2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12669645 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Şenol Güneş'in röportajını izledim şimdi.

Alenen istemiyor Quaresma'yı çok açık.
tarafsız bakınca aynen öyle  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sawii

quresma gelir, iki maç sonra bi taraflarını kaldırtıp, kaptanlık pazubandını veririz. hayat çok güzel be....böyle çiçekler, kelbekler, böcükler felan...

fedakarlıkmış!

forvet konusunda birşey söylemiyorum ama kanat oyuncusu olarak q7 asla düşünülmemeli.al macarı bak işine.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 19:33:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
tarafsız bakınca aynen öyle  :evillol: :evillol:

İsteyen adam direk istiyorum der yahu.

Alenen istemiyor bütün defolarını sayıyor yönetim karar verecek diyor. İstemiyor yani iyi de yapıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

Kim isterki kisiligi sorunlu birini, takim icinde huzuru bozacak birsini alip neden risk alsin.

Çevrimdışı Ersoy

Konuyu eskiden takımda yaptıklarına takım uyumuna felan getirmiş.İstemediği belli zaten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 19:35:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzsudzsak'ın neden zorlandığpoı belli şu durumda.

Hoca onu istiyor net yani. Umarım inat eder ve sokmaz içeri Portekizliyi.

Fedakarlığı, adamlığını, karakterini herkes ona tapıyorken gösterecekti. 2. şans yok kapı kapalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Hemen  hemen butun kulupler yapiyor mu! kim kovar gibi kulupten yolladigi adami geri aldi. Baska ornek benim aklima gelmiyor

valla bizim quaresmadan daha beterleri bile var. casemiro bir örnek
ayrıca son zamanlarda oyuncuları başka bir takıma satıp geri satın alma maddesi koyduruyorlar büyük takımlar. hedef farklı olsa da sonuç aynı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

Hemen  hemen butun kulupler yapiyor mu! kim kovar gibi kulupten yolladigi adami geri aldi. Baska ornek benim aklima gelmiyor

ayrıca son zamanlarda oyuncuları başka bir takıma satıp geri satın alma maddesi koyduruyorlar büyük takımlar. hedef farklı olsa da sonuç aynı

Çevrimdışı ferdi1903

selamün aleyküm kardesler, bugün gene bir gelisme yok galiba? dün gece transfer haberi vardi Dnipro stoperi diye güya istanbula geliyormus, fosmu cikti bu haber?

Çevrimdışı Tugay

Yarın KAP gelmez şimdiden yazayım.

Çevrimdışı TØLGA

3:40'dan sonrası quaresma ile alakalı ben söylemiyom 2. başkan söylüyo  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Olcay a bu kadar tepki neden anlamış değilim.

skora katkı bakımından Türkiye de kim var diye sorayım. ya da yerine gelecek kişi olcay ın istatistiklerine ulaşabilecek mi?

şampiyon takımın yere göre sığdırılamayan dünya çapındaki oyuncusu dahi olcay ın istatistiklerinin gerisinde.

ha daha iyisi var ise alır getirirsin de olcay ı göndermek ne demek.

kerim diyenler var. arsenal maçında rakip 10 kişi kalmış büyük baskı kurmuşuz. kerim oyuna girdikten sonra yaptıkları/yapamadıkları belki de şampiyonlar ligine mal oldu. ama görüyorum ki çabuk unutulmuş.

Olcay tamam yetenekleri kısıtlı bir oyuncu ama bu kadar insan tam da bu yüzden Quaresma'yı istemiyor işte. Bakın daha transferi gerçekleşmeden bile Olcay'a, Kerim'e, Pektemek'e söylenmedik laf kalmadı forumlarda. Geldiğinde ne olacağını sanıyorsunuz?

Adam önceki sayfada yazmış "Olcay mı Quaresma'dan formayı alacak  :kop: :kop: :kop:" Şimdi bunun gibi yüzbinlerce taraftar Quaresma'yı yedek bırakan hocaya, Quaresma'nın yerine oynayan futbolcuya her hafta sövmeyecek mi statta?

