2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876063 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sarp

Spikerin haberi yok transferden:D(Lig TV)
Bilseler şaşarım zaten  :akuma:

Çevrimdışı Türkay

Başlıyor bakalım İnşallah sakatlanmaz
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Başlıyor bakalım İnşallah sakatlanmaz
tamam laa yazıp yazıp durmayın şunu çağırıyonuz  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez bahsedilen rakamlara bittiyse gökhan inleri alma imkanımız var.

Çevrimdışı atalay

Bu saatten sonra onemli olan Rhodolfonun yanina kimin gelecegi.

Dnipro baskaninin soylediklerine gore Douglas olmayacak. Alternatifler kimdir?

Lamine Kone iyidir. Rhodolfo-Kone cok sert bir ikili olur. Moustapha Sall-Rhodolfo cok agir olabilir. Vlaar-Lazio transferi gerceklesmedi, aciklama yapti Lazio.

Vlaar-Rhodolfo olur gibi, ama Vlaar da sakat su an. Britos bence yetersiz. Djilobodji nekadar tutar?

Lamine Kone iyidir; beraber olmaz. Britos, çok iyi olurdu prensipte anlaştık o da olmadı.

Sall'da çok ağır bir oyuncu. Djilobodji ile ikiz kuleler olurlar lakin manevra sorunu olur.

En iyi aday Douglas'dı.

Rhodolfo solda, Douglas sağda oynar. Douglas hızı ile Beck'in geri dönüşlerinde arka alanı savunur.

Rhodolfo'da savunma ve kademe bilgisi ile Douglas'ı tamamlardı.

Bence Rholdofo sol stoper oynamalı yanına da Vlad Chiriches'i en azından kiralanmalı.

edit: Vlaar, Lazio'nun testleri geçememiş; uzak durmak lazım. Kronik sakatlığı var.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2015, 00:36:52 atalay ]

Çevrimiçi Mehmet57

Dzsudzsak gelmemis olsa da, bence Kerim Frei buyuk bir patlama gosterecek bu sezon.

Hepimiz biraz vakit ayirip. Kerimin Ivanovic'i nasil rezil ettigini yine bir izleyelim. Bu cocuga kendisinin de soyledigi gibi guven verilip devamli bir sekilde oynatilirsa, cok etkili olur.

Not: Video direk forumdan acilmiyor. Alttaki linke tiklayin.

Çevrimdışı Ergin1903

Rhodolfo suan sol stoper oynuyor.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

2 müdahalesi var şu ana kadar ikisi de temiz ama bizim ligte yüzde yüz 2 faul alırdı.

Çevrimdışı TØLGA

4 numaralı formasıyla kaptan rhodolfo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

Es es gs macini izlemistim gecen yil lig macini lawal muthis bir mac cikarmisti oyun tarzi bizim fernandes gibi , tabi sadece bir macini izledim

Çevrimdışı Sarp

Normalde de kaptan mıydı? Yoksa bu maça özel bir durum mu ?  :)

Çevrimiçi Mehmet57

Lamine Kone iyidir; beraber olmaz. Britos, çok iyi olurdu prensipte anlaştık o da olmadı.

Sall'da çok ağır bir oyuncu. Djilobodji ile ikiz kuleler olurlar lakin manevra sorunu olur.

En iyi aday Douglas'dı.

Rhodolfo solda, Douglas sağda oynar. Douglas hızı ile Beck'in geri dönüşlerinde arka alanı savunur.

Rhodolfo'da savunma ve kademe bilgisi ile Douglas'ı tamamlardı.

Bence Rholdofo sol stoper oynamalı yanına da Vlad Chiriches'i en azından kiralanmalı.

edit: Vlaar, Lazio'nun testleri geçememiş; uzak durmak lazım. Kronik sakatlığı var.

Chiriches benimde begendigim bir oyuncu. Bende onermek istedim ama herkesin aklina gelecek ilk mac gecen sene Ba-Chiriches eslesmesi White Heart Lane'de ki.

Çevrimdışı TØLGA

evet kaptandı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

Biraz fazla soğuk kanlı hareket ediyor!!!
Sinirlerimizi aldırmamız lazım bu sene  :icool:

Kaptan

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Es es gs macini izlemistim gecen yil lig macini lawal muthis bir mac cikarmisti oyun tarzi bizim fernandes gibi , tabi sadece bir macini izledim

Sadece Gs maci degil,Fener macinda da iyi oynadi. Hatta bizim orta saha ve defansimizi paspas etti Eskisehirde ki macta.

Bunun aksine kucuk maclarda konsantrasyon sorunu yasiyormus gibi geldi. Hatalar yaptigi, kotu maclar oynadigi oldu.

Ben buyuk takimlar ile oynadigi tum maclarda begendim. Mac seciyor bence. Hissimce Eskisehirin bircok macinda yapabileceklerinin altinda oynadi.

Çevrimdışı atalay

Chiriches benimde begendigim bir oyuncu. Bende onermek istedim ama herkesin aklina gelecek ilk mac gecen sene Ba-Chiriches eslesmesi White Heart Lane'de ki.

5 milyon £ istiyorlar.

Lakin elden çıkarmak zorundalar. 6 tane stoperleri var.

Topla çıkabilen, pas metrajı uzun, geriden oyun kurabilen, seri, manevralı bir stoper. Rhodolfo ile çok iyi ikili olur tandemde.

Çevrimdışı Sarp

İş nerede ise bitmiş. Ya Çarşamba yada hafta sonu anlaşacaklar...

5 milyon £ istiyorlar.

Lakin elden çıkarmak zorundalar. 6 tane stoperleri var.

Topla çıkabilen, pas metrajı uzun, geriden oyun kurabilen, seri, manevralı bir stoper. Rhodolfo ile çok iyi ikili olur tandemde.
Gs çöker buna büyük ihtimal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Brezilyalı spiker Beşiktaş diyor transferden bahsediyor :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

Hangi parayla kardeşim. Deniz bitti artık. Devlet baba son kıyağını yaptı.

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/DiMarzio/status/622522433367621632

gene ne diyor bu  :D

Transferin bitme asamasinda oldugunu soyluyor. Gorusmelerin son asamasindaymisiz, en gec carsamba gunu anlasma saglanirmis, hatta bu hafta sonu olma ihtimali de varmis. Bunun yani sira Serie A'dan Turkiye'ye gule gule Mario Gomez diyor.

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfo beşiktaş flen diyo spiker  :icool: :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Çökmüş.

3,6 teklif etmişler; kabul edilmemiş.