Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu kadına Rhodolfo uçak listesinde görülmüyor diye mesaj atsanızya , DNS ile twitter a girebilenler.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 2018 Dünya Kupası'nın kura çekimini futbolcuları Eto'o'nun yapacağını belirterek, "Bu kura çekimini milyonlarca kişi izleyecek. Türkiye'nin tanıtımı için 100 milyon Euro harcasak bile bunu yapamazdık. Bunlar Eto'o'nun Antalya ve Türkiye için ne kadar doğru bir transfer olduğunun göstergesi" dedi."Beşiktaş bir yıl önce bir hafta Milano'da kaldı ve 15 milyon Euro'luk teminat mektubu vermelerine rağmen Eto'o'yu getiremedi. Biz 3 yıllık 9 milyon euroya ve teminat mektubu olmayan bir anlaşma yaptık. Milano'da hiçbir anlaşmaya imza atmadık.
Baksanıza stattan Limuzin yerine belediye otobüsü ile transferi yapılmış. Eeeee fazla yüz vermeyeceksin
havaalanında uçaktan indikten sonra binilen araç bu arkaplanda uçaklar var statla ve bugünle bir alakası yok.
Cansel Hanıma .
Hasan abi bu COBUS yalnız Yolcuyu uçaktan terminale almak için kullanılır
Adam kendi geliyorum diye mesaj atmış yola çıkmış geliyor artık
Ama yapmayın yaaaa . Beni moderasyona aldıracaksınız size sazan dedim diye Hepinizi ayrı ayrı seviyorum
http://www.radikal.com.tr/spor/mahkemeden_besiktasa_sok_quaresma_karari-1401647Al daha şimdiden başladılar.Çok zor sezon bekliyor bizi.
sen miydin abi ya fotoyu değiştirmişsin yeni biri espri yapmaya çalışıyor sandım
4 kişi teyit etti, envayi çeşit isimleriyle kontrol etmişler listede yokmuş. Nasıl geliyor ?
@saricasi benim fotoyu koyunca bende başka foto koydum. Yani 7 numaralı formayı ben giysem Q7 ye verirdim hiç düşünmeden , eee biz yaşça büyüğüz ne de olsa
Gomez dünkü maçta oynamış gelirse hazır gelir direk hazırlık maçlarında oynayabilir
Profil resmimdenmi bahsediyorsun abi
Başkan kampta 1 kişilik yeme, içme, yatacak yer parasını fioya kitledi başkan diye aldık adam dahî çıktı.(Kusura bakmayın bu espriyi yapmak istemezdim ama şartlar zorladı )
İyi espriydi Şakası bir yana eğer gelirse hazır gelecek. Forumdan pekiştirdiğim bilgilere göre de ( Çağrı özellikle ) forvetin uyum sorununun o kadar önemli olmadığını biliyorum . Varsın geç gelsin, biz Rhodolfo nun gelişini gözleyelim. Birisi şaka mı yaptı bilmem direk kampa katılabilir demişti ama sanırım sağlık kontrollerinin illaki İstanbul'da olması lazım
Gomez olmazsa çare Huntelaar