Düşünüyorum da benim sorunum Quaresma'yla filan değil, goygoy meraklısı taraftarla. İnsan gibi davranacaklarını bilsem yemin ederim itiraz etmeyeceğim Quaresma'nın gelişine ama adım gibi biliyorum ki bu adamlar hocanın başının etini yiyecekler, birçok futbolcunun takıma küsmesine sebep olacaklar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Deniz

İstemiyor ama gerçekleşecek bu transfer
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Q7 konusunda bir kaç kez fikrim değişti ve bu forumda yazılanlar yüzünden oldu. İnsan gerçekten kararsız kalıyor . Benim anlayamadığım körü körüne isteyenler ya da istemeyenler. Gelmesini isteyenler daha ılımlı iken gelmesini istemeyenler daha inatçı  :) Gelmesini isteyenler diyor ki yaparsın bolca fesih içeren sözleşmeni, verirsin maç başı para .... E burada Şenol Güneş faktörü var eğer eski Q7 ise forma yüzünü bırakın kadroya almaz hem adam akıllanmasa bu tarz yapıcı konuşmaz vs vs vs. Gelmesini istemeyenler ise olumlu şeylere kendini kapatmış son kelimeleri istemezüüüükkkk  :icool: Eğer bu kadar insan istiyorsa bari şöyle olacaksa gelsin böyle olacaksa gelsin deyiverin gitsin. Zaten şu transfer olumlu olumsuz açıklansa da rahatlasak. Benim tek şartım Dzsudzsak ile beraber gelmesi . ( Diğer şartları gerek kendisi gerek yönetim söyledi zaten )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne gelen var ne giden. Millet bu yüzden Quaresma konuşuyor işte :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Burada yakindigim sey q7 nin performansi aldigi para değil tsl de 3 gol 5 asist diyorum. Rakam olarak olcay onun iki kati katki saglarken karsiliginda 100 kat cok sevilen q7 anlayamadigim o . Yani olcay da 10 yerine 3 gol atsaydi ama trivela yapsaydi daha mi iyidi. Bana biriniz anlatin bu kadar yetenekli bir adamin hic savunmayi düşünmeyen hucum oynayan bir adamin nasil 3 gol 5 asistine taraftarin razi oldugunu.

Biz de bunu anlattik, ayni adam Porto'da 10 gol atmis 37 maca cikmis tekrar Portekiz milli takimina cagrilmis. Porto teknik direktoru bilmiyor, Portekiz milli takiminin hocasi bilmiyor bizim taraftar cok biliyor adami cop ilan ettiler. Olcay'in oynadigi takimla, calistigi hocayla o zamanki Besiktas denk mi? Tamamen YD'nin sacmalamasi, adamin basini yiyen de iki transfer yaptim diye bir takim taraftar gruplarina "cildirt bizi baskan, "Quaresmaaaa, Quaresmaaa" diye bagirttiran yine ayni baskan.

Simdi yeni bir yonetim var, dengeli bir takim var, hocamiz sacma sapan bir adam degil. Quaresma da toparlamis ve olgunlasmis gorunuyor. Ustelik Quaresma'nin oynadigi donemde dayak yemekten futbol oynayamadagini unutmayin, adam ondan hircinlasti cunku her mac en az 3-4 sari kartlik harekete maruz kaliyordu (tabii ki o kartlar cikmiyordu). Bu da yine o yonetimin beceriksizligidir. Nani'ye Quaresma'ya yapilan fauller 10 hafta yapilsin bakalim Nani nasil oynayabilecek (bu olmaz cunku FB'liler o hakemleri linc eder).

Yani siz burada %90 yonetim hatasi olaylari sanki oyuncunun kabahati gibi gosteriyorsunuz. Adam Portekiz milli takiminda, yok pahasina transfer edilecek buna karsi cikmanin manasi yok. Oynamazsa, sivarsa da kendisi bilir. Senol hoca yedek birakir, devre arasi da Cin'e yollanir.

Çevrimdışı TØLGA

Ne gelen var ne giden. Millet bu yüzden Quaresma konuşuyor işte :biggrinking:
bir iki güne o gelecek o zamanda onu konuşucaz sonra bütün sezon onu konuşcaz bu böyle gitçek  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

Bu soyledigin bam baska olay, buyuk takim elindeki genc oyuncuyu oynatamiyacagi icin satabiliyor. Daha sonra tecrube kazanip yildizi parlarsa koydurdugu madde ile geri almak isteyebilir.
Bizdeki durum ise adami takimdan kovmusuz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 19:45:53
  • Beşiktaş / Bodrum
İstemiyor ama gerçekleşecek bu transfer

