2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12670201 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Kartalbakışı ne zaman doğru haber yapmış ki Müdürü'nün sözüne inanalım.

yalan olmayabilir. bugün ntv de sosanın gitme ihtimali üzerinde durmaya başladı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aspireless

Kartalbakışı ne zaman doğru haber yapmış ki Müdürü'nün sözüne inanalım.
Pedroyla milosevic bence

Çevrimdışı Abdullah

:iohmygod:
800 bin euro ya da bedava dedikodulari dolasiyor. Bu fiyata Quaresma ayarinda kanat varsa alalim hemen oneriniz ne? Adamlar Quaresma gelmesin diyor, yerine onerdikleri Dsuzdzsak adam gelirse 4 milyon euro civari maas + bonservis + primle 3 yilda 20 milyona patlayacak. Oynadigi lig Rusya ligi, en basarili donemi Hollanda liginde gecmis, burada basarili olacaginin hic bir garantisi yok. Artik boyle Yildirim Demiroren transferleri olmayacak. Turkiye'de futbolcu piyasasi cok sismis durumda baskan bu ayaklari yemiyor cok akilli adam. Gidip Chelsea'dan kariyeri belli Demba'yi 2.5 milyon euroya alan adama git Moskova'dan ne yapacagi belirsiz Dsudzsak'a yilda 4 milyon bagla diyemezsin. Birileri tutturdu mu tutturuyor, ekonomiden anlamiyorlar, paradan da anlamiyorlar. Ben hayatimda degil 4 milyon euro 10 bin euroyu bir arada gormedim, Turkiye'nin durumu belli, Besiktas'in durumu belli. Takimin stadi yok, evvelki yonetimin taktigi borclar muhtemelen hala odeniyor.

Ama sozun ozu ne biliyor musun? Seba'yi hakaretlerle yollayip YD'yi son anlarina kadar bas taci eden bir takim bunlari da cekecek. Yatin kalkin sukredin ki su anda akli basinda iyi bir Besiktasli baskanimiz var. Fener'in gidisati bataktir, GS zaten batik yeni stadlarini da yediler. Bizim stadimiz daha yeni yapilacak, belli cevreler o stadin arazisini de yagmalamak icin elinden geleni yapti. Yani genel tabloya bakinca gidisatimizi olumlu buluyorum. Quaresma'dan ucuza o ayarda adam varsa alinsin, yoksa karsi cikmanin geregi yok cunku her turlu Olcay'dan iyidir bu adam diyoruz. Bunu anlamak cok zor degil. Bir sene idare etsin seneye zaten daha iyisi alinacak.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi asıl istemeyenler ortaya somut veriler koyuyor bence yeteri kadar tarafsız bakamıyorsun olaya.  :) Şimdi diyelim ki koyduk fesih maddesini sözleşmeye bu adam 10. haftada yine yaptı yapacağını ben bunun sözleşmesini fesih ettim. Bu durumda;
1- Ben buna bonservis verdim maaş verdim sözleşmesini feshedince benim zararım ne olacak?
2-Sezona güvenip başladığım kanat oyuncumun sözleşmesini feshedince ben sezonun geri kalanında ne yapacağım?
3-Madem ortada riskli bir durum var ve alabileceğim başka oyuncular da var neden bu riski alayım?
4-Bu adam dünyanın en iyi oyuncusu mu geldiğinde bana şampiyonluk alacağının garantisi var mı ben bu adamı niye alayım?

@Hasan Tahsin bekliyorum cevabını abi  :)

Olaya tarafsız bakmasaydım eğer bu kadar sık fikrim değişmezdi  :)
1- Büyük takımsın öyle her transferde kar zarar olayına bakmayacaksın. İyisi de çıkar kötüsü de.
2- Ben tek şartımın Dzsudzsak ile beraber gelmesi olduğunu belirttim zaten
3- Bu paraya kim var ki alabileceğimiz
4- 2003 yılında şampiyon olduğumuzda bize Yusuf'un verdiği kadar katkı verse yeter. Ben oyunu Q7 üzerine kuralım demiyorum ki. Son yarım saat oyuna alındığında bize maç kazandırabilme ihtimalini seviyorum ben  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

1- Büyük takımsın öyle her transferde kar zarar olayına bakmayacaksın. İyisi de çıkar kötüsü de.
4- 2003 yılında şampiyon olduğumuzda bize Yusuf'un verdiği kadar katkı verse yeter. Ben oyunu Q7 üzerine kuralım demiyorum ki. Son yarım saat oyuna alındığında bize maç kazandırabilme ihtimalini seviyorum ben  :D

4. madde için naçizane fikrimi söyleyim. quaresma yedek kalmayı sorun etmeyecek bir oyuncu değil.

