2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835208 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Şu kadına Rhodolfo uçak listesinde görülmüyor diye mesaj atsanızya , DNS ile twitter a girebilenler.

Cansel Hanıma .

Çevrimdışı TALAT

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 2018 Dünya Kupası'nın kura çekimini futbolcuları Eto'o'nun yapacağını belirterek, "Bu kura çekimini milyonlarca kişi izleyecek. Türkiye'nin tanıtımı için 100 milyon Euro harcasak bile bunu yapamazdık. Bunlar Eto'o'nun Antalya ve Türkiye için ne kadar doğru bir transfer olduğunun göstergesi" dedi.

"Beşiktaş bir yıl önce bir hafta Milano'da kaldı ve 15 milyon Euro'luk teminat mektubu vermelerine rağmen  Eto'o'yu getiremedi. Biz 3 yıllık 9 milyon euroya ve teminat mektubu olmayan bir anlaşma yaptık. Milano'da hiçbir anlaşmaya imza atmadık.

:kop: :kop:

bu saf geçen sene de samet aybabanın maaşının yarısını biz ödüyoruz yarısını beşiktaşa ödetiyoruz, baros gibi adamı sadece maç başı olarak getirttik diye bütün kanallara çıkıp hava atmıştı. sonra küme düştüler. yine aynı şeyleri yapıyor.  :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Baksanıza stattan Limuzin yerine belediye otobüsü ile transferi yapılmış. Eeeee fazla yüz vermeyeceksin  :D

havaalanında uçaktan indikten sonra binilen araç bu arkaplanda uçaklar var statla ve bugünle bir alakası yok.

Çevrimdışı Easthanbool

Baksanıza stattan Limuzin yerine belediye otobüsü ile transferi yapılmış. Eeeee fazla yüz vermeyeceksin  :D

Hasan abi bu COBUS yalnız :D Yolcuyu uçaktan terminale almak için kullanılır
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TALAT

havaalanında uçaktan indikten sonra binilen araç bu arkaplanda uçaklar var statla ve bugünle bir alakası yok.

pilot da anti quaresmacı heralde otobüsle gitsin diye uçağı körüğe yanaştırmamış :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı JoseDemba

Cansel Hanıma .
Adam kendi geliyorum diye mesaj atmış yola çıkmış geliyor artık
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hasan abi bu COBUS yalnız :D Yolcuyu uçaktan terminale almak için kullanılır

Ama yapmayın yaaaa . Beni moderasyona aldıracaksınız size sazan dedim diye  :evillol: Hepinizi ayrı ayrı seviyorum  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

tuttomercatoweb, Gomez ile Cuma gününe kadar anlaşacağımızı söylüyor. Gerçi 24-48 saat diyende bunlardı.

Çevrimdışı Kemal

Adam kendi geliyorum diye mesaj atmış yola çıkmış geliyor artık

4 kişi teyit etti, envayi çeşit isimleriyle kontrol etmişler listede yokmuş. Nasıl geliyor ?

Ama yapmayın yaaaa . Beni moderasyona aldıracaksınız size sazan dedim diye  :evillol: Hepinizi ayrı ayrı seviyorum  :)

:kop: sen miydin abi ya fotoyu değiştirmişsin yeni biri espri yapmaya çalışıyor sandım :D

Çevrimdışı Özgür K.

http://www.radikal.com.tr/spor/mahkemeden_besiktasa_sok_quaresma_karari-1401647

Al daha şimdiden başladılar.

Çok zor sezon bekliyor bizi.

