2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876605 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Transferin bitme asamasinda oldugunu soyluyor. Gorusmelerin son asamasindaymisiz, en gec carsamba gunu anlasma saglanirmis, hatta bu hafta sonu olma ihtimali de varmis. Bunun yani sira Serie A'dan Turkiye'ye gule gule Mario Gomez diyor.
eyvallah  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hangi parayla kardeşim. Deniz bitti artık. Devlet baba son kıyağını yaptı.
Abi belli olmaz.Fb %80 gidemez şampiyonlar ligine ordan 7.5 milyon euro girecek ceplerine

Çevrimdışı Sarp

Oooo pozisyona gelllll  :D

Çevrimdışı atalay

Di Marzio bitti; bitecek diyor da...

Konu Beşiktaş olunca Bademe bağlıyorlar.  :D

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Chiriches Spurs taraftarının tarihimizin en kötü stoperi dediği bir oyuncu. Londra'daki maçta özellikle izledim, komik pas hataları ve çok sakar hamleleri vardı. En sonunda elle oynayıp penaltıya sebep olmuştu. Bizimkiler biraz becerikli olsa ya da Lloris devleşmese o maç farklı skorla biterdi.

Dany'nin Romanya şubesi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı indie

Rhodolfo'nun maçını nereden izliyorsunuz arkadaşlar?

Çevrimiçi Mehmet57

5 milyon £ istiyorlar.

Lakin elden çıkarmak zorundalar. 6 tane stoperleri var.

Topla çıkabilen, pas metrajı uzun, geriden oyun kurabilen, seri, manevralı bir stoper. Rhodolfo ile çok iyi ikili olur tandemde.

PSV Isimat-Mirin'i cok ucuza aldi. 2,5 milyona. O da uyardi Rhodolfo'nun yanina. Hizli, atletik, manevrali.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/DiMarzio/status/622522433367621632

gene ne diyor bu  :D
En geç çarşamba günü İstanbul'a gelecek diyor Gomez için. Translate'den anladığım bu :)

Çevrimdışı Haldun

Sadece Gs maci degil,Fener macinda da iyi oynadi. Hatta bizim orta saha ve defansimizi paspas etti Eskisehirde ki macta.

Bunun aksine kucuk maclarda konsantrasyon sorunu yasiyormus gibi geldi. Hatalar yaptigi, kotu maclar oynadigi oldu.

Ben buyuk takimlar ile oynadigi tum maclarda begendim. Mac seciyor bence. Hissimce Eskisehirin bircok macinda yapabileceklerinin altinda oynadi.
katiliyorum buyuk maclarda oynadigi gibi oynarsa cok yararli bir futbolcu hem de uyum sorunu yasamaz bence tolgay iyilesene kadar gayet yararli olur yasi da genc nijerya milli takiminda oynuyor

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı emrevolkan

Rhodolfo'nun maçını nereden izliyorsunuz arkadaşlar?

Ozel mesaj atiyorum
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2015, 00:57:24 emrevolkan ]

Çevrimdışı Sarp

Peki sizce Rhodolfo'nun yanına bir adam daha alma büyüklüğünü gösterecekler mi?  :)

Rhodolfo %100 golü önledi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

rhdolfoooooo süper müdahale  :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Ne müdahale bee  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ergin1903

Bu arada Gremio'daki Luan fena oyuncuya benzemiyor.

Çevrimdışı Deniz

Sivok gitti
Atinc gitti
Rhodolfo + Douglas gelirse cok guclu bir savunma hatti kurariz.rhodolfo guzel tranafer ama sadece rhofolfo defansi toplamakta zorlanir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Rhodolfo %100 golü önledi
%100 değildi be hocam çaprazdaydı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

%100 değildi be hocam çaprazdaydı  :biggrinking:
Evet abartı olmuş biraz şimdi farkettim:D

Çevrimdışı Sarp

Çoook akıllı adam. Biz böyle öngörülere alışık değiliz.
Umarım bizde kendini bozmaz  :D

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2015, 01:04:41 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fore_kazık

Bu arada Gremio'daki Luan fena oyuncuya benzemiyor.

çoktandır brezilyadan futbolcu almıyoruz zaten. rhodolfo tutarsa seneye brezilyadan daha çok futbolcu alacağımızı düşünüyorum...

Çevrimdışı fore_kazık

ilk 30 dakikadaki izlenimim rhodolfo mevcut stoperlerimizden 2 gömlek daha kaliteli.net

Çevrimdışı Sarp

Rhodolfo'da Gökhan Keskin'in parmağı var mı? Bizim radara nasıl takıldı bilen var mı?