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/TMortimerFtbl/status/620634922038902785

ne diyo bu arkadaş türkçe meali ne  :biggrinking: :biggrinking:

quaresma bu akşam imzalıyormuş. macar da olursa töre gider diyorlar. bizim forumdan çalmışlardır :D

Çevrimdışı laoban

malum klubun asiret agasinin besiktas icin soyledigi "kafami bozmasinlar"vs vs gibi aciklamalarina besiktastan bir aciklama geldimi? ben goremedim hic bir yerde

Çevrimdışı ozeratalay

Q7 bu gece imza atıcakmış.Cucak içinde Gökhan'ın satılması beklenicekmiş galiba ben böyle anladım

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Düşünüyorum da benim sorunum Quaresma'yla filan değil, goygoy meraklısı taraftarla. İnsan gibi davranacaklarını bilsem yemin ederim itiraz etmeyeceğim Quaresma'nın gelişine ama adım gibi biliyorum ki bu adamlar hocanın başının etini yiyecekler, birçok futbolcunun takıma küsmesine sebep olacaklar.

Goygoy meraklisi taraftar yok kardesim. Tamamen yonetimin hatalari, o tezahuratlari Quaresma'yi ilahlastirma isini yapanlar da o yonetimin besledigi gruplarin isiydi. Artik o yonetim yok, o gruplar da dagitildi buyuk oranda, yeni stada da giremeyecekler. Bazilarinin FO dusmanliginin sebebi de o zaten.

Quaresma gelirse basarili olur, olmazsa da en azindan kulubun tapusu verilip getiriliyor degil. Su an kimseye 4 milyon euro maas verecek durumda degiliz.

Çevrimdışı TØLGA

Q7 bu gece imza atıcakmış.Cucak içinde Gökhan'ın satılması beklenicekmiş galiba ben böyle anladım
quaresma bu akşam imzalıyormuş. macar da olursa töre gider diyorlar. bizim forumdan çalmışlardır :D
eyvallah sağolun  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

4. madde için naçizane fikrimi söyleyim. quaresma yedek kalmayı sorun etmeyecek bir oyuncu değil.
Ya geçtim adamı şu gelmeden Olcay kesemez demen taraftar bı adamı yedek bıraktırır mı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

bu iki kisi kimmis acaba

benim tahminim sosa ve milo veya pedro

Çevrimdışı talha

Goygoy meraklisi taraftar yok kardesim. Tamamen yonetimin hatalari, o tezahuratlari Quaresma'yi ilahlastirma isini yapanlar da o yonetimin besledigi gruplarin isiydi. Artik o yonetim yok, o gruplar da dagitildi buyuk oranda, yeni stada da giremeyecekler. Bazilarinin FO dusmanliginin sebebi de o zaten.

Quaresma gelirse basarili olur, olmazsa da en azindan kulubun tapusu verilip getiriliyor degil. Su an kimseye 4 milyon euro maas verecek durumda degiliz.
Gelmeden Şenol hoca. Veto edecek diye anasına küfredenler mi bunu yapmayacak :D az şu tarafta güleyim bari

Çevrimdışı Abdullah

1-Büyük takımsan transfere bakış açın da büyük takım gibi olmalı yani fayda/zarar olayına baktığında bu adamın kötü çıkma olasılığı çok yüksektir büyük takımsan eğer böyle bir oyuncu için bu risk alınmaya değer bir risk değildir.
2-Bizim ikinci bir kanada ihtiyacımız yok ki sen gidip macarın yanına bir de bunu alırsan kerimin önünü kapatırsın çok net bir şekilde. Ayrıca mevcut şartlara bakıldığında ikisinden biri tercih edilecek yani tercih yapmak zorundasın abi ve bu iki oyuncu arasında kaldığımda düşünmem bile hangisini seçeceğimi.
3-Bu paraya alacağın adam yoktur belki ama eğer ki rotasyona alacaksak rotasyonda zaten kerim var eğer ilk 11e alıyorsan dzsudzsak ın fayda/maliyet oranı çok daha yüksektir ne vereceği aşağı yukarı bellidir büyük takımsan buradaki fiyat farkına bakmazsın riski az olanı tercih edersin.
4-Bize son yarım saat maç alacak adam değil maça 11 başlayıp katkı sağlayacak ne vereceği belli olan kaliteli bir oyuncu lazım.  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Edinilen bilgilere göre Beşiktaş Quaresma bu gece imzalayacak. Dzsudzsak ın imzalaması Tore ya da birini gitmesine bağlı
Mealen bu  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ozan E.

