2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876006 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Fazla alıcı gözle izlemeyin; sakatlanmasın.  :D

Zaten aldık.

Çevrimiçi Mehmet57

son sampiyonlugumuzda ernst cisse galatasay sampiyon oluyor selcuk melo. Bu ligde kaliteli takim oyunu oynayamayacagin icin iki tane ortasaha lazim gecen sezon başarılı oldugumuz donemlerde de veli atiba vardi veli sakatlaninca stoperlerin beklerin defosu ortaya çıktı. Bu sezon da veli iyilesmisse muhtemelen ikisi baslayacaklar. kim olur bilmiyorum ama iyi bir alternatif lazim. Inler tolgay göbeği fazla ofansif kalir bize daha savaşçı bir adam lazim bence.

Inler-Tolgay lig icin gayet yeterli. Yeterliyi birak, ligde her takima karsi domine ederler. Inler tank gibi futbolcu. Sezmeleri de iyi, top kapmasi da.

Atiba-Veli cok yetersiz ofans anlaminda. Atibanin performansi (dogal olarak) gittikce kotuye gidiyor ve Veli oyunu kurmak isteyen, topa hakim olan takimin orta sahasi olamaz.

Çevrimdışı atalay

OYUN-1 de saha parselizasyonu nedir; oyun opsiyonu nasıl yaratılır?

Bakın bu sanattır!

Çevrimdışı Ergin1903

Aldigimiz kesinse bence oynamamaliydi.

Çevrimiçi Mehmet57

Vodafone Arena bittiginde, seneye orta sahaya bir sezon icin bile olsa Xabi Alonso'yu alsak. Senelerdir hayranlikla izledigim futbolcu.

Çevrimdışı TØLGA

Aldigimiz kesinse bence oynamamaliydi.
son 3 maçtır flen oynamıyor sırf taraftara veda için oynatıyorlar ben öyle anladım  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Mac deplasmanda bildigim kadariyla artik flamengo taraftarlarina veda eder :evillol: neyse izleyelim bakalim , sakatllik fln olmaz inş.

Çevrimdışı TØLGA

Mac deplasmanda bildigim kadariyla artik flamengo taraftarlarina veda eder :evillol: neyse izleyelim bakalim , sakatllik fln olmaz inş.
o kadarını şettirme  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Bayram ziyareti derken takılamadık fazla , Bayramınız tekrardan mübarek olsun :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Oyuncuya veda edip; Beşiktaş'ta başarılar diliyorlar.

Çevrimdışı TØLGA

başkan kırbaç hazır mı ? :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Douglas içimde kaldi arkadas. Pedro'yu satip Douglas'i kesinlikle almaliyiz. Rhodolfo-Douglas tandemi gayet iyi bir tandem olur.

Çevrimdışı ferdi1903

Fazla alıcı gözle izlemeyin; sakatlanmasın.  :D

Zaten aldık.

atalay macar olmuyormu simdi ??

Çevrimdışı Sarp

Yahu arkadaş madem aldık adamı son bir kez etinden sütünden faydalanalımcılık yapmasalar iyiymiş  :D
Bak hepimizde psikolojik travma var bir şey olacak adama yaktırtacaksınız Brazil'i  :boxin:

Çevrimdışı aspireless

Inler-Tolgay lig icin gayet yeterli. Yeterliyi birak, ligde her takima karsi domine ederler. Inler tank gibi futbolcu. Sezmeleri de iyi, top kapmasi da.

Atiba-Veli cok yetersiz ofans anlaminda. Atibanin performansi (dogal olarak) gittikce kotuye gidiyor ve Veli oyunu kurmak isteyen, topa hakim olan takimin orta sahasi olamaz.
Ben veliyi begeniyorum ama sana da tabiki katiliyorum kalite artirilmali alternatif olusturulmali bir adam sakatlandi takim kimyasi bozuldu.

Aslinda ben surekli ayni adamlarin dönüp durmasina karsiyim inler 31 yasinda onunda atiba gibi bir muddet sonra yerine adam bulman gerekecek. Bana göre 20 liyaslarda tolgay donene kadar veliyle alternatif olacak gelisime acik bir adam daha mantıklı gelyor. Onu da kim bulacak tabiki SCOUT ekibi.:)

Çevrimiçi Mehmet57

Bu saatten sonra onemli olan Rhodolfonun yanina kimin gelecegi.

Dnipro baskaninin soylediklerine gore Douglas olmayacak. Alternatifler kimdir?

Lamine Kone iyidir. Rhodolfo-Kone cok sert bir ikili olur. Moustapha Sall-Rhodolfo cok agir olabilir. Vlaar-Lazio transferi gerceklesmedi, aciklama yapti Lazio.

Vlaar-Rhodolfo olur gibi, ama Vlaar da sakat su an. Britos bence yetersiz. Djilobodji nekadar tutar?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bakın bu sanattır!

Geçen buna istinaden söylemiştim; Arsenal'in orta sahaları hep iyi oyuncular oluyor genelde :ok:

Dortmund-Arsenal-BorussiaM.-Barcelona :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

başkan kırbaç hazır mı ? :evillol: :evillol:

Bineceğiz üstüne... :evillol:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Seneye yapılacak ilk transferlerden biri iyi bir sol bek olmalı.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

atalay macar olmuyormu simdi ??

Quaresma geldi. O defter kapandı.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Spikerin haberi yok transferden:D(Lig TV)

Çevrimdışı ferdi1903

Quaresma geldi. O defter kapandı.

hayirlisi diyelim artik           

Çevrimdışı TØLGA

aha gördüm rhodolfoyu ilk 11leri gösteriyor karizmatik adam vesselam  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK