2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940936 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

ilginç olan nedir biliyormusunuz daha yeni farkettim
Mitro'yu ben takımımda görmek istediğimde anında karşı çıkanlar vardı Almeida ayısını transfer ediyoruz diyerekten
şimdi bakıyorum M.Gomez için sesleri çıkmıyor oysaki Almeida ayısının ta kendisi halbuki
neyse hayırlısı ne ise o olsun.

ba yı sattığımızda anında mitroyu getirecektik.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar tamam bende gomez'in performansinin dustugunu dusunuyorum ama allah askina biraz düsünelim. Her cok kaciran adam, Gomez kadar gol atabiliyor mu ? son 10 senede messi ve ronalda'dan sonra  dakika basina en cok gol atan  adamdan bahsediyoruz. Gelecegi lig ise tr ligi. Ne kadar kötü olabilir allah askina. Ben 30 gol atmasini beklemiyorum ama yine 15-20 araligini bulur tabi sık sakatlanmadigi sürece.

Çevrimdışı GÖRKEM

ayrica Gomez'i Bayern bosuna göndermedi.

Bayern o paraya muhtac falan degildi. yetersiz bulduklari icin sattilar.

3. Forvet, yani yedegin yedegi bile olamayacagi icin satildi.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 18:40:12 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gomez gibi elimizde patlama ihtimali olan adama bu kadar para vermek gereksiz bence. Cenk oynasın forvette ona vereceğin parayla dzsudzsak ı al bi kaleci al ne bilim ön libero al yeter ki riskli adama o kadar para bayılma.
:ok: Doğrusu budur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

3. Forvet, yani yedegin yedegi bile olamayacagi icin satildi.

Yeterli olup olmadığını şu an tartışmıyorum ama bayernde olsa 3. Forvetine o maaşı vermez bir takım. Göndermesi doğal

Çevrimdışı aa1903

burada güzelce kalsin bu yazdiklarin.  :)

benim yazdıklarım ortada, ben risk var ama girilebilecek risk dedim. sen adamın geçmişini beğenmeyip, gerçeklikten uzak bilgiler paylaşıyorsun. 431 maça çıkmış adama "sürekli sakatlanıyor." diyorsun.

hantal diyorsun, fernandao ile kıyaslıyorsun, mitroğlu dörde katlar öbürü sekize böler diyorsun.

benim yanılıp yanılmayacağımı gelecek gösterir. ama sen adamın geçmişinde yanılıyorsun.

Çevrimdışı aa1903

3. Forvet bile olamayacagi icin satildi.

bayern yetersiz bulduysa gelmesin ajhsdahsfkjdjkfs

Çevrimdışı GÖRKEM

Yeterli olup olmadığını şu an tartışmıyorum ama bayernde olsa 3. Forvetine o maaşı vermez bir takım. Göndermesi doğal

3. forvet olacagi icin satildi. yani dedigin dogru.

Çevrimdışı Kadir G.

İlla alacaksak mesela bonservis verip maaşının az olacağı veya free alıp yüksek maaş verme gibi iki seçeneğimiz olacaksa bonservis vermeyi tercih ederim. Göndermek istersek zorlanmayız ve teklif getirecek takım 5.5 m görüp tabiri caizse korkmaz.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

benim yazdıklarım ortada, ben risk var ama girilebilecek risk dedim. sen adamın geçmişini beğenmeyip, gerçeklikten uzak bilgiler paylaşıyorsun. 431 maça çıkmış adama "sürekli sakatlanıyor." diyorsun.

hantal diyorsun, fernandao ile kıyaslıyorsun, mitroğlu dörde katlar öbürü sekize böler diyorsun.

benim yanılıp yanılmayacağımı gelecek gösterir. ama sen adamın geçmişinde yanılıyorsun.

gecmisi görüs meselesi. gelecegi ortada.

benim bildigim Gomez sürekli ufak tefek sakatliklar yasar ve dolayisiyla kendini iyi hazirlayamaz.

hantalligi oradan da kaynaklaniyor. yasi ilerledikce bu problemler de büyüdü.

simdide isi bitmisken yoldan toplamaya kalkiyoruz.