Dzudzsak da imzalarsa Tore ayrilabilir diyor

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

800 bin euro ya da bedava dedikodulari dolasiyor. Bu fiyata Quaresma ayarinda kanat varsa alalim hemen oneriniz ne? Adamlar Quaresma gelmesin diyor, yerine onerdikleri Dsuzdzsak adam gelirse 4 milyon euro civari maas + bonservis + primle 3 yilda 20 milyona patlayacak. Oynadigi lig Rusya ligi, en basarili donemi Hollanda liginde gecmis, burada basarili olacaginin hic bir garantisi yok. Artik boyle Yildirim Demiroren transferleri olmayacak. Turkiye'de futbolcu piyasasi cok sismis durumda baskan bu ayaklari yemiyor cok akilli adam. Gidip Chelsea'dan kariyeri belli Demba'yi 2.5 milyon euroya alan adama git Moskova'dan ne yapacagi belirsiz Dsudzsak'a yilda 4 milyon bagla diyemezsin. Birileri tutturdu mu tutturuyor, ekonomiden anlamiyorlar, paradan da anlamiyorlar. Ben hayatimda degil 4 milyon euro 10 bin euroyu bir arada gormedim, Turkiye'nin durumu belli, Besiktas'in durumu belli. Takimin stadi yok, evvelki yonetimin taktigi borclar muhtemelen hala odeniyor.

Ama sozun ozu ne biliyor musun? Seba'yi hakaretlerle yollayip YD'yi son anlarina kadar bas taci eden bir takim bunlari da cekecek. Yatin kalkin sukredin ki su anda akli basinda iyi bir Besiktasli baskanimiz var. Fener'in gidisati bataktir, GS zaten batik yeni stadlarini da yediler. Bizim stadimiz daha yeni yapilacak, belli cevreler o stadin arazisini de yagmalamak icin elinden geleni yapti. Yani genel tabloya bakinca gidisatimizi olumlu buluyorum. Quaresma'dan ucuza o ayarda adam varsa alinsin, yoksa karsi cikmanin geregi yok cunku her turlu Olcay'dan iyidir bu adam diyoruz. Bunu anlamak cok zor degil. Bir sene idare etsin seneye zaten daha iyisi alinacak.

Quaresma ayarında derken ne kastettiniz anlamadım? 800 bin Euro'ya sezonda 4 gol 5 asist katkı yapacak adam tonla bulunur. Hatta hiç dışarıda aramaya gerek yok, oynatılırsa Kerim Frei daha fazlasını yapar bundan.

Her türlü Olcay'dan iyi dediğiniz adam bizde oynadığı iki sezonda Olcay'ın bir sezonluk istatistiklerine ulaşamamış, üstelik 3-4 kat fazla para aldığı halde.

Ama Kerim, Olcay trivela yapmazlar, orada haklısınız...
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı aspireless

Yusuf gibi sonradan oyuna girmeye razimi bu adam ayrica yusuf gibi futbol zekasi mi var. Adamda bilek yeteneği esnekligi var bu kadar. Morinho nun sözü nu söylemiyor um portada adam oyundan alindi cogu zaman herkesin izledigi iki bayern maclarinda bile fizigi yetmedi oyundan alindi bizde de öyle olabilecek mi kulube de oturacak mi macin gidisatina göre.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Gelmeden Şenol hoca. Veto edecek diye anasına küfredenler mi bunu yapmayacak :D az şu tarafta güleyim bari

Git bi Twitter hesabi ac sen de onlara sov o zaman. Herkes her seyi soyluyor, binlerce serseri, yarim akilli insan var 70 milyonluk ulke herkese tasma takamazsin ya.

