Q7 yi geri getirmenin ne oyun olarak bir anlamı vardı, zaten benzeri Töre bizde çünkü, ne ekonomik olarak bir anlamı var.
Q7 yi geri getirmenin tek sebebi, kongrede yaşanılan şeyler, Serdal adalının adaylığını açıklaması.
Serdal adalı başkan olur olmaz değil mesele, Fikret ormanda biliyor serdal adalının bu kongre yapısıyla gelemeyeceğini, ama ona gidecek oyları sınırlandırarak, bundan sonra kendisinin karşısına çıkmamasını sağlamak istiyor.
Siyaset işte, sonuçta siyasiler de iktidara gelmek için siyaset yapar, başkan adayları da, beşiktaşın iktidarına gelmek için siyaset yapar.
Yapmaz etmez öyle olmaz diye düşünürsek hata olur, herşey mümkündür siyasette. ben ayıplamam bunu, dedim ya koltuk için her yol mübahtır, 3 sene önce nasıl gönderdiğin belli olmayan adamı can simidi bile olarak görebilirsin siyasette.
Beni üzen şey, yapılan kurnazlıktır.
Quaresmanın Maliyeti açıklandıktan 5 dakika sonra Rhodolfoyu açıklamak tamamen, Q7 nin maliyeti çok fazla dillendirilsin istemiyorum mesajıdır, buda siyasette bir manevradır zaten. Güzel bir haberin, gelişmenin ardından benzine motorine gelen zam gibi düşünün, yada yılbaşı akşamı herkes eğlencesindeyken, doğalgaza gelen zam gibi düşünün.
Ama bu beni ziyadesiyle rahatsız etti. Bir stratejiydi ve bence tutmadı, aksi gibi Rhodolfo transferi gölgelenmiş oldu.
Üzüntüm budur.
aslında istedikleri olmadı Rhodolfo nun bir kaç saat sonra Türkiyede olması gerekiyordu.
Bir pasaport problemi nedeniyle en az 24 saat gecikti en erken bu akşamki uçağa binecek aslında senin dediğin gibi
yapmak isteseler 24 saat geciktirmeleri gerekmiyormuydu KAPı zaten bunlar biliniyordu sadece bildiğimden bir kaç yüzbin
Avro daha fazla verilmiş Quaresma hamlesinin ben Serdal Adalıdan çok taraftar hamlesi olduğunu düşünüyorum.
Serdal Adalının dediğin gibi seçim kazanması pek mümkün değil ama stadın açılışında tepki görmemek için taraftara yönelik
bu tip hamleler yapıp muhalif taraftarı zayıflatmak istemek istemiş olabilirler ama ben bu konudada başarılı olacaklarını sanmıyorum
kaş yapayım derken göz çıkardılar kendilerini destekleyen taraftarıda büyük çoğunlukla kaybettiler. Heleki kendilerini destekleyen
taraftar kartal yuvalarına yüklenen kombineleri alan parasal gücü olan orta yaş grubuydu büyük ihtimal attıkları bu adımın
bir sonucu onlara yol su elektrik olarak geri dönecektir.