Burada yakindigim sey q7 nin performansi aldigi para değil tsl de 3 gol 5 asist diyorum. Rakam olarak olcay onun iki kati katki saglarken karsiliginda 100 kat cok sevilen q7 anlayamadigim o . Yani olcay da 10 yerine 3 gol atsaydi ama trivela yapsaydi daha mi iyidi. Bana biriniz anlatin bu kadar yetenekli bir adamin hic savunmayi düşünmeyen hucum oynayan bir adamin nasil 3 gol 5 asistine taraftarin razi oldugunu.
Biz de bunu anlattik, ayni adam Porto'da 10 gol atmis 37 maca cikmis tekrar Portekiz milli takimina cagrilmis. Porto teknik direktoru bilmiyor, Portekiz milli takiminin hocasi bilmiyor bizim taraftar cok biliyor adami cop ilan ettiler. Olcay'in oynadigi takimla, calistigi hocayla o zamanki Besiktas denk mi? Tamamen YD'nin sacmalamasi, adamin basini yiyen de iki transfer yaptim diye bir takim taraftar gruplarina "cildirt bizi baskan, "Quaresmaaaa, Quaresmaaa" diye bagirttiran yine ayni baskan.
Simdi yeni bir yonetim var, dengeli bir takim var, hocamiz sacma sapan bir adam degil. Quaresma da toparlamis ve olgunlasmis gorunuyor. Ustelik Quaresma'nin oynadigi donemde dayak yemekten futbol oynayamadagini unutmayin, adam ondan hircinlasti cunku her mac en az 3-4 sari kartlik harekete maruz kaliyordu (tabii ki o kartlar cikmiyordu). Bu da yine o yonetimin beceriksizligidir. Nani'ye Quaresma'ya yapilan fauller 10 hafta yapilsin bakalim Nani nasil oynayabilecek (bu olmaz cunku FB'liler o hakemleri linc eder).
Yani siz burada %90 yonetim hatasi olaylari sanki oyuncunun kabahati gibi gosteriyorsunuz. Adam Portekiz milli takiminda, yok pahasina transfer edilecek buna karsi cikmanin manasi yok. Oynamazsa, sivarsa da kendisi bilir. Senol hoca yedek birakir, devre arasi da Cin'e yollanir.