , sıkıntı yok , Pektemekle aynı paraya oynayacak . Bana göre makul sözleşme. Diyeceksiniz niye gönderdik o zaman , 3 yıllık eski aldığı maaşını çarpın , ortaya çıkandan 1.2 m şimdiki bonservisi  çıkarın niye gönderdiğimiz çıkar ortaya