Dur bakalım belli olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

muhabir tam dayaklıkmış iyi dayanmış Çebi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TALAT

Biz de bunu anlattik, ayni adam Porto'da 10 gol atmis 37 maca cikmis tekrar Portekiz milli takimina cagrilmis. Porto teknik direktoru bilmiyor, Portekiz milli takiminin hocasi bilmiyor bizim taraftar cok biliyor adami cop ilan ettiler. Olcay'in oynadigi takimla, calistigi hocayla o zamanki Besiktas denk mi? Tamamen YD'nin sacmalamasi, adamin basini yiyen de iki transfer yaptim diye bir takim taraftar gruplarina "cildirt bizi baskan, "Quaresmaaaa, Quaresmaaa" diye bagirttiran yine ayni baskan.

Simdi yeni bir yonetim var, dengeli bir takim var, hocamiz sacma sapan bir adam degil. Quaresma da toparlamis ve olgunlasmis gorunuyor. Ustelik Quaresma'nin oynadigi donemde dayak yemekten futbol oynayamadagini unutmayin, adam ondan hircinlasti cunku her mac en az 3-4 sari kartlik harekete maruz kaliyordu (tabii ki o kartlar cikmiyordu). Bu da yine o yonetimin beceriksizligidir. Nani'ye Quaresma'ya yapilan fauller 10 hafta yapilsin bakalim Nani nasil oynayabilecek (bu olmaz cunku FB'liler o hakemleri linc eder).

Yani siz burada %90 yonetim hatasi olaylari sanki oyuncunun kabahati gibi gosteriyorsunuz. Adam Portekiz milli takiminda, yok pahasina transfer edilecek buna karsi cikmanin manasi yok. Oynamazsa, sivarsa da kendisi bilir. Senol hoca yedek birakir, devre arasi da Cin'e yollanir.

portekiz milli takımını o kadar da abartmayın. sonuçta almeida'da ilk 11 başlıyordu orda

Çevrimdışı Deniz

Dur bakalım belli olmaz.
Macar free gelene kadar yarim sezon bunu oynatip,devre arasinda toreyi ispanyaya satip bunu da sag acik oynatma planlari olabilir mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Q7 konusunda bir kaç kez fikrim değişti ve bu forumda yazılanlar yüzünden oldu. İnsan gerçekten kararsız kalıyor . Benim anlayamadığım körü körüne isteyenler ya da istemeyenler. Gelmesini isteyenler daha ılımlı iken gelmesini istemeyenler daha inatçı  :) Gelmesini isteyenler diyor ki yaparsın bolca fesih içeren sözleşmeni, verirsin maç başı para .... E burada Şenol Güneş faktörü var eğer eski Q7 ise forma yüzünü bırakın kadroya almaz hem adam akıllanmasa bu tarz yapıcı konuşmaz vs vs vs. Gelmesini istemeyenler ise olumlu şeylere kendini kapatmış son kelimeleri istemezüüüükkkk  :icool: Eğer bu kadar insan istiyorsa bari şöyle olacaksa gelsin böyle olacaksa gelsin deyiverin gitsin. Zaten şu transfer olumlu olumsuz açıklansa da rahatlasak. Benim tek şartım Dzsudzsak ile beraber gelmesi . ( Diğer şartları gerek kendisi gerek yönetim söyledi zaten )

Gelmesini istemeyenler daha inatçı çünkü durduk yere takımın altına dinamit koymaya hiç gerek yok. Hadi diyelim Q7'yi isteyenlerin söylediği gibi ceza, fesih maddelerini filan koyduk, bu adam 15. haftada takımın içine ettiği zaman göz göre göre kayıp edilen bir sezon ve takım ruhu ne olacak? Değer mi bir adam için bu riskleri almaya, taraftarı bölmeye?

Bakın Portekiz ligine ambargo koyan Porto bile bu adamı geri aldığından beri 2 senedir şampiyon olamıyor. Quaresma'nın olduğu yerde takım ruhu, taktik disiplin filan kalmıyor çünkü.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı TØLGA

muhabir tam dayaklıkmış iyi dayanmış Çebi
izlerken kahkaha attım ben yaa  :lol: :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Macar free gelene kadar yarim sezon bunu oynatip,devre arasinda toreyi ispanyaya satip bunu da sag acik oynatma planlari olabilir mi?
o adam free olduğu zaman bize düşmez 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK