@Volkan Başaran Ben kullandığım ifadenin nedenini yazdım. Benzetme. Teşbihte hata olmaz.
Bak belki Q7 efendi yararlı olacak diyorsun ya. Olmaz. Olamaz. Adamın yapısında bu yok çünkü. Bu adam çok yetenekli. Muazzam becerileri var. Ayağının tersiyle vurur indirir. Kayseri maçında yaptı bunu. Kayseri takım olarak tutuldu kaldı. Ancak tamda burada başlıyor zaten onun kötü yönü. Özellikle Robona ve Trivela yapmak için uğraşıyor. Dikkatli hiç bir savunma bu iki vuruşa kolay izin vermez. Bu sefer top kaybına neden oluyor. 2 defa koştu mu geriye, dili çıkıyor dışarı. Hiç bir zaman fit olmamış birinin 32 yaşında sezon öncesi kampına gelmeden (ki gelmemek için ne kadar uğraştı onu da hatırlarsın) fit ve zinde kaç maç görebilirsin ki? Neyse bu çok yetenekli adamın bu üstün yeteneklerini göstermesi için Tel Aviv Kayseri maçlarını mı bekleyecez hep.
Ayrıca bizdeyken bilmem sadece benim mi dikkatimi çekti tüm paslar tüm jestle Almeida'ya yapıldı onun tarafından. Oysa geldiği gün bir sezon önce bu takımın 7 numaralı formasını giyerken ayağı kırılan Rıdvan ona formasını vermek için koltuk değnekleriyle imza törenine gelmişti. Benim gözümde YD kadar eyyamcı ikinci bir adam yok. O sahnede hayalleri yıkılmakta olan Rıdvan'ı hiç kimse görmedi. YD göbeğini kaşıyordu taraftar zaten sarhoştu. Bir takım olduğu gibi bu adamın ayağına bakarken o hala kendi vatandaşlarından başkasını görmüyordu. Unuttun mu?
Q7 bence bu nedenlerle başarısız bir adamdır. Başarısız bir kariyerdir. Bu adam Figo tarafından veliaht ilan edildi ve Ronaldo kariyerine başlamıştı MANU'da. Bu adamın kafa yapısı akıllanacak bir kafa değil. Görünen köy klavuz istemez. 32 yaşında adam neyse odur. Sergen Yalçın kendine küfreden gruba yaptı o hareketi. Q7 sadece ıslıklandı. Oda tükürdü.
Ben neye deliriyorum asıl biliyor musun? Beşiktaş forması giymek bu kadar ucuz değil. Ne gidenler gördük hangisi şah oldu gitti diye. Fernandes'i satamıyorlar bile. Taraftar gazı alacam diye Q7'yi almakta yanlıştır, taraftar protesto eder diye Fernandes'i overrate fiyatla satmamakta yanlıştır. Ben bu hatalara deliriyorum.
Ben o sahada Beşiktaş için ter dökerken sakatlanan adamın görmezden gelinmesine deliriyorum. Ben Ersan'a Pektemek'e yakışıksız laflar edilirken bu adama gösterilen iltifata deliriyorum. Gitgide renklilere benzeyen insanlara deliriyorum. Bilmem anlatabildim mi? Ha ben ne forum bilirdim bundan evvel ne forum yöneticiliği. Çok önemli de değil açıkçası. Ben aranızda olmayı istiyorum ve bir iş düşerse de yapmaya çabalıyorum. Arada hatalarım da olur. Kimin okuduğu kimin okumadığı hiç umurumda da değil zaman kaybı olarak görenler beni engelleyebilirler. Benim Q7 konusunda son sözüm bu.