2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940929 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez bayernde de 4-2-3-1 in önündeki forvet oldu. Ama fiorentina nın sistemine uymadı. Gomez şenol hocanın anlattıklarına göre en çok uyan isimdir gomez. İkincisi de mitroglou.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Giray Burak

tolgay sakatlanmış. :s20: :s20:

Çevrimdışı aa1903

tolgay'da gitti. hayırlı olsun :s20:

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Fr1xsivE

Gomez bonservissiz. 4.5M

2 yıllık 9M

kelepir. daha fazlası zarar.

YANİ ZATEN CILDIRIYORDUM BİRDE TAM BU MESAJI YOLLARKEN TOLGAYIN SAKATLANDIGI HABERİNİ GÖRDÜM. DELİRMEK ÜZEREYİM  :akuma:

Zaten bence hem 6-7m bonservis verip hemde 4.5m yıllık verilcekse hic onla ugrasmayıp bu yatırımı remy ye yapsınlar oda asagı yukarı aynı seye denk gelir.Bonservis 9m kendisinede 3m verilip cok az bir farkla bu transfer yapılsa daha mantıklı olur gibime geliyor.

Yani aklıma geldikce cıldırıyorum.Şu arkadaslar 10 milyon euroya yakın para alıyorlar.

Tolga 1.3 M Euro
Ersan 1.2 M Euro
Serdar 1 M Euro
Franco 750 Bin Euro
Milosevic 500 M Euro
Mustafa 1.5 M Euro
İsmail 700 Bin Euro
Ömer 900 bin Euro
Sezer 1.1 M Euro
Gökhan Süzen 600 Bin Euro

Düzgünce bir planlama yapılıp neden aynı paralara cok daha güzel kadrolar kurulamaz aklım almıyor halen gidip quaresmayla , gomezle ugrasıyoruz.

Ya kardesim sen satmışsın 2 oyuncuyu 18 e sendede var 3.5 niye düzgün transfler yapılmaz anlayamıyorum.

Remy - 10 M Euro
Rhodolfo - 3 M Euro
Douglas - 500 bin ( Kiralik olarak söylenen fiyat )
Dzsudzsak - 3 M Euro
Beck - 1.7 M Euro

Hepsine bol kepceden dagıttım yine kaldı geriye 3.5 M Euro. E bi zahmet su paraylada iyi bir kaleci veya orta sahaya bir takiye yapılsın.Koskoca besiktas scoutları bütün bir senede gomez i mi buldular yani helal olsun onlara ama bi 10-11 sene gec kesfetmisler adamı.

Şöyle bir kadroyu neden yapmıyorlar hayret icerisindeyim halen tv ye cıkıp maksimum 3 transfer yapıcaz diyor.Ya kardesim bari sayı vermede daha fazla delirmeyelim desene sen şuna şöyle " Takımızın ihtiyacına göre gerekli olan mevkilere transfer yapıcaz " cünkü senin takımının sol kanada , forvete , orta sahaya , 2 stopere , sag beke ( allahtan alındı ) ve KALE ye transfer ihtiyacı var sen 3 transfer falan şampiyon O-LA-MAZ-SIN.

Şu kadroyu kursalar kimsenin sesi cıkmaz ama halen cürük gomezle ve ergenlerin aşkı quaresmayla ugrasıyorlar.

Remy

Dzsudzsak - Sosa - Gökhan

Tolgay - TRANSFER

Motta - Rhodolfo - Douglas - Beck

TRANSFER

[/b]
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı OrhanAker

Transferde otokontrollü giden ve önemli isimleri satıp kaynak yaratan Beşiktaş, önemli bir transfere daha imza attı. Eski yıldızı Ricardo Quaresma ile anlaşan Siyah-Beyazlılar, Fiorentina'nın Alman golcüyü Mario Gomez'le de anlaşma sağladı...
İşin ilginç tarafı ve Beşiktaş yönetiminin başarısı, Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun "9 milyon Euro bonservis ücreti istiyorlar" dediği golcünün sıfır bonservis ücretiyle alınmasıydı...
Gece imzalar atılacak, yarın ise KAP'a bilgilendirme yapılacak...
2 yıllık anlaşma yapılacak Mario Gomez, bonuslarla birlikte yıllık 4.5 milyon Euro kazanacak.

kaynak:3 PUAN ÖZEL

Genelde tutar burası :)

Çevrimdışı can1903

Tolgay sakatlanmışşş
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

eveeet
orta saha alacazzzzzz kesinlikeşti baya sevindim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı brkntcnr

Tolgay gözyaşları içinde sahayı terketmiş. Allahım inşallah ciddi bi sakatlığı yoktur. Çünkü bu sene takımın kilit oyuncusu olmasını bekliyordum.

Çevrimdışı aa1903

eveeet
abi ne farkı olacak? biri gidecek, biri gelecek. neyine seviniyorsun? 1 sene kendine gelemez tolgay.

Çevrimdışı can1903

eveeet
:s20: :s20: :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

abi ne farkı olacak? biri gidecek, biri gelecek. neyine seviniyorsun? 1 sene kendine gelemez tolgay.

hatta iki adam almamız lazım velide sakat

mecbur seviniyorum cnk adam almanın baska dayatılcak tarafı yok

zaten tolgay oyle aman aman değil benim gözümde bilen bilir:))

saldırmayın bana:))
aman aman derken bi de jong değil yanee

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Valla aglayacagim kendimi zor tutuyorum top yapmayi bilen adam sakatlandi ya

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı ferdi1903

Bunlar nasil antreman yapiyor ya öldüresiyemi giriyorlar birbirlerine? Bide en önemli adamimiz sakatlanmis olacak is deil

Çevrimdışı Ozan E.

Cabucak iyilesir insallah

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı okansosa

eveeet
Sakatlanmasına mı sevindin abi çünkü ciddi sakatlanmış tolgay varken 1 tane lazımdı şimdi 2 oldu birşey değişmedi baya uzak kalabilir tolgay

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Fr1xsivE

eveeet

Orta sahaya adam almadaki amac Tolgay ın yanına düzgün birini almaktı yani suanda kimi alırsan al farketmicek.

Zaten halen gomez ve quaresmayla ilgileniyorlar bence hic ugrasmasınlar transferle falan zaten bu kafayla sampiyonluk imkansız birde bosuna para dagıtmasınlar etrafa.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

eveeet

Yahu saçmalamanın bir sınırı olsun lütfen.

Çevrimdışı Tugay

Önümüzdeki yıl çöpe gitti geçmiş olsun.Alıştık artık.

Çevrimdışı Doğuhan

leroy fer hayırlı olsun  :ishock: bişey olmaz tolgaya yeni doktorla uzun sürmez sakatlığı öyle umuyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi 2 tane orta saha lazım. Ne kadar şanssız bir takımız biz arkadaş

Çevrimdışı Mert E

Üstümüzde nasıl bir bela var kimin ahını aldık bilmiyorum ama her sene başı bir adam sakatlanıyor ki bunun cok şey beklediğimiz Tolgay olması  :s20: :s20: :s20:
İnşallah çok büyük bir şeyi yokturr

Çevrimdışı brkntcnr

Adamın bağı kopmuş bacağı kırılmamış yahu

Çevrimdışı Tolga

Tolgay'ın sakatlığı maalesef ciddi gözküyor umarım çabuk döner sahalara.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...