Tüm basında böyle eğilim var biliyoruz ama radikalin özellikle yaptığına eminim.
Uzun yıllar okudum bu gazeteyi, baskı kaldırılınca haber portalı olarak takip ettim ama bu tip haberlerinden dolayı bıraktım ve bu konuda değişik kanallarla geri bildirimde bulundum.
Haberin altında genelde imza olmuyor.
Haber doğru ise gazetecilik der geçeriz ama transferin gerçekleşeceği gün piyasaya sürmek kesinlikle art niyetli bir davranıştır.
Haberde mahkeme kararı( net tarih belirtmeden) gecen hafta verdi diyor. Belli ki zulada bekletmişler günü gelince kullanırız demişler.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:kop: sen miydin abi ya fotoyu değiştirmişsin yeni biri espri yapmaya çalışıyor sandım :D

@saricasi benim fotoyu koyunca bende başka foto koydum. Yani 7 numaralı formayı ben giysem Q7 ye verirdim hiç düşünmeden , eee biz yaşça büyüğüz ne de olsa  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Gomez olmazsa çare Huntelaar  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Gomez dünkü maçta oynamış gelirse hazır gelir direk hazırlık maçlarında oynayabilir  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı JoseDemba

4 kişi teyit etti, envayi çeşit isimleriyle kontrol etmişler listede yokmuş. Nasıl geliyor ?
Sorun çıkmış yarın 21:00 de geliyormuş sorun çıkmasa olmazdı zaten
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

@saricasi benim fotoyu koyunca bende başka foto koydum. Yani 7 numaralı formayı ben giysem Q7 ye verirdim hiç düşünmeden , eee biz yaşça büyüğüz ne de olsa  :icool:

:D gözümüz alışmıştı ama olsun büyüklük sende kalsın abi  :ok:

Çevrimdışı saricasi

Profil resmimdenmi bahsediyorsun abi :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tguesbb

Arkadaşlar akşam ki hazırlık maçımız d smart 77. Kanalda mı fb ve gs nün de maçları varda bugün ondan ?

Gomez dünkü maçta oynamış gelirse hazır gelir direk hazırlık maçlarında oynayabilir  :icool:

Başkan kampta 1 kişilik yeme, içme, yatacak yer parasını fioya kitledi başkan diye aldık adam dahî çıktı.
(Kusura bakmayın bu espriyi yapmak istemezdim ama şartlar zorladı :D )

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Profil resmimdenmi bahsediyorsun abi :)

Evet  :) Bir ara bir kardeşimiz sen diye bana yazmıştı. Yani benden alıntılayıp senin nickini yazmıştı. E bizde koyacak resim mi yok. Tebdil-i resimde ferahlık var diye değiştirdim  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Özgür K.

Yüzündeki ifadeyi sevdim. Yapacaklarını düşünüyor.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan kampta 1 kişilik yeme, içme, yatacak yer parasını fioya kitledi başkan diye aldık adam dahî çıktı.
(Kusura bakmayın bu espriyi yapmak istemezdim ama şartlar zorladı :D )

İyi espriydi  :ok: Şakası bir yana eğer gelirse hazır gelecek. Forumdan pekiştirdiğim bilgilere göre de ( Çağrı özellikle ) forvetin uyum sorununun o kadar önemli olmadığını biliyorum . Varsın geç gelsin, biz Rhodolfo nun gelişini gözleyelim. Birisi şaka mı yaptı bilmem direk kampa katılabilir demişti ama sanırım sağlık kontrollerinin illaki İstanbul'da olması lazım  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı hic2222

İyi espriydi  :ok: Şakası bir yana eğer gelirse hazır gelecek. Forumdan pekiştirdiğim bilgilere göre de ( Çağrı özellikle ) forvetin uyum sorununun o kadar önemli olmadığını biliyorum . Varsın geç gelsin, biz Rhodolfo nun gelişini gözleyelim. Birisi şaka mı yaptı bilmem direk kampa katılabilir demişti ama sanırım sağlık kontrollerinin illaki İstanbul'da olması lazım  :alala:
Dün akşam canlı dinledim.
Fatih Doğan, Yarın (Bugün) Rhodolfo direk avusturyaya gelecek, sağlık kontrollerini brezilyada yaptıracak dedi.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Evet abi rodo önemli ama muhtemelen cuma gününe anca gelir.

twitter açıldı bu arada.

Çevrimdışı Jukebox

Gomez olmazsa çare Huntelaar  :money:
Huntelaar>Gomez
Llorente>Huntelaar>Gomez
Remy>Llorente>Huntelaar>Gomez
İhtiyaç sıralaması :D