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez in arkasına Dzsudzsak - Sosa - Töre üçlüsünü kur sonra otur izle arkadaşım. Zaten tüm kulvarlarda20+ gol atsa katara çine l patlatır onu fikret başkan. Şenol hocanın ofansif oyunu ve arkasındaki şu üçlüyle gomez in elde patlama ihtimali yok diye düşünüyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Douglas kiralık gelecek diyorlardı yine patladı herkes :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/canselkemiksiz/status/621344229214785540
haaa kaynak diye soran olursa kesin 1.ağızdan rhodolfodur söyliyim
whatsaapdan flen konuşuyolar kendisiyle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Gomez in arkasına Dzsudzsak - Sosa - Töre üçlüsünü kur sonra otur izle arkadaşım. Zaten tüm kulvarlarda20+ gol atsa katara çine l patlatır onu fikret başkan. Şenol hocanın ofansif oyunu ve arkasındaki şu üçlüyle gomez in elde patlama ihtimali yok diye düşünüyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Gomez'i Quaresma ile besleyemeyiz çok fazla.

Dsudzsak kesinlikle alınmalı Gomez gelecekse.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

haaa kaynak diye soran olursa kesin 1.ağızdan rhodolfodur söyliyim
whatsaapdan flen konuşuyolar kendisiyle

Rhodolfo demiş zaten kaynak için :)

Çevrimdışı Ergin1903

Evet, Bugün de KAP'sız geçti.

Çevrimdışı aa1903

gecmisi görüs meselesi. gelecegi ortada.

benim bildigim Gomez sürekli ufak tefek sakatliklar yasar ve dolayisiyla kendini iyi hazirlayamaz.

hantalligi oradan da kaynaklaniyor. yasi ilerledikce bu problemler de büyüdü.

simdide isi bitmisken yoldan toplamaya kalkiyoruz.

bütün dünya tarafından kalitesi kabul edilmiş bir futbolcunun geçmişi "görüş meselesi" adı altında tartışılmamalı bana göre. 300 civarı gol atmış, bayern'de oynamış, almanya milli takımı santraforunun kalitesini fernandao ile karşılaştırmak messi ile serdar özkan'ı karşılamak gibi oluyor.

o zaman benim mesajlarımın da bir önemi kalmaz. sezonu 3 golle bitirse bile ben başarılı bulabilirim o zaman. sonuçta görüş meselesi...

Çevrimdışı Fatih_

Arkadaslar tamam bende gomez'in performansinin dustugunu dusunuyorum ama allah askina biraz düsünelim. Her cok kaciran adam, Gomez kadar gol atabiliyor mu ? son 10 senede messi ve ronalda'dan sonra  dakika basina en cok gol atan  adamdan bahsediyoruz. Gelecegi lig ise tr ligi. Ne kadar kötü olabilir allah askina. Ben 30 gol atmasini beklemiyorum ama yine 15-20 araligini bulur tabi sık sakatlanmadigi sürece.
Cenk den en fazla 5 gol fazla atar bu paralara yazik gunah

Çevrimdışı Ersoy

Bildirin şu Gomez'i KAP'a gözünüzü seveyim.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ertuğrul AYTEK ‏@Er_Aytek  2 dk.2 dakika önce
FLAŞ !! Rhodolfo, Beşiktaş ile anlaştı. Menajeriyle birlikte İstanbul'a gelecek.! viA @canselkemiksiz

Çevrimdışı talha

Arkadaş eğer bizimkiler 2M verip Douglas'ı almayıp Rhodolfo'yu alıyorsa artık cidden birşeyler olduğunu düşünmeye başlarım.  :icool:

Şenol hoca öyle mi istemişti gerçi hatırlamadım şuan.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

en kötü ihtimal söyle bir Kadromuz olmali:

Günay

Beck                 Rhodolfo                  Ersan            Motta

Atiba
Töre                   Tolgay                 Sosa                Kerim

Cenk

normalde Forvet, Sol Kanat ve Orta Saha da sart ancak Quaresma ve Gomeze para verecegime Transfer yapmam ve Parami cebimde tutarim.