2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876476 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

bütün medya herhalde yıllardır fenerin transfer yapmasını bekliyordu. transferleri yapasıya 1 ay konuşuldu, transferi bitirdiler hala daha konuşuyorlar. açayım bir spor programı izleyeyim diyorum, bir saat fenerbahçe'nin transferlerini dinlemek zorunda kalıyorum. yeter be kardeşim!

Çevrimdışı f_madida

Arouca gelse ortasahaya, Rhodolfo ve Douglas'in onune hem defansif hem ofansif olarak surklase ederiz.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TØLGA

Ali ece: najipee slaven biliçin ilk geldiği sene celtic ve italyanın orta sınıf takımlarından  teklif vardı gitmek istemedi dedi vay arkadaş yaaa  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 23:39:03 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih Berker

Selamun Aleyküm beyler,abiler bayram münasebetiyle forumdan biraz uzak kaldım.Quaresma'yı getirdiğimizi biliyorum Rhodolfo bitmiş.Başka gelişmeler varmı?  :halay:

Çevrimdışı mert_

Selamun Aleyküm beyler,abiler bayram münasebetiyle forumdan biraz uzak kaldım.Quaresma'yı getirdiğimizi biliyorum Rhodolfo bitmiş.Başka gelişmeler varmı?  :halay:
a.selam, bir de m.gomez diyorlar bakalım :)

Çevrimdışı doganay

Mario gomez gel kocum  :sevinc

Çevrimdışı TØLGA

3lü paket diyolar q7, super mario, rhodi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Savaş

Açıkçası bende Gökhan İnler'i istiyorum. Seneye Atiba'nın ne olacağı belli değil. Gökhan İnler - Tolgay göbeği seneye bizi sorunsuz götürür. Keza bu sene içinde Atiba - Gökhan İnler göbeği sorunsuz çalışır. Ne kadara malolur acaba?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

M'Vila kiralik gelse iyi olur.

Çevrimdışı emrevolkan

Açıkçası bende Gökhan İnler'i istiyorum. Seneye Atiba'nın ne olacağı belli değil. Gökhan İnler - Tolgay göbeği seneye bizi sorunsuz götürür. Keza bu sene içinde Atiba - Gökhan İnler göbeği sorunsuz çalışır. Ne kadara malolur acaba?

Aynen. Arti olarak bazi maclarda tek on libero olarakda oynatabiliriz. Bence Veliden gelecek haberi bekliyolar. Ona gore butceyi arttiracaklar.

Çevrimdışı TALAT

de jong u alalım. artık allah ne verdiyse kafa göz
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Fatih Berker

Quaresma geçen sezon 30 maçta 6 gol 6 asist yapmış burada en az 10-10 yapmalı.

Çevrimdışı aspireless

son sampiyonlugumuzda ernst cisse galatasay sampiyon oluyor selcuk melo. Bu ligde kaliteli takim oyunu oynayamayacagin icin iki tane ortasaha lazim gecen sezon başarılı oldugumuz donemlerde de veli atiba vardi veli sakatlaninca stoperlerin beklerin defosu ortaya çıktı. Bu sezon da veli iyilesmisse muhtemelen ikisi baslayacaklar. kim olur bilmiyorum ama iyi bir alternatif lazim. Inler tolgay göbeği fazla ofansif kalir bize daha savaşçı bir adam lazim bence.

Çevrimdışı Fatih Berker

Tolgay'da beni çok üzdü adam daha geçen 4 ay için gelmedim diye röportaj verdi ertesi günlerde 6 ay sakatlandı kaderin böylesi yapacak birşey yok.Adam alınacak orta sahaya.Zaten alınmalıydı.

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfo bu akşam oynuyormuş son maçı olabilir kaç maçtır oynatmıyolardı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

İyi bari izleyelim son macini.

Çevrimdışı TØLGA

İyi bari izleyelim son macini.
00:30'da ligtv3'te bende izlerim bu akşam  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı emrevolkan

Şifreli mi o kanal?

Çevrimdışı TALAT

ligtv2 gözüküyor rehberde

Çevrimdışı Savaş

son sampiyonlugumuzda ernst cisse galatasay sampiyon oluyor selcuk melo. Bu ligde kaliteli takim oyunu oynayamayacagin icin iki tane ortasaha lazim gecen sezon başarılı oldugumuz donemlerde de veli atiba vardi veli sakatlaninca stoperlerin beklerin defosu ortaya çıktı. Bu sezon da veli iyilesmisse muhtemelen ikisi baslayacaklar. kim olur bilmiyorum ama iyi bir alternatif lazim. Inler tolgay göbeği fazla ofansif kalir bize daha savaşçı bir adam lazim bence.
Aslında bazı arkadaşlar pek beğenmiyor ama Veli takım için çok önemli bi oyuncu. Evet skorer değil ama hirpalayan ve dinamik oyunuyla rakibi bozan bi adam. Beşiktaş'a gelmeden evvel uzaktan sutlari da etkiliydi Veli'nin fakat nedense bizim tarafta fazla defansif oynadigindan bunu pek yapamadi. Ben Şenol Hoca ile Veli'nin de gelisecegini en azindan daha fazla sut dusunecegine inanıyorum.

Çevrimdışı TØLGA

ligtv2 gözüküyor rehberde
olabilir abi biyerde ligtv2'de yazıyordu emin olamadım bende  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@Cynegeticus: Rhodolfo starts for Grêmio against Flamengo, although he is in very advanced negotiations to join Besiktas.

@kulisbesiktas: Raheem Lawal işi ciddi.. Olma ihtimali de azımsanacak kadar az değil...
@kulisbesiktas: Haber1903 o bu şu ne demiş ilgilenmiyorum.. Yönetimden bizzat ilgilendiğimiz bilgisini aldım.. :)

Çevrimdışı TALAT

@Cynegeticus: Rhodolfo starts for Grêmio against Flamengo, although he is in very advanced negotiations to join Besiktas.

aldıysak bu adamı mesaj çeksinler oynamasın. sakatlık falan olur mazallah

aldıysak bu adamı mesaj çeksinler oynamasın. sakatlık falan olur mazallah
Bence bu transfer bitmemiş daha.Bitse çıkmazdı risk almazlardı yoksa.