Çevrimdışı talha

Ayrıca öyle başarısızlık hakkı kalmadı kimse de

Ayrıca başarısız olunca birşey olmaz diyenler ne diye ağızlarından Miloseviç i düşürmesi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 20:23:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

sonunda geldin be kara oğlan

Listenin en başına seni yazdım hata yapsın bittin sen :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Git bi Twitter hesabi ac sen de onlara sov o zaman. Herkes her seyi soyluyor, binlerce serseri, yarim akilli insan var 70 milyonluk ulke herkese tasma takamazsin ya.
%70 i böyle düşünen kısım artık azınlık tan çıkar topluluğa girer adamlar Şenol istemiyorsan s.  git dedi hem de azımsanmayacak sayıda insanlar

Bu adamların maç başladığımda neler yapabileceğini görmemek resmen inadına körlük oynamaktır

ysariusta

• Ziyaretçi

@Volkan Başaran Ben kullandığım ifadenin nedenini yazdım. Benzetme. Teşbihte hata olmaz.
Bak belki Q7 efendi yararlı olacak diyorsun ya. Olmaz. Olamaz. Adamın yapısında bu yok çünkü. Bu adam çok yetenekli. Muazzam becerileri var. Ayağının tersiyle vurur indirir. Kayseri maçında yaptı bunu. Kayseri takım olarak tutuldu kaldı. Ancak tamda burada başlıyor zaten onun kötü yönü. Özellikle Robona ve Trivela yapmak için uğraşıyor. Dikkatli hiç bir savunma bu iki vuruşa kolay izin vermez. Bu sefer top kaybına neden oluyor. 2 defa koştu mu geriye, dili çıkıyor dışarı. Hiç bir zaman fit olmamış birinin 32 yaşında sezon öncesi kampına gelmeden (ki gelmemek için ne kadar uğraştı onu da hatırlarsın) fit ve zinde kaç maç görebilirsin ki? Neyse bu çok yetenekli adamın bu üstün yeteneklerini göstermesi için Tel Aviv Kayseri maçlarını mı bekleyecez hep.
Ayrıca bizdeyken bilmem sadece benim mi dikkatimi çekti tüm paslar tüm jestle Almeida'ya yapıldı onun tarafından. Oysa geldiği gün bir sezon önce bu takımın 7 numaralı formasını giyerken ayağı kırılan Rıdvan ona formasını vermek için koltuk değnekleriyle imza törenine gelmişti. Benim gözümde YD kadar eyyamcı ikinci bir adam yok. O sahnede hayalleri yıkılmakta olan Rıdvan'ı hiç kimse görmedi. YD göbeğini kaşıyordu taraftar zaten sarhoştu. Bir takım olduğu gibi bu adamın ayağına bakarken o hala kendi vatandaşlarından başkasını görmüyordu. Unuttun mu?
Q7 bence bu nedenlerle başarısız bir adamdır. Başarısız bir kariyerdir. Bu adam Figo tarafından veliaht ilan edildi ve Ronaldo kariyerine başlamıştı MANU'da. Bu adamın kafa yapısı akıllanacak bir kafa değil. Görünen köy klavuz istemez. 32 yaşında adam neyse odur. Sergen Yalçın kendine küfreden gruba yaptı o hareketi. Q7 sadece ıslıklandı. Oda tükürdü.
Ben neye deliriyorum asıl biliyor musun? Beşiktaş forması giymek bu kadar ucuz değil. Ne gidenler gördük hangisi şah oldu gitti diye. Fernandes'i satamıyorlar bile. Taraftar gazı alacam diye Q7'yi almakta yanlıştır, taraftar protesto eder diye Fernandes'i overrate fiyatla satmamakta yanlıştır. Ben bu hatalara deliriyorum.
Ben o sahada Beşiktaş için ter dökerken sakatlanan adamın görmezden gelinmesine deliriyorum. Ben Ersan'a Pektemek'e yakışıksız laflar edilirken bu adama gösterilen iltifata deliriyorum. Gitgide renklilere benzeyen insanlara deliriyorum. Bilmem anlatabildim mi? Ha ben ne forum bilirdim bundan evvel ne forum yöneticiliği. Çok önemli de değil açıkçası. Ben aranızda olmayı istiyorum ve bir iş düşerse de yapmaya çabalıyorum. Arada hatalarım da olur. Kimin okuduğu kimin okumadığı hiç umurumda da değil zaman kaybı olarak görenler beni engelleyebilirler. Benim Q7 konusunda son sözüm bu.