2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12670139 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Bu arada o hazırlık maçında gösterdiği performansı burada göstersin sopayla kovalarlar adamı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Gelse de kurtulsak. Quaresma kusucam yemin ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Abdullah

Q7 nin üzerine kurulu bir video olmuş gerçi ama  koca maçta bir adam sayabilirmisin bana şu iyi oynadı diye. Karşında İtalya defansı var ve bence kaliteli bir oyun olmuş . Bir hazırlık maçında da bu kadar olur. Bu video bile bizde iyi iş çıkaracağını gösteriyor.
Yok abi bu şunu gösteriyor bu oyuncu hala bildiğimiz gibi her gelen topu kendisi kullanıyor istatistiğin yüksek görünüyor olması sizi aldatmasın bunun sebebi bu adam maç içerisinde aldığını kendine kullandığı için dolayısıyla gol asist miktarı bir miktar yüksek oluyor. Burada bakılması gereken şey atakları nasıl bir verimlilikte kullanmış.  :)

Çevrimdışı talha

Gelse de kurtulsak. Quaresma kusucam yemin ederim.

Gelmesin kurtulmak Niye gelip kurtuluyoruz :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Savaş

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/281786706972246016

:eyes
Ooo bu doğruysa fena çatlak var içerde.  ANÇ bırakabilir.

Çevrimdışı fatih e.

Olcay a bu kadar tepki neden anlamış değilim.

skora katkı bakımından Türkiye de kim var diye sorayım. ya da yerine gelecek kişi olcay ın istatistiklerine ulaşabilecek mi?

şampiyon takımın yere göre sığdırılamayan dünya çapındaki oyuncusu dahi olcay ın istatistiklerinin gerisinde.

ha daha iyisi var ise alır getirirsin de olcay ı göndermek ne demek.

kerim diyenler var. arsenal maçında rakip 10 kişi kalmış büyük baskı kurmuşuz. kerim oyuna girdikten sonra yaptıkları/yapamadıkları belki de şampiyonlar ligine mal oldu. ama görüyorum ki çabuk unutulmuş.

Çevrimdışı doganay

[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 19:23:29 doganay ]

Çevrimdışı talha

Artık kim iyi kim kötü bilmiyorum ama eğer Fikret Orman ANÇ yi benim sevmediğim ANÇ yi Quaresma için karşısına alırsa bundan sonra ANÇ tarafına geçerim

Çevrimdışı TØLGA

Ahmet Nur kim ki?
Ahmet Nur Çebi yazıyor orda abi  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

çok eskiden söylediği bir sözdü sanırım bu
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tweet 2012 tarihli  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı doganay

Ahmet Nur Çebi yazıyor orda abi  :D

Haber kaynagi patlak gibi , hic duymadim oyle birsey soylemis olsa yayinlanirdi.

Çevrimdışı TØLGA

Gercek mi bu?
nerde soylemis
2012 yılından daha quaresma yeni gideceği veya gittiği zamandan
eskiyi kurcalasak neler buluruz neler kurcalıcam bir ara madem tükürdüğümüzü yalıyoruz  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Savaş

Tweet 2012 tarihli  :)
Ahan trollendim :D bakmamıştım tarihine. Ama yine de Ahmet Nur Çebi'nin hiç sesinin çıkmaması hayra alamet değil.

Çevrimdışı TØLGA

çok eskiden söylediği bir sözdü sanırım bu
tarihe bakmıyormusunuz abiler yaaa 2012 yılından  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

2012 tarihli tweet. :evillol:
yav tamam bilerek attım zaten o zamanlar söylediği bir söz
şimdi sen para verip geri almaya çalışıyosun anlatmak istediğim o
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

simdi q7 gelirse, bak sen zamaninda 5 eur bile veren olmaz dedin ama simdi kendin yine milyonlar verip geri aliyorsun. diye dalga gecmezler mi adamla !!

Çevrimdışı TALAT

simdi q7 gelirse, bak sen zamaninda 5 eur bile veren olmaz dedin ama simdi kendin yine milyonlar verip geri aliyorsun. diye dalga gecmezler mi adamla !!

benim için para verilip geri alınması çok problem değil. bunu hemen hemen bütün kulüpler yapıyor. ama konu quaresma olunca bedavada olsa istemiyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ayberk

Valla laf anlatamiyoruz abi ya. Her sene Besiktas'in en iyi oyuncularini yemek icin kampanya yapar bu medya, TFF'si, hakemleri hepsi Besiktas dusmani. Melo bizde bir sezon, Emre, Lugano bir sezon oynasa direk linc kampanyasi baslar taraftar da hemen zokayi yutup yollatirdi adami. Ilhan gittiginde "artist gitti" diye sevinen tipler vardi taraftar arasinda (sampiyonluk da Ilhan'la gitti). Gokhan Tore'yi bitirmek icin ...larini yirttilar gecen sene. Sene sonunda da basladilar GS alacak bilmem ne diye zarf atmaya. (Küfür Yasak) bunlar ya, yemeyin artik bunlarin oyunlarini gencler.
melo ya da emre bizde oynasaydı bırak kırmızıyı direk ligden ihraç ederlerdi
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı aspireless

Yav birakalim bu fakir ama gururlu Olcay muhabbetlerini. Olcay'a 4 milyon euro verilse hayir mi diyecek? Gidip yonetim adama kulubun anahtarini verdiyse Quaresma'nin sucu mu? Sen git sacma sapan plansiz Arap takimi mentalitesiyle takim kur, basarisiz olunca da oyuncuya suc bul. Al iste simdi de Pektemek'ten ucuza geliyor, demek ki hata Quaresma'da degil o zamanki yonetimde.
Burada yakindigim sey q7 nin performansi aldigi para değil tsl de 3 gol 5 asist diyorum. Rakam olarak olcay onun iki kati katki saglarken karsiliginda 100 kat cok sevilen q7 anlayamadigim o . Yani olcay da 10 yerine 3 gol atsaydi ama trivela yapsaydi daha mi iyidi. Bana biriniz anlatin bu kadar yetenekli bir adamin hic savunmayi düşünmeyen hucum oynayan bir adamin nasil 3 gol 5 asistine taraftarin razi oldugunu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 19:30:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş'in röportajını izledim şimdi.

Alenen istemiyor Quaresma'yı çok açık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

benim için para verilip geri alınması çok problem değil. bunu hemen hemen bütün kulüpler yapıyor. ama konu quaresma olunca bedavada olsa istemiyorum

Hemen  hemen butun kulupler yapiyor mu! kim kovar gibi kulupten yolladigi adami geri aldi. Baska ornek benim aklima